Arto Luukkanen: Kokoomuksen kadonneiden munien etsintä

Söin lounasta viisaan kokoomuslaisen kanssa. Ei, edellinen lause ei ollut vitsi eikä siinä ollut sisäistä ristiriitaa sillä sellaisiakin on. On olemassa järkeviä konservatiiveja, joilla on perusarvot kohdallaan…ja joilla on vielä kokoomuksen jäsenkirja.

Hänellä oli metkaa kerrottavaa kokoomuspuolueesta ja sen arvoista. Tietysti luottamuksellisesti ja niin, että niistä voi puhua ilman nimeä.

Arvot hukassa?

Ensiksi, kokoomuksen arvot ovat hävinneet. Koti, uskonto ja isänmaa ovat hukassa. Tämä johtuu siitä, että puolueessa jyräävät nyt miesoletetut Kai Mykkänen ja Petteri Orpo. Petteri & Kai kaksikko saa puhua vapaasti vihreistä arvoista, maailman pelastamisesta, siitä että sukupuolia on noin 70, lihansyönti pitää lopettaa, autoilu lopettaa ja että kaikkien on ostettava sadantonnin Tesla.

Kyse on naisäänestäjien hurmaamisesta. Mykkäsestä on tehty kokoomuksen puhuva omatunto, sen vihreä Jeanne d’Arc ja äiti Teresa. Petteri on taas puolueen hymyilevä Apollo, kokoomuksen kiva-mies, joka voi houkutella sarjauhreiksi naisia – siis äänestäjiksi.

Kokkarimiehet – pitäkää turpanne kiinni!

Toiseksi, miesten pitää olla hiljaa. Jos joku mies siellä puhuu kuten Atte Kaleva tai Eero Lehti he tekevät sen omilla rahoillaan ja omalla vastuullaan. Hiljaisuus on velvoittava. Entiset arvot on unohdettu. Niistä voi kyllä puhua mutta hiljaa ja saunassa. Esimerkiksi risteilyllä, jossa voi hoilottaa ”ryssää silmien välliin” tai ”Eldankajärven jäätä” mutta vain kahden promillen humalassa ja niin, että kukaan ei ota kuvaa kännykällä.

Kokoomuksen tosi-arvot = raha

Kolmanneksi. Todellista valtaa puolueessa pitää EK. Se on kokoomuksen oma ”sisärengas” ja kuten aikoinaan SKDL:ssä oli nämä pojat he ovat niitä kommunisteja, jotka vetelevät naruista. He haluavat ja saavat tänne orjatyöntekijöitä. Tuhansia, kymmeniätuhansia, satojatuhansia. EK haluaa työmarkkinat, joilla tehdään työtä eurolla tunti. Näille maailmanpelastaminen on mitätön juttu – mikäli sillä ansaitsee niin ok.

EK:n väelle sana isänmaa on vanha tossu joka voidaan heittää jo roskikseen. Toista ovat globaalit rahat – niissä sitä jotakin on. Ja ainahan sitä voi pystyttää aidan oman kartanonsa ympärille jos köyhät rupeavat kiljumaan.

Lopputulema on tyly. Siitä voisi tehdä vaikka katoamisilmoituksen:

”Kadonneet. Puolueen arvot: koti, uskonto, isänmaa. Löytäjä saa palkkion. Tai oman tv-shown”.

Kuuntelin miestä empaattisesti. Ymmärrän tuskan. Ehdotin sitten leikillisesti että ehkä kokoomuksen pitäisi organisoida kisa nimeltä ”Puolueen kadonneiden munien etsintä”. Tietysti tulevan pääsiäisen hengessä.

Arto Luukkanen

24 thoughts on “Arto Luukkanen: Kokoomuksen kadonneiden munien etsintä

 • 25.11.2018 at 10:29
  Permalink

  Ihmisten välinen kanssakäyminen, puolueiden olemassaolo ja valtion hallitseminen perustuu klaaneihin. Näin on ollut jo kymmeniä tuhansia vuosia ja näin tulee olemaan.

