Reijo Tossavainen: Ruotsiin ei ole turvallista matkustaa!

Kiina antoi matkustusvaroituksen Ruotsin osalta. Näin siksi, että tilanne maassa ei ole enää turvallinen!

Tällainen laitetaan helposti liioittelun piikkiin, sillä mielikuvissa Ruotsi nähdään vielä turvallisena lintukotona. Sitä se ei kuitenkaan enää ole. Autojen polttamiset ja pommien viskomiset ovat jokapäiväistä arkea.

Bagdad koetaan hyvin turvattomaksi kaupungiksi. Tosiasiassa nykyään siellä räjähtelee pommeja vähemmän kuin Malmössä, kun luvut suhteutetaan väkilukuun.

Kaikki tämä on seurausta maahanmuutosta. Tarkemmin sanottuna maahanmuutosta sellaisista maista, joissa vallitseva uskonto ja elämäntavat eroavat suuresti Ruotsin omasta.

Maahanmuuttajien mukana on tullut suvaitsemattomuutta ja äärimmäistä ajattelua. Punavihreän ideologian mukaan siihen kaikkeen pitää suhtautua lähtökohtaisesti myönteisesti. Sen seurauksena itseään suvaitsevana pitävän porukan suvaitsemattomuus on lisääntynyt. Seura on tehnyt kaltaisekseen.

Tästä luin hetki sitten yhden esimerkin somen puolelta. Saksan Dresdenissä AfD-puolueen parlamenttiedustaja oli elokuvissa. Kun elokuvissa olleet punavihreät sen huomasivat, he nostivat mekkalan ja pakottivat hänet ulos.

Esimerkki on yksittäistapauksesta, mutta ilmiö on eri muodoissaan rajusti lisääntynyt. Tragikoomista kyllä, vastaavanlaista suvaitsemattomuutta esiintyi 1930-luvulla.

Suomessa kehityksen suunta on samankaltainen. Todennäköisesti muutaman vuoden kuluttua olemme ajautuneet nykyistä paljon jyrkempään vastakkainasetteluun punavihreiden agendajournalistien johdolla. Jo nyt joulurauha julistettiin Turussa tiesulkujen takana.

……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

20 thoughts on “Reijo Tossavainen: Ruotsiin ei ole turvallista matkustaa!

 • 26.12.2018 at 11:00
  Permalink

  RAJAT KIINNI! -Ruotsi tukehtukoot omaan oksennukseensa. He ovat itse tiensä valinneet ja suomalaisten ns.”päättäjien” AINUT tehtävä on pitää swenssonien haalima saasta meidän rajojemme ulkopuolella.

  Reply
 • 26.12.2018 at 12:00
  Permalink

  Punavihreän arvopohjan omaksunut Kokoomuksen Petteri Orpo on lausunut että Suomen on seurattava Ruotsin esimerkkiä maahanmuutto asioissa. Mykkäsen allekirjoittama GCM-sopimus on epäämätön todiste siitä, että Suomesta halutaan tehdä islamilainen monokulttuuri valtiojohtoisesti. GCM sopimuksen tarkoitus on pakottaa allekirjoittaneet valtiot yhden keskusvallan alaisen hallinnon alle, jossa valtiouskontona on islam ja yhteisvaluuttana Deep Staten luoma valuutta SDR. Kiinalais tyyppinen sosiaalinen pisteytysjärjestelmä ja ihmisten tiukka valvonta käteen asennetulla mikrosirulla pitää kansoja kuristuspannassa.
  On viitteitä että valtiouskonnoksi tulisi Vatikaanin Paavin keksimä islamin ja kristinuskon krislam.
  Yhtäkaikki. Suomen typerä valtiojohto luulee pääsevänsä hillotolpille isäntiensä lupausten mukaisesti, mutta edes uusi maailman järjestys ei palkkaa maanpettureita eikä luopioita. Heidän kohtalonsa on hauta ja sitä ei sure kukaan.
  Kevään eduskuntavaaleissa on viimeinen hetki pelastaa Suomi.

  Reply
  • 27.12.2018 at 11:26
   Permalink

   Hyvin on tiivistetty karulta näyttävä kehitys. Tulee mieleen, että luodaanko länsimaihin siirtolaisilla tahallaan niin epävakaat olot, että vallanpitäjien täytyy tilata Kiinasta osaamista asioiden hallintaan. Siellä kansalaisten kontrollointi sekä erinäiset puhdistukset ja ”uudelleenkasvatukset” kyllä osataan. Kiinaa aiemmin ankarasti arvostellut punavihermedia ei nykyisin sen maan asioista välitä yhtään. Punavihreät jo mielissään sovittelevat ylleen puoluevirkailijan asua ja sen mukanaan tuomia etuoikeutettua asemaa. Keskiluokan hävittäminen on nykyvasemmistoa miellyttävä projekti ja se on saanut siihen runsaasti vetoapua ”oikealta” eli uusliberaaleilta porvarispuolueilta.

