Valtamedia sensuroi, Nykysuomi julkaisee – ”Antautumismatka Afrikkaan”

Toim. huom. Nykysuomeenkin kolumnia kirjoittavan Arto Luukkasen artikkeli ”Antautumismatka Afrikkaan” poistettiin uusisuomi.fi:n blogipalvelusta, syystä taikka toisesta. Tässä artikkelissa on sekä Luukkasen vastine Uudensuomen päätoimittaja Huuskolle, että ”usarista” poistettu kirjoitus. Päätelkää itse, miksi kyseinen kirjoitus ja kirjoittaja joutui sensuurin uhriksi…

Antautumismatka Afrikkaan

Kokoomusoletetun ministeri Kai Mykkäsen matka Afrikan Marrakeshiin 10-11. joulukuuta GCM-kokoukseen tulee tapahtumaan ilmeisesti joko vuokratulla jetillä tai sitten puolustusvoimien Lear-jetillä.

Syy siihen on se, että matka ensin vuorokoneella Pariisiin kestäisi liikaa. Sieltä olisi sitten pakko ottaa uusi kone Marrakeshiin. Ja lento turisticharterilla Marokkoon olisi ehkä liian rahvaanomaista.

Shampanjaa ja hedelmäpaloja

Matkan alku tapahtunee Seutulan VIP-terminaalin kautta. Ministerien matkojen alku on aina innostava kokemus: avustajien kaarti ahtautuu koneeseen yhdessä valittujen lehtimiesten kanssa. Ilmassa on odotusta ja jännitystä.

Monelle tämä on eka kerta Marrakeshin loistohotelleissa. Erityisesti tottelevaiset ja koneeseen hyväksytyt sisäsiistit lehtimiehet vapisevat onnesta: tää on luksus-elämää!

Matkan aikana huomion keskipisteenä on tietenkin ministeri. Hänelle lirkutetaan ja sirkutetaan.

Lähtö lienee aamulla ja itse koneessa nautitaan terveellisesti hedelmiä tai jokin erikoislounas. Juomana on tietenkin aito shampanja ja hedelmäpalat, jotka tulivat muotiin Alexander Stubbin aikana. Stubbin aikana muodollisuudet muutenkin poistuivat kokoomuksen ministerien kanssa – nyt ministeriä voi puhutella etunimeltä: ”Hei Kai!”

Saapuminen Marokkoon tapahtuu noin 4,5 tunnin lennon jälkeen. Kulttuurishokki on hyvin lievä, sillä kansainvälisellä lentokentällä Casablancassa tai Marrakeshissä on ilmastointi ja vieraat johdatetaan nopsasti mustiin autoihin, joita moottoripyöräpoliisit saattelevat.

Ajeskelu letkassa tuntuu hyvältä. Niin virkamiehet kuin itse ministerikin tuntevat olonsa imarrelluksi tällaisessa saattueessa.

Samoin Afrikassa ei tarvitse pitää luotiliiviä kuten kävellessä Helsingin keskustassa! Jihuu!

Katsellessaan eksoottista marokkolaista maisemaa luksusauton kyydissä, ministerikin varmaan harmittelee jo sitä, että kohta tämä riemu loppuu! Ikävä kyllä se tietämätön kansa pääsee äänestämään huhtikuussa! Keväällä vaali-oletettujenkin on pakko makeilla, järjestää EK:n tuella firmoille maksavia seminaareja ja kerätä sopuisaa vaalirahaa hyvää odottavilta korporaatioilta. Ja vähän heiluttaa Suomen lippua. Pikkasen.

Marrakeshin yöt ministeriporukalla!

Itse konferenssi pidetään Bab Ighlin kansainvälisessä keskuksessa. Jos saapuminen tapahtuu illalla 9.12. on ministerillä ja yhdessä osallistujalla on mahdollisuus osallistua Marokon hallituksen ja ulkoministerin järjestämään vastaanottoon erityisellä ”Blue Zonella.

Siellä tarjoillaan harkittuja cocktail-palasia sekä tietenkin ranskalaista puna- ja valkoviiniä.

Maku on ranskalainen ja siksi tärkeimmät viinit ovat: Château Mouton Rothschild Pauillac, Château Lafite Rothschild Pauillac, Château Margaux, Château Latour Pauillac, Château Haut-Brion Pessac-Léognan, Pétrus Pomerol, Château Cheval Blanc Saint Émilion, Château d’Yquem Sauternes.

