Seitsenvuotiaan lapsen murhasta epäillystä ei tipu poliisilta minkäänlaista tietoa

Poliisi tiedotti eilen epäilevänsä vuonna 1982 syntynyttä miestä Helsingin Arabianrannassa tehdystä murhasta. Epäilty rikos tapahtui yksityisasunnossa myöhään jouluaattoiltana. Virkavalta on tapauksen yksityiskohdista hyvin vaitonainen ja huhut tapauksen tiimoilta ovat jo alkaneet liikkumaan pitkin sosiaalista mediaa.

Rikoksen uhri oli alakouluikäinen poika, jonka ikä on sittemmin tarkentunut ”ekaluokkalaiseksi”, seitsemään vuoteen. Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni tapahtumapaikalla, mutta ei kerro epäillystä sen enempää.

– Tutkinnallisista syistä emme kerro tapahtuneesta, kuten tekotavasta, teon motiiveista tai sen olosuhteista tässä vaiheessa enempää, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth.

Asiasta tiedotetaan poliisin toimesta lisää ”tutkinnan edetessä” ja aikaisintaan perjantaina 28.12.2018, mutta kuten sanottua, huhut ovat jo lähteneet liikkeelle. Nykysuomen toimitukselle kerrottiin kyseessä olleen ns. ”kulttuurin rikastaminen”, joka viittaisi ulkomaalaistaustaiseen tekijään. Lähteeksi tälle huhulle kerrottiin virkansa puolesta tapahtuneen henkirikoksen parissa työskennellyt henkilö.

Tiettävästi perheeseen kuului murhatun pojan lisäksi isosisko, äiti ja isä. Tutkinnanjohtaja Kanth ei ole suostunut avaamaan sitä, kuuluiko epäilty pojan perheeseen tai muuten lähipiiriin.

Lähde: Poliisi

67 thoughts on “Seitsenvuotiaan lapsen murhasta epäillystä ei tipu poliisilta minkäänlaista tietoa

 • 26.12.2018 at 11:52
  Permalink

  MTV-Uutiset uutisoi myös, että kyseessä on ulkomaalaistaustainen perhe. Lukekaa sieltä itse ja todetkaa asia.

  Reply
  • 26.12.2018 at 12:59
   Permalink

   Hox. m1xa, tärkeintä eli rikoksen tekijästä ei kerrota mitään, vaan tieto koskee uhria ja hänen perhettään!

   Reply
   • 27.12.2018 at 03:11
    Permalink

    Laura se ei muuten edes jouluna ole malttanut olla perheen ja lastensa, melko pieniä vielä, vaan twitterissä ja somessa näköjään ollut joulun pyhät. Ehtiikö kukssk näiden tärkeiden ihmisten lasten kanssa pelaamaan lautapelit, kuuntelemaan varhais-teinitytön tekemisiä, ohjailemaan? Me uskonnottomia sentään jouluna rauhoitumme, uskovainen politiikkoäiti
    ei jätä somea, samaa viisastelua somessa arjet ja pyhät

    Reply
    • 27.12.2018 at 05:26
     Permalink

     No mutta onhan se hyvä, että joku edes on kiinnostunut tämän maan ja kansalaisten hyvinvoinnista, ja yrittää ajaa myös teidän uskonnottomien lautapelien pyhinäpelaajienkin etuja, vaikkei siihen monella enää tunnu mielenkiintoa olevankaan.
     Ilman tällaisia poliitikkoja voi alkaa nämä rauhoittumiseen pyhitetyt vapaat käymään vähiin muillakin.

     Niin, ja Laura kyllä hoitaa varmasti osuutensa hommista kotipuolessakin kiitettävästi, ei siitä tarvitse kenenkään muun täällä murehtia.

     Reply
    • 27.12.2018 at 14:16
     Permalink

     Eikös teidän kunnon ihmisten pitänyt keskittyä omiin asioihin siellä koko suvun voimin. Vai onko Laura yksittäistapaus, mutta somalien, arabiaanojen, afgaanien ja paremmin ruskettuneiden pyhä heimoelämä pitää sitten jättää rauhaan, vaikka se destabiloisikin tämän maan.

