Ruotsidemokraattien puoluesihteeri Jomshof: ”Löfven hyvä Ruotsidemokraateille, huono Ruotsille”

Ruotsalaisen äärioikeistolaiseksi luokitellun Ruotsidemokraattien puoluesihteeri Richard Jomshof on näpäyttänyt ns. ”allianssi-puolueita” toteamalla haastattelussa, että sosiaalidemokraattien aiemmin kovasti hyljeksitty pääministeriehdokas ja entinen pääministeri Stefan Löfven olisi Ruotsidemokraattien kannalta hyvä mutta ruotsalaisten kannalta äärimmäisen huono vaihtoehto pääministeriksi.

Vaalien alla useat puolueet, mm. nyt hallituksen tyrkyllä oleva Keskustapuolue ilmoittivat, etteivät missään nimessä ole mukana Löfvenin hallituksessa, mutta mitä useampi hallituskaavailu on romuttunut, sitä lievemmiksi tuo kanta on kautta linjan käynyt.

Ruotsidemokraattien suuntaan pälyilevät yhä samat puolueet, Moderaatit ja Kristillisdemokraatit, mutta muut ovat jo etukäteen sulkeneet myös tämän vaihtoehdon pois.

Vaalien alla nähty likainen vaalipeli ja jyrkät linjaukset Löfveniä kohtaan ovat jättäneet jälkensä allianssi-puolueiden väleihin ja tähän Jomshof perustaakin näkemyksensä Löfvenin uuden hallituksen sopivuudesta Ruotsidemokraateille.

– Meidän näkökulmastamme se (Löfvenin hallitus) olisi hyvä asia, mutta Ruotsin kannalta se olisi erittäin huono juttu… Mutta jos ajattelemme itsekkäästi, me hyötyisimme siitä.

Ruotsissa ei ole syyskuussa järjestettyjen valtiopäivävaalien jälkeen saatu aikaiseksi hallitusta ja käytännössä jo valmiiksi repaleinen SDP – Keskusta – Liberaalit-himmeli olisi viimeinen vaihtoehto, joka ei avaisi Ruotsidemokraateille ovia hallitukseen.

Lähde: Expressen

13 thoughts on “Ruotsidemokraattien puoluesihteeri Jomshof: ”Löfven hyvä Ruotsidemokraateille, huono Ruotsille”

 • 26.12.2018 at 13:29
  Permalink

  Stefan Löfven on synonyymi neutronipommille.

  Reply
 • 26.12.2018 at 13:49
  Permalink

  Kaiken suvaitsevaiset puolueet eivät huoli vanhurskaita Ruotsidemokraatteja hallitus kumppanikseen. Kuitenkin autokokot, käsikranaattien heittelyt, ammuskelut, murhat, tapot, ryöstöt ja raiskuut suvaitaan.
  Syylliset Ruotsin kaaokselle eivät myönnä syyllisyyttään vaan kieltävät tosi asiat, kuten ammattirikolliset yleensäkin.
  Sama koskee Suomea.

  Reply
 • 26.12.2018 at 14:27
  Permalink

  Tätä on edustuksellinen ”demokratia” -maailman paskin poliittinen järjestelmä.

  Reply
  • 26.12.2018 at 21:54
   Permalink

   Puolueellinen, rikkaiden omistama tiedotusjärjestelmä tukee tätä paskaa järjestelmää. Muiden muassa Twitter tiedottaa, että aktiivisesti muuttavat mitä ihmisille näytetään, heidän selaushistorian pohjalta.

   Esimerkiksi, jos huomaavat että on käyty ”rasistisilla” sivustoilla, voivat tunkea isänmaallisuutta halveksuvaa sisältöä käyttäjän katsottavaksi. Twitter käyttää lisäksi SINUN kovalevytilaa tällaisen toteuttamiseksi. Sinä maksat:

   ”We use local storage to customize what we show you based on your past interactions with our services.”

   Reply
   • 26.12.2018 at 21:57
    Permalink

    PS.Globalisteille on tärkeää, että keskiluokka tuhotaan, ja työllisyysluvut perheensä työllään elättävien suhteen saadaan alas, jotta sosiaalituilla eläjiä, eli heidän sosialismiaan äänestäviä, olisi mahdollisimman monta.

    Sosialismi on hyvä renki, mutta paha isäntä.

    Reply
 • 26.12.2018 at 14:33
  Permalink

  Nuo joutuvat vielä nöyrtymään Ruotsidemokraattien edessä. Vielä parempi vaihtoehto olisi uudet vaalit.

  Reply
 • 26.12.2018 at 19:41
  Permalink

  Johan Ruotsissa harjoitettiin syrjintää oikein kunnolla viime vaaleissa, jopa ruotsidemokraattien vaaliliput oli pantu piiloon, tai jopa roskikseen? Samoin ennakkoäänten laskeminen, joka oli aiemmin tapahtunut vuorokaudessa nyt taisi mennä viikko? Piti varmaan saada näyttämään lopputulos joltain muulta kuin mitä se oli?

  Reply
 • 27.12.2018 at 12:10
  Permalink

  Suvakki, suvakimpi, hullu, Löfven.

  Reply
  • 28.12.2018 at 08:34
   Permalink

   Minä kun luulin skaalan olevan tämä:

   Laskelmoiva, ahne, petoksellinen, kansanmurhaaja, Löfveen

   Reply
 • 27.12.2018 at 17:01
  Permalink

  Muuan puolue joka nyt 10% lukemissa on kipuamassa ylös, keväällä 15-20%, siinä saa Rinne luvata tonnin mikäli meinaa pysyä edes hopealla, eikä edes riitä.

  Reply
 • 30.12.2018 at 05:19
  Permalink

  Näinköhän ruotsalaiselle L:lle maistuu nakki kuten meilä eurostaniassa näköispatsaalleen! Nakilla voimaa ja työn iloa.

  Reply
 • 30.12.2018 at 05:29
  Permalink

  Luotettavalta lähteeltä sain tietää, että Dustin Hofffmanin tähdittämä leffa Pieni Suuri Mies on päivitettävänä. Pääosaan haetaan suomalaista mitat täyttävää Nobelin elokuvapalkinnon tulevaa voittajaa. Kaikki rajat auki, tähti on syntymässä. Kohta tiedämme hänen nimensäkin. Vihjeeksi viskattu: kantakirjasuomalainen, ei ala Aalla vaan Oolla…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.