Seuraavana päivänä ministerioletetun Kai Mykkäsen on klo 10-22.00 välisenä aikana käytävä puhujapöntössä sipaisemassa ns. maan velvoittava puhe, joka varmistaa sen, että ko. maa on hyväksynyt tämän ns. ei-sopimuksen.

Kyseessä on ”statements by States in accordance with the established list of speakers”.

Kun puhe on pidetty, on Suomen tosiasiallinen antautuminen GCM-sopimukselle selvä.

Sen jälkeen ko. ei-sopimuksen suvereniteettia rajoittavia ei-klausuuleja pidetään meillä kyllä-ohjaavina. Vaikka ne tietenkään eivät rajoita Suomen itsenäisyyttä tai ole velvoittavia. Vaikka ne sitä ovat.  Näin kieroilu ja brännvinsadvokatyr (juopon juridiikka) saavat täyttymyksensä Afrikan yössä.

Afrikassa konstituoitava Suomen antautumissopimus eroaa hieman esimerkiksi Versailles’in rauhan (Traité de Versailles) tilaisuudesta vuonna 1919, jossa Saksan edustajat kutsuttiin kuuntelemaan rauhanehtoja seisten.

Nyt vuonna 2018 antautuva ministeri puhuu vain pari minuuttia ja sen jälkeen hän pääsee tutustumaan kauniin Marokon ihmeisiin. Illalla on tietenkin erityistä ohjelmaa VIP-vieraille Marokon yössä.

Seuraava vaihe: kansalaisten on myönnettävä syyllisyytensä

Itse sopimuksen implementaatio ts. nöyryyttävä osa ja kuten meillä 1944 ”sotasyyllisyyden tunnustaminen” tapahtuu sitten kotimaassa.

Kansalaiset saavat märehtiä tätä sopimusta, YK:ta ja velvoittavia kohtia oikein roppakaupalla. Televisioon hankitaan asiantuntijoita ja lakimiehiä kertomaan että Suomi on ”tietyllä tavalla moraalisesti” hyväksynyt paperin.

Sen jälkeen alkaa arki. Meille sopimus on pitävä ja velvoittava: ja kuten OECD-kokouksessa Pariisissa 2018 yleisesti puhuttiin: ainoa tapa saada muutos ihmisten rasistisissa mielialoissa on pakkomajoittaa tulijoita perheisiin.

Toivottavasti malli ei ole sama kuin Ludwig XIV ajan Ranskassa kun katolisaatiota ajava valtio yritti pakolla muuttaa hugenottien reformoitua uskoa. Reformoituihin perheisiin asutetut sotilaat – ”dragonardit” – saivat vapaat kädet kiusata ja terrorisoida sitä perhettä, jonka luona he isännöivät. Kaikkea sai tehdä – kunhan ihmisiä ei tapettu. Ranska re-katolisoitui aika nopeasti tämän jälkeen.

Meillä vallitseva trendinä on tämän sopimuksen ei-vahvistamisen jälkeen ilmeisesti ns. syyllisyyden tunnustaminen. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että Yle riekkuu ja vaatii suomalaisia tunnustamaan rasistisuutensa ennen vaaleja. Ja ihmiset tekevät mitä tahansa voidakseen välttää tämän. Siis mitä tahansa.

Valtakunnanoikeuteen käy entisen ministerin tie?

Olen kuitenkin vakuuttunut, että Suomi on oikeusvaltio.

Olen varma, että iItse sopimuksen laillisuuden tutkinta ja eduskunnan vaikutuksesta aloitettava oikeusprosessi sekä ministerivastuulain mukainen tutkinta ko. sopimuksen laillisesta käsittelystä tulee vielä tapahtumaan.

Epäilen, että GCM-sopimuksen käsittelyssä on kyseessä hallituksen yksinteoin suorittama hallinnollinen virhe. Hallitus syyllistyi ilmeisesti myös eduskunnan toimivallan anastamiseen. GCM-sopimuksen käsittely olisi pitänyt yksiselitteisesti lähettää ulkoasianvaliokunnalle ja myöhemmin suureen saliin.

On siksi miltei täysin varmaa, että kansa tulee omien edusmiestensä ja naistensa kautta saattamaan vastuuseen entiset ministerit – Sipilän, Soinin ja Mykkäsen.

Siitä mitä tapahtui villissä Afrikan yössä.