     Reply
 • 26.12.2018 at 11:58
  Permalink

  Aivan törkeää salailua Suomen poliisin ja virkamiesten taholta. Jos rikoksen selvittämisen kannalta ei ole salattavaa, pitäisi poliisoin olla rehellinen eikä puolustaa poliittisen eliitin tarkoituksia ja asemaa. Aivan poikkeuksellista Euroopan maissa.

  Poliisijohto nöyristelee valtaa pitäviä ja motiivikin on selvillä. Jos ei ole nöyrä, joutuu virkarikossyytteeseen ja viralta pois. Muistuu mieleen, kun Lardot Turun terrorin jälkeen sanoi kysymyksessä olevan terrorismi. Se riitti, nyt on erotettu ainakin määräajaksi.

  Reply
 • 26.12.2018 at 12:15
  Permalink

  Kaupunginosan nimessä lienee riittävä vihje.

  Reply
  • 26.12.2018 at 17:23
   Permalink

   Kyseessä on alue, jossa sijaitsi arabian tehtaat, nykyisin ostoskeskus. Arabian huvila.
   Kallis, uusi asuinalue.
   Ihan kuin viime talvena oli amk-kurssi arabian asuinalueen kehittäminen. Höhlät ympäri Suomea raivosi somessa, vai sellaiseen valtio laittaa rahaa, olisi sitä kehittämistä Suomessakin.

   Reply
   • 26.12.2018 at 21:02
    Permalink

    Ainakin rahaa on laitettu alueen kehittämiseen arabeilla ja tulos nähtiin tässä.

    Reply
   • 26.12.2018 at 21:05
    Permalink

    Älä jauha skeidaa. Arabia on vanha asuinalue ja suht arvoalue, mutta Arabian ranta on slummien mesta täynnä matuja.
    Ja Arabian tehtaat oli Arabiassa, ei Arabianrannassa.

    Reply
    • 27.12.2018 at 03:15
     Permalink

     Siellä asuu hyvin vähän mamuja. KtS tietolähteitä. Mitä tarkoitat;. Arabia Arabiassa? Pelkään taas pahinta 🙂

     Reply
     • 27.12.2018 at 06:19
      Permalink

      Vanha Arabia ja nykyinen Arabianranta on kaksi eri aluetta, joten mee muualle lässyttämään.
      Ja tosiaan Arabianrannassa asuu paljon matuja.

     • 27.12.2018 at 06:20
      Permalink

      Lopeta Pirkko nyt tuo hölmöily ja mene nukkummaan ja nuku pitkään.

 • 26.12.2018 at 12:22
  Permalink

  Suomalainen äiti, murhattu lapsi ei murhaajan lapsi.

  Reply
  • 26.12.2018 at 16:03
   Permalink

   Petran mukaan asiasta ei ole tiedotettu, .Jeppes on nähnyt näyn ja antaa faktoja.
   Ulkomaalaistaustaisen perhe , on poliisi tiedottanut sen verran.

   Reply
   • 26.12.2018 at 16:21
    Permalink

    Nyt on jo kerrottu että tekijä ja uhri ulkomaalaistaustaisia, joten voit jo lopettaa valehtelusi, paskanaamapirkko.

    Onko nyt pikkuisen kiusallista noin niinkuin unelmasi kannalta, kusipää?

    Reply
    • 26.12.2018 at 17:19
     Permalink

     Miksi sinä valehtelet sitten äidin olevan suomalaisen? Joku hommaforum, siellä on myös keksitty vaikka mitä, monia eri versioita.
     Normaaleilla ihmisillä on muuta kuin vatvoa toisten perhetragedioita. Eilen ja tänään olen tavannut paljon ihmisiä, monista eri suvuista,. Terveet ihmiset viettävät joulua seurustelen,. Eivät paahda tuntemattomien asioista. Poliisit hoitavat kyllä asian.
     Odota perjantaita.

     Reply
     • 26.12.2018 at 21:07
      Permalink

      Mene nyt sinne piffinsaitille siitä mussuttamasta.
      Jos vaikka antifantit ymmärtäisi kommenttiesi järjettömyyttä.