  Erittäin hyvä (englanninkielinen, käännetty venäjästä) artikkeli tästä aiheesta sovitettuna Putinin hallintoon tästä linkistä.
  http://www.stalkerzone.org/aleksandr-khaldey-putin-and-the-rules-of-the-elite/
  Samat kuviot pätevät jokaiseen hallitukseen.

  Perusajatus on, että jos [Putin] haluaa hajottaa maassa valtaa pitävän pienen eliitin, hänen on ensin rakennettava kilpaileva eliitti, joka tuon hajotustoimen jälkeen pitää Hänet vallassa. Ja lopputuloksena on jälleen sama järjestelmä, klaanihallinto. Järjestelmä säilyi, ihmiset vain vaihtoivat paikka.

  Reply
 • 25.11.2018 at 10:54
  Permalink

  Hyvin hämmentävää on erään ns.isänmaan asialla-porukan ulostulo jossa liideri haukkuu persut maan rakoon opetuslapsiensa kanssa ja toinen rivijäsen on ilmoittanut äänestävänsä kokoomusta. Erittäin mielenkiintoinen konsepti jossa tarkoitus lienee hajoittaa isänmaallisten rivit disinformaatiolla.

  Reply
 • 25.11.2018 at 11:17
  Permalink

  Oikein hyvin sanottu. Globaali raha on sitä vähän parempaa rahaa ja sille kumartamalla voi hillotolppa napsahtaa kohdalle. Ai että kun se Katainenkin oli niin nerokkaan osaava sähkönsiirron monopolin kauppaamisessa.

  Reply
 • 25.11.2018 at 11:26
  Permalink

  On selvää, että tämä hymypoika ja pehmis Petteri Orpo pitää puoluettaan EK:n tiellä diktaattorin ottein ja päättää yksin puolueen ns. ”linjasta”. Petteri Orpo on tosiasiassa kova poliittinen peluri ja suoranainen poliittinen eläin, joka häikäilemättömästi on raivannut tiensä kokoomuksen puheenjohtajaksi. Tämän sai kokea poliittisesti kokematon ent. puheenjohtaja Alexander Stubb, joka meni takki auki hammasrivistö paistaen kokoomuksen puoluekokoukseen varmana siitä, että hänet valitaan toisellekin kaudelle heittämällä. Mutta Petteri Orpo oli tehnyt hiljaa taustatyötä valintansa eteen suhmuroiden itselleen kannattajakunnan kaiketi suurimpana tukijanaan ja taustavaikuttajanaan EK.

  Alexander Stubb putosi korkealta ja lujaa, koska ei ymmärtänyt politiikan todellista likaisuutta ”ystävien” pettäessä hänet, jota ei voi pitää sinänsä minkäänlaisena kokoomuslaisten valaistumisena hänen tyhjäpäisyyteensä, sillä Petteri Orpo kunnianhimostaan huolimatta on aivan yhtä vahingollinen ja jopa vielä vahingollisempi kokoomuksen johtajana Suomelle, sillä hän on osoittautunut v. 2015 saakka patologiseksi valehtelijaksi ja omaten suorastaan psykopaattisia ominaisuuksia, joka tosin koskee koko Sipilän hallitusta, sillä niin määrätietoista Suomen tuhoamis politiikka on ollut joka ainoalla sektorilla, mikä vain koskee suomalaisten hyvinvointia ja alasajoa. Juha Sipilän hallituksen hallitsemisaikana ei ainakaan minun mieleeni muistu yhtäkään suurta investointihanketta tai pyrkimystä tukea Suomen teollisuutta tai kaupankäyntiä hankkeina, jotka vaikuttaisivat merkittävästi maan taloudelliseen tilaan. EI! Ainoastaan on otettu miljardi kaupalla ulkomaista lisävelkaa ja keskitytty peesaamaan EU:n ja Saksan tuholais-liittokansleri Angela Merkelin Euroopan valkoisen väestön ja kulttuurin kansanmurhaan tähtäävää nk. ”pakolaispolitiikkaa”, joka on ollut niin vahingollista ettei sanotuksi saa, sillä niin loputtoman pitkä on muslimiterroristien rikoslista ettei päätä näy. Eikäpä nimenomaan se ”pää” enää kenellekään paikoilleen jää kunhan mennään helvetin periseinään saakka näiden mitä suurinta ”hätää kärsivien” ”lapsisotilaiden” kanssa.

