Jyrki Åland: Synnytystuskia

Kun ihminen haluaa ottaa hetken irti arjesta ja matkustaa pois Suomesta, niin mikä siinä on, että on pakko aina lukea uutiset. Mitä kotona tapahtuu. Pahoitinko mielen? – Totta helvetissä! Oli jotenkin arvattavissa, että pitkään laskeneet syntyvyysluvut saavat poliitikoissa aikaan ainoastaan kiiman hankkia lisää maahanmuuttajia.

Tällä kertaa aion olla lyhytsanainen ja jäsennelty. Mikä siinä sitten on, että suomalaisia ei kiinnosta lisääntyminen? Edellisen kerran syntyvyys on laskenut näin monena perättäisenä vuotena Suomessa 1960-luvulla. Mitä tapahtuikaan tuona aikana?

Nuoriso ryhtyi kapinaan vallitsevaa järjestelmää vastaan. Varsinkin vasemmistoradikalismi ja opiskelijaliike nostivat nuorisossa päätään. Nuoret halusivat pois perinteisestä perhemallista ja uusi vapaampi liberalistinen ajatteluun pohjautuva elämäntyyli erilaisissa kommuuneissa tuntui uudelta ja hienolta asialta. Kellään ei ollut haluja perustaa perheitä.

Samaan aikaan Suomessa oli suuri muuttoaalto, joka ajoi ihmiset pois maaseudulta kaupunkeihin. Pienviljely, johon oli panostettu voimakkaasti vielä sodan jälkeen, kävi nopeasti kannattamattomaksi ja kansaa riivasi köyhyys. Kun töitä ei löytynyt enää Suomen keskuskaupungeista, niin sitä lähdettiin hakemaan Ruotsista, jonne sadattuhannet suomalaiset muuttivat.

Nyt kun peilaan tuota 60-luvun ajanjaksoa nykyhetkeen, niin siitä löytyy pelottavasti samankaltaisuuksia. Kun katselen nykynuorisoa, niin samaa radikalismia löytyy. Tosin ei yhtä näkyvänä. Yhtään taloa ei ole vielä vallattu, mutta marssittu on. Ehkä aikakauttamme leimaa tietynlainen homo- ja lesbosaatio, sekä homorakkauden ylikorostunut ihannointi. Naisen koskemattomuusoikeudet, jossa mies voidaan leimata, vaikka miksi tahansa, jopa pelkän katsomisen perusteella. #meetoo oli tästä hyvä esimerkki. Perheen perustaminen ja perinteiset arvot on niin ”yesterday” nykynuorison mielestä ja aina löytyy tekosyy olla tekemättä lapsia, viimeisempänä ilmastomuutos.

Jos elettiin 60-luvulla suuressa yhteiskunnallisessa murroksessa, niin eletään tälläkin hetkellä. Meille puhutaan koko ajan, että meille tulee maahanmuuttajia. – Niin tulee, mutta myös meiltä muutetaan pois, jo nyt olemme 60–70- luvun huippuvuosissa. Suomalainen koulutettu väki poistuu ja saadaan tilalle moniosaajia ilman kielitaitoa.  Samaan aikaan eletään uuden muuttoliikkeen aikaa, jossa alle 35-vuotiaat muuttavat maakunnista keskuskaupunkeihin, joka johtaa taas maaseudun autioitumiseen.

Puhumattakaan köyhyydestä, joka piinaa Suomea. Tästä asiasta on vaiennut niin poliitikot kuin mediakin. Suomessa on köyhyysrajan alla eläviä jo miljoona, eli viidennes kansasta. Suomi on ajanut itsensä sellaiseen monimutkaiseen tilanteeseen, josta ei helpolla pääse eroon. Töitä on, mutta palkalla ei tule toimeen, koska elinkustannukset ovat kohonneet taivaisiin. Asuminen, sähkö, liikkuminen, ruoka, kaikkien näiden hinta on noussut.

Kun hulluus nuorisossamme väistyy ja järki saa voiton, niin on jo liian myöhäistä. Nykyään myös lastenhankinta aloitetaan liian myöhään. opiskelu-ura ja työllistyminen sekä elämän vakiinnuttaminen vievät liikaa aikaa. Lapsiluku ei nouse, kun saa vain yhden lapsen, koska aika ei riitä toisen saamiseen.

