Migri tiedonhankintamatkalla Syyriassa – Jopa 55 vuotiaita miehiä värvätty maan armeijaan

Kaksi Maahanmuuttoviraston maatietopalvelun tutkijaa vieraili Syyrian Damaskoksessa ja Libanonin Beirutissa tiedonhankintamatkalla huhtikuussa. Matkan tarkoituksena oli hankkia tietoa Syyrian hallintoa tukevista aseellisista ryhmistä ja liikkumisesta Syyrian hallinnon kontrolloimilla alueilla.

Viraston mukaan matkan aikana selvitettiin tarkemmin esimerkiksi Syyrian hallintoa tukevien ryhmien välisiä valtasuhteita, rekrytointimahdollisuuksia sekä rekonsiliaatiota eli paikallisen sovittelun prosesseja ja paluumahdollisuuksia henkilön omalle asuinalueelle.

Yhtenä tavoitteena oli edellä mainitun lisäksi kehittää kontaktiverkostoa kansainvälisten ja kansallisten toimijoiden kanssa. Verkoston kautta voidaan tarvittaessa hankkia päivitettyä tietoa Syyrian olosuhteista turvapaikka-, oleskelulupa- ja kansalaisuuspäätöksenteon tueksi. Maahanmuuttovirasto luonnehtii matkaa onnistuneeksi.

Raportissaan maahanmuuttovirasto kertoo Syyrian hallituksen puolella taistelevan valtion virallisten joukkojen lisäksi erilaisia aseellisia ryhmiä, jotka toimivat maassa lähinnä paikallisesti. Itsenäisesti toimivia ryhmiä on viraston mukaan kuitenkin myös sulautettu Syyrian armeijaan ja jokunen on myöskin lopettanut toimintansa.

Syyrian viralliset asevoimat ovat saaneet vahvistusta myöskin ikääntyneemmästä kaartista. Migri kertoo, että jopa 55 vuotiaita miehiä on pakkovärvätty maan armeijaan. Sen sijaan alaikäisiä ei tiettävästi taistele Syyrian armeijan riveissä.

Lähde: Migri

11 thoughts on “Migri tiedonhankintamatkalla Syyriassa – Jopa 55 vuotiaita miehiä värvätty maan armeijaan

 • 17.12.2018 at 21:04
  Permalink

  Mitä VITTUA.. Tämä kuuluu Migrille.Toivotaan kuulaa kalloon näille ääliöille,näillä tiedon hankinta matkoilla.

  Reply
  • 17.12.2018 at 22:02
   Permalink

   Migri on osa Suomen hallintovallan huumemafiaa. Suuri osa ”avoimia rajoja” puuhaavat tahot ovat tässä rikollisuudessa mukana.

   Pääkaupungin poliisivoimat ottavat kiinni huumelangareita, ja takavarikoivat huumeet. Matkalla oikeudenkäyntiin katoaa osa huumeista. Seurauksia:

   Langari ”hyötyy”, koska tuomio on pienempi, kun papereihin merkataan paljon pienempi määrä kuin oikeasti oli.

   Poliisi ja muut virkamafiosot hyötyvät, koska saivat paljon myytävää omille huumelangareille, veloituksetta, ja maksetulla työajalla.

   Tämä on muuten faktaa, ja yksi aspekti siitä mädästä mikä tätä maata vaivaa.

   Virkavallan suuret tienestit huumekaupassa on se primääri este sille, että huumelangauksesta ei enää rangaistaisi vankilatuomioilla jne.

   Vankilat ovat virkavallalle mainio huumeiden ostajien keskittymä.

   Reply
 • 17.12.2018 at 21:25
  Permalink

  Ei se ikää katso, jos haluaa isänmaataan puolustaa…

  Reply
 • 17.12.2018 at 21:35
  Permalink

  Syyrian papparaiset joutuivat armeijaan kun kaikki 20-40 vuotiaat lähtivät Eurooppaan käpykaartilaisiksi. Ählyillä ei ole minkäänlaista velvollisuuden tuntoa, ovat paskahousuja, eivätkä osaa edes hävetä.
  Rauhalliseen Eurooppaan tulivat tyttöjä ja naisia raiskaamaan ja murhaamaan Merkelin ja Sipilän kutsusta. Nauravat partoihinsa kun Euroopan maiden armeijat ovat samanlaisia vastuun pakoilijoita ja käpykaartilaisia kuin hekin.