 • 26.12.2018 at 13:04
  Permalink

  Mutta kukaan eliitistä ei onneksi järkyty enää niin helposti kuin ennen. On se ihanaa kun monikulttuurisuus valtaa alaa ja jouluyön juhlinta ja kohokohdatkin muuttuu tällaiseksi rituaalitapahtumaksi.
  siistiä on sekin että poliisi poikkeuksellisesti julkaisee 25.12. tehdyn Turun K-kaupan ryöstäjän kuvan 26.12. koska ei ole onnistunut omien tutkimuksien perusteella saamaan tekijää kiinni vielä yhdessä päivässä. Tosin kaikenlaisten murhien ja joukkoraiskausten tapauksessa kuvia ei julkaista vielä usean viikonkaan päästä vedoten ties mihin. Etrumatkaa pitää heille sallia.

  Reply
  • 26.12.2018 at 13:32
   Permalink

   Eihän poliitikkojen tarvitse järkyttyä kun ei ketään pikkupoikaa bussi jättänyt pysäkille.

   Reply
   • 26.12.2018 at 14:10
    Permalink

    Sama ajatus tuli minullekkin, nyt ei tarvittu jopoa kun lapsi jouluna lahdattiin.
    Luulisi että joku ”hyvä ihminen” olisi saanut suunsa auki mutta lienee käynyt käsky sellaiselta taholta että hillotolpat heiluu…

    Reply
    • 26.12.2018 at 22:05
     Permalink

     Valtaapitävät tässä maassa ovat käyttäneet valtavasti muiden (veronmaksajien) varoja tuodakseen ja pitääkseen nämä etelän ihmeet täällä. Johonkin he näitä tarvitsevat. Ainakin Ruotsissa on paljastunut, miten täkäläiset demarit ovat aktiivisesti rahdanneet tulijoita heidän ”äänestämiskoulutukseen”.

     Toinen fakta on, että järjestäytyneet rikollisjengit ovat yleensä suurimpia hyötyjiä sellaisista, jotka ovat maassa luvatta. Onko maamme suurin rikollisjoukkio Arkadianmäellä?

     Reply
 • 26.12.2018 at 13:40
  Permalink

  Muslimin tekosia aivan varmasti, koska poliisilla on jälleen kerran ”tutkinnalliset syyt” pelastusrenkaana vaikenemiselle.
  Mitä tulee ”myöhempään” tiedottamiseen, se ”laitetaan patterin” väliin pölyttymään ja omaisille (jos suomalaisia) sanotaan hampaat irvessä ja nyrkit pystyssä pitämään turpansa kiinni, sillä ”pelolle ei saa antaa valtaa”, eikä syyllinen kuulunut siihen sopivaan kontekstiin, vaan YK:n ja Maailman villieläinten suojeluliiton suojelukohteisiin, koska aivan kuten sudetkin ja muut Suomen suurpedot ovat erittäin ”hädänalaisia” ja niiden torahampaat ovat olemassa vain ”muodon vuoksi” ja jos niitä kuitenkin nämä yhteneväiset otukset käyttävät ei sillä ole mitään tekemistä minkään kanssa kuin, että ”vihapuhe” ja ”rasismi” on alku ja loppu, syy ja seuraus, jolloin on karattava kunnon kansalaisten kimppuun, sillä maan hiljaiset ovat kaikista pahimpia aivan samoin kun peräkammarin pojat.

  Jos tekijä olisi ollut kantasuomalainen ”uhkakuva” maailmalle… tietäisimme tapauksesta aivan kaiken. Ja vähän vielä ylikin.

  Reply
  • 26.12.2018 at 16:14
   Permalink

   Poliisin kusisukkaiseen tiedotuslinjaan voi olla syynä sekin että tekijä on joku julkisuuden musulemmikki ja asia siksi erittäin kiusallinen monikulttuurisuuden ihanuus -narratiiville.

   Reply
 • 26.12.2018 at 13:55
  Permalink

  Tekopyhä kirkkoherra Kari Kanalan ulostulo. ”Äkkiä tajusin, että tämä lapsi, joka kuoli, oli joulun lapsi, ja jokainen lapsi on joulun lapsi, ainutlaatuinen.”
  Voi v. mikä dorka.
  Tekijää pimitetään viimeiseen asti koska suojaväri ja lopulta PolPo suostuu rystyset valkoisina raivon puserruksesta nimeämään tekijän ja sanoo että olipas vekkulimainen tekotapa jota ei länsimaissa tunneta.

