Jyrki Åland: Kuka määrää miten ajattelet?

Itsenäisyyspäivän jälkeen olen jäänyt miettimään. Minkä tähden valtamediasta on tullut keltaisempi, kuin keltaisesta lehdistöstä itsessään? Ehkä siitä, että kuten Suomessa niin myös muualla Euroopassa kansallismielisyys on nostanut päätään. Miksikäs ei suomalaisuus ja isänmaallisuus ovat hienoja asioita ja siihen on tavallisen suomalaisen helppo samaistua, sillä itsenäisyys on meille suomalaisille pyhempi asia kuin yksikään uskonto. Tämän aatteen media haluaa aivan selkeästi muuttaa ja leimata isänmaallisuuden jopa fasistiseksi liikkeeksi.

Eduskunnassa käytiin kuuma keskustelu, jossa Ville Tavio nosti kissan pöydälle ”Suomessa tuntee kuuluvansa vähemmistöön, kun kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja suomalaista kansallisvaltiota. Federalistit, Eurooppaa ihannoivat päättäjät uhkaavat Euroopan kansoja. Federalistit uhkaavat kansallisvaltioita. Federalistit luovat vain uudenlaista Neuvostoliittoa EU:sta, ne luovat uudenlaista Natsi-Saksaa. EU:n globalismi on vain uudenlaista fasismia, fasismia uudessa muodossa”. Tätäkin uutisointia seuratessa on pakko sanoa, että kuinka oikeassa Ville onkaan.

Kilpailu tavallisen kansan syvistä riveistä on alkanut. Suomea ja suomalaisia on pitkään viety kohti Eurooppalaisuutta ja kansallista identiteettiämme on nakerrettu pois pala kerrallaan. Ei ole asiaa mitä ei olisi halveerattu tai kyseenalaistettu. Kuka muistaa vielä Mustan Marsalkan? Sodissa kaatuneet on häpäisty tuon tuosta. Karjalaisia evakoita verrataan surutta nykyajan elintasopakolaisiin ja niin edelleen. Suomen lipun saa häväistä ja itsenäisyyspäivän juhlijat jotka marssivat katsotaan fasisteiksi. Kansallisen identiteetin korostamista ei katsota hyvällä, vaan se halutaan leimata mediassa milloin rasistiseksi tai fasistiseksi. Pitkään on joko suoraan tai kiertoilmaisuin suomalaista identiteettiä heikennetty kaiken maailman kimaltelevin yleistyksin

Suomalainen keski-ikäinen heteromies on kiusattu hengiltä, niin #meetoo kampanjoinnilla kuin myös ”suomalainenkin raiskaa”. Vasemmistolainen uutisointi on vedonnut tavalliseen kansaan, välillä on todisteltu asioiden merkitystä julkisuudenhenkilöiden kautta ja taas välillä pinottu kortteja erilaisin tilastoin ja faktoin. Asiaohjelmat ovat tästä hyvänä esimerkkinä, jossa asenteellisuus näkyy vahvana. Esimerkkinä vaikka maahanmuuttajien tekemät raiskaukset. On perin kummallista, että tilastot osoittavat viiden (5) prosentin osuus väestöstä tekee 30 prosenttia seksuaalirikoksista ja tämä ei ole ongelma? Media uutisoi ja esittää asian siten että ongelma on vain siinä, että kantasuomalainenkin raiskaa.

Vieläkin ihmettelen miksi Aku Louhimies ja Tuntematon Sotilas haluttiin häpäistä ja kyseenalaistaa? Ai niin liian isänmaallinen.

Propagandalla on väliä.

Nyt on hyvä ymmärtää, että miten meihin voidaan vaikuttaa. Toimittajat käyttävät otsikoinnissa vahvistusharhaa, koska tietävät, että valtaosa ihmisistä lukee vain otsikon ja Ingressin. Tällä hetkellä valtamedian viestintä on tavoitteellista, harkittua ja järjestelmällistä pyrkimystä manipuloida ihmisten uskoja, asenteita tai tekoja. Se luo mielikuvia ja pyrkii hallitsemaan mieliä. Se ruokkii ennakkoluuloja, jopa valehtelee ja vaientaa toisinajattelijat. Sanoma kerrotaan faktana joka kuitenkin pohjautuu, väitteisiin, huhuihin, puolitotuuksiin tai jopa valheisiin.

