Jyrki Åland: Vuonna 2018

Vuosi 2018 alkaa olla jo taakse jäänyttä elämää, mutta mitä jäi päällimmäiseksi mieleen kuluneesta vuodesta? Ainakin se, että isänmaallisuus ja kansallismielisyys on haluttu kitkeä pois tavalla tai toisella. En muista elinaikanani näin voimakasta hyökkäystä isänmaan ystäviä kohtaan olleen koskaan. Propagandapeli on ollut kovaa ja vain kovenee kun siirrymme vuoteen 2019:sta.

George Orwell sanoi aikanaan ”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko” Oi kuinka oikeassa hän olikaan.

Presidenttipeliä

Palatkaamme hetkeksi presidentinvaaleihin, jossa Sauli Niinistö valittiin johtamaan Suomea. Istuva presidentti Sauli Niinistö sai ensimmäisellä kierroksella yli puolet äänistä, joten hänet valittiin jatkokaudelle ilman toista kierrosta. Kansa on valintansa tehnyt, joten pulinat pois. Silti en voi olla ihmettelemättä muun muassa millaiseen paskamyrskyyn joutui Laura Huhtasaari. Kohteliko media ja varsinkin Yle kaikkia ehdokkaita tasapuolisesti? – No ei, mutta silti Laura sai kolmanneksi eniten ääniä.

Näin jälkeenpäin kun miettii, kuinka voimakasta olikaan median hyökkäys Huhtasaarta vastaan, niin vastaus löytyy vaalikoneista. Vaalikoneessa ei äänestetä suoraan ehdokasta tai kerrota mielipidettä ehdokkaasta, vaan siinä annetaan mielipide eri asioista kysymyksiin vastaamalla. Vaalikone vertaa äänestäjän antamia vastauksia ehdokkaiden ennalta antamiin vastauksiin ja lopuksi kertoo, kuka ehdokas olisi kysymyksiin vastannutta lähimpänä. Jokaisessa vaalikoneessa Laura Huhtasaari oli selvä ykkönen.

Kun vaalikone antaa karun vastauksen, mitä kansa oikeasti ajattelee ja kenen ajatukset ovat lähimpänä äänestävää kansaa, niin en yhtään ihmettele, että medialle tuli kiire puuttua asioiden kulkuun. Esimerkiksi Mtv3:n vaalikoneeseen annettiin 100 000 vastausta. Heistä 40 % oli samaa mieltä kansallismielisen ehdokkaan kanssa. Kun media ei voinut enää vaikuttaa ihmisten yleiseen mielipiteeseen, niin tällöin on tuhottava ehdokas, joka parhaiten vastaa äänestävän kansan mieliteisiin ja siinä media onnistui varsin hyvin.

Liian suuri tuntematon

Vieläkin ihmettelen, että miksi Aku Louhimies piti nostaa nahkurin orsille? Harvoin on nähty sellaista ajojahtia yhtä henkilöä kohtaan kuin Louhimiestä. Kun hetken ajattelee liberaalien ja globalistien ajatuksenjuoksua, niin sen ymmärtää. Elokuvalla voi olla suuri merkitys ihmisiin ja ohjaaja Louhimies pystyi herättämään tunteita. Ikävä kyllä nämä tunteet oli heidän mielestään vääriä.

Tuntematon sotilas teki torstaina 15.2.2018 historiaa ylittäessään miljoonan katsojan rajan. Historiallisen suuri katsojaluku kertoo elokuvan tekemästä vaikutuksesta suomalaisiin. Elokuvateatteriyrittäjä Mika Luukkonen kertoi elokuvasta seuraavaa ”Ilahduttavaa on ollut huomata, miten laaja ikähaarukka elokuvan katsojilla on ollut. Paljon on käynyt nuoria, mutta myös iäkkäämpää väkeä, jotka eivät ole käyneet elokuvissa vuosikymmeniin. Ihmisten liikuttuneet reaktiot elokuvan katsomisen jälkeen menevät omiinkin tunteisiin.”.

On siis ymmärrettävää, että jos yksittäinen ihminen (Louhimies) pystyy vaikuttamaan miljoonaan suomalaiseen, niin hän on vaarallinen. Varsinkin silloin jos hänellä on poikkeavia mielipiteitä, jotka eivät edistä globalistien agendaa. Historia on opettanut, että vaarallisten ihmisten ura on tuhottava ja maine mustamaalattava ja siinä metoo -liike ja -media onnistuivat varsin mainiosti. Huomattavaa on, että Yle meni jopa niin pitkälle, että tuhosi Louhimiehen mahdollisuudet jopa ulkomailla.

Sananvapaus, hetki tarkistan oikeutesi

Vuosi 2018 muistetaan myös erityisesti yhteisönormien vastaisesta kirjoittelusta. Monet ovat joutuneet käräjille, kun ovat käyttäneet oikeuttaan omien mielipiteittensä esille tuomiseen. Vaikka syytetty olisi faktoissaan aivan oikeassa, niin tuomio tulee, koska mielipiteenkertoja ei ole ollut poliittisesti korrekti. Mikäli joku selvisi tuomiosta tai syytettä ei nostettu, niin aina voi vastapuoli nostaa natsi/rasisti -kortin ylös. Sinut tullaan tuomitsemaan vihapuheesta sosiaalisessa mediassa.

Miksi EU vihaa kansanäänestyksiä kysyi Laura Huhtasaari presidentinvaalikampanjassaan? Miksi sosiaalista mediaa vahditaan ja valvotaan? Miksi kehitellään hakukoneita, jotka etsivät sosiaalisesta mediasta epäsovinnaisia keskusteluja, joita vihapuheeksi kutsutaan? Minkä takia sananvapautta halutaan rajoittaa? Miksi valtamedia ja hallinto hyökkäävät vaihtoehtomedioiden kimppuun? Siksi, koska Trump ja Brexit olivat kansallismielisyyden ilmentymiä. Kaikista ennakkotiedoista ja mediapelistä huolimatta kansallismielinen sanoma voitti vaikka toisin meille haluttiin todistella. Siksi, koska kansallismielisyys on Euroopassa nouseva trendi. Siksi, koska globalistit haluavat pitää hupenevasta vallastaan kiinni ja taistella kansallismielisyyttä vastaan.