”On ilmeisesti kehitteillä isompikin hyökkäys perustuslakia ja sen takaamaa vapaata sanaa vastaan”

Edellä mainittu artikkeli siis joutui sensuurin hampaisiin uusisuomi.fi:n ”Puheenvuoro”- palvelussa ja vaikkei kyseessä missään nimessä ollut ensimmäinen kerta, kun kyseinen julkaisu tällaisiin toimiin ryhtyy, on hyvin vaikea löytää edellä julkaistusta kirjoituksesta syy sensuuriin. Seuraavassa Luukkasen kommentti asiasta:

– Uuden Suomen ”varoitus” ja blogin poisto ei ehkä kerro siitä, että päätoimittaja Markku Huuskolla on ollut huono päivä vaan siitä, että nyt on ilmeisesti kehitteillä isompikin hyökkäys perustuslakia ja sen takaamaa vapaata sanaa vastaan.

Eräiden tietojen perustella tällainen hyökkäys voisi olla ns. ”Arkkipiistan Komitean” alustama ja se liittyisi ennen vaaleja tapahtuvaan; poliisien avulla käytävään suurempaan kampanjaan ihmisiä vastaan, jotka koetaan poliittisesti vaarallisiksi ts. ihmisiin, joiden sanomiset ja kirjoitukset eivät nauti perustuslain ilmaisuvapauden suojaa.

Vaalitulosta olisi siten mahdollista saada ”paremmaksi. ”Vastuullisilla tiedotusvälineillä” olisi tässä prosessissa tärkeä osa.

Minun täytyy suoraan tunnustaa, että en olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että sellaista voisi tapahtua Suomessa. Nyt asiat ovat toisin. Nyt se on hyvinkin mahdollista”.

Arto Luukkasen vastine ”usarin” päätoimittajalle

”Markku hyvä,

Usari ei näytä ymmärtävän vapaan sanan vaatimuksia. Hämmästelen ja surkuttelen sitä, miten vähäarvoinen se sananvapaus teille on.

Kohdassa a) puhutaan siitä mistä puhuttiin keväällä OECD kokouksen seminaareissa. Olin siellä itse ja voin vahvistaa sen. Se oli erään seminaarin pienryhmän iso aihe.

Toinen kohta viittaa Mykkäsen kävelyyn Helsingissä luotiliiveissä. Pitää paikkaansa.

Kolmas kohtaa on spekulaatiota siitä mitä tapahtuu mahdollisesti tulevaisuudessa. Onko siitäkin tullut kiellettyä?

Vielä kerran. Häpeällistä ja neuvostotavan mukaista.

En olisi Sinusta uskonut.

Lupsakkain terveisin

Arto ”

 

28 thoughts on “Valtamedia sensuroi, Nykysuomi julkaisee – ”Antautumismatka Afrikkaan”

 • 2.12.2018 at 09:56
  Permalink

  Saatanan Mykkänen. Saatanan Kokomuus ja Keskustat sun muut vihervasemmistot.

  Reply
  • 2.12.2018 at 10:29
   Permalink

   ja vielä kerran s##tana..amen sama hihuli mykkäs sitten on stadissa afgaanien protesteissa ja heiluttelee sateenkaaren lippuja, voi v##tu mikä sisäministeri, oikea suomalaisuuden tappaja, kuka helkkari on tollaisen ääliön päästänyt valtaan…?

   Reply
   • 3.12.2018 at 23:42
    Permalink

    Niin, olikos se vain puoliksi suomalainen ja silti ministeri?

    Reply
  • 9.12.2018 at 20:33
   Permalink

   Kiroilu ei auta. Suomessakin tarvittaisiin apua armeijalta Ranskan malliin. https://www.minurne.org/billets/19275?fbclid=IwAR0THRafpN6HLBpL7BiwHheIK_N5HfGx1EX-AOo5PezWP7F6FuGhKu0xlI8
   Artikkelissa on oikeiden kenraalien nimiä, joten se on todennäköisesti totta. 11 kenraalia syyttää Macronia maan petoksesta, jos hän allekirjoittaa GCM sopimuksen. Ranskaa uhkaa jopa tilapäinen vallankaappaus maan turvallisuuden suojelemiseksi.

   Olisikohan Suomen kenraalikunnassa pontta ryhtyä samanlaiseen julkiseen toimeen Suomen kansan turvallisuuden takaamiseksi? Siksihän armeija on perustettu ja siksi sitä rahoitetaan.