  Ylipäätänsä koko kokoomuksen ministereinä toimivien poliitikkojen selkeänä tähtäimenä on ollut ja on Suomen yhteiskunnan perustusten ja rakenteiden horjuttaminen ja rikkominen aina opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen häikäilemättömät toimet Suomen koululaitoksessa queer aatteen, feminismin, islamin ja kulttuuri marxistinen monikulttuurisuuden levittämiseksi sekä suoranaisen suomalaisuuteen vihamielisesti suhtautuvaan asennekasvatukseen katerigoiden normaalin ja tavanomaisen kansallismielisyyden ”natsismiksi” ja ”äärioikeistolaisuudeksi”, joka on yhtä ”syttyvää” ja ”räjähdysherkkää” kuin nitroglyseriini.

  Sisäministerinä puoli venäläinen Jouni Mykkänen on verrattavissa suoranaiseen bimboon, joka hyväuskoisuudessaan vetää vertoja vaaleimmallekin blondille käsittämällä koko ministerinvirkansa täysin nurinkuriseksi eräänlaisena ”sisäänheittäjänä” kuin päinvastoin hänen pitäisi huolehtia sisäministerinä siitä, että maasta karkoitetaan mitä pikimmin sellaiset ainekset, joilla ei ole oikeutta olla täällä hylsyn saaneena ja huolehtia palautus sopimusten solmimisesta lähtömaiden kanssa ja sellaisten joiden kanssa tällainen on; lähettää pakolais sopimuksia ja -käytäntöjä karkeasti väärinkäyttävät onnenonkijat matkoihinsa sinne mistä ovat tulleetkin, välittämättä suvakkien ja valtamedian parkumisesta huolimatta, mutta tämähän on täysin poissulkevaa ottaen huomioon nykyisen hallituksen ”arvopohjan”, joka merkitsee tosiasiassa haudanpohjaa tälle maalle ja sen aina kovia kokeneelle, mutta ahkeralle sekä todella rauhaa rakastavalle kansalle.

  Lopuksi kokoomuslaisen valtiomiehen ja presidentti J. K. Paasikiven (1870-1956) osuva lainaus nykyiselle kokoomusjohdelle: ”Ministeri puhuu kyllä kauniisti, mutta täyttä paskaa!!!”

  Reply
 • 25.11.2018 at 11:42
  Permalink

  Itse olen jäljittänyt nyky-kokoomuksen ja sen apuri-puolueiden ideologisen ohjausryhmän USA:n uuskonservatiiveihin. Jokainen voi itse tutkia asiaa tästä eteenpäin. Sieltä löytyvät ne vanhat tutut veijarit, jotka aikoinaan saivat itäisen naapurivaltakunnan asiat sekaisin ja ihmisoikeudet siellä alasajetuksi vähintään 70 vuodeksi.

  Reply
 • 25.11.2018 at 11:58
  Permalink

  Jep, globalisaatiosta on kyse. Globaalista rahasta ja siitä ketkä sitä luovat tyhjästä. Seuraavaksi olematon raha lainataan valtioille ja yksityisille. ja kappas vain olematon raha muuttuu oikeaksi korkojen kera. Suomen hallitus ja eduskunta, virkamiehet, valtamedia, korporaatioyritysjohtajat, EK ja Ay liike ovat kusetuksessa mukana. Deep State pitää lankoja käsissään lahjonnalla ja kiristyksellä. Maailman laajuinen kusetus on niin suuri, että ihmiset eivät voi uskoa sitä. On helpompi kieltää todellisuus ja elää kuten Deep State ohjeistaa valtamedia työkalunaan.
  Onneksi vastavoimat tekevät työtään ja tietoisuus lisääntyy. Edes rahanvaltiaat eivät pysy pystyssä kun lähimmät palvelijat heräävät. Silloin tulee ruumiita.

