Oulussa lasten hyväksikäyttöepidemia – Nyt paljastui jo viides tapaus lyhyen ajan sisään

Oulussa ei ole kaikki kunnossa. Kaupungissa on lyhyen ajan sisään paljastunut jo viisi tapausta, jossa ulkomaalaistaustaisen henkilön on epäilty käyttäneen lasta seksuaalisesti hyväkseen. 

Samalla, kun Suomessa käydään yhä tihenevää kampanjaa vihapuhetta ja maahanmuuttovastaisuutta vastaan, on Oulussa nostanut päätään mitä iljettävin ilmiö. Laajasta ikähaitarista tulevat maahantulijat ovat käyttäneet kantasuomalaisia lapsia seksuaalisesti hyväkseen.

Tiettävästi kaikki teot ovat olleet muodoltaan törkeitä ja jopa Suomen poliisi on kirjannut ainakin osan epäillyistä teoista törkeän seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi törkeinä raiskauksina.

Suurimmillaan yhteen rikoskokonaisuuteen on osallistunut kahdeksa maahanmuuttajataustaista miestä. Tässä tapauksessa mainitun kahdeksikon epäillään raiskanneen alle 15 vuotiasta tyttöä lähes kuukauden aikajänteellä yksityisasunnossa Oulussa.

Poliisi tutkii tapauksia erillisinä, mutta sosiaalisen median keskustelua seuratessa näyttää siltä, ettei kansa jaa poliisin näkemystä.

– Mikään ei viittaa siihen, että näillä viidellä tapauksella olisi yhteyttä toisiinsa. Niitä tutkitaan siis erillisinä tekoina, toteaa rikosylikomisario Markus Kiiskinen Kalevalle.

Lähde: Kaleva

24 thoughts on “Oulussa lasten hyväksikäyttöepidemia – Nyt paljastui jo viides tapaus lyhyen ajan sisään

 • 18.12.2018 at 06:57
  Permalink

  Kansa tietää poliisia paremmin. Yhteinen tekijä näille tapauksille on uskonto ja kulttuuritausta.
  Suomella on surkea armeija koska se ei kykene tärkeimpään tehtäväänsä: oman kansan suojeluun.

  Reply
  • 18.12.2018 at 12:13
   Permalink

   Armeijalla on parempaakin tekemistä, kuten Lockheed Martinin broshyyreiden plärääminen. Erilaiset kassinkantotekniikat kiinnostavat myös.

   Reply
   • 18.12.2018 at 13:25
    Permalink

    Täydellinen epäonnistuminen -rahoitus lopetettava!

    Reply
    • 19.12.2018 at 02:57
     Permalink

     Katsokaa Junes Lokan striimejä Oulun kaupinginhallinnon kokouksista – päättäkää sitten, onko näistä paikallisen r******s-epidemian pysäyttäjiksi!

     Reply
     • 19.12.2018 at 05:06
      Permalink

      Pieni osa mutta sitäkin aktiivisempia. Tuolta nais suvakilta voisi kysyä seuraavassa kokouksessa, menikö kaikki niinkuin putkeen.

 • 18.12.2018 at 07:44
  Permalink

  Kun katsoo tuota vasta julkaistua tilastoa niin viimeisen kolmen vuoden ajalta irakilaisten, afgaanien, syyrialaisten ja turkkilaisten tekemiä raiskauksia oli n. 800 kpl. Luvuissa ei eritellä lasten raiskauksia eikä joukkoraiskauksia. Näin voidaan tasoittaa tilannetta vertaamalla tilannetta kantasuomalaisten tekemiin raiskauksiin jättämällä lasten joukkoraiskaukset tarkastelun ulkopuolelle. Oliskohan tätä syytä tarkastella lähemmin ja saada hieman naisnäkökulmaakin tähän.

  Mitä r******s ja joukkoraiskaus tarkoittaa konkreettisesti naiselle? Entä mitä joukkoraiskaus tarkoittaa lapselle kun hän menettää neitsyytensä kehittymättömillä genitaaleillaan väkivaltaisesti . Naiset, voiko tuosta toipua? Itse tunnen naisen joka tuli raiskatuksi nuorena lääketieteen opiskelijana eikä koskaan pystynyt työelämään. Mitä näille raiskatuille nyt kuuluu? Esim. montako aborttia tai eitoivottua raskausta? Kuinka monta näistä on oikeasti toipunut?