   Reply
 • 2.12.2018 at 10:47
  Permalink

  ”on hyvin vaikea löytää edellä julkaistusta kirjoituksesta syy sensuuriin”
  Syyn keksiminen on jopa helppoa vähän vanhemmalle henkilölle. Tulee mieleen talvisodan jälkeinen aika. Talvisodassa NL otti Suomen alueita. Suomen johtava poliitikkopari Ryti ja Tanner, miettivät maailman asioita ja uskoivat salaista apua tarjoavan Saksan voittavan sodan. Eduskunnalle ei puhuttu mitään, sovittin Saksan kanssa, että Saksa miehittää maan pohjoiset osat ja määrittelee Suomen uudet rajat. No olettamus oli väärä, kävi vielä huonommin kuin talvisodassa. Ainoa turvana itsenäisyydelle olikin sitkeä suomalainen kansa.

  Tilanne kuitenkin nyt on toisenlainen. On sähköllä toimivaa mediaa ja koulutettuja asioita ymmärtäviä luukkasia, jotka hauskasti paljastavat kahta ehkä suuremman ryhmän mieteskelyjen tuloksia. Taaskin Saksa kummittelee taustalla suunnitellun liittovaltion kärkimaana. Sotakin on vähän vanhanaikanen keino saada valtaa, sen korvaa liittovaltiopolitiikka. Suunnitelmia ei saa vaarantaa niistä parodiaa tekemällä. Luultavasti suomalaiset ovat edelleen sitkeitä ja osaavat puolustaa suomalaisuutta, ei enää aseilla mutta kynällä yksinäisessä kopissa.

  Reply
 • 2.12.2018 at 10:47
  Permalink

  Minä olisin uskonut helposti Uuden Suomen päätoimittelija on koettu sananvapauden vihollinen ja ennen kaikkea kusipää!!!

  Reply
 • 2.12.2018 at 11:51
  Permalink

  Totuus satuttaa. Sensurointi on siitä pitävin todiste.
  Onko kyse typeryydestä vai lahjonnasta vaiko kenties kiristyksestä? Varmasti niistä kaikista. Eniten typeryydestä sillä Mykkänen ja muu kopla ovat valinneet häviäjien puolen. Deep State tulee pian kaatumaan kokonaisuudessaan. Myös EU ja Suomi kokevat aikanaan ennen näkemättömät rikollisten toimien paljastukset ja oikeuden käynnit valtiopetoksista, maanpetturuudesta ja talousrikoksista.
  Tulevalla viikolla alkaa varjohallituksen kätyreiden ja taustapirujen vangitseminen U.S.A.ssa. Quantanamo Bay saa nimekkäitä vakeja politiikan ja talouden saralta.

  Reply
  • 2.12.2018 at 15:32
   Permalink

   USA ja sen vetämän länsiliittouman painoarvo tulee joka tapauksessa romahtamaan ja talouden ja muun maailmanmahdin painopiste siirtyy itään. Jos Putin pelaa korttinsa taitavasti, hän voi hyötyä prosessista. Länsi vajoaa, kävi Trumpin ja Deepstaten välisessä mittelössä kuinka hyvänsä. Tuo mittelö voi olla osittain korkean tason poliittista show-painia, mutta jos Quantanamon ovi käy ja oranssit haalarit nähdään keskeisten hahmojen päällä, niin silloin on syytä uskoa. Tulee muuten Suomen suvakkiporukoille melkoisen yllätyksenä.

   Suvakeista puheen ollen Huusko on 110% suvakki eikä lainkaan pysty käsittämään globalistien fanaattisuutta ja oveluutta viedä hullut suunnitelmansa läpi. Kokoomus on täysin näiden talutusnuorassa ja puolue on tällä hetkellä suurin turvallisuusuhka suomalaisille. Hurjat uutiset USA:sta auttaisivat avaamaan suomalaisten silmiä sille, mitä maailmassa oikein tapahtuu.

   Reply
   • 3.12.2018 at 15:49
    Permalink

    Erittäin hyvä tilannekuvaus -elämme todella merkittäviä aikoja.

    Reply
   • 3.12.2018 at 16:52
    Permalink

    Jännityksellä seuraamme uutisia suuresta lännestä.

    Reply
 • 2.12.2018 at 12:40
  Permalink

  Yksi ensimmäisistä maanpetturijutuista oli Suomen vieminen euroon muka eu-äänestyksen pojhjalta.
  Kun tai jos olette käyneet euroopsan eri osissa niin oletteko huomanneet että esim. ruotsalaiset olisivat loistaneet poissaolollaan? Itse olenpuolisoni kanssa todennut, että olimme sitten missä osassa eurooppaa vaan, niin parin viikon aikana siellä näkee ja kuulee ruotsalaisia satavasrmasti. Se siitä ihanasta vaivattomuudesta rahan vaihdossa.