Me elämme 60-lukua uudelleen, jopa keskiolut vapautettiin tuolloin ja nyt saatiin A-olut kauppoihin. Syntyvyys ei lähde kasvuun millään toiminta-tonnilla, mutta ei se myöskään lähde sillä, että tarjotaan ilmaista ehkäisyä melkein ”kolmikymppisille (25v)” lapsille. Ihmiset tarvitsevat uskon tulevaisuuteensa takaisin. Se, että voi elää omalla palkalla juoksematta sossussa. Ihmiset haluavat tulla toimeen palkallaan, ei tulonsiirroilla.

Syntyvyyden lasku on seurausta monista poliittisista päätöksistä, jotka ovat pikku hiljaa kurjistaneet suomalaisia. ”Valtio, joka tuhoaa maaperänsä, tuhoaa itsensä.” sanoi Franklin Roosevelt aikanaan ja niin mekin olemme tiellä, jolla ei ole paluuta. Me suomalaiset tarvitsemme toivomme takaisin, sillä valtio on olemassa ihmisiä varten, eikä toisin päin kuten se on nyt.

Jyrki Åland

13 thoughts on “Jyrki Åland: Synnytystuskia

 • 24.11.2018 at 20:26
  Permalink

  Valtamedia ja viihdeteollisuus on takonut nuorison päähän yhä uusien seksuaalisten kokemuksien ja rankan juhlimisen olevan se tärkein juttu elämässä. Hedonismi ja itsensä ihailu näkyy irvokkaimmillaan älypuhelimien räpsyttäessä selfieitä kaikkialla. Halutaan olla jotakin jota ei edes tiedosteta.
  Totta on myös että ammattiin opiskelun tai korkeakoulu tutkinnon jälkeen ei olekaan kokoaikaista pidempään jatkuvaa palkkatyötä. Jos lykästää saa silppua sieltä täältä. Ruuhka-apulaisena bulkkitehtaassa tai sesonki myyjänä. Siinä 0-40 h viikkosopimuksella filkand. ja sähkäri miettivät liittäessään ämpäriin kahvaa, että onneksi ei ole lapsia. Eikä tule, ennenkuin on oman alan palkkatyöpaikka toistaiseksi olevalla sopimuksella.
  Oma kansallinen valuutta säätö mahdollisuuksineen pitäisi kilpailukyvyn hyvänä ja Eu:n ulkopuolella pysyminen rahat kotimaassa. Rajatarkastukset loiset poissa. Kansalle ei ole kelvannut. Mieluummin se bilettää ja nai vieraita kunnes Suomea ei enää ole.

  Reply
 • 24.11.2018 at 21:00
  Permalink

  Olen tuskaillut jo Lipposen ajoista lähtien kansan tuhoamista ja maan hävittämistä. Vaikka olin silloin vain vajaa parikymppinen. Loput poliitikot ovat jatkaneet menoa.
  Suomessa ei ole ollut köyhien ja työttömien asemaa ajavaa puoluetta. Vasemmisto ja SDP ovat sitä vain nimellisesti. Kaikki vanhat puolueet ovat ajaneet oikeistolaista politiikkaa. Ja kristillisetkin ovat pääasiassa hörhöjä.

  Persuissa on muutamia köyhistä välittäviä. IPU kannattaa perustuloa, joten se on oikeastaan ainoa puolue köyhille.

  Reply
  • 25.11.2018 at 17:44
   Permalink

   Napakasti. kattavasti, napakympisti 😉

   Reply
 • 24.11.2018 at 21:20
  Permalink

  Franklin Roosevelt on varmaankin maailmanhistorian tuhoisin johtaja

  Reply
  • 25.11.2018 at 04:25
   Permalink

   Samaa mieltä. Aiheutti myös Suomelle melkoiset kärsimykset jatkosodssa, aseistaen venäläisiä ja antamalla muutakin valtavaa materiaaliapua. Oli kommunismin ja stalinin suuri ihailija. Ilman amerikan massiivista apua, venäjä olisi tänä päivänä pieniin valtioihin pilkottu harmiton maanosa ja Eurooppaa ei olisi tuhottu niin perusteellisesti. Moni saksalainen nainen olisi välttynyt raaoilta raiskauksilta ja kuolemilta sodan loppuvaiheessa. No Hitelristä en puhu mitään koska en myöskään ihaile totalitarismia. EU ja maailma on menossa siihen suuntaan ilman aatuakin.

   Reply
   • 25.11.2018 at 05:44
    Permalink

    Etkö huomaa, kuinka totalitaristista demkratia on aina ollut? Etenkin sodan jälkeen. Ennen sotaa se pyrki nakertamaan kaikkea kohti kommunismia ja yritti estää viimeiseen saakka aina nationalistien pyrkimykset.