  Reply
 • 26.12.2018 at 14:17
  Permalink

  Tutka värisee voimakkaasti. Oletuksena monien mielissä teko menee muslimien piikkiin. Joku voisi olettaa perheen äidin olevan suomalainen ja isän karvakäsi. Mutta tämä on siis vain oletusta, ei rivien välistä totuuden vuotamista julkisuuteen.

  Eli muslimeilla on negatiivista julkisuuspääomaa. Johtuisikohan heistä itsestään.

  Reply
  • 26.12.2018 at 22:21
   Permalink

   Vassareilla ja muslimeilla on se yhteistä, että näkevät aina heihin negatiivisesti suhtautuvien olevan väärässä tai hävitettävää kansanosaa. ”Rasisti” on kuffar arabian kielellä?

   Reply
 • 26.12.2018 at 15:08
  Permalink

  Kun valtamediassa on nyt tätä veritekoa pari päivää kauhisteltu ja kynttilöitä sytytelty uhrin muistolle ja pappikin on ottanut kantaa suomalaisen yhteiskunnan lapsiepäystävällisyyteen, niin mietin, mitä näytelmästä puuttuu. Sama kenties kokonaiskuvan kannalta tärkeäkin puutos on esiintynyt kaikissa muslimien tähän asti tekemissä veriteoissa: imaami koraanin kanssa hoitamassa järkyttyneiden sivullisten sieluja ja ottamassa kantaa inhimillisemmän yhteiskunnan puolesta. Miksihän näin on? Siksikö, että koraani-nimisestä reseptikirjasta puuttuvat lohdun sanat vaiko siksi, että tapaus oli hyvin tavanomainen ko perheen lähtömaan kulttuurissa. Hirveä siitä tuli vasta Suomessa.

  Reply
 • 26.12.2018 at 15:24
  Permalink

  kotouttaminen epäonnistunut, meidän suomalaisten piikkiin taitaa tämäkin henkirikos mennä, eipä päättäjien joukosta löydy ketään joka pöyristyy, valtiolta luvataan lisä panostusta että vieraat täällä viihtyisivät..

  Reply
  • 26.12.2018 at 16:03
   Permalink

   Mutta tekijähän on kotoutunut, käyttäytyi juuri niin kuin sukujuurtensa lähtöpäikoilla on tapana.

   Reply
   • 27.12.2018 at 10:58
    Permalink

    Eli on ymmärtänyt kotoutuksen idean juuri niin kuin pitääkin: ”Olkaa kuin kotonanne”. Jos jälkikasvu ei ymmärrä kotoutua oikein, sen voi toimittaa pois päiviltä. Tietyissä kulttuureissa yksittäinen lapsi ei paina mitään. Laitetaan vain ”haaremi” tehtailemaan uusi tilalle.

    Reply
 • 26.12.2018 at 16:00
  Permalink

  Rikollinen on kiinni. Juhlapyhät nyt
  Malttakaa haudoilla tanssijat. Ei mitään kunnioitusta vainajan omaisille.

  Reply
  • 26.12.2018 at 16:07
   Permalink

   Sinähän siinä haudalla tanssit, Pirkko.Ja yrität vieläpä käyttää murhatun pikkupojan omaisiakin hyväksesi vedotessasi mo-ku-ideologiasi puolesta, että ihmiset eivät puhuisi sinulle erittäin kiusallisesta asiasta eli siitä että kulotamussukkasi kultuurinrikastaja murhasi pikkupojan Jouluaattona.

   Mutta ihmiset puhuvat etkä sinä voi vaikuttaa siihen yhtään mitenkään. Kai muuten lähetit surkean ja epärehellisen vetoomuksesi jo mm. MTV:lle joka toi tapauksen mamuyhteyden julki?