Kun edustaa kansallismielistä aatetta ja asetat suomalaiset muiden edelle, niin saat kärsiä. Tosiasia on, että maailmanhalaajat ja globalistit ovat asettaneet omat agenttinsa valvomaan kaikkea isänmaallista keskustelua Internetiin. Mikäli sinua ei saa kiinni vihapuhe-algoritmi, niin viimeistään joku agentti sinut ilmiantaa. Tuntuuko tutulta Peltokangas, Vallin, Huhtasaari, Tynkkynen… George Washingtonin sanoin ”Jos puheen vapaus poistetaan, meitä saatetaan johtaa tyhminä ja hiljaisina kuten lampaita teurastettaviksi.”.

On jollakin tavalla noloa tunnustaa, että Suomi on suomettunut uudestaan. Uuden Suomen entinen päätoimittaja Lauri Aho kirjoitti suomettumisen tarkoittavan ”tilaa, jossa maa ilman Neuvostoliiton miehitystä, ilman kommunistikaappausta ja ilman demokraattisten laitosten poistamista on tietyn asteisessa riippuvaisuussuhteessa Moskovasta” (Uusi Suomi 14. marraskuuta 1971). Vuonna 2018 tuon voi kirjoittaa uudestaan ”tilaa, jossa maa ilman Euroopan unionin miehitystä, ilman globalistienkaappausta ja ilman demokraattisten laitosten poistamista on tietyn asteisessa riippuvaisuussuhteessa Brysseliin ja Strasbourgiin”.

Paha, pahempi, kantasuomalainen mies

Tällaisena valkoihoisena keski-ikäisenä lihaa syövänä heteromiehenä tuntuu jollain tapaa kuuluvansa vähemmistöön. Suomen passia jaetaan muulta tulleille kuin leipää työttömien soppajonossa. Vuonna 2018 median kirjoittelussa näkyy selkeä muutos, jossa suomalainen identiteetti halutaan pyyhkiä pois ja korvata monikulttuurisella ideologialla. Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko pohtii omassa puheenvuorossaan. ”Ilahdun tutkimustuloksesta, jonka mukaan selvä enemmistö (63 %) meistä arvioi, että suomalaisuus ei ole kiinni etnisestä taustasta. Tosin jään miettimään, miksi kolmannes meistä liittää suomalaisuuden etniseen taustaan”. On jotenkin säälittävää ja ikävää, että mediaväki ajattelee lähtökohtaisesti näin. Toisaalta he myös kertovat meille isänmaallisille, että kenen joukoissa media seisoo.

Tiedoksi medialle: Teille uussuomalaisille ja kaiken maailman Ozaneille ja Suldaanille sanon, että vaikka te kuinka huutaisitte olevanne suomalaisia, niin te ette ikinä tule kokemaan suomalaisuutta sillä tavalla kuin me sen koemme ja tunnemme. Teidän sukujenne tarinoista ei kukaan ole puolustanut tätä maata. Kalevala on teille vain tarinoita tuhannesta ja yhdestä yöstä. Te ette koskaan pysty nauttimaan Suomen kauniin ankarasta luonnosta, kuten me nautimme vaikka kylmyyttä kiroaisimmekin. Te voitte oppia Suomen kielen, mutta ette koskaan suomalaista sielun elämää ja henkistä taistelua. Me suomalaiset olemme se katajainen kansa, joka taipuu ja taipuu vaan poikki ei mene. Teistä ei ikinä tule suomalaisia sillä tavalla kuin me olemme ja suomalaisuutemme tunnemme, sillä suomalaisuus asuu syvällä sydämessä.

Meistä on yritetty tehdä joku muu kansa viimeisemmän 900 vuoden aikana. Meistä ei tullut ruotsalaisia eikä liioin venäläisiä, me emme ole eurooppalaisia ja vielä vähemmän arabeja tai afrikkalaisia. Meidän juuret ovat ankkuroituneet syvälle Suomen luontoon, historiaan, myytteihin, sankareihin, joista kumpuavat tarinamme, sekä meidän omituiset tavat. Tämä maa on lunastettu kyynelein, verellä ja hiellä, joka sentistä on taisteltu ja mitään ei ole annettu ilmaiseksi.

Tämäkin totuus halutaan mediassa vääristää ja muovata uudenlaiseksi on sitten ollut kyseessä karjalaiset evakkomme, sotiemme veteraanit tai vaikka ihan perinteisten tapojemme muokkaamista joulu, koulunpäättäjäiset, koulut yleisesti. Ilmastonmuutoskin on meidän vika, vaikka meillä on maailman puhtain ilma. Jottei kellekään jäisi epäselväksi, niin muistutan, että me kantasuomalaiset olemme EU:n mukaan läntisen Euroopan rasistisin kansa.

Turusta Porvoon kautta Ouluun

Siinä missä vuosi 2017 muistettiin Suomen Turussa tapahtuneesta ensimmäisestä terrori-iskusta. Tullaan vuosi 2018 muistamaan maahanmuuttajien pyörittämästä pedofiiliringistä. Maahanmuutto ja pakkopalautukset ovat asioita, josta tässä maassa ei saa puhua. Ihmettelenpä vaan, että miksi ei? Välillä pistää niin sanotun suvaitsevaisemman kansanryhmän teot pienen ihmisen pään pyörälle.

Turussa suuri joukko kansallismielisiä halusi kunnioittaa terrori-iskun uhreja, koska Turun kaupunki oli päättänyt muistaa asian hiljaisesti. Kansallismielisen liittouman järjestämän kukkavirta-tapahtuman kimppuun hälytettiin niin media kuin vasemmistosiiven eri ääriryhmät ympäri Suomea. Lopputuloksena saatiin mediassa näytettävä rasistien ja natsien tapahtuma, jota tavallinen kansa vastusti äänekkäästi.