    Hitler itse sanoi, että oli vain väliaikaisesti diktaattori. Kun demokratialle olisi annettu kunnon perusteet, uskon hänen tämän jälkeen höllänneen ohjaksia. Jotka eivät edes olleet kovin tiukoilla.

    Kun on kriisi, on valittava diktaattori kriisin hoitamaan.

    Reply
 • 24.11.2018 at 23:38
  Permalink

  Aika paljon se on niinkin vielä, että sitten jos työtä on, ei sitten taas ole aikaa pyörittää arkea terveellä ja kestävällä tavalla johon lapset enää mahtuisivat. Onko kotiäidin käsitettäkään enää nykyajan sanavarastossa? Meillä taas oli lapsena melkein kaikilla äiti joka oli kotiäiti.

  Reply
 • 25.11.2018 at 03:09
  Permalink

  Kun non huvittelu ja iPhone-ideologia elämää tärkeämpiä, niin kyllähän siinä kansakunta kuolee sukupuuttoon.

  Reply
 • 25.11.2018 at 10:41
  Permalink

  Eräs kansallismieliseksi itseään kutsuva henkilö on kunnostautunut haukkumalla persuja joka lähetyksessä ja kehuu vasuripuolueita joka on sangen merkillinen taktiikka tulevaisuutta ajatellen. Kannattaisi aloittaa ensin oman kotipesän siivoaminen jossa häärää useampi myyräntyötä tekevä suvakki. Sen jälkeen miettiä mitä sylki suuhun tuo. Nykyinen vaahtoaminen ei todellakaan ole vakuuttavaa eikä hyödytä isänmaallisia vaan vihervasemmistoa.

  Reply
 • 25.11.2018 at 12:20
  Permalink

  Ainoa hyvä puoli viimeaikaisessa uutisoinnissa on se, että vasemmistossa on ollut nähtävissä heräämisen merkkejä. Moni alkaa sielläkin nähdä, mikä on massamaahanmuton edistäjien agenda ja todellinen motiivi. Lapselliset kulttuurinrikastusajatukset alkavat karista. Ei tosiasioita voi kieltää loputtomiin. On kuitenkin totta, että työtätekevän luokan mielenhallinta on massamedian, kontrolloidun uutisoinnin ja arvottoman viihteen, teknologisten leikkikalujen sekä koulutusjärjestelmään upotetun indoktrinaation kautta viety äärimmilleen ja kenen hyvänsä on näiden yhteisvaikutusta vaikea vastustaa. Ristiriita omien havaintojen ja ”sallitun” ajattelun välillä voi olla myös yksi mielenterveyden häiriöitä aiheuttava tekijä (kognitiivinen dissonanssi).

  Ne, jotka tarjoaisivat toimivia ratkaisuja kansallis- ja hyvinvointivaltion rippeiden puolustustaistelussa leimataan ”äärioikeistoksi” ja natseiksi. On helppo nähdä maahanmuuttokriittiset edistyksen vastustajina. Vallankumouksiin ja pakkomielteisen edistykseen uskovan kommunismin henki istuu vasemmiston ajatusmaailmassa sitkeässä. Rahavalta on taitavasti käyttänyt tuota mentaliteettia hyväkseen kaupitellessaan kansalle aina jotakin uutta tai ”uudistuksia”.

  Reply
 • 25.11.2018 at 12:52
  Permalink

  Oliko se Irwin, joka lauloi ”Millään ei ole mitään väliä.” Mielestäni Suomen väkimäärällä sinänsä ei ole mitään väliä onko se 5 miljoonaa vaiko 3 miljoonaa. Väestön voi antaa lisääntyä ja vähentyä aivan kuten ilmastossa pitkällä aikajänteellä tapahtuu muutamien asteiden keskilämpötila eroja. Esim. viimeiset todelliset nälkävuodet n. 150-vuotta sitten, jolloin Suomen väkiluku romahti todenteolla ja joka vaikutti pitkään ennen tilanteen korjaantumista. Ja mitä tulee henkiin jääneisiin tuosta kurimuksesta. Heidän kärsimyksensä ja heikkoutensa siirtyi todistettavasti heidän jälkeläisiinsä heijastuen aina tähän päivään saakka geenistöön jääneissä ”kärsimysmerkeissä” aivan kuten puiden vuosirenkaista on luettavissa satavuotisten puiden heikoista kasvukausista johtuen kylmästä ilmanalasta tai muutoin ympäröivässä faunassa tapahtuneiden katastrofien syy seurauksista.