   Reply
  • 27.12.2018 at 12:20
   Permalink

   Nuo vailla omaatuntoa olevat selkärangattomat punaporvari-psykopaatit, maanpetturit ovat valmiita myymään Suomen ja sen kansan olemassaolon politrukin virasta Brysselin lihapatojen äärellä.

   Reply
   • 28.12.2018 at 15:46
    Permalink

    USA:ssa voi kohta olla kiellettyä ostaa ja myydä Apple -tuotteita, se kun on nykyään Kiinalainen yhtiö, ja kommareiden valvonta- ja ihmisvaino-softaa levittävä käytännössä:

    https://www.infowars.com/watch/?video=5c2573a28741d813b70ea733

    ”President Trump is considering an executive order banning US companies from using equipment from major Chinese firms in ..”

    Reply
 • 26.12.2018 at 14:01
  Permalink

  Suomen johto ei uskaltanut tehdä karanteenileiriä Tornion rajalle, piti sitten leirittää suomalaiset ja koko Suomi.
  Eliittihallitus ja suvakit työntävät kultamunia vastahakoisen kansan kurkusta alas, oikeaan ruokaan ei tunnu raha riittävän.
  Kultamunat ovatkin varsinaisia yllätysmunia, rajan yli voi tulla kultamunan kera jopa valkoista joulua niin suvakkien ei tarvitse vetää hernettä nenäänsä.

  Reply
 • 26.12.2018 at 17:50
  Permalink

  No nythän Bagdadin rauhoittumisen syy selvisi: pommin räjäyttelijät siirrettiin Ruotsiin. Jos joskus Eurooppa halutaan vapaaksi Venäjän öljyn ja maakaasun viennistä ja sillä kertaa vetäistään putki Ruotsin kautta, niin nämä iraqit varmaankin siirretään Suomeen.

  Reply
 • 26.12.2018 at 20:30
  Permalink

  Lapseni perhe asuu Ruotsissa noin vuoden työkomennuksen takia. Tossavaisen vanhuus etenee kovaa vauhtia.

  Reply
  • 26.12.2018 at 23:31
   Permalink

   Asuu siellä Ruotsissa 719 000 muutakin suomalaista, eikä se estä ammuskeluja ja autogrillejä, joten miten lapsesi perhe estäisi?

   Reply
 • 26.12.2018 at 20:31
  Permalink

  kaikki ne on jutkujen kontroilloituja oppositioita! Kuinka vitun pihalla nämä ihmiset ja kirjoittajat ovat vuosi toisensa jälkeen!! Juutalaistet toivat nämä tänne PISTE

  Reply
  • 26.12.2018 at 20:38
   Permalink

   Olet oikeassa!! Ihmiset ovat ”hyväksyneet” tilanteen ja tämä mitä täällä syomessaki on tapahtunu on vasta pientä!! Suomalaiset ovat niin lampaita ettei heidän silmiään saa auki edes se vaikka lapsia polttaisivat heidän silmien edessä! Oksettavia idiootteja jotka vaan hyssyttelee ja sanovat että ”kyllä tämä tästä vielä”, mutta montako ihmishenkeä pitää ensin uhrata/pilata. Mitä tulee sitten maailman talouteen tai muuhun niin, syylliset ovat JUUTALAISET!!

   Reply
 • 27.12.2018 at 01:29
  Permalink

  Juurikin näin stola saatana näitä lampaita ja pelokkaita sellaisia!!!

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/07/katastrofi/

  Suomalainen ihminen yhteiskuntaa hoitamassa = katastrofi

  Puhun katastrofista, joka tuhoaa Suomen ja Suomen kansan absoluuttisella varmuudella. Katastrofin syy on suomalainen ihminen itse.

  Katastrofi on automaattinen seuraus siitä, ettei suomalainen ihminen ymmärrä yhteiskuntamme toiminnan selkärankaa, raha- ja pankkijärjestelmäämme. Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke, jolle Suomen kansa on antanut maassamme monopoliaseman. Tuossa rikoshankkeessa raha on korollista velkaa noille (juutalaisten johtamille) kansainvälisille rikollisille. Raha tulee liikenteeseen vain velkana, ottamalla sitä lainaksi pankeista. Kaikki liikenteessä oleva raha on pankista lainattua. Jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa yhtaikaa pois, mihinkään ei jäisi rahaa. Rahaa on liikenteessä velkojen nimellisarvon verran, mutta koska pankeille on maksettava takaisin tuon nimellisarvon lisäksi korot, yhteiskunnassa on koko ajan takaisin pankeille maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Tämä pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen. Aina jonkun jossakin on pakko ottaa lisää velkaa selvitäkseen entisistä veloista. Yhteiskuntaan syntyy eksponentiaalisesti syvenevä velkakierre ja velkaorjuus, ja lopulta yhteiskunta tuhoutuu.