Kuka muistaa Akram Rikan? Hän ehti asua Suomessa yhdeksän vuotta ennen kuin vuonna 2016 sai karkotuspäätöksen. Hänen karkotustaan vastustettiin laajasti muun muassa yli 2 000 ihmisen allekirjoittaman adressin voimin. Allekirjoittajien joukossa oli suurin piirtein kaikki tunnetut turvapaikka-aktivistit ja useita politiikkoja. Kuinkas sitten kävikään? Noh Akram sai kakkua 10/18 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mean while in Oulu. Epäilty seksirikollisliiga on saalistanut Oulussa koko kuluvan vuoden ajan – tämä kaikki tutkinnasta tiedetään: Pitkä tekoaika, viitteitä järjestelmällisyydestä. Epäillyt ovat pakolaistaustaisia ja rikosnimikkeet kertovat törkeistä teoista. Tämäkään tapaus ei olisi tullut julkisuteen, jos olisimme luottaneet mediaan tai poliisiin.

Jotenkin on perin kummallista, että kaikki uutisointi joka liittyy maahanmuuttajiin, halutaan piilottaa, vääristää tai valkopestävän. Toisaalta samaan aikaan kaikki se uutisointi joka liittyy kansallismielisiin tai isänmaallisiin on yleensä tai siis aina jonkun luotettavanlähteen mukaan rasistinen, fasistinen tai muuten vaan natsien aikaan saama. Ikävä kyllä tämä kaikki kertoo meille sen miten medialla on kova halu manipuloida tavallisen kansan mieltä. Mikäli valtamediaa on uskomista, niin maahanmuutto on meille rikkaus ja kansallismielisiä natsi rasisteja meidän on vastustettava.

Tervetuloa vuosi 2019

Minä en ainakaan usko, että tämä laiva kääntyisi ihan heti. Vuonna 2019 käymme tärkeät vaalit niin Suomessa kuin Euroopan Unionissa. Sananvapauttasi tullaan rajoittamaan. Tavallisen kansan mielipiteeseen pyritään vaikuttamaan ja vahvasti. Tällä kertaa syyllistä ei tarvitse hakea Tehtaankadulta.

Media tulee uutisoimaan ja kertomaan omaa totuuttaan. Ikävä kyllä totuuden luonteeseen kuuluu, että se on tuloksena eri vakaumusten kamppailusta. Tällä kertaa vastakkain on Kansallismieliset ja Globalistit. Taistelu tulee olemaan epätasainen, sillä Globalistit pitää valtaa mediassa ja käyttää asemaansa hyödyksi viedäkseen omaa agendaansa eteenpäin. Tästä huolimatta älä vaivu synkkyyteen sillä sinä tiedät totuuden ja sinulla on tehtävä jakaa se tieto myös muille.

Parempaa vuotta 2019 Terveisin Jyrki Åland

27 thoughts on “Jyrki Åland: Vuonna 2018

 • 31.12.2018 at 05:23
  Permalink

  Globalistit ovat manipuloijia ja koulukiusaajia. He eivät piittaa kansan tarpeista. Manipuloija määrittelee tarpeesi vaikka hänellä ei ole moraalista tai eettistä oikeutta tekoonsa. Kun kansa kohtaa manipuloivan globalistieliitin, kansan tulisi äänestää kansan etuja ajavia ehdokkaita. Jos vain ps ajaa Suomessa kansan etuja, ehkä jotain on vialla. Itse asiassa globalisti on kansan kannalta vaarallinen, mitä hyötyä koulukiusaajasta on yhteisölle?

  Reply
  • 31.12.2018 at 12:07
   Permalink

   ”Vuosi 2018 alkaa olla jo taakse jäänyttä elämää, mutta mitä jäi päällimmäiseksi mieleen kuluneesta vuodesta? Ainakin se, että isänmaallisuus ja kansallismielisyys on haluttu kitkeä pois tavalla tai toisella.”

   Hyvin harva osaa yhdistää, globalistien taistelussa ilmastonmuutos on parhain työkalu. Se on kuin sapeli, joka heiluu jokaisen pään päällä pelotteena. Pelottaa jopa isänmaan ystäviä olemaan varovaisesti mukana pelottelukampanjassa ja olemaan huomaamatta petosta.

   Ei tarvitse olla kovinkaan huomiokykyinen tai älykäs havaitakseen median petoksen, jossa media julkaisee poliitikkojen palkkaamien tutkijoiden julistusta ilmaston lämpenemisestä, ilmastollisten ääri-ilmiöiden lisääntymisesta ja kauheita pelotteluja seuraava vuosisadan uhkista. Kysyn vain, mitä pysyviä muutoksia olet kokenut itse omakohtaisesti? Jos ilmastonmuutos on totta, sen varmasti keski-ikäinen olisi huomannut.

   Reply
 • 31.12.2018 at 05:31
  Permalink

  Ja meidän oma raketti insinööri puolustelee näitä raiskaajia uudenvuoden kirjoituksessa sanomalla etteivät ole väestöryhmä vaan YKSILÖITÄ, siis mitä vittua. Jos kerran raiskaustilastoissa komeilee piikki paikalla irakilaiset, afgaanit mikä tekee noista paskaläjistä yksilöitä. Sama linja jatkuu kuin 2015 jolloin lupasi talonsa näille, joka käsitettiin noissa persläpimaissa että pääministerimme on luvannut omat talot turvapaikka shoppailijoille. Olisi pitänyt edes aiheesta turpansa kiinni, ihan kun ei olisi jo aiheuttanut tarpeeksi vahinkoa puheillaan Suomelle.
  https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/paaministeri-juha-sipilan-uudenvuoden-tervehdys-31-12-2018

  Reply
 • 31.12.2018 at 06:40
  Permalink

  Osui ja upposi; minä olen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen; pienyrittäjänä eduksunnan on lupa VARASTAA minulta. ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata).

  Kun tein asiasta rikoislmoituksen ; oikeusministeri tai poliisi ei sitä suotu kirjaamaan; ja asiasta julkaistut julkiset todisteet poolotetaan; archive.is/kimmoleaks.fi on poistettu näkyvyydestä taas vaalien ajaksi … se käsittelee Suomen valtiopetoksia ja miljardivarkautta ( ”laki 444/2012” ).

  Jo 2005 olin tässä tilanteessa eli ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; jätin näet SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon Lasten; hetero-avuomeisten ja pienyrittäjien lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa.

  Tapausta kirjattiin diaariin 8 kuukautta; 9.12. 2005 lukien ja jätettiin käsittelemättä.