Journalistin ohjeet alkavat seuraavasti: Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä. Ammatillisen aseman kohdassa kaksi sanotaan: Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Muutaman toimittajan suusta ikävä kyllä olen kuullut seuraavaa. – Mikäli juttu koskee maahanmuuttoa, kansallismielisiä, Euroopan unionia tai poliittista kähmintää jossa edustettuina on joku vanhoista puolueista, niin julkaisuohjeet tulevat, jostain muualta kuin päätoimittajalta. Sanonpa vaan että demokratia on vaarassa, sillä kaikki isänmaallinen tai kansallismielinen sanoma muuttuu mediassa rasistiksi, äärioikeistolaiseksi tai fasistiseksi. Tavion natsipuheet (propagandaa) vs Tavio vertasi EU:ta Natsi-Saksaan (oikein).

Jyrki Åland

14 thoughts on “Jyrki Åland: Kuka määrää miten ajattelet?

 • 17.12.2018 at 21:42
  Permalink

  Taho, joka määrää kansan käyttämän vaihdantavälineen määrän, arvon ja hinnan, on se taho, joka kykenee loppupelissä määräämään miten kansa ja paikalliset korkovelkaorja-järjestelmän nuket ajattelevat ja elävät.

  Suomi on nyt kuin perhe joka on antanut rahansa ja päätäntävallan siitä mihin rahat käytetään naapurilleen, romani-perheeelle. Romaniperhe kiristää vähitellen tällaista typerään perhettä niin, että perhe joutuu lähtemään, ja Romanien haluamat asukkaat astuvat taloon.

  Reply
 • 17.12.2018 at 22:27
  Permalink

  Iso osa kansaa ei vieläkään kyseenlaista valtamediaa, vaikka olisivat heränneet vastustamaan poliitikkoja.
  Jo viikon sanomalehti ja TV tauko paljastaisi ihmisille että jopa kaikki viihdeohjelmat ovat täyttä vihervasemmistolaista aivopesua. Kotimaisista tv-sarjoista ja ajankohtais ohjelmista puhumattakaan, mutta kaikki lööpit luetaan kuin Jumalan sanana ja TV:stä imetään kaikki.
  Tietysti on helpompi elää sinisilmäisenä ikuisena lapsena kuin kasvaa aikuiseksi ja katsoa karua totuutta silmiin. Rahan ja vallan toiminnan todellisuuden oivaltaminen todellakin järkyttää, mutta kun valtamedian luoma Matrix-kulissi romahtaa ihminen rakentaa elämänsä totuuden vaateelle.
  Sitä heräämistä globalisti-eliitti ja valtamedia pelkäävät, niin paljon että EU-armeijan panssariajoneuvot vyöryivät Pariisiin ja mellakkapoliisi hakkaa ihmisiä henkihieveriin.
  Siireenien äänessä raikaa Eu:n joutsenlaulu.

  Reply
 • 17.12.2018 at 23:35
  Permalink

  Valtaapitävien maanpetturien ja valtaVALEmedian epäpyhä liitto – joskus historian hämärässä ehkä voitiin jossain määrin puhua sanomalehdistä vallan vahtikoirina.

  Reply
  • 2.1.2019 at 01:21
   Permalink

   Käytännössä elämme aikaa jolloin valtaVALEmedia ja hallituskoneisto suojelevat pankkiireja näiden ryöstöoperaatioissa, kansalaiset kohteena.

   Pankkiirit ovat päässeet tilanteeseen jossa voivat painostaa, korkovelka-vipuvarren avulla, kaikkia osapuolia tottelemaan pankkiirien käskyjä. Jos ymmärrät tämän, tulee ahaa-elämyksiä nykymenon suhteen.

   Pankkiirit haluavat muiden muassa seuraavia asioita (pikaisesti kasattu lista, epätäydellinen):

   1. Pitää kansalaiset pimennossa siitä kusetuksesta, joka on yksityinen korkovelka, kuten Euro (liittovaltion valepuvussa).

   2. Pitää kansalaiset pinnallisina kuluttajina, jotta he tarvitsevat yhä enemmän rahaa, eli lainaa, nauttiakseen aisteistaan.

   3. Tehdä yhteiskunnasta mahdollisimman monimutkaisen, levottoman ja byrokraattisen, jotta rahan tarve eskaloituu mahdollisimman suureksi. Luoda erittäin kalliita, pakollisia menoeriä, kuten ylibyrokratisoitu kiinteistörakentamiseen liittyvä lainsäädäntö, tai raskas verotus.