  Reply
 • 2.12.2018 at 12:51
  Permalink

  Ns. Valtamedia eli haittamedia taas vauhdissa.

  Totuus on vihapuhetta ja maahanmuutto on rikkaus ja jos muuttaja on afrikkalainen tai muslimi, niin se on jo iso rikkaus ja jos molempia niin jackpot.
  No, maahanmuutto on minusta ok, mutta nämä Mykkäsen invaasiot ei. Ei ns.turvapaikan hakijoille.
  Hyvä pointti tuo jetillä matkustaminen sillä sehän ei ole ilmastouskonnon vastaista, kun ministerit ja kanisterit lentelevät ympäriinsä.
  Tavallinen rahvas on se joka saastuttaa etelän matkoillaan.

  Voi poikani, tietäisitpä miten vähällä järjellä tätäkin maata johdetaan.

  Reply
  • 7.12.2018 at 08:20
   Permalink

   Suomen kansa on aivopesty omaksumaan ”äänestäjän” identiteetin”. Tämä on alistujan ja elämänsä muiden käsiin antavan orjan mentaliteetti.

   Ministerit ja kanisterit vievät tämän aivopesunsa mukanaan maailmalle, jossa äänestävät ja alistuvat ihan samalla tavalla, mutta meidän kaikkien ”edustajana”, tuhoisin seurauksin.

   Koko järjestelmä pitäisi muuttaa niin, että ihmiset ottavat vastuun omasta elämästään, ja kieltäytyvät alistumasta sille, että jälkipolvensa menestyminen elämässä sabotoidaan tahallaan mafia-hallituksen toimesta.

   Reply
 • 2.12.2018 at 13:27
  Permalink

  Viherpunikkiglobalistinatsit jyllää.

  Reply
 • 2.12.2018 at 13:30
  Permalink

  Jos maailmassa on vähääkään oikeudenmukaisuutta maanpetturuutta kohtaan niin kone menettää ilmanvastuksesta johtuvan lentokykynsä ennen määränpäätä.

  Reply
 • 2.12.2018 at 13:50
  Permalink

  Hyvä ja erittäin paljastava kirjoitus Arto Luukkaselta. Bravo!

  Suomi on poliisivaltio ja päättäjät tekevät siitä vielä pahemman poliisivaltion.

  Toivottavasti GCM kokouksessa räjähtää ydinpommi.

  Reply
 • 2.12.2018 at 13:51
  Permalink

  Maanpetturit seinäävasten!

  Reply
 • 2.12.2018 at 15:49
  Permalink

  Vitun maanpetturi. Onkohan kukaan tutkinut tämän supersuvakin taustoja tarkemmin. Haiskahtaa jo kilometrien päähän ja löyhkä on karmea. Ilmeisesti petaa hyväpalkkaista paikka järjestöön YK:n globalistien ja hyväveliverkoston avustamana .

  Reply
 • 2.12.2018 at 17:31
  Permalink

  Tämä tullaan kostamaan, enkä nyt tarkoita mitään tyhjänpäiväistä äänestämistä vaan sellaista kostoa millä on TODELLINEN merkitys ja maanpetokseen syyllistyneet nilkit saavat sen ainoan rangaistuksen mikä heille rikoksistaan kuuluu.

  Ei mulla muuta.

  Reply
 • 2.12.2018 at 18:28
  Permalink

  Syyhän on ihan selvä, liikaa tosiasioita!

  Reply
 • 3.12.2018 at 10:09
  Permalink

  Se, mikä on ilahduttavaa,että eeuu natisee liitoksissaan .Mitään ”auktotiteettia” sillä ei ole enää Euroopan kansojen silmissä.Tämä selviää ihan muualta kuin Suomen valtamedioista.

  Sankoin joukoin ihmiset alkaneet vastustaa Euroopassa ” sen mielivaltaa ja kaikkea sitä ”paskaa , mitä se edustaa”: kommunismia,tuhoa ja rahojen nappaamista valtioilta”….palkaksi saamme lisää direktiivejä,sääntelyä.Tämä jos mikä on niin vallan ihqua.

  Eeuu on matutuksen takana Euroopassa.
  Näin ihana tuo eeuu on, ja osa ihmisistä ,sori vaan on niin pöljiä Suomessa, etteivät edes viitsi ottaa selvää asioista eivät tajua , ja meidän valtamedia pitää huolen siitä, että ” asioista annetaan toisenlainen kuva, ei kerrota totuutta”.On olemassa muka yksi totuus.