  Jotta Kansainvälinen rikostuomioistuin ei tulisi toimivaltaiseksi se piti LAHJOA:

  He 55/2007 esiteltiin kansaedustajille tahallaan väärillä tiedoilla ja asiakirjoilla jotta oikeusministeri voi 2008 LAHJOA Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja muita vastaavia ja Kansainvälinen rikostuomioitsuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa yksittäistapauksissa.

  Tämä oli myös VALMISTAUTUMISTA PL 118 §:n; eli estämään Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivalta MM: lain 444/2012 miljardivarkaus-tapauksessa.

  Jos joku kansalainen EI ole kiinnostunut ihmisoikeuksistaan; ja ei aio lukea PL 118§:n siältöä; kerron sen silti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ohmettelen miten lahjonta koskee takautuvasti 2005 jättämääni syyteilmoitusta; kun tuli voimaan vasta 2011 ?

  Nyt päättäjillämme on ongelma : mikä ”vihapuhetermi” keksitään ihmislle; ja mikä rikos, kun kertoo HEIDÄN tehneet itsestään ihmisoikeudettoman Suomen kansalaisen ja vieläpä varasaneen hänen omaisuuttaan ”lainsäädännöllä”. ( ja kymmenientuhansien yrittäjien).

  Tällaisia ihmisoikeudettomia Suomen kansalaisia varten oli tehtävä ”laki”; joka sallii plokata myös yksityisasioita koskevia yksiyisviestejä; jotka voivat olla ”Suomelle” eli Suomen rikollisille päättäjille vaaraksi… eli rikosten paljastamisesta tehtiin rikollista.

  No se. että olen rikoskia paljastava verkkorikollinen ei paljon paina sen rinnalla, että olen PL 118 §:n mukainen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen, jonka omaisuutta SUORAAN eduksunta varastaa !

  Olen myös PL 118 §:n mukaisen kastijärjestelmän kastiton kansalainen; joka EI voi saada ”poliisin” todellista apua rikosten tutkintaan. ( rikosilmoitus on 8.9. 2005 lukien ollut Porin poliisilla ”esitutkinnassa”).

  Syy esitutkinnan jumittamiseen kuitenkin löytyy EDUSKUNNASTA: EOA päätös 876/2/05 ; salattu 20.12. 2007 asti … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Suomessa siis ”laillisuusvalvonta” estää rikosten tutkintaa ja suojelee rikollisia; kuten Tapus Vanhasessa: hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei itsekriminointisuojan takia voida käyttää oikeudessa.

  Tästä on myös toinen todiste EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jäävoyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  Siis myös EIT ( 24221/06) on tullut siihen tulkseen, että minun KUULUUKIN olla ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ja EIT tätä asiantilaa ei lähde muuttamaan; vaan seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne läheteyistä tapauksista .

  Ilmeisesti KAIKKI PL 118 §:n mukaiset tapaukset on KÄSKETTY seulomaan saadunhyväpalkkaisen viran vastineeksi … kuten eoa kanlsiapäätös 1350/4/08 antaa alettaa…. virakarikosten SUOJELU hoidetaan Suomen eduksunnasta käsin ?

  Ja taaskaan ei näy ? archive.is/kimmoleaks.fi

  Reply
  • 31.12.2018 at 15:34
   Permalink

   Suomalaiset ovat pikku hiljaa heräilemässä siihen karuun tosiasiaan, että kastijärjestelmä on meilläkin totta ja että meillä noudatetaan jyrkkiä kaksoisstandardeja eliitin ja tavallisen kansan suhteen. Tätä jyrkkää asetelmaa hämäämään on kuitenkin kehitelty YK-propagandan avulla maailmankansalaisuuden käsite, jonka avulla monet suomalaiset on saanut tuntemaan huonoa omaatuntoa omasta ”etuoikeutetusta” asemastaan ja ”korkeasta” elintasostaan. Katastrofitilassa eläviä ulkomaalaisia auttamalla huomio kiinnittyy pois sitä, ettei oikeuksia kotimaassa ole.

   Sitä mukaa, kun peruskansan elintasoa on uusliberalismin ja globalismin nimissä laskettava, on alettu tuottaa ulkomaalaista väkeä Suomeen ja luotu näille oma standardiluokkansa, joka on usein kantasuomalaista parempi. Näin eliitti muodostaa maahanmuuttajista eräänlaisen puskurin itselleen ja katkeroituvan kantaväestön huomio kiinnittyy mamuihin ja heidän suosimiseensa. Asetelma tehostuu vielä sillä, että kantaväestön huomattava osa on aivopesty suvakismiin, mikä estää perustavanlaatuisen havainnon suomalaisesta kastijärjestelmästä. Heidän huomionsa kiinnittyy maahanmuuttajien aseman puolustamiseen ja he ovat tärkeässä asemassa siinä, kun suomalaista kantaväestöä painetaan alaspäin.

   Reply
 • 31.12.2018 at 09:21
  Permalink

  Outoa, että etnonationalistisessa kirjoituksessa puolusteltiin persuja, jotka monottavat etnonationalistt puolueestaan. Huhtasaari on sionisti, joka haluaa etnoa Israeliin, mutta astustaa sitä Suomessa. Persut ovat selvä valeoppositio eivätkä he ole kansallismielisiä siis. Myös Trump on pelkkä sionistinen näyttelijä ja valeoppositiomies, joka ei ole vieläkään edes rakentanut sitä muuria. Ei ole tehnyt mitään vaalilupaustensa eteen.

  Tuntematon sotilas perustuu edelleen punaisen Väinö Linnan kaunateokseen. Eikö jotain uutta olisi voitu saada aikaan?