  Nyt YLE haastattelee moskeijan imaamia joka kehuu kuinka hienostunutta toimintaa heillä on ja miten he ovat joutuneet pelkäämään, mutta toimittaja ei edes kysy mitä moskeijassa on tehty sen eteen, että raiskauksia ei tehtäisi vai onko se turhaa koska silloinhan he joutuisivat käsittääkseni kieltämään koraanin ja profeettansa oppeja. Samalla vois haastatella Suomen johtavia naispolitiikkoja ja kirkkoa ja pappeja, joiden toiminta on johtanut näihin kohonneisiin lukuihin. Ihmettelen miten hiljaa naiset ylipäätään ovat näistä raiskauksista. Kuinka paljon he uhraavat tyttäriään suvaitsevaisuuden alttarille jättämällä opettamatta tyttärilleen edes alkeellista itsesuojeluvaistoa vieraita kulttuureja kohtaan.

  Sitten meille on palkattu satoja nettipoliiseja joiden valvovien silmien alla kaikki on tapahtunut, mutta herää kyllä kysymys, että onko heidän aikansa mennyt pelkästään kantasuomalaisten mielipiteiden kyyläämiseen.

  Entä mitä tämä kaikki kustantaa ja mistä rahat otetaan? Raha ei tule tyhjästä, joten kustannukset on pakko ottaa supistamalla muualta, mutta mistä? Eikö olisi reilua tehdä vuoden 2019 talousarvioon erillinen pakolaisten kustannuspaikka, jolloin kulut saataisiin läpinäkyviksi ja voitaisiin puhua oikeasti avoimesta politiikasta. Nyt talousarviosta noita lukuja ei löydy. Jo pelkkä virkamiesten kustannukset täytyy olla merkittäviä summia.

  Paljon kysymyksiä vähän vastauksia.

  Reply
  • 19.12.2018 at 03:00
   Permalink

   ”..ei edes kysy mitä moskeijassa on tehty sen eteen, että raiskauksia ei tehtäisi vai onko se turhaa koska silloinhan he joutuisivat käsittääkseni kieltämään koraanin ja profeettansa oppeja.”

   Niin mutta valtamedia on rehellinen ja tutkiva, eri aspekteja objektiivisesti esiintuova, kuten valemedian vastaisessa manifestissaan ovat kertoneet?

   Reply
 • 18.12.2018 at 07:50
  Permalink

  Juttuvinkkilomake ei sitten toimi tietokoneen kanssa millään selaimella (crome, edge, firefox kokeiltu). Sama vika ollut varmaan pari kuukautta, jää vain pyörittämään nuolia ympyrässä Lähetä painikkeen vieressä.

  Reply
 • 18.12.2018 at 11:17
  Permalink

  Vahinko, että kaikki tulee jatkumaan vielä seuraavan vaalikauden. Oppositiopuolueet eivät saa vielä määräenemmistöä (demarit ja vihreät aivät ole mitään oppositiopuolueita, samaa konsensusta kuin kepu ja kokoomus), mutta saavat kansanedustajiksi useita selkeästi ajattelevia ja näiden ansioista tieto leviää ja seuraavalla kaudella enemmistö on varma. Media ei enää pysty puolustamaan ja pitämään vallassa maanpetokseen syyllistyviä nykyisiä poliitikkoja. Äänestäkää siis koulutettua ja älykästä väkeä eduskuntaan.

  Reply
 • 18.12.2018 at 12:05
  Permalink

  Oulussa on Pohjois-pohjanmaata ja Lappia riivaavan lestadiolaisuuden myötä jo omasta takaa taipumusta vastenmieliseen käyttäytymiseen, johon kuuluvat äärimmäinen tekopyhyys, umpimielisten poliittisten klikkien muodostaminen ja usein myös lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Ei ole ihme, että tuo ilmapiiriltään ummehtunut ”paska kaupunki” kaupunki on toivottanut ulkomaan vahvistukset tervetulleiksi.

  Tämä vain lisää kuvotuksen tunnetta, kun puhutaan lesta-mafiasta. Monissa muissakin maakuntakaupungeissa voidaan havaita kansalaisia halveksivien klikkien muodostuminen, mutta sairaalloista taipumusta pedofiliaan lienee niissä Oulua vähemmän.

  Valtakunnan tasolla on merkillepantavaa tapausten vähättely. Englannin karmeista esimerkeistä vaietaan eikä niistä haluttaisi ottaa opiksi. Tämä on järkyttävää ja lamauttavaa typeryyttä.