  Reply
 • 17.12.2018 at 21:52
  Permalink

  Mitä järkeä pakottaa maksamaan ympäristöveroja, ja samalla tuoda ihmismassoja matalan hiilijalanjäljen maista tänne korkean hiilijalanjäljen maihin, maailman tiheimmin asuttuun maanosaan (Eurooppa)?

  Mitä järkeä unelmoida rauhasta ja rakkaudesta, ja samalla tuoda maailman levottomimmat ihmismassat tänne?

  Mitä järkeä pauhata tasa-arvosta ja oikeudenmukaisista, ja samalla säätää apartheid-lakeja joka asettaa tulijat omien kansalaistemme edelle työnhaussa, asumisessa jne?

  Rikollis-syndikaatin touhuissa ei ole mitään järkeä, jos ei niitä tulkita nimenomaan rikollis-syndikaatin touhuiksi.

  Ruokaa ajatuksille, tulkitse miten haluat:

  https://www.youtube.com/watch?v=zDQSFwWdH6c

  ”Deepstate Organized Crime Syndicate…”

  Reply
 • 17.12.2018 at 23:13
  Permalink

  1 000 Somalia menettää oleskelulupansa Tanskassa – ”Palatkaa kotiinne ja rakenna maatanne josta tulitte

  Danmarks migrationsverk on viime vuodesta tutkinut jatkuvaa oleskelulupaa. Nyt 1 000 Somalian kappaletta heitetään takaisin ja viedään takaisin Somaliin, kun sitä pidetään turvallisena.

  Vuonna 2016 Tanskan siirtolautakunta ilmoitti, että ne eivät uusista Somalian kansalaisten oleskelulupaa. Työn mukaan yleinen tilanne Somalian useissa osissa on nyt parantunut, joten näistä osista tulevia ihmisiä ei ole turvapaikan syitä.

  LUE LISÄÄ: Egyptin presidentti tuomitsee maahanmuuttajat Eurooppaan: ”Ei ihmisoikeuksia hyväksyttäväksi”

  Maahanmuuttoministeri Inger Støjbergin vasemmiston vasemmiston mukaan on asianmukaista, että nämä oleskeluluvat hajoavat toisistaan. Hän uskoo, että Somalian kansalaiset palaavat nyt kotimaahansa.

  – Jos et enää tarvitse suojeluamme ja elämäsi tai terveydelle ei enää vaarassa kotimaassa, erityisesti Somaliassa, niin sinun täytyy tietenkin palata kotiin ja maan jälleenrakentamiseen tulit, kertoo Støjberg.

  Reply
 • 18.12.2018 at 04:50
  Permalink

  Sodat yleensä loppuu sotimalla. Alkaa Syyrian armeijan miesvolyymi olla lopussa. Oma näkemys että lisää aseita ja ammuksia molemmille puolille, kyllä se siitä loppuu.

  Reply
 • 18.12.2018 at 13:02
  Permalink

  Kätevästi ne 55-vuotiaat muuttuu 17-vuotiaiksi euroopan maaperälle tullessa.
  Ja mitä se ”pakkovärväys” kuuluu migrille? Tietääkseni myös Suomessa on pakollinen asepalvelus.
  Ilmeisesti migri on haalimassa sotakarkureita Suomeen ”turvaan”?