  Reply
 • 31.12.2018 at 10:29
  Permalink

  Valtamedia on globalistitrollien propaganda koneisto. Kansan yhtenäisyys pyritään murtamaan. Hajota ja hallitse tekniikalla.
  Homma tehdään niin että jatkuvilla kansaa syyllistävillä uutisilla esim. (ilmasto kusetus) ja pelottelulla (ilmasto ja venäjä) ja epänormaalien ihmiselämän suuntauksien normalisoimisella ja ylistämisellä ja väittämällä että normaali onkin epä normaalia. (Ylös alaisin tekniikka) Kansa alkaa kyseenalaistaa normaalia ja epäillä totuutta jonka aiemmin tiesi olevan ehdotonta factaa.Näin kansalle saadaan luotua paha olo ja syyllisyys olemassa olostaan. Homma toimisi loistavasti, mutta kun on ihmisiä jotka ajattelevat omilla aivoillaan ja pitävät totuudesta kiinni, niin syntyy vastakkain asettelu harhautuneet kansalaiset vs oman ajattelun säilyttäneet kansallismieliset. Nyt kuvaan astuukin vihapuhepoliisi, sensurointi jne.
  Globalistit häviävät tämän informaatiosodan sillä yhä useampi kansalainen herää painajaisunesta, jossa heitä pidetään valtamedian progadan voimalla. Kun poliitiikka ja valtamedia menettävät uskottavuutensa yksilön ja kansakunnan silmissä ne menettävät valtansa ja kansakunta saa valtionsa takaisin.

  Reply
 • 31.12.2018 at 11:29
  Permalink

  Suomessa nk. Valtamedia koettaa viimeiseen asti ”salata suomalaisilta,mitä maailmalla niinku ihan oikeasti on tapahtumassa”.

  Jopa YLE ,joka rahoitetaan koko toiminta eli johdon, toimittajien koko pulju rahoitus Suomen kansan maksamista korkeiden veroista.Ja tilalle saamme esim. Uutisissa ”olipa kerran ja sen pituinen se -satua tyyliin”.

  Ei voi kuin ihmetellä, miten jaksavat ”valheiden kerrontaa” päivästä, viikosta, vuodesta toiseen.Kyllähän valehtelu alkaa näkyä habituksessakin.Kommunismissa ”propaganda eli valheiden toisto lienee tärkeää”.

  Monet seuraa ulkomaisia uutislähteitä ym.Kun sitä haluaa hahmottaa asiat itse eikä joittenkin tyyppien keksimien”valheiden kautta”.

  Suomi on sen verran syrjässä, että täällä on ollut helppo ”pikku klikkien pitää valtaa omilla propagandoillaan, mutta tilanne on selvästikkin muuttumassa” , kun maailmalla ”puhaltaa muutoksen tuulet” ja kyllä ne tulee tännekkin ja kansalle selviää , millaisessa ” valheessa” meitä on pidetty.Voihan se olla , että ihmiset siis massat käy vähän kuumina.

  Historian saatossa on nähty, mitä lopulta tapahtuu järjestelmille, jotka ”perustuu valheisiin/vallankäytyöön” oman ja kaverien etua ajatellen-, ne sortuu lopulta omaan mahdottomuuksiin, koska ne ovat täysin ”luonnonvastaisia”.

  Suurin osa ihmisistä haluaa ihan tavallista, turvallista elämää,jatkuvuutta, että on mahdollisuuksiaja sen, että se mahdollistuu siinä valtiossa , missä on syntynyt ja kasvanut, esivanhempien maassa ja että työtä tekemällä voi myöskin kaikki vaurastua eikä työn hedelmät mene veronmaksuun,joista kaikesta päättää tyypit,jotka on saaneet ”palkkaa” kansan maksamista verorahoista ja nämä samat tyypit ”suoltaa asetuksia,lakeja,kuinka saamme olla ja elää”.Kyllä on aikamoiset kuvitelmat itsestään.

  Tuntuu, että me olemme olemassa valtiota varten eikä toisinpäin niinkuin sen pitäisi olla.
  Koko Suomen järjestelmä ”vaatisi”ison remontin ja henkilöiden vaihdon, jotta asiat muuttuu.
  Suomensukuisia enimmäkseen esivanhempiensa maassa tilalle,kelpoja ja rehellisiä tietty”.
  Virkamiesten määrän voisi puolittaa, ei suorittavaa tasoa tarvitse vähentää-päinvastoin, painopiste sinne.
  .Samoin kaikki tehnyt, Destian, trafit ym. Virkamiestä riittää niin, että ”päät kolisee yhteen”-mitä hyötyä kansalle, kuluerä, koska palkat ,kulut menee kaikki veroistamme.

  Jumaleisson, miten ”sairaan ja paskan Suomen” nämä päättäjät teki vähän yli 30 vuoden kuluessa ,pikku hiljaa.Ei silloin täydellistä ollut,mutta olihan se nyt ihan erilaista ,asiat toimi ja suomalaisetkin oli omassa maassaan ykkösiä.
  Siksi kaiken pitää muuttua, ne eivät tule korjaamaan ,jotka tätä ovat tehneet,sama meno jatkuu eli alamäki, siksi KAIKKI EDUSKUNTAPUOLUEET SAISI PUOLESTANI JÄÄDÄ POIS EDEUSKUNNASTA.Kevään vaalien jälkeen ,meno vaan jatkuu ja varmaan ”pahenee”.
  En tiedä, miten nuo tajuaisivat, ettei noitten ”jutut enää kiinnosta”,eikä nk. Tämänpäivän asiantuntijoiden,joita kutsutaan puhumaan.
  ”Plaa,plaa,plaa… tältä kuullostaa nuo jutut.
  Paljon lupauksia ja ”tyhjää täynnä”,menköön pois.

  Reply
 • 31.12.2018 at 14:31
  Permalink

  Suomea ja suomalaisuutta ei voi kieltää kielloin tai tehdä siitä laitonta lailla kiellettyä, sillä se on ja pysyy ja seisoo suomalaisella peruskalliolla ja samoin niiden ihmisten mielissä, jotka sen sisäistäneet elinikäiseksi hyveeksi ja perimmäiseksi periaatteeksi.

  Se, että meitä ajetaan nurkkaan ja pyritään vaientamaan.keinolla millä hyvänsä, kertoo vain siitä, että globalistien ja kommunististen kulttuurimarxistien oma monikulttuurisuus aate seisoo hyllyvällä suolla ja sen puolustajilla ovat vetelät housuissa.

  Sillä tuon sairaan hapatuksen toimimattomuus ja epäjärjestystä tuova yhteiskuntamalli on osoittautunut jo liki tähtitieteellisen määrän esimerkkejä siitä, kuinka mätä, vahingollinen ja turmiollinen se on länsimaiselle eurooppalaiselle yhteiskunnalle aina Yhdysvaltoja myöten, jota myös on George Soroksen mafiajärjestön rahoituksella ajettu siihen samaan lahtipenkkiin, jossa buurit ovat parasta-aikaa Etelä-Afrikassa.