  Reply
 • 25.11.2018 at 12:06
  Permalink

  Tuo euro/päivä halpstyövoima toimii vain kantaväestön kohdalla. Siirtotyövoiman suuperheiden elättämiseen tarvittavat loput 99 euroa/päivä taas on katettava Kansaneläkelaitoksen varoilla.

  Reply
 • 25.11.2018 at 12:18
  Permalink

  Kodin, uskonnon ja isänmaallisuuden arvostuksen toteuttaminen alkaa pahasti muistuttaa homoseksuaalisen suuntautumisen ilmaisua ennen 1980-luvun alkua. Salaa tai tarpeeksi tukevassa humalassa.

  Toisaalta puolueen lisäksi munat näyttävät kadonneen sen jäseniltäkin. Olisi joko vaadittava paluuta alkuperäisiin arvoihin tai perustettava oma puolue. Toisaalta jos kansallisen kokoomuksen jäsenet perustaisivat oman arvopuolueen, se joutuisi aloittamaan pienpuolueena ja vaikutusvaltakin olisi sen mukainen.

  Reply
 • 25.11.2018 at 12:37
  Permalink

  Onneksi Zimbabwen lentoturmassa päästiin eroon kahdesta Deep Staten palkkalaisesta. Jokainen voi miettiä oliko turma oikea turma vai hankkiuduttiinko eroon palvelijoista joille ei enää ollut käyttöä. Vai olivatko vasta voimat asialla? Vapiskaa rapparit. Päivänne päättyvät pian. Valtamedia kirjoittaa uutiset kuten on käsketty.

  Reply
 • 25.11.2018 at 13:00
  Permalink

  Eipä ole paljon lisättävää ja nauroin vedet silmissä mykkäsen ja orvon luonnehdintaa.

  Reply
 • 25.11.2018 at 13:31
  Permalink

  Keisaripingviinien tapaan järkevät ihmiset ymmärtävät että kovassa pakkasessa seisotaan solidaarisesti toistensa lähellä joukkona, jossa keskellä ja reunassa olevat siirtävät paikkaansa laumassa, jotta reunalla olevatkin pääsevät keskemmälle lämmittelemään, jotteivät jäädy kuoliaaksi ja pikkuhiljaa jäätyminen lähesty myös keskustassa hikoavia ja koko lauma jäädy kuoliaaksi. Tämä ”toisesta pidetään huolta” ajatus on rikastunut meihin kaukana pohjolassa eläneisiin ihmisiin, joista itsekkäimmät ovat historian saatossa ”jäätyneet” karuissa olosuhteissa, joissa tarvitaan muiden apua ja tukea eli solidaarisuutta. Näin on rakentunut myös hyvinvointiyhteiskunta, karussa ympäristössä yhteistyöllä selvinneiden solidaarisen oikeidenmukaisen luonteen seurauksena, jossa oma itsekkyys ei mene kaiken edelle, vaan kohtuus sekä solidaarisuus auttavat myös yhteistä hyvää, joka koituu kaikkien hyväksi. Keisaripingviinit ymmärtävät luonnostaan sen, mitä suuri osa ihmisistä ei ymmärrä. Kokpanssien luonnevikaisten narsistien apinoiden planeetalla vahvimmat pitävät paikkansa joukon keskellä lämmössä, ja heikot jätetään reunalle jäätymään. Vaikka jäätyminen etenee, kylmissään olevia ei päästetä pois asemistaan. Lopulta kaikki reunoilta ympäriltä ovat jäätyneet ja kokpanssit kokevat saman kohtalon, mutta hei ”minkä luonnolleen voi” sanoi skorpioni sitä lammen yli kuljettaneelle sammakolle, jota pisti kesken uintiretken. Luonnevikaisesta laumaan rikastuvasta tyhmyydestä sakotetaan.

  Luonnevikaisetkin säilyvät hyvinvointivaltiossa, joten heidät on pidettävä kurissa etteivät tee valtaan päästessään luonnevikaisia päätöksiä kaikkien turmioksi. Keisaripingviinilaumassa onneksi toimitaan demokraattisesti luonnostaan ilman johtajia.