   Reply
  • 26.12.2018 at 17:12
   Permalink

   Tuoko rikollisen kiinnisaaminen pikkupojan takaisin henkiin ja estääkö se näitä jatkossa? Ja mistä tiedät, onko perhe kulttuurista, jossa nämä katsotaan Allahin tahdon mukaiseksi, eikä kynttilöitä ruukata pahemmin sytytellä tai imaami pistää tapahtumaa lapsiepäystävällisen islamilais-kehitysmaalaisen kulttuurin nimiin. Sen sijaan pistetään uusi vanhin poika alulle mahdollisimman pian, jotta Kela-etuuksiin ei tule 9 kk pidempää katkosta. Onko haudalla tanssimista mielestäsi se, että ihmiset saisivat tietää tosiasiat tapahtuneen takana. Ja järkytyksestä toivuttuaan alkaisivat tajuta taustalla olevan kehitysmaakulttuurin sopeutumattomuuden omaan yhteiskuntaamme.

   Reply
 • 26.12.2018 at 19:59
  Permalink

  Mistä vetoo, että syyllinen on näitä kunniakansalaisia. Ne kyllä osaa noi hommat.

  Reply
  • 26.12.2018 at 20:28
   Permalink

   Suomalainen ei lastaan tapa. ”Vahingossa” voi talo syttyä ja pari pikkulasta palaa talon mukana, vahingossa puukko lipsahtaa äitiin ja lapsiin tai pyssy laukeaa. Vahingossa lapsi hukkuu, .Vahinko on ajaa päin isoa autoa. Suomalainen on lapsirakas,. Ei edes pahoita lasten mieltä turhalla valvonnalla, .Vrt. Nettitreffit, huumeiden osto ,
   Ihme riekkumista taas elämäänsä ja jouluun kyllästyneitä ihmisiltä. Kun arki tulee, vangitsemusoikeudenkäynti, on meillä jo nimikin tiedossa ja poliisi tiedottanut. Malttakaa.
   Olkaa vaikka hetki lastenne kanssa, jos jaksatte live-elämää.

   Reply
   • 26.12.2018 at 20:43
    Permalink

    Mitä sinä tiedät ”life” elämästä, et mitään, oikea esimerkki jostain joka ei elä tässä mailmassa vaan omissa saduissaan.

    Reply
    • 26.12.2018 at 20:56
     Permalink

     Monta lasta, lastenlasta, vireä elämä. En elä vain netissä ja propagandaa, tarkkaan valikoitua, kuten nämä mamu, islam, muslimi, somali- hokijat.
     Ja normaalit, työssäkäyvät, sukulaiset.

     Reply
     • 26.12.2018 at 21:02
      Permalink

      Luuletko houru että esim, minä elän pelkästään netissä.
      Oikea esimerkki siitä mitä tietämättömyys ihmiselle tekee, saatanaan paskasanko, olet pelkkä virus, et lähelläkään ihmistä.

     • 27.12.2018 at 06:59
      Permalink

      Sinä pirkko olet nyt täällä oleskellut yli 13 tuntia kommentoimassa skeidaa ja väität, ettet muka elä netissä.
      Ei taaskaan sun puheet ja teot kohtaa.
      Ja kun lasketaan kaikki muut saitit missä olet trollaamassa, niin kyllä, sä todellakin elät netissä ja syvällä.

   • 26.12.2018 at 23:25
    Permalink

    Onko joku väittänyt, ettei kantasuomalainen tapa lapsiaan tai että näin käy vahingossa? Onko se, että kantaväestönkin edustaja voi surmata oman lapsensa joku argumentti haalia tänne lisää lapsenmurhaajia. Entä mikä mahtaisi olla kommenttisi, jos lasten väkivaltaiset kuolemat, jossa syyllinen kuuluu kantaväestöön olisi tähän asti nolla ja nyt sitten päätyisi maahanmuuttajien pitkän listan jatkoksi?

    Reply
 • 26.12.2018 at 23:30
  Permalink

  Nyt vaihtoehtomedioiden porukat liikkeelle tutkimaan asiaa.

  Talon asukkaat, naapurit tietävät varmasti kuka murhaaja on.

  Poliisin tietosulku murenee.

  Reply
 • 27.12.2018 at 00:23
  Permalink

  Menehtyneen pojan perheeseen kuuluvat pojan lisäksi alakouluikäinen tyttö, joka on poikaa hieman vanhempi, ja äiti ja isä. Myös isoäiti asuu naapurin käsityksen mukaan asunnossa.