  Euroopalla, Suomella ja koko maailmalla on vain kaksi vaihtoehtoa: Elämä tai kuolema, kristitty eurooppa tai Islam, jotka edm. merkitsevät synonyymin tavoin yhtä ja samaa kuin ensimmäinen vaihtoehto pari.
  Se kuin Suomen petturi hallitus ja EU meitä maahan painaakin ja vainoaa käskyttäen koko Suomi nimisen siirtomaansa virkakunnan, demlan ja punaista terroria harjoittavan polpon, joka toimii yhtä välinpitämättömästi ja suomalaista kansaa halveksuvasti kuin ANC:n ääri kommunistinen hallitus Etelä-Afrikassa estämällä valkoisten buurien raakojen murhien ja kidutus murhien tutkimisen sekä niistä vaikenemisen ylen katseeseen, joka kumpuaa vain eläimellisestä alkukantaisesta vihasta etnistä ihmisryhmää kohtaan, vain siksi että he ovat parempia, älykkäämpiä, viisaampia, ahkerampia ja menestyksekkäämpiä kuin mustat, jotka kuvittelevat omistavansa farmarien maat ja koko Etelä-Afrikan valtion, vaikka valkoiset hollantilaisten jälkeläiset olivat siellä ensin maassa, joka oli tyhjä ja autio vakituisia asukkaita vailla oleva tyhjä tila.

  Tulevaisuuden tosiasia on se, että myös Suomi ”vaihtaa” asukkaansa aivan samalla tavalla kunhan uudet ”isännät” ovat tarpeeksi suureksi kasvaneet eikä heillä ole minkäänlaisia tunnontuskia varastaa ja viedä se mikä heidän on, sillä hehän jo nyt omistavat maamme ja omistavat tämän maan hallituksen ja muun esivallan korkeimman suojeluksen, koska presidentti ja hallitus muassaan eduskunta palvoo vain yhtä isänmaata: Rahaa ja rikkautta uutena aatelistona ja Ranskan Aurinkokuninkaan hovina keskittyen lasten piirileikkeihin antaen tavallisen kansan kuolla kurjuuteensa ja puutteeseensa sydän aivan yhtä kylmänä ja kovana kuin tänä päivänä Hurstin leipäjonolaisille, sillä heidän hätänsä ei ole oma eikä nk. pakolaisten, jotka ovat kutsutut tänne valtiovieraiksi kuluttamaan aikaansa ja SPR:n sekä muiden lukuisten loiskiehunnan aikaan saaneiden korruptio järjestöjen kanssa saarnaamaan elintasopakolaisille valheita siitä, kuinka rasistisia ovat suomalaiset, jotka eivät edes ole vuosisatoihin tienneet, mitä mokoma sana edes tarkoittaakaan ja pitää sisällään, mutta ne kommunistiset ja länsimaisen yhteiskunnan vihollisiin lukeutuvat tyhjäntoimittajat ja maleksijat ovat tehneet itselleen olemattomien käsitteiden märehtimisestä elämäntehtävänsä ja poliittisen ponnahduslaudan ja tyrannian, jolla voi polkea suomalaisten oikeuksia maahan omassa maassaan samalla kun nämä mielivallan sekasikiöt juopuen humaltuvat orgasmiseen hysteriaan pyörtyillen onnesta nähdessään jotain erilaista, joka on muka korkeampaa ja parempaa kuin suomalaisuus aikojen alusta aina tähän päivään asti. Se, ettemme joukkoraiskaa, räjäytä pommeja emmekä palvo Jumalaa, joka kehottaa tappamaan kaikki ne, jotka eivät ajattele samalla tavalla kuin me, vaan oma kristinuskontomme puhuu Elämästä ja Ylösnousemuksesta sekä rakkaudesta ja armosta eikä vaadi kuin yhden kuoleman, josta on 2000-vuotta itse Jumalan Pojan sen sijaan, että meidän pitäisi kuolla joka päivä vain siksi, että mitä sairain uskonto muoto saisi täyttymyksensä ja pysyi elossa aivan kuten höyryjuna pysyy liikkeellä kun sen tulipesään heitetään lakkaamatta hiiltä.

  Reply
 • 31.12.2018 at 15:13
  Permalink

  En usko, että aidosti suomensukuinen ( voi olla harhaanjohdettu/tietämätön) olisi valmis myymään Suomen luonnonvarat, asuttamaan tämän kolmannen maailman kansoilla , ajamaan alas koko valtion likipitäen jne…

  ”Häikäilemättömät,” joilla ei ole tähän maahan sukujensa kautta varsinaisia juuria, veikkaanpa, ovat valmiit tekemään tämän.

  Onko nk. suvakit enimmäkseen juuriensa kautta itsekkin muualta alunperin vuosisatoja sitten( onko nimet käännetty suomeksi???
  Jos, miksi näin?????

  Suomensukuisten perinteet, suomalaisuus on tärkeä tietenkin suomensukuisille, ja ne on nimenomaan ”hävitetty” n. 30 vuoden kuluessa julkisesti.Niille ,joille ne ei merkitse mitään, sen tekevät ja tuovat tilalle ”kolmannen maailman vedoten kansainvälisyyteen ym.”, mikä meidän tulee ottaa muka vastaan- ei pidä!!!!

  Olen aina ollut kansainvälinen, nuorempananakin, kyllä ,olen reissanut ja asunutkin muualla länsimaissa tietty.
  Enhän naisena olisi mennyt maihin, joissa ”naisia pidetään liki elukkoina”, kyllä sen verran ”vaistokin/järki sanoi”.

  Tämä päivänä minulle kansainvälisyys sanana ja muutenkin on ”etovaa” ,koska siinä vaiheessa,kun kansainvälisyys on ”omassa porstuassa ja on ajamassa minut omasta kodista tapoineni ja perinteineni pois”, haluan kansainvälisyyden mahdollisimman kauas ”pihapiiristäni”; siinä ei ole enää mitään eksotiikkaa, vaan se alkaa olla ”uhka”7rasite” olemassaololle/kulttuurilla.