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15425336/hyvinvointidemokraattien-ja-porvarien-revanssi

  Reply
 • 25.11.2018 at 13:37
  Permalink

  vanhojen arvojen tilalle arvottomuus, jossa yksilön vapaudesta tuli pääoma, jossa turvaverkot vietiin, jossa koti korvattiin seksilla, uskonto rahalla, isänmaa eulla.

  Reply
 • 25.11.2018 at 13:50
  Permalink

  IS kysyi puoluejohtajilta: Pitäisikö turvapaikan saaneiden kotouttamista tukea palkkatuella? ”Meidän pitää kotouttaa työelämään eikä työttömäksi”
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000005910267.html

  Hei, onkos Mykkäsestä tullut Kokoomuksen puheenjohtaja, vai puuttuuko Petteri Orvolta nuo ”Arto Luukkanen: Kokoomuksen kadonneiden munien etsintä” killuttimet, kun ei uskalla muiden puoluejohtajien tapaan tulla omilla mielipiteillään julki tässä EK-Kokoomus Jyri Häkämiehen yritysten 70%:n palkkakulujen sosialisoinnissa yhteiskunnalle/veronmaksajille/kansalle? Orpo on ennenkin ulkoistanut kriittisten aiheiden julkituonnin uhrattaville sijaiskärsijöille mm. Juhana Vartiaiselle, sekä hillotolppasmurffeille, ettei oma imago vaan tahriudu. Nyt kun vaalitkin on vielä lähellä. Suosittelen kasvattamaan munat ja luonnetta, eikä vain suojelemaan vaali-imagoa.

  Huonolta näyttää kun persuja lukuunottamatta lähes kaikki kannattavat haittamaahanmuuttajien 70%:n palkkatukia, joissa yritysten palkkakulut sosialisoidaan yhteiskunnalle/veronmaksajille/kansalle.
  Mamumääriä tuotetaan Suomeen kymmenin-sadoin tuhansin, jotta heille voidaan tuottaa tukitöitä veronmaksajien laskuun, ja saada halpatyövoimaa firmoille. Voitot heille, kulut meille!
  Kalliiksi tulee eikä takuulla paranna hoivavajetta. Periaatteessa iso osa yritysten palkkakuluista ulkoistetetaan kansalle, voittoja sen sijaan ei, jotka tietenkin kasvavat. Tulonsiirto maahantulijoille ja yrityksille sekä niiden omistajille. Sairasta kapitaalikommunismia.

  Reply
 • 25.11.2018 at 15:20
  Permalink

  Kekkonen sanoi aikoinaan viisaasti:
  Kokoomusta EI pidä ikinä päästää hallitukseen.

  Reply
 • 25.11.2018 at 19:20
  Permalink

  Voi perkele. EK:kin edustaa jo putipuhdasta marxilaista kommunismia.

  Reply
 • 25.11.2018 at 19:50
  Permalink

  Kokoomus on täys mätäpaska puolue nykyään. Toki riveissä voi olla fiksuja ja hyviä yksilöitä, mutta sairas johto määrittää kuitenkin puolueen suunnan ja se ei tarkoita mitään hyvää suomalaisten kannalta.

  Reply
  • 26.11.2018 at 05:26
   Permalink

   Siitä huolimatta eduskuntavaaleissa saavat paljon ääniä mm. pääkaupunkiseudulta pienipalkkaisilta sari sairaanhoitajilta, koska kokoomus on niin vitun cool. Ei haittaa vaikka porvarit vievät osan lomarahoista ja kurjistavat keskiluokkaisten elämää kuppaamalla nollasopimuksilla palkankorotukset. Samaan aikaan rikkaat saavat helpotuksia ja oikeuden piilottaa omaisuuksiaan veroparatiiseihin ja kuten pääminiterimme on tehnyt vakuutuskuori tempuilla.Näihin ”verosuunnittelu” lakiehin ei kosketa pitkällä tiukullakaan ja mm. YLE saatiin ruotuun kun innostui hieman tutkimaan asiaa. Päämisteriämme ei ole sen jälkeen YLE:n lähetyksissä arvosteltu yhtään mistään, syvä hiljaisuus, kuin mafian varoitus toimittajille.
   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/verosuunnittelijat-asialla-suomalaista-rahaa-vakuutuskuorissa-10-miljardia-ja-verottaja-nuolee-nappejaan/