  Reply
  • 22.12.2018 at 23:03
   Permalink

   Lestadiolaisilla pedofiileilläja näillä Oulun muslimiraiskaajilla tuntuu olevan apunaan hyssyttelyä. Kuka puolustaa raiskattuja lapsia? Miksi raiskaajien tietoja ei julkaista ja lapsille anneta korvausta. Mitä käyttöä on raiskaajille, eihän heistä tule yhteiskuntakelpoisia? Sairaanhoitajana olen huomannut samanlaista erityskohteluvaatimuksia tietyn uskontoryhmän edustajilta. Vaaditaan nuoria naishoitajia suihkuttamaan, erityishuomioita ja erityisruokaviota, parempaa palvelua kuin kantaväestölle. Mitä me saamme heidän kotimaassaan?

   Reply
 • 18.12.2018 at 12:54
  Permalink

  ”– Mikään ei viittaa siihen, että näillä viidellä tapauksella olisi yhteyttä toisiinsa.”

  On niillä ainakin yksi yhdistävä tekijä, eli uskonto jonka nimeä ei saa mainita ettei kukaan kiihotu.
  He pitävät ”vääräuskoisia” naisia ja jopa lapsia vapaana riistana jolle saavat tehdä mitä vain.

  Reply
  • 18.12.2018 at 15:35
   Permalink

   Joku varoitti jo 2009 ja eliitti rankaisi heti varoittamisesta.
   Nostan hattua kaikille jotka puhuvat suunsa puhtaaksi, erityisesti lapselle joka uskaltaa paljastaa pedofiilin.
   Montako lasta olisi pelastunut hirmuteoilta jos jo 2009 olisi puututtu ongelmiin eikä tekopyhästi valkopesty rauhanuskonnon harjoittamaa pedofiliaa ja tehty järjettömästi kritiikistä rikos.
   http://www.halla-aho.com/scripta/pahoitteluni.html

   Reply
   • 4.1.2019 at 10:26
    Permalink

    Suomi on globalistisen talmudisti-mafian käsissä. Tämä mafia on koostunut pitkään kahdesta osasta, sionistit ja islamistit. Nyt on saavutettu tilanne, että nämä kaksi
    haaraa on yhdistetty hävittämään kaikki vastus heidän globalisti-ylivallalleen.

    Tässä syy, miksi juuri lapsiin kohdistuvat seksuaaliset rikokset ovat niin valtaapitävien suojeluksessa, että pitää rangaista ”vihapuheesta” sellaisia, jotka paljastavat islamissa ”pyhän avioliiton” nimissä tapahtuvan julman lapsiin kajoamisen perversioksi .

    Talmud ( linkissä suorat sitaatit arvovaltaisten Rabbien selityksineen):

    http://www.truthtellers.org/alerts/pedophiliasecret.html

    ”Talmud considers boys sexually mature at 9, girls at 3 years of age”
    ”According to talmud, the husband can have s*x sith his 3-year old wife”
    ”A Rabbi can have s*x with a girl under 3 years of age”

    Reply
    • 4.1.2019 at 10:33
     Permalink

     Talmud: Lapsiraiskauksen uhreilla ei oikeuksia…

     ”The Talmud footnotes 3 and 4 to Sanhedrin 55a clearly tell us when the rabbis considered a boy and girl sexually mature and thus ready for marriage. ”At nine years a male attains sexual matureness… The sexual matureness of woman is reached at the age of three.”

     No Rights for Child Victims

     The Pharisees were hardly ignorant of the trauma felt by molested children. To complicate redress, the Talmud says a rape victim must wait until she was of age before there would be any possibility of restitution. She must prove that she lived and would live as a devoted Jewess, and she must protest the loss of her virginity on the very hour she comes of age. “As soon as she was of age one hour and did not protest she cannot protest any more.” 10

     The Talmud defends these strict measures as necessary to forestall the possibility of a Gentile child bride rebelling against Judaism and spending the damages awarded to her as a heathen – an unthinkable blasphemy! But the rights of the little girl were really of no great consequence, for, ”When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing, for when the girl is less than this (three years and a day) it is as if one put the finger into the eye.” The footnote says that as “tears come to the eye again and again, so does virginity come back to the little girl under three years.” 11

     In most cases, the Talmud affirms the innocence of male and female victims of pedophilia. Defenders of the Talmud claim this proves the Talmud’s amazing moral advancement and benevolence toward children; they say it contrasts favorably with ”primitive” societies where the child would have been stoned along with the adult perpetrator.