   4 a. Saada aikaan tuhoa kansojen keskuudessa niin, että syytä tuhoon ei voida osoittaa, eli syylliset pääsevät ilman rangaistusta. Tuhoa seuraa jälleenrakentaminen, joka vaatii lisää lainaa. Vaihtoehtoisesti saadaan poliisi ja oikeuslaitos kokonaan rahakkaiden rengeiksi, jolloin tuhoa aiheuttavat tahot saavat korruptoituneen ”lain suojan”, kuten oli esimerkiksi Neuvostoliitossa, ja Kiinassa tänään.

   4b. Tuho voi olla myös kulturellinen, eli ilmaiset, vaikkapa ihmis-suhteista saatava onnellisuus ja elämän taspaino järkytetään niin, että ihmiset etääntyvät toisistaan, ja joutuvat riippuvaisiksi suuryhtiöiden (jotka kasvavat ja toimivat jättimäisten pankkilainojen varassa) massaviihdetuotteista.

   5. Rahoittaa sellaista ideologiaa, joka luo synteettisen arvomaailman, jonka seurauksena ihmisistä tulee juurettomia ja helposti huijattavia kulutusrobotteja.

   6. Levittää propagandaa, että ei kannata säästää ja rakentaa vaurautta, vaan nauttia tänään, sillä huomenna voit olla kuollut. Jälkipolven vaurastumisesta kiinnostumista vähennetään perhesuhteiden romuttamisella, isänmaalllisuuden tappamisella, ja itsekkyyden ja pahuuden lisäämisellä kansan keskuudessa.

   Siinä muutama pointsi. Kaikkea levitetään ruusuisia unelmia tai lupauksia antamalla, petokseen kiedotussa kimaltelevassa paketissa.

   Suurin huijauksen toteuttamisen mahdollistava psykologinen fakta on, että ihmiset kuuntelevat mieluiten sellaista, mitä haluavat kuulla, ja uskovat helposti sen, mitä he haluavat uskoa. Tämä on eläimen taso sionistien raamattunaan pitämänsä Talmudin mukaan, ja elämme tänään talmudistisessa ryöstömafian paratiisissa.

   Kun sionistinen vallanpitäjä siis tahallaan tuhoaa kansaa, on se tälle kuin hallinnoisi hyödykettä, teuraskarjaa, ei yhtään sen kummempaa. Siksi veronmaksaja on sionisti-hallitukselle kuin orjatyövoimaa, ei sen kummempaa. Teuraskarjan asemaan huijattu veronmaksaja ei edes ajattele, että miksi ”edustuksellinen demokratia” edustaakin kansainvälisiä rikkaita korporaatioita, eikä laskun maksajia.

   Lapsillemme tarjolla oleva koulutus kasvattaa lapsistamme tällaista teuraskarjaa.

   Reply
 • 18.12.2018 at 07:11
  Permalink

  ”kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja suomalaista kansallisvaltiota”

  Ette te persut oikeasti kannata kansallisvaltiota. Muutoin te ette erottaisi etnonationalisteja puolueesta ja puhuisi kielteisesti Natsi-Saksasta. Te omitte kansallista ajattelua ja väitätte olevanne isänmaallisia. Vaikka ette ole. Mädätätte isänmaan kulttuuria noilla petollisilla ja ala-arvoisilla valheillanne. Haukutte ja kriminalisoitte vallan kahvassa oikeita kansallismielisiä. Hyi

  Reply
  • 18.12.2018 at 17:57
   Permalink

   Täällä suurin osa on noita jotka pitää persuja, ja etenkin noiden johtajaa Halla-ahoa jonain jiisuksena, eivät ole seuraneet politiikkaa eivätkä tiedä mihin suuntaan persut haluaa asioita vetää, ei, nuo laumalampaat näkee ja kuulee vain aina puheet silloin kun vaalit lähenee ja ovat aina myytyjä niille.
   No kohta eletään poliisivaltiossa täysillä jos Halla-aho pääsisi valtaan, sehän noille persujen kannattajille on niin hieno asia.