   Reply
   • 28.11.2018 at 20:57
    Permalink

    Kokoomuksen Orpon 2017 alusta voimaan panema yrittäjien 5% ”Apteekkarivähennys” toi keskimäärin apteekkareille, juristeille, lääkäreille ym. yrittäjille 10 000 euron lisänettovuositulot. Jokainen voi laskea mitkä ovat tämän ökyluokan vuosinettotulot jos 5% lisäys on keskimäärin 10 000 euroa. Samaan aikaan työläisiä oli KiKyilty ja otettu Sipilän ja Orvon porvarihallituksen toimesta valtionvelkaa lisää. Orpo on moneen otteeseen sanonut ettei tavisten veroaleisiin tai palkannostoon ole nyt tai seuraavalla hallituskaudella varaa. Kahdet standardit pääomapiireille omat ja duunareille/työttömille toiset.

    5%:n apteekkarivähennys 2017 alusta
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/14482494/5n-apteekkarivahennys-2017-alusta

    Reply
 • 26.11.2018 at 07:28
  Permalink

  Olisikohan ranskalaiset työkkärit jo kaduilla tuollaisten puheitten johdosta?

  Reply
  • 26.11.2018 at 07:30
   Permalink

   Pahus tämä piti olla vastaus kommenttiin jossa oli iltasanomien haastattelu…..

   Reply
 • 26.11.2018 at 08:01
  Permalink

  Suomea todellakin johdetaan lahjonnalla ja kiristyksellä : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä” . ( kastijärjestelmä / PL 118 § ja miljardivarkaus / ”laki 444/2012”.)

  Rahaeliitti siis on vuosikymmeniä LAHJONUT Suomen pääpuolueita saadakseen kansalle haitallista ”lainsäädäntöä”.

  Tosin PL 118 §:n kohdalla oli käytettävä myös kiristystä : Sanomat24 keksutelupalsta ( rekisteröitynyt käyttäjä timpuri): kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen poistuneen yhdessä yössä hallitusneuvottelujen aikana RKP:n rahoilla. Vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 miniesterinpestiä H.H. oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti kun vihreät otettiin mukaan.

  Vihreät siis saivat ”tasa-arvoisen” avioliittolakinsa MYYMÄLLÄ Lasten; hetero-aviomieten ja pienyrittäjien IHMISOIKEUDET hyväksymällä PL 118 §:n !

  Pl 118 § siis on lahjonnalla ja kiristyksellä saatu VALTIOPETOS miljardien vastamisen sallimiseksi ”lailla 444/2012”.

  Kaikki dokumentoitu : archive.is/kimmoleaks.fi …. jos näkyvyys on estetty tiedätte asialla olevan PL 118 §:n takana olevat RIKOLLISET !

  Kannttaa lukea Kari Uotin plogia meneillään olevista oikeudenkäynneistä valtiota vastaan kansainvälisissä elimissä … Suomi KIDUTTAA kansalaisiaan hengiltä.

  Kuten 90-luvun ”lamassa 10 000 – 20 000 kansalaista .

  LÄHTEET : Kalevi Kannuksen kirja Laman ja rahan pelurit; Olli Pusa / Renkien kaapaus; Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”; Iltalehti 27.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Jorma Jaakkolan plogi / 90-luvun valtiopetokset …..Oma valitukseni ( EIT 24221/06 ) lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa. EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä 99 % Suomen tapauksista EI voida tutkia !

  Julkista tietoa Suomen päättäjien rikollisista toimista siis on runsaasti.

  Tekivät siis ITSELLEEN asioiden salauslain eli verkkovalvontalain !

  Reply
 • 27.8.2020 at 20:49
  Permalink

  Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new
  to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do
  you need any coding expertise to make your own blog?

  Any help would be really appreciated!

  Reply
 • 28.8.2020 at 05:03
  Permalink

  I think this is one of the most important information for me.

  And i’m glad reading your article. But wanna remark on few
  general things, The web site style is great, the articles is really
  nice : D. Good job, cheers

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.