  Perhe on ulkomaalaistaustainen.

  Rakennus on Helsingin kaupungin vuokratalo nimeltään Lontoonkuja.

  Kyseisessä Helsingin kaupungin vuokrakohteessa osoite on Lontoonkatu 5 / Brysselinkatu 6. Kiinteistön nimi on ’Lontoonkuja’. Eli saman taloyhtiön eri raput sijaitsevat eri kaduilla ja ovat siksi saaneet eri katuosoitteet. Talo on sisäpihan puolelta vaalea eli ihan eri näköinen kuin lehtikuvassa, jos joku ihmettelee. Brysselinkadun puolelta julkisivu on tumma kuten lehtikuvassa.

  Tästä linkistä löytyy taloyhtiö.

  https://www.hekaoy.fi/fi/asunnot/kiinteistot/lontoonkuja

  Reply
 • 27.12.2018 at 01:46
  Permalink

  Kirkon takapirut luovuttaneet kirkon saatanan temmellyskentäksi.

  ”Surmatun pojan uskonnollisesta taustasta antaa viitteitä kirkon toiminta: kirkkoherra Kari Kanala saapui melkein lentämällä joulurauhan julistaneesta Turusta Helsinkiin.

  Kirkko on aiemmin toiminut niin, että terrori-iskuissa Euroopassa vuodatetun kristityn veri ei ole ollut minkään seurakunnan saattokellojen arvoisia. Ei edes Suomen Turussa vuodatettu veri. Myöskään Oulussa raiskatut tytöt eivät ole olleet minkäänlaisen vigilian tai rukoushetken arvoisia valtiokirkkomme silmissä.”

  https://mvlehti.net/2018/12/26/arabianranta-mista-vaikenevat-il-ja-is/

  Reply
  • 27.12.2018 at 11:08
   Permalink

   Ev. lut. kirkko on tässä siirtolaiskriisissä aivan totaalisesti tahrannut itsensä. Tai on oikeastaan tullut ilmi, minkälaisia ”teologeja” yliopistollinen pappis-kasvatus tuottaa. Sama mädännäisyys on levinnyt kaikkiin tiedekuntiin. Kulttuurimarxistiset opit ja postmoderni länsimaisuutta vihaava nihilismi rehottavat. Koko yliopistolaitos pitäisi ajaa alas ja akatemia perustaa uudelleen länsimaisen sivistysihanteen perustalle.

   Reply
 • 27.12.2018 at 10:04
  Permalink

  Ukot on uteliaita kuin entisajan pyykkimuijat ja keskuksen hoitajat. Helma hampaissa juoksevat pitkin somea . Ei se puhuttanut samoja ollenkaan kun mies poltti talonsa ja kaksi alle kouluikäistä talonsa mukana. Oikein Gloriassa esitelty. Tai Pomarkun mies ampui 3 lastaan. Kyllä myös itsensä.

  Reply
  • 27.12.2018 at 11:10
   Permalink

   Lopeta jo se argumentointivirheesi jankkaaminen. Myötähäpeä on suuri. Lienet kuitenkin suomalainen?

   Reply
   • 27.12.2018 at 12:49
    Permalink

    Täysjärkinen, asioita realistisesti näkevä. En näe suomalaista raiskaajaa, lasten hyväksikäyttäjää, tappajaa tai väkivaltaista ihmistä sankarina ja puhtoisena, kuten nämä Persut, kansallismieliset yms. Joku Eppu suuri väärin ymmärretty kansallismielisten sankari.
    Mielestäni rikos on rikos, hullu on hullu, olipa uskonto tai ihonväri mikä tahansa.
    Aina joskus luulin miesten olevan realistisesti ajattelevia tyyppejä, .Someaika on paljastanut heidät hysteerisesti, suppeasti ajatteleviksi, vähän akkamaisiksi näpyttelijöiksi.

    Reply
    • 27.12.2018 at 13:08
     Permalink

     Painu nyt pirkko jo piffille länkyttämään. Sä oot kohta vuorokauden asunut tällä saitilla ja väität ettet elä netissä.
     Sä kun juurikin elät netissä ja levität näppäimistöltäsi pelkkää paskaa.
     Säälittävä tapaus kertakaikkiaan olet.