  Yk on täysin tarpeeton järjestö.Toivottavasti Trump hallintoineen ” antas sille lähtöpassit usasta”.

  Suomessa asuu KAKSI kansaa, siksi tämä maa ei koskaan tule ”puhaltamaan samaan hiileen”, mikä on valitettavaa.
  Uskon, että kun viisaat suomensukuiset pääsevät taas valtaan omassa esivanhempien rakentamassa maassa, asiat muuttuvat suopeaksi ja palaamme monissa asioissa takaisin niihin hyväksi koettuihin asioihin ennen eeuta. Maalaisjärki ja hyvät arvot kunniaan.

  Maa on pilattu vuosien varrella likipitäen kaikessa

  Ja jos tämä massamaahanmuutto ”näiden pahisten myötä toteutuu’, kaikki on tuhon omaa.

  Näillä nykypäivän valtaapitävillä emme tee yhtään mitään, menkää pois!

  ”Herra siunatkoon Suomea ja sen isänmaallisia ihmisiä”.

  Reply
 • 3.12.2018 at 10:19
  Permalink

  Nuo valtaapitävät tarvitsevat meitä, meidän maksamia korkeita verorahoja,porukkaa, jota ”kyykyttää” jne . …….mutta…..

  ..me emme tarvitse heitä mihinkään.

  Reply
 • 3.12.2018 at 12:04
  Permalink

  Mikä näitä tohtoreita, maistereita ja dosentteja oikein ajaa kirjoittamaan älyttömiä ja uskottelemaan vähän koulutetuille kaikenlaisia pelkokuvia.? Vallan halu vai uskovatko oikeesti itse juttunsa ja elävät peloissaan ?
  Vähän koulutetun on vaikea jopa tajuta ettei se akateeminen välttämättä puhu tiedettä vaan omista korvien välistä ja omista peloistaan. Hyviä esimerkkejä on kansallismielisissä, vaikkapa piireissä pyörivä työkyvytön lääkäri harhaisin jutuin. Ei se peruskoulun käynyt tai alkoholisoitunut t lähihoitaja ymmärrä ettei kyseessä ole auktoriteetiksi kelpaava henkilö.

  Reply
  • 3.12.2018 at 16:00
   Permalink

   Valkoinen kantaväestö on alkanut heräämään -päähänpotkiminen ja muukalaisten nöyristely on vihdoin saavuttanut lakipisteensä. Rikollinen eliitti joka tämän helvetin on järjestänyt on paniikissa, niiden suunnitelmat epäonnistuvat kaikkialla, silmukka nilkkien kaulan ympärillä kiristyy ja kohta on aika avata luukut…

   Reply
  • 3.12.2018 at 16:42
   Permalink

   Vähän koulutetuille… hahaaa! Taitaapa sielläkin istua kukaties ihan vaan tavallinen kokoomuksen kätyri, jonka itsetunto on nolla ja jonka profiili jopa kykypuolueessakin jää ikuiseksi pimentoon.

   Reply
  • 3.12.2018 at 16:48
   Permalink

   Näitä muita uhkakuvien maalaajia on sitten viimeisen tiedon mukaan kasapäin myös Norjassa ja Tanskassa, jotka eivät allekirjoita GCM:ää.

   Reply
 • 3.12.2018 at 16:33
  Permalink

  Hyvin kirjoitettu Luukkaselta.

  Käykää ihmeessä allekirjoittamassa nettiadressi, ellette vielä ole sitä tehnyt. Kannattaa avata suu viimeistään nyt. Jatkossa ei voi enää vedota mihinkään, eikä sanoa mitään matuista ja haittamaahanmuutosta, koska kaikki voidaan tulkita GCM:n mukaan rikolliseksi. Voi häkki heilahtaa!

  Suomi on puolustamisen arvoinen ja sen ainoa puolustaja on sen oma kansa!

  Reply
 • 3.12.2018 at 21:16
  Permalink

  CCM sinetöi lopullissti Kalergin 100- vuotiaan kansanmurhasunitelman, jota on vuosittain edistetty salaisissa Bilderberg kokouksissa. Sisäministeriö onkin tähän hyvin valmistautunut, 62 milj. matua tuodaan, suomalaiset jaettu A,B ja C ryhmiin. Vai A ryhmän 500 000 jää henkiin, muut pakkasleireille ilman omaisuutta tai ruokaa. Omaisuus takavarikoidaan matujen käyttöön. Lukekaa täältä: ”Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.