  Siksi teille kansainvälisyyden ”liputtajille”, kansainvälisyyden koskien itsensä ja oman maan ja tapojen menettämistä….menkää itse niille kansainvälisille alueille, koska ” MEILLÄ ON MITTA TÄYNNÄ”

  …..ja haluan VAAN SUOMALAISUUTTA, SUOMEN KULTTUURIA , SUOMEN PERINTEITÄ, SUOMEN ESIVANHEMPIEN KUNNIOITTAMISTA JNE….PELKKÄÄ SUOMALAISUUTTA!!!

  Reply
 • 31.12.2018 at 19:58
  Permalink

  Minun lapsuudessani ja nuoruudessani kansainvälisyys merkitsi suhteiden luomista ns sivistyneeseen maailmaan kieltenopiskelun ja kulttuurin valossa, joskus bailaamisenkin. Hankittiin kirjeenvaihtokavereita Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Yhdysvalloista ym. Ne, joilla oli rahaa ja seikkailunhalua interrailasivat Euroopassa, hankkiutuivat Au pairiksi tai vaihto-oppilaiksi. Missä vaiheessa ns. kansainvälisyys on siirtynyt tarkoittamaan tuhansien ja taas tuhansien kehitysmaalaisten massamuuttoa Eurooppaan Lähi-idästä ja Afrikan islamilaisista maista. Samalla omat kulttuuiset symbolimme tuhotaan, jotta nämä eivät loukkaisi pimeälle keskiajalle jäänyttä barbaarista mieltä.

  Reply
  • 31.12.2018 at 22:40
   Permalink

   Juuri tuotahan kansainvälisyys oli aiemmin, nimimerkki ”Elke hari” .

   Lopulta reissattuaan, oli ihana palata takaisin Suomeen, joka oli ”lintukoto”, turvallinen,perinteikäs,rauhallinen jne.

   … ”kansainväliset keittiötkin, ravintolat” kierrän Suomessa nykyään kaukaa etenkin ” ei länsimaalaiset ”.
   Aika vaikea löytää enää perinteikkäitä suomalaisia ruokapaikkoja suomalaisine raaka-aineineen, tunnelmineen.

   En menisi edes harrastamaan mitään ”eksoottisia juttuja esim.napatanssia,rytmejä kolmansista maista”…..mutta suomalaiset valssit,tangot,kansantanssit jne…tuntuu hyvältä, vaikka discoa ollaan tanssittu ja se musa puhuttelee tietty myös.Itse asiassa kaikki hyvä ja kaunis musa ennen 1990-lukua. Miten osattiinkin tehdä niin hyvää ja kaunista musiikkia?
   Ja ”tavallisella ihmisellä” oli vielä merkitystä Ja mahdollisuuksia.

   Kun valtiolla on rajat,oma päätäntävalta oman kansan etua ajavine päättäjineen ja tehdään työtä oman maan hyväksi ja ylläpidetään perinteitä ym.
   Tämä luo turvaa. Ja päätetään, ketkä tänne saa tulla.
   Suomi on nykyisin kuin ”hollitupa” ja siksi tämä maa on pilalla.
   Mutta olen varma, että asiat muuttuvat.Ja Suomi on jälleen Suomi omine päätäntävaltoineen ja tietty vallankahvassa tämän kansan ja maan etua ajavat ihmiset.

   Toivotan kaikille isänmaallisille

   Loistavaa ja positiivisia,isänmaallisia muutoksia täynnä olevaa vuotta 2019.

   Reply
 • 31.12.2018 at 20:58
  Permalink

  Nämä joka jaksaa ruikuttaa että Persut on joku suomen pelastaja, eivät kyllä valitettavasti tiedä puolueesta yhtään mitään.
  Selvittäkääpä persu-uskovaiset miksi Halla:aho haluaa vaientaa kaiken kritiikin joka koskeen suomeen tulleita rikollisia, että miten se edes auttaa suomea, halusin tosissaan lukea miten tuota koitatte selittää.
  Osaatte kyllä haukkua ihmisiä jotka ei äänestä, mutta eipä näy selityksiä miksi pitäsi äänestää kun ei ole yhtään olemassa olevaa puoluetta eikä edustajaa.

  Reply
  • 1.1.2019 at 11:27
   Permalink

   Jos äänestät petturia, niin petoksesta jää jälki eli kupru, joka vaatii korjausta. Valeopposition pelleily ja sikailu antaa aidolle oppositiolle momentumia eli valeoppositiostakin on tavallaan jotain hyötyä. Soinin röyhkeys muistetaan ja se on hyvitettävä. Ei H-A uskalla Soinin törkeyksiä suoraan toistaa ja joutuisi tosipaikan tullen edes jonkun verran lunastamaan puheitaan. Mies on kompromissien tekijä, sille ei voi mitään. Kuitenkin, jos jätät äänestämättä, se ei aiheuta em. vääntöä yhtään minnekään. Olet vain yksi ”kasvis” lukuisien muiden joukossa (vaikka et ilmeisesti olekaan).

   Reply
   • 1.1.2019 at 13:56
    Permalink

    Jokin mitätön kompromissi ei kannata. Pikemminkin jokin ääripunikki, joka johtaa pikaiseen konfliktiin ja tapahtumiin. Valeoppositio elää juuri tyuolla edes jotain-asenteella, johon koko demokraattisen systeemin petos itse asiassa perustuu. Sionisteina persut ovat kuitenkin kaikkein vaarallisimpia erinäisissä asioissa, kuten ruotsalaisdemarit naapurimaassa. Niillä ei ole mitään häpyä esim. vaatia jo ennen vaaleja natseja kriminalisoitaviksi ja terroristeihin rinnastettaviksi. Persut ovat vaarallisia ja toimivat häikäilemättä niin vahingollisesti, että saattavat toimia omassa asiassaankin kaikkein vahingollisimmin eli maahanmuutossa. Heillähän kun on varaa ja voivat aina puhua kompromisseista. Persut nyt sattuvat olemaan vielä Soinin kelkassa täysin tyytyväisinöä ilman kompromisseja nollalinjalla olevina. Mitähän kompromisseja on ylipäänsä luvassa tyyeiltä, jotka oppositiossakin mahdollistivat tiedustelulain kiireellisyyden? He juuri olivat vaa’ankieli ja pettivät. He vat perinteisesti leikkineet punaniskaa ja vaatineet tiukimpia poliisivaltiopykäliä muka terroristeja vastaan. Terroristeiksi tietenkin soveltuu maassamme luonnollisimmin suvakkien ja persujen mielestä natsit. Ainahan persut ovat huutaneet suurimmalla äänellä oikeita kansallismielisiä vastaan. He kannattavat avoimesti Israelia. Ja voihan olla, että missään asiassa ei tehdäkään kompromisseja, kun huijaus on ohi. Jos näille nyt edes lapioidaan yhtä paljon ääniä kuin Soinille. Sillä tarvitaanhan huijaus myäs 2023….

