Jyrki Åland: Isän kädestä

Taas joutui elämään viikon, joka olisi saanut olla tulematta. Kyynel tulee silmään myös miehelle, niin järkyttäviä uutisia saimme kuulla Oulusta. Kysymys kuuluu miksi valtiovallan pitää herätä vasta silloin, kun jotain kamalaa tapahtuu?  Suomalainen Joutsenlaulu soi ja päättäjät vain kilvan pöyristelee tapahtumia. Mikä ”saa toiset uskomaan kai jumalaan, toiset saatanaan tai mihin vaan. Muttei kuitenkaan tähän maailmaan”.

Nuoret miehet notkuvat kauppakeskuksissa ja koulujen läheisyydessä. Tämä ikävä kyllä ei ole mikään uusijuttu meidän yhteiskunnassamme. Nämä uussuomalaiset isänmaan toivot huutelevat lapsillemme ja nuorille naisille ”viattomia ehdotuksia”. Samat miehet houkuttelevat tyttöjä pahuuden tielle ja aivan julkisesti. Tähän ei puutu vartijat, tavalliset suomalaiset tai edes poliisi. Tähän ei voi puuttua, koska kukaan ei halua leimautua rasistiksi. Silti me kaikki tiedämme mihin nämä vihjailut ja ehdotukset pahimmillaan johtaa.

Kysynpä vaan miksi ulkomaalaistaustaiset henkilöt ovat Suomessa raiskaustilastossa yliedustettuina suhteessa määräänsä? Miksi tätä samaa joukkoa viedään tutustumaan kouluihin ja päiväkoteihin. Se on kuin päästäisi ketun kanalaan. Onko meidän suomalaisten suvaitsevaisuus niin ylitsevuotavaista, että haluamme kulkea laput silmillä ja kieltää tilastolliset tosiasiat? Ja sitten kun se pahin sattuu, niin pöyristellään joukolla ja ihmetellään että kuinka näin pääsi käymäänkään. Missä oli varoitukset jo silloin kun asiasta oli jo vihiä? Ai niin, mutta mehän Perussuomalaiset varoitimme! Mutta meitä ei haluttu suvaitsevaisuuden nimissä kuunnella. Koska kansana meidän kuuluu suvaita, sanoo media ja päättäjät.

 • ”Poliisi tutkii Oulussa epäiltyä seksuaalirikosta. Oikeusvaltio toimii. Syytä säilyttää maltti. Ollaan kaikki valppaana netissä”. Poliisiylijohtaja Kolehmainen Twitterissä.
 • ”Julki tulleet rikosepäilyt järkyttävät meitä täydellisellä epäinhimillisyydellään”. Suomen tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.
 • ”On täysin pöyristyttävää, että kukaan kuvittelee, että suomalaisessa yhteiskunnassa voisi näin toimia” Sisäministeri Mykkänen.
 • ”Yksi selvä asia on se, että ei pidä sanoa, että se ei käy meidän yhteiskunnassamme. Se ei käy missään yhteiskunnassa. Se on YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista” Presidentti Halonen

Miten joku voi kuvitella, että monikulttuurisissa kasvukeskuksissa naisten- ja lastenoikeudet toteutuisivat sitten että kenenkään ei kohdistuisi vainoa ja pelkoa? Pitääkö meidän kristittyjen suomalaisten omaksua islamilaiset kulttuurisäännöt ja verhottava lapsemme sekä naisemme niqabiin, jotta he olisivat turvassa? Ei käy sanon minä! Tämä maa on meidän suomalaisten, ei muualta tulleiden. Mikäli kotoutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan on liian vaikea, niin aina voi palata kotiin.

Viime elokuussa kävimme yhteiskunnallista keskustelua pedofiliasta. Silloin sanoin seuraavasti: ”Sanonpa vaan, että jos me yhteiskuntana sallimme käsitteen hyväksyttävä p*******a, niin tulemme kulkemaan syvissä vesissä. Pikku hiljaa annamme sallimuksen käydä saalistajille”. Nyt olemme antaneet sen sallimuksen käydä, koska meillä ei ole keinoja puuttua vähemmistön tekemisiin, joutumatta itse syytöksiin rasismista.

Presidentti Halonen nosti Oulun raiskaukset esille maahanmuuttopolitiikan näkökulmasta. ”Jos maahanmuutto perustuu pelkästään tai suurelta osin nuoriin miehiin, ja he ovat tottuneet olemaan yhteiskunnassa, jossa heitä muut kontrolloivat, on sen ”perheyhteisön” tai yhteiskunnan tai isoveljen tai isän aseman ottaminen meidän puoleltamme paljon vaikeampaa.” Kun tämäkin asia oli tiedossa jo 2015, miksi helvetissä me otimme tänne vain pelkkiä nuoria miehiä ”partalapsia”? Miksi nämä samat kaverit saavat liikkua yhteiskuntamme sisällä ilman kontrollia?