     Reply
 • 27.12.2018 at 15:44
  Permalink

  Ulkomaalainen koukkunokka on. Huomenna on vangitsemisoikeudenkäynti.

  Reply
 • 27.12.2018 at 17:41
  Permalink

  Helsingin poliisi esittää huomenna vangittavaksi Arabianrannan lapsen surmatyöstä epäiltyä 1982 syntynyttä * * Sohrabia.

  Oikein Suomalainen nimi tekijällä….

  Reply
  • 27.12.2018 at 17:50
   Permalink

   Onhan se ollut tiedossa alusta asti. Mutta hyvä kun Lokka joutomies on vähän kohonnut sängyn pohjalta ja selvittänyt nimen. Varmaan on jo uupunut.

   Reply
 • 27.12.2018 at 19:54
  Permalink

  On tehnyt useita rikoksia Suomessa, mutta ei olla palautettu kotimaahan.

  Nyt sitten teki tämän hirvittävän lapsenmurhan.

  Missä päättäjien vastuu?

  Reply
  • 28.12.2018 at 14:19
   Permalink

   Yrittävät luoda kuvaa rikollisesta jolla on elämä luisunut ojaan ja naapurikin oli sanonut ette aina tervehti ja ei olis arvannut.Totuus on että hyvin todennäköisesti kyseessä kunniamurha mistä ei tietenkään saa puhua koska silloin tulee verikosto islam ja klaanit puheen aiheeksi.

   Reply
 • 28.12.2018 at 18:02
  Permalink

  Nimi on Sohrab Zulfigar Ali. tämä

  Reply
 • 30.12.2018 at 04:49
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

  Israeli President: We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland

  Lol, on one hand you idiots are scared of Jewish takeover (since we control EVERYTHING in this world) and on the other hand, you think the world will turn against us and kill us all? LOL! Make up your minds you confused fucks. You’re all pathetic. This is why Jews are swimming in money while the rest of you are drowning in your own shit. 

  You should stop this antisemites shit magneettimedia!!! We are the most intelligent race and you all should serve us you piece of shit!!! I have live in finland 5 years and see how stupid morons you are and all your people!! You are too stupid manage yourself!! I move in poland and i love to see that your children raped and destroyed you piece of shit scandinavians!!!!

  Reply
 • 30.12.2018 at 19:29
  Permalink

  Puotilassa tapettiin vanhus pari vuotta sitten. Tappaja oli vuoden pakolaisnaisen, Amani Al-mehsenin sukulainen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen.. Al-Mehsenit olivat varakasta sukua Saddam Husseinin Irakissa. Isä vastusti diktaattoria eikä suostunut tämän sotilaaksi. Sen vuoksi äiti otettiin pantiksi. Perhe pääsi pakenemaan kahden poikansa kanssa Saudi-Arabiaan, missä pakolaisleirillä syntyi kolmas poika.

  Tappaja esiintyi Suomessa sosialistiräppäri Palefacen videolla.

  Reply
  • 30.12.2018 at 19:32
   Permalink

   Vankilan sijasta syyntakeettomaksi katsottu tappaja passitettiin pakkohoitoon.
   Al-Montathar Mahdi Basita Al-mehsen löi viime vuoden heinäkuussa 86-vuotiasta suomalaisvanhusta teräosaltaan noin 21 cm mittaisella keittiöveitsellä pään, kasvojen ja rintakehän alueelle yhteensä ainakin 20 kertaa.

   Veitsen katkennut kärki löytyi vanhuksen kallosta.

   Reply
 • 31.12.2018 at 06:05
  Permalink

  .Nämä irakilaiset, iranilaiset,Afganistanilainen, pakistanilainen ym.pitää poistaa Suomesta heti ! Menkööt omaan synnyinmaahansa sotimaan ! Niin ovat suomalaisetkin tehneet, kun Venäjä hyökkäsi Suomeen ! Nyt nuoret miehet makaa meidän elätettävänä, hys, hys, heistä ei saa sanoa mitään pahaa ! Vankilassa tämä ukko tapetaan, koska lapsen murhaajat ovat alinta kastia ! en

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.