  Reply
  • 19.12.2018 at 02:38
   Permalink

   Mitä tapahtuu kun päästetään uskovaisia valtaan? Sen voi aavistaa kun oikeasti miettii kuina ”fiksu” ns. ”kristittyjen jumala” (joka on suhteessa parempi kuin muslimien vastaava) on. Esimerkiksi, jumsls halusi suhteen ihmisten kanssa. Silti salasi itsensä ihmisiltä täysin. Ja sitten kun tiedotti itsestään, käytti siihen muutamia ihmisiä, joiden piti sitten saarnata kiivaasti, jotta jumalan ihmisille antamien aivojen vastustus sokeasti usomiselle voitettaisiin.

   Jumala ei edes kertonut, että peskää kätenne, niin pysytte terveempänä. Sitten kun pettyi siihen, miten huono suhde hänellä oli ihmisiin, joilta oli koko ajan piilottanut itsensä, hän päätti kansanmurhata kaikki paitsi 8 ihmistä, mahdollisimman kivuliaasti, eli hukuttamalla. Olisi voinut keksiä muutakin, mutta halusi tehdä sen näin.

   Jumala myös kaikkitietävänä tiesi että ihmiset tulevat epäonnistumaan hänen sääntöjen noudattamisessa, näin lähettäen suurimman osan ihmiskunnasta ”ikuiseen helvettiin” oman kätensä kautta. Onhan jumala sentään armelias ja oikeudenmukainen, joten tällainen on varmasti Kaikkitietävän mielestä parempi vaihtoehto kuin lakkauttaa näiden elämä, tai lähettää nämä ”kelvottomat jotka eivät usko että jeesus nousi kuolleista”, johonkin vähemmän taivaalliseen paikkaan, kuitenkin ilman ikuista kärsimystä?

   Kaikissa uskonnoissa on näitä epäjohdonmukaisuuksia ja naurettavuuksia, että ”kaikkivaltias ja armelias” onkin typerä sadisti, tai vastaavaa. Anna äänesi jatkossakin johonkin rappari- tai kirkkomieheen, niin saat samanlaista hallintovaltaa jatkossakin.

   Sipilän hallitus, yhdessä evlut- kirkon kanssa aiheuttaa tahallaan kärsimystä kansalle tuomalla maa täyteen sivistymättömiä – täytyyhän ihmisten kärsiä, jotta voivat huutaa apua hallituksen suuntaan, joka voi sitten ”jumalana” pelastaa, tai teatterina teeskennellä tekevänsä jotakin auttaakseen. Ongelma – reaktio – ratkaisu. Mafiavallan normaalia hallintatoimintaa.

   Juha Sipilä – lesta

   Timo Soini – katolilainen

   Petteri Orpo ja moni muu – satanisti-sionisti

   Tarja Halonen – telaketjufeministi

   jne..

   ”jumala on idiootti” -video:

   https://www.youtube.com/watch?v=N5UzaaxLo00

   God is an Idiot: God’s ”Perfect” Plan – JT Eberhard – Skepticon 7

   Reply
   • 19.12.2018 at 02:49
    Permalink

    Lisäisin vielä, että saatananpalvojat ovat harhaisimpia kaikista. He ovat oikeasti sitä mieltä, että itse sarvipää lusifer on armelias todellinen valontuoja, vaikka uhraavat tälle, päästyään yhteiskunnan huipulle, kokonaisia ihmisryhmiä jossakin synteettisessä terrori-iskussa, tai säänöllisissä rituaaleissaan urhaavat pieniä lapsia mahdollisimman kiduttaen tälle lusifer-jumalalleen.

    Sionisti -saatananpalvojat ovat globalismin takana. Deep State -rikollisuus nousee suoraan tästä harhaisten pimeyden voimia palvovien egosta ja psykopaattisuudesta.

    Reply
 • 18.12.2018 at 16:43
  Permalink

  ”Migri tiedonhankintamatkalla Syyriassa – Jopa 55 vuotiaita miehiä värvätty maan armeijaan”!?!?!?

  No mitä HELEVETTIÄ! Kaikkihan sotakuntoiset miehet ovat Suomessa jahtaamassa pikkutyttöjä.

  Migrikin se haluaa tuoda kaikki julki niin, ettei se oma pärstä varmaan menisi suomalaisten silmissä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.