Mikäli nämä nuoret muualta tulleet miehet kaipaavat isällistä ohjausta ja kontrollia, niin pitääkö meidän suomalaisten puuttua tähän ”viattomaan ehdotteluun” ja tarpeen vaatiessa ojentaa ja antaa ”isän kädestä”, senkin uhalla että saa rasismi syytökset niskaansa? Jos näin on, että tarvitaan isällistä ohjausta, niin miksi maahanmuuttajien omasta yhteisöstä ei ole noussut isiä ojentamaan nuorisoa ja antamaan ”isän kädestä”? Vai onko niin, että ei ole tarvetta. Koska kantasuomalaiset ovat hyväksikäytön kohteena ja uhrin asemassa.

Halla-aho sanoi jo 2006 ”Eurooppalaiset ovat tuskastuneita siihen, että maahanmuuttajalaumat ovat muuttaneet eurooppalaisen arkipäivän selviytymistaisteluksi.” Nyt tuo eurooppalainen arkipäivä on saavuttanut myös suomalaisen yhteiskunnan. Sanonpa vaan, että rajat ovat rakkautta ja helpommalla olisi päästy, kun rajat olisi ollut kiinni. Olisi sitä kuuluisaa jakovaraa käytössä oman kansan tarpeisiin. Eikä tarvitsisi pöyristellä kunnia kansalaisten tekemisiä. Maassa maan tavalla tai maasta ulos on edelleen oiva ratkaisu! Kun kerran meidän yhteisönormit eivät maistu, niin on kotiinpaluun aika.

Jyrki Åland

9 thoughts on “Jyrki Åland: Isän kädestä

 • 11.12.2018 at 10:46
  Permalink

  Halonen ei ole oikea henkilö tuomitsemaan asiassa jossa on itse ollut asianosaisena. Sitä paitsi islamistiset maat eivät ole allekirjoittaneet YK julistusta, joten heillä ei myöskään ole tarvetta noudattaa sitä sinisilmäisen Suomen tavoin. Ja vai ei Halosen mukaan tuo käy missään yhteiskunnassa. Miten voi olla noin pihalla muista kulttuureista.

  Jos vielä ajatellaan toisin päin niin mitenkähän mahtaa käydä musliminaiselle jos se sattuu ihastumaan vääräuskoiseen? Ymmärtääkseni silloin ei naisen kohtelu ole aivan YKn julistusten mukaista.

  Reply
 • 11.12.2018 at 13:39
  Permalink

  Tätä se on kun maassa on Deep State johtoinen nukkehallitus.
  Onneksi Ranskan keltaliivi liikehdintä saavuttaa piakkoin myös Suomen ja silloin totalitaristinen EU-Suomi kaadetaan ja tilalle astuu Suomen itsenäinen tasavalta.

  Reply
 • 11.12.2018 at 14:09
  Permalink

  Persujen viimeiset henkäykset. 😀

  Reply
  • 11.12.2018 at 19:43
   Permalink

   ”Ai niin, mutta mehän Perussuomalaiset varoitimme! ”

   Niin ja laskitte samalla mamumassat maahamme. Muutenkin olette koko ajan kaikessa myötäilleet eliittiä- Olette huijareita

   Reply
   • 14.12.2018 at 08:18
    Permalink

    Yksi tärkeä funktio mamujen massatuonnilla on, että saadaan yhteiskunta levottomaksi ja turvattomaksi. Tätä halutaan viranomaisten ja poliitikkojen toimesta, sillä tämä rappio tarvitaan jotta ihmiset hyväksyisivät laajan valvonta- ja sensuuritoiminnan, jonka valtaapitävät haluavat toteuttaa paljon kattavammaksi kuin Neuvostoliitossa oli, jotta valtaapitävät voivat tehdä kansalle ja resursseille mitä haluavat, ilman että kukaan pystyy enää poistamaan heitä vallasta. Sinä ja minä olemme jatkossa fasistisen globalistidiktatuurin orjia, jos tälle kehitykselle ei saada stoppia.

    Kiinassa on jo ”social score”, joka koskee myös yrityksiä.