   Reply
   • 20.12.2018 at 13:37
    Permalink

    Onko ylipäätään olemassa juutalaisia, jotka haluaisivat muuta kuin uutta neuvostoliittoa maailmaan? Puoli-juutalainen Halla-Aho ainakin haluaa valvontayhteiskuntaa. Hän jopa aktiivisesti promotoi trans-atlanttista sopimusta. Sen yksi kulmakivi oli, että kansakunnat alistettaisiin suuryhtiöiden vetämien oikeuslaitosten alaisuuteen, tuomiolle jos valtiot vahingoittaisivat korporaatioiden kvartaalituloksia päätöksillään, kuten että kieltäytyy tuomasta halpatyövoimaa arabimaista jne… Poikkeuksiakin löytyy, kuten eräs herra Macow:

    https://twitter.com/HenryMakow/status/1068730169874046976

    Reply
 • 18.12.2018 at 08:13
  Permalink

  Jo vuosikymmen sitten pankki-vakuutuslaitokset LAHJOIVAT Suomen päättäjät puolueiden kautta :

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.”

  Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”: mm. miljardivarkaus / ”laki 444/2012” ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. )

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  MInä henkilökohtaisesti jätin SYYTEILMOITUKSEN ) 9. 12. 2005 valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi. ( asiaa kirjattiin diaariin 8 kuukautta ).

  Olen siis suoraan PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; johon kohdistettuja rikoksia ei voida tutkia ( EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa ); mm. miljardivarkauden eräs kohde olen .

  Caruna -kauppa eli vation omaisuuden LAHJOITUS kansan rahastamiseksi on eräs tällainen PL 118 §:n mukainen asia … ja niitä löytyy !

  Lain 444/2012 miljardivarkaudesta tehty julkinen tutkintapyyntö 2015 Jari Lindströmin plogiin … jonka seurauksena plogi suljettu 1,5 tunnin aikana !

  Koko Suomen valtionhallinto siis salaa lainsäädäntövallan myymisen pankki-vakuutus-sektorille !

  Seuraavaksi ryöstetään eläkerahastot: Olli Pusa / Renkien kaappaus…. Suomen eläkejärjestelmän ”hallintokulut” ovat luokkaa 700 miljoonaa per vuosi … miksi hallintoa EI kilpailuteta ?

  700 miljoonaa EI sisällä eläkepomojen jättieläkkieden maksuun käyttetyjä rahastoja .

  Valtionhallinto siis ”vuotaa” miljardeja .

  Reply
 • 18.12.2018 at 16:29
  Permalink

  Suomi on siksi ollut sairas, koska syöpää ei hoidettu v. 1918 pois kunnolla leikkaamalla koko punikki -mötikkä pois. Sillä ketkä ovat rienanneet Suomen pyhimpiä arvoja aina 1930-luvulta alkaen kuin punikit, joka tuolla vuosikymmenellä aiheutti pohjanmaalla Lapuan liikkeen muodostamisen vastareaktiona, sillä kun Helsingin saamattomat poliitikot eivät halunneet puuttua kommunistien harjoittamaan suoranaiseen Jumalan pilkkaan ja valkoisten voittajien kaatuneiden ja poliittisten tavoitteiden julkeaan alatyyliseen solvaamiseen, vuoti malja yli siellä missä verellä on tapana kuohahtaa.

  Jo tämä runsas 10-vuotta Vapaussodan jälkeen osoitti sen, ettei pahaa kannata armahtaa sillä paha ei muutu hyväksi aivan kuten ei taparikollinen muutu paremmaksi ”ymmärtämällä” ja lyhykäisillä tuomioilla. Sillä paha on paha ja se on sitä aikojen loppuun saakka, sillä kommunismi on pahuutta julkeimmillaan ja sen koko olemus koostuu kateudesta, vihasta, armottomuudesta, vahingon ilosta, rosvoamisesta, pakkovallasta, diktatuurista ja mielivallasta, jonka edellä käy Kuolema ja sitä seuraa perässä raakkuvat korpit peittämättömien hautojen ruumis röykkiöiden päällä.

  Reply
  • 18.12.2018 at 23:03
   Permalink

   ota selvää mikä rotu on kommunismin taustalla

   Reply
 • 21.12.2018 at 10:23
  Permalink

  Ennen vaaleja odotettavissa perinteisessä mediassa (YLE, HS, IS, Kaleva, Karjalainen, Uusi Suomi, jne) ennennäkemätön perussuomalaisten demonisointi ja natsittelu, kaikki 80 luvunkin töppäykset kaivetaan ja kuollutta hevosta piiskataan taukoamatta etusivuilla ja lööpeissä.

  Tulemme näkemään USA tyylistä loanheittoa jossa mikään rimanalitus persujen haukkumisessa ei ole kiellettyä.

  Tämä ennustus tulee pitämään paikkansa, katsokaapa vain. Niin paniikissa on vanha elittii nyt.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.