  MEENEEKÖ RAHAJÄRJESTELMÄ JAKELUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  • 27.12.2018 at 11:48
   Permalink

   Tuossa yllä on ehkä vähän oiottu mutkia, mutta perusongelma on kuitenkin tuotu hyvin esille. Koronottoon tai koronkiskontaan perustuva rahoitusjärjestelmä johtaa aikaa myötä varallisuuksien siirtymisen velkarahaa luoville tahoille. Juutalaiset ovat yhteiskunnan ulkopuolisina usein ”joutuneet” toimimaan rahoittajina, koska maanviljelys- tai käsityöammattia he eivät ole joko saaneet tai viitsineet harjoittaa. Omaisuutensa he ovat aluksi kerryttäneet monisukupolvisella kaupankäynnillä ja sille edullisen kansainvälisen verkostonsa avulla.
   Varakkaimmat ovat ryhtyneet pankkiireiksi ja ovat luoneet omanlaisensa rahoitusjärjestelmän, joka koronottoon perustuvana oli kristityiltä kielletty. Tuon mekanismin kautta on pääsyt käymään niin, että yhteiskunnan korkein valta on siirtynyt niille, joille alun perin ei ole suotu virallista lupaa toimia ”kunniallisissa” ammateissa. On tapahtunut pääoman voitto työn avulla luotavasta arvosta siten, että rahan omistaja omistaa myös tuotantovälineet. Karl Marx on kuvannut tämän kehityksen aivan oikein vaikka ehdotti ratkaisuksi vääriä lääkkeitä.
   Juutalaisviha ei tietenkään ole oikea ratkaisu ongelmaan kuten ei marxilaisuuskaan. Nyt olisi vain pystyttävä ottamaan oppia historian onnistuneista rahajärjestelmistä ja saatava rahoituslaitokset aidon poliittisen kontrollin alaisuuteen palvelemaan kansaa sen orjuuttamisen sijaan.

   Reply
  • 28.12.2018 at 15:51
   Permalink

   ” Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke”

   Juuri näin. Yksityinen korkovelka (jota se todellisuudessa on) on kansainvälistä, kovan luokan järjestäytynyttä rikollisuutta.

   Suomi on samassa tilanteessa, kuin jos kylä Venällä olisi mafian hallussa, ja kaikki rahat kyläläisiltä viety, ja kyläläiset saavat ruokaa ja jotakin millä lämmittää kotia vain jos tekevät mitä mafiosot sanelevat.

   Reply
   • 28.12.2018 at 15:54
    Permalink

    Mafiosot tietysti sanelevat:

    1. anna tyttäresi meille raiskattavaksi

    2. et puutu, kun teemme tyttärtestäsi huumeriippuvaisen narkon

    3. et puutu, kun laitamme rajakeppejä, ja myymme omaan lukuumme sun maita ja kiinteistöjä

    4. et sekaannu, jos viemme poikasi meidän aseelliseen selkkaukseen ja tämä kuolee.

    5. ette vaadi meitä parantamaan tapojamme, itse asiassa meillä on remmit ja puukot, että jos joku kyläläinen haukkuu meitä, tai vaatii parempia oloja, tästä rangaistaan.

    Summa summaru: Eroaako tämä mitenkään globalismista, paitsi mittakaavaltaan?

    Reply
 • 27.12.2018 at 13:31
  Permalink

  Se Ruotsin ja Suomen välille aiottu rautatieyhteys pitää kuopata vääränä ajatuksena. Rautatietä ei voi tehdä tai matu-invaasio kiihtyy julmalla tavalla. Tornio-Haaparanta välinen tie pitää ottaa pois käytöstä myös. Ruotsin laivojen liikennöinti tulee laittaa stoppiin. Ruotsi on ihan oikeasti konkreettinen uhka Suomelle, muslimien määrä on siellä valtaisa ja he haluavat vallata Euroopan.

  Reply
 • 30.12.2018 at 07:37
  Permalink

  https://www.vastarinta.com/svt-uhkailee-marokon-murhien-totuudenkertojia-vankeudella/

  ”Hallitusta kannattaneet murhatut naiset olivat oman vasemmistopropagandansa uhreja; he harjoittivat Marokossa omaa poliittista suuntaustaan ennakkoluulottomasti.

  Toinen murhatuista jakoi sosiaalisessa mediassa valkoisia miehiä uhkailevan propagandavideon terrorismista. Video kuvaa ulkomaalaiset muslimit rauhanomaisina ja siten, että heillä muka olisi oikeus asuttaa Pohjoismaita. Naiset toimivat Marokossa vasemmistopropagandansa mukaisesti, mikä johti puolestaan siihen että heidän uudet miespuoliset ystävänsä kidnappasivat ja murhasivat heidät.”

  Urpot todellakin käveivät itse omaan hautaansa

  Reply
 • 30.12.2018 at 08:47
  Permalink

  Saksan elokuvateatterikausti osoitti, että nuiva on uusi mustalainen. 😀

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.