    Suomessa ”social score” toteutettiin jo Koiviston Konklaavin myötä, salaa, että varsinkin väärää poliittista mieltä olevat pienyrittäjät saatiin konkurssiin etukäteen päätettynä, näytös-oikeudenkäynnein. Oikeusmurhien maailmanennätys?

    https://pankkikriisi.blogspot.com/

    Se, että näitä äärimmäisiä rikoksia tehneitä ei olla saatu edes syytteeseen, tarkoittaa että sama mafia on yhä vallassa. He ovat innoissaan kun Google, Facebook jne. ovat tarjoamassa mahdollisuuden tuoda kiinalaisen valvontajärjestelmän Suomeen:

    Videolla faktaa siitä diktatuurista jota Apple ja Google aktiivisesti tukevat tänään, ja ovat tuomassa sen koko maailmaan:

    Reply
   • 13.1.2019 at 11:55
    Permalink

    ”Tshang 11.12.2018 at 19:43

    ”Ai niin, mutta mehän Perussuomalaiset varoitimme! ”

    Niin ja laskitte samalla mamumassat maahamme. Muutenkin olette koko ajan kaikessa myötäilleet eliittiä- Olette huijareita”

    Jos me olisimme myötäilleet ja myötäilisimme eliittiä, miksi eliitti vihaa, solvaa ja valehtelee koko voimallaan meitä? Perustelepa tämä jos osaat?

    Reply
 • 11.12.2018 at 19:10
  Permalink

  Turha sitä täällä on ruikuttaa ja odottaa sitä, että vatipää poliitikkomme jotenkin aikoivat mitenkään puuttua matujen tekemiin rikoksiin. On puettava ”keltaiset liivit” ja lähdettävä sinne mihin valkoisista lipuistaan tunnetut ”ranskikset”, joilla kuitenkin joskus palaa päre kun oikein härskiksi menee.

  Suomalaiset vässykät ja tsuhnat sen sijaan eivät ole moksiskaan, vaikka vietäisiin toinen kinttu. Päinvastoin yltäisikö se edes kahvipöytäkeskuteluihin tai räväkimmästä päästä olevat ”miehet” pieksäisivät akkansa humalapäissään peeveleiden kera, jonka jälkeen pillahtaisi itkuun kun mieleen palautui armas äiti ja tuoreen ruisleivän tuoksu kun koulukas saapui perjantaina kotiin heittäen reppunsa tuvan kauimmaiseen nurkkaan. Sitten palaten nykyisyyteen tuo menneisyyden muistot katkeavat poliisin saapumiseen, joka ottaa tilaisuudessa liikuttuneen kyytiinsä tuntematta nyt minkäänlaista ujouden merkkiä kun kerran kaikki suomalaisia ollaan ja tilaa piisaa kruunun majassa niin kuin aina on.

  ”Persenaama” tässä eilen jo toivoi, että kaikki suomalaiset kerääntyisivät joukkovoimistelu esitykseen ratinan kentälle, jossa he erivärisillä vanerin palasilla muodostaisivat erilaisia ylistäviä ja kiitosta täynnä olevia iskulauseita ja suurten johtajistojemme nuoruudenkuvia Juha Sipilän hallituksen jäsenistä ja Saulista lapsi vaimoineen. Unohtamatta tietenkään suuren onnentilamme mahdollistanutta ja menestyksekkään tulevaisuuden riemullista ylistystä tavalla, joka tuo vastaanpanemattomasti monikulttuurisuuden siunauksellisen tilan korkeinta ylistystä ”raketti-insijöörien” ja tärkeää osaan näyttelevien kestävyysvajeen tunkit ennen patologin astahtaessa kuvaan. Siis nämä helvetin lahjat Suomelle juoksevat vain sen mikä on pakko suomalaisten netsyeiden ja jo tuosta ilosta kokemaan päässeiden pohjan neitojen perässä näiden ilakoidessa perin uskottavasti, että muka hätä on, mutta ”nou hätä”, sanoi polpo, sillä kaikkihan juoksevat ”peräkkäin”, EI ”joukolla” eikä ”väkipakolla”.

  Näin toivoi Petteri. Ei riitaa rakenneta, vaan rahoja lasketaan niin eliitti kuin ”rikastuttajat” monilla kielillä, mutta yhtä kaikki kaikki tyytyväisnä he toisiiaan ymmärtävät, sillä on heillä RAHA yhteinen isänmaa ja kun raha puhuu, jok’ heistä tuon kielen ymmärtää. Kolikkoin kilinän ja setelien rahinan.

  Reply
 • 11.12.2018 at 20:56
  Permalink

  Kehitysmaalaiset ovat kehitysmaalaisia.
  Eivät he muutu sivistyneiksi ja lainkuuliaisiksi ylittäessään maamme rajan.
  Suomen hallitus on täynnä mistään mitään ymmärtämättömiä tolloja. Valitettavasti.

  Reply
  • 11.12.2018 at 21:37
   Permalink

   Ikävä kyllä, maamme hallitus ei ole täynnä mistään mitään ymmärtämättömiä tolloja, vaan laskelmoivia opportunisteja sekä taparikollisia.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.