    Reply
   • 1.1.2019 at 14:08
    Permalink

    Vai kasvis, no, mitäs lammas joka ei näe politiikassa totuutta vaan hakkaa päätään seinään aina vain uudestaan tajuamatta koskaan totuutta puolueesta/henkilöstä jota äänestää.
    Näennäisesti ”isänmaallisille” mihin sinäkin ittesi luet ei ole kun persut jota äänestää, ja siellä on jutku ja h-aho joka ei tosiaakaan aja suomen asioita, mutta toki, äänestäkää taas ko puoluetta ja itkekää kun taas pettävät.
    Toki, nykyiset persut ei edes peittele isämaanrikosajatteluaan vaan se on tuotu esille ihan näkyvästi, silti suurin osa ei suostu sitä näkemään/kuulemaan vaan pitää yhä persuja jonakin jiisus puolueena.

    Silti voitte äänestää ketä haluatte tai jättää väliin, minulle se on ihan sama, tuntekoot muut persekipuilua toisten äänestämisistä joka teille ei muutenkaan kuulu yhtään.

    Reply
    • 1.1.2019 at 19:43
     Permalink

     Kasvis, lammas tai sitten on vielä kolmaskin vaihtoehto eli semmoinen tyyppi joka kuvittelee äänestämättä jättämisen olevan jonkinlainen protesti, joka noteerataan ja jolla on merkitystä. Näitäkin protestiäänestämättäjättäjiä oli takavuosina paljonkin, mutta en usko, että kukaan enää on niin tyhmä (vai onko?). Jos esittää painavat perustelut äänestämättä jättämiselle ja on itse ratkaisuunsa tyytyväinen, niin hyväksyttäköön.

     Reply
     • 1.1.2019 at 20:19
      Permalink

      Etkö oie ole osannut lukea, eiköhän niitä perusteluja ole tullut esitettyä.
      Kerroppa sinä, mikäs järki on äänestää ketään kun kaikki pettää isänmaata?
      Minun äänestämättömyyteni johtuu erittäin tiedostavasta pääkopasta jonne on taltioitu kaikki se mitä puolueet/poliitikot on sanoneet ja tehneet.
      Rn kuulu noihin mihinkään ”kasvikseen”, ”lampaaseen” tai ”protestoijaan”
      Kuulun niihin jotka näkee puolueiden kusetuslasin läpi näiden oikeat kasvot.

     • 1.1.2019 at 21:51
      Permalink

      Oikealla asialla oleva rehellinen ja aito puolue, niin heti tippuu ääni. Ei väliä, vaikka pieni. Juuri tämä gallup-kusetus tappaa kaiken mahdollisuuden, vaikka en usko edes vaalien laskennan rehellisyyteenkään. Mutta siis muutenkin urpot vielä ajattelevat, että äänestävät paskaa puoluetta, joka lupaa jotain sinnepäin edes jotain, jos sillä väitetään olevan ”mahdollisuuksia” eli siis gallup-lupauksia eliitiltä. Ei tajuta, että ääänestämällä vain sitä rehellistä ”pientä” ja uutta liikettä on ainoa tapa yrittää muutosta. uusi liike vain kehiib, jos eliitti sallii sellaisen.

 • 2.1.2019 at 10:49
  Permalink

  Eiköhän suomensukuisten olisi aika saada tämä esivanhempien maa ”Suomen neito takaisin itselleen”, niin , ettei muut kansat täällä ”päättäisi” enää?

  Viimeksi päätäntävalta kokonaisuudessaan aidoilla suomalaisilla satoja vuosia sitten-aika pitkä aika.

  Muuuten ei mikään muutu parempaan.

  Suomensukuiset tunnistaa kyllä.

  Suomensukuisia oli vielä päättämässä 1980-luvulla, 1990-luvulta en usko, että on juurikaan ollut ainakaan sydämeltään isänmaallisia.Sen jälkeen onkin olleet luultavasti ”sopivat” tyypit kaikessa, että maa on ”paskottu” arvoja myöten, kaikki juurta jaksain.Eli

  Siksi meillä on/ on ollut asiat ”päin helvettiä” joka saralla, unohtamatta ”hyvävelisiskoverkostoja” uskoisin samojen piirien luomat.

  Kandee hahmottaa kokonaiskuva:

  Juuri siksi ei ole rahaa ……leipäjonoihin, eikä vanhuksille kunnon hoitoa, on työttömyyttä, monet lapsiperheet ahdingossa, verot korkeat, vammaisilta leikattu, homous/transut/ pride on esillä ja niitä tuputetaan joka paikasta, kolmansien maiden ihmisten asiat saapuessaan tänne on ykkösiä kaikkialla,niiden asioita vatvotaan kaikkialla ja ne menevät suomalaisten ohi kaikkialla, rahat ja tuet näille, ei ylläpidetä enää suomalaisia perinteitä, valtion omaisuutta myyty likipitäen kaikki jne…..listaa voisi jatkaa vaikka kuinka.

  Ja nämä samat tyypit eduskunnassa ja vallankahvassa, nämäkö vielä jatkokaudelle- ei kiitos, nämä eivät edusta Suomen kansaa ja ”lipeviä valheita ei tarvitse enää kertoa, koska niitä ei jaksa kuunnella”.

  Tämän parempaan nuo vallankahvassa 30 vuotta olleet EIVÄT PYSTY- ”umpisurkeita näyttöjä ja itsekkäitä ratkaisuja” eli päätökset kertovat kaiken noista.Joten kaikki pitäisi vaihtaa, virkamiehistön ylempää ja keskipäätä voisi puolittaa määrältään ja vaihtoon sieltäkin pitäisi laittaa suurin osa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.