     Actually, the rabbis, from self-protection, were intent on proving the innocence of both parties involved in pedophilia: the child, but more importantly, the pedophile. They stripped a little boy of his right to ”throw guilt” on his assailant and demanded complicity in s*x from a little girl. By thus providing no significant moral or legal recourse for the child, the Talmud clearly reveals whose side it is on: the raping rabbi.”

     http://www.talmudblasphemy.com/talmud-children.htm

     Reply
 • 18.12.2018 at 16:16
  Permalink

  Kyseessä on ollut alaston paritustoiminta Oulun suvakkien ja ”kotouttajien” toimesta. Oulun kaupungin hallintoelimet kieltäytyvät täysin käsittelemästä istunnossaan koko lapsi r******s asiaa, sillä arvattavasti maa polttaa jalkojen alla, koska koko Oulun kaupunki on kuin mätä omena monikulttuurisuus aatteessaan, että sille löytääkseen vastinetta täytyy ylittää Ruotsin valtakunnan raja.

  Olen aina ihmetellyt sitä, etteivät kuumimmat suvakkiämmät aina poliitikkoja myöten tee sitä laupeudentyötä, että tarjoaisivat persettään partalapsille pelkästä ”antamisen ilosta” humanitäärisellä pohjalla niin taajaan, että tavalliset suomalaiset naiset, tytöt ja imeväiset saisivat olla edes vartin rauhassa karvaranteilta.

  Reply
  • 4.1.2019 at 10:41
   Permalink

   Miten perustelet väitteen että Oulun viranomaiset olisivat poikkeuksellisen mätä näissä asioissa? Nähdäkseni valehtelet, mutta miksi?

   Reply
 • 18.12.2018 at 18:05
  Permalink

  Monikulttuuriahan tänne haluttiin, siis koko Suomeen. Nyt sitä on, joten mistä itku ja valitus? Tai sitten on niin, ettei sitä haluavat itke ja valita, koska ovat tilanteeseen tyytyväisiä. Ainakaan Sipilä ei ole edes valehdellut tekevänsä asialle mitään? Lisää vaan pitää saada.

  Reply
 • 18.12.2018 at 23:29
  Permalink

  Oulu tarvitsee vapaaehtoisista katupartioista muodostetun turvallisuuskaartin.

  Missä näiden raiskattujen ja hyväksikäytettyjen suomalaislasten isät ovat? Itkemässä iltapäivälehdille miten koville ottaa tulla ”kuuluisaksi” kun tytär on raiskattu ja silvottu? Miten häpeällistä!

  Terästäytykää ja hakekaa oikeutta omin käsin sillä mitään muuta oikeutta ette tule saamaan!

  Oikeat rikolliset saattavat saada tuomioistuimelta korvauksia henkisestä kärsimyksestä koska ovat joutuneet vastoin omaa tahtoaan julkisen paheksunnan kohteiksi. Suomalainen oikeus(murha)laitos on tällaista nykyään. Ainakin rikollisen puolella.

  Reply
 • 19.12.2018 at 00:22
  Permalink

  Kaiken tämän jälkeen on uskomatonta, että eduskunnassa ei näytetä saavan oppositiosta tarpeeksi tukea persujen välikysymykselle. Siis HALOO edes sen vertaa ei löydy empatiaa raiskatuille lapsille muista oppositiopuolueista SDP, vihreät, vasemmistoliitto, RKP ja kristilliset. Siis OIKEASTI tuo porukka on todella alhaista porukkaa. Se ei oikeasti edes yritä tehdä asialle mitään. Tuli viime vaaleissa tehtyä paha virhe äänestyskopissa, mutta se ei tule toistumaan. Tämän maan johto ei ansaitse mitään arvostusta!

  Reply
 • 19.12.2018 at 01:56
  Permalink

  Hallitukselle ja kansanedustajille pitäisi nyt näyttää arvopohjan sijasta kengänpohjaa.

  Reply
 • 19.12.2018 at 18:42
  Permalink

  Ministerit sekä puhemies kilvan toistelevat Oulun tapauksen olevan yksittäistapaus, eikä pelolle valtaa, suu maireassa hymyssä.Rusakon kannattaisi leikkauttaa korvat niskan puolelle, mahtuisi suu vielä leveämmälle…

  Reply
 • 19.12.2018 at 20:35
  Permalink

  Kaikilta maahantulijoilta pitänyt leikata pallit heti rajalta, tai paremmin katkoa kaikki pieniin paloihin niin ei olisi tullut mitään ongelmia.

  Reply
  • 20.12.2018 at 10:49
   Permalink

   Siinä mielessä samaa mieltä, että heitä ei olisi pitänyt päästää maahan turvallisesta Ruotsista tänne. Siinä rikottiin taas Schengen-sopimusta maamme viranomaisten toimesta.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.