  Suomessa varsinkin Sipilän hallituksen aikana tarkoituksellisesti levitetty pessimismi ja samaisen hallituksen kyvytön ja ”vatuloiva” hallituskausi lisättynä vielä tunne kylmällä empatiaan kykenemättömällä puliveivari presidentillä ei ole voitu puhuakaan mistään ”talkoista” tämän maan kehittämisestä tai nousemisesta jaloilleen taloudellisesti, henkisesti ja väestö poliittisesti. Päinvastoin nämä nk. ”talkoot” ovat merkinneet täysin päinvastaista Suomen ja suomalaisuuden maahan polkemista tekemällä siitä suoranainen synti ja kauhukuva, josta on päästävä mitä pikimmin eroon kuin syöpäläisistä (oikeista).

  Tähän on olemassa selvä syy, joka on EU eli kultainen vasikka, jota Suomen omaa etuaan ja kunniaansa tavoittelevat valta poliitikot ovat kumartaneet vuodesta 1995 alkaen pyrkien sitomaan Suomea tuohon kuolemankulttiin yhä tiukemmin sitein välittämättä olla kysymättä kansan lopullista tahtoa esim. kansanäänestyksellä tai edes tuomasta enemmän tai vähemmän korruptoituneen eduskunnan käsittelyyn Suomen perustuslain säätämällä tavalla. Edellinen lakikokoelma on vallassa olleiden hallitusten mielissä asemoitunut paskapaperiksi tai hurmahenkisten taholta jopa papukaijan aluspaperiksi eli nykyisten suomalaisten poliitikkojen ”maskotti eläimeksi”, sillä tämän päivän poliitikkojen suusta tulee ainoastaan poliittisia sloganeita ja ”Putouksen” hokemia vailla aatteellista ajateltua sisältöä jota vielä takavuosien poliitikot pyrkivät kaikkitievällä ilmeellä mielessään kehittämään, joka merkitsi yritystä päästä edes lähihistoriaan tai jopa kauemmaksi älyllisellä analyyttisyydellä, joka merkitsi merkkiä korkeasta ÄO:sta, jonka tuotokset ovat eläneet vuosisatoja erilaisten ajattelijoiden ja merkittävien valtiomiesten loppu päätelminä, joita on lainattu aina näihin päiviin saakka viisauksina, jotka eivät vanhene koskaan.

  Pohjoismainen feminismi on yksi selkeä syy, joka vaikuttaa rapakon takana ja koko Euroopassa syntyvyyden laskuun tietoisena hyökkäyksenä valkoista miestä vastaan, joka puolestani saa jatkua vaikka maailman tappiin, koska loppupäässä feministit tekevät suurinta vahinkoa itselleen, sillä aivan kuten kaikki vaihtoehdottomat opit, ei se johda mihinkään hyvään vain ainoastaan pahaan. Feminismillä ja normaaleilla länsimaissa jo vuosikymmeniä vallinneilla naisten oikeuksilla ei ole mitään tekemistä keskenään, vaan hajoittavana voimana se ei voi erotella pahiksia ja hyviksiä toisistaan vaan aivan kuten ydinpommi se tuhoaa kaiken elollisen maailmasta.

  Syntyvyyden lasku on EK:lle keppihevonen halpatyövoiman rahtaamiseksi Suomeen ja yleis -globalistillisesti EU:n myötävaikutuksella Eurooppaan ja vasemmistolle se taas merkitsee syytä harjoittaa marxilaista politiikkaa eli internationalismia, joka merkitsee rajatonta maailmaa ja rotujen keskinäistä sekoittamista, jonka pitäisi muka lopettaa sodat, mutta se tulee merkitsemään vain sitä, että sodat siirtyvät valtiorajojen sisäpuolelle etniniksi sodiksi eli sisällissodiksi, josta eräänä verisimpänä ja väkivaltaisimpana esimerkkinä voidaan pitää 1990-luvulla Jugoslavian sotaa. Suuresta sisäisestä anarkiasta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta esimerkki maana voidaan pitää monikulttuurista Brasiliaa, jossa voi päästä hengestään joka sekunti älypuhelimen takia, sillä sikäläiset katu ryöstäjät eivät kunnioita ihmiselämää tuhka sangollisen vertaa ja palkkamurhaajat vaanivat ja tekevät kylmää työtään liukuhihnalla lopettaen ”tuomittujen” elämän muutamassa sekunnissa kylmän rauhallisesti… and that’s it!

  Reply
 • 25.11.2018 at 17:30
  Permalink

  Syntyvyyden lisääntyminen ei kuitenkaan ole mikään taikasauva heikentyneeseen huoltosuhteeseen, sillä menee noin 20 vuotta ennenkuin syntyneet lapset ovat työikäsiä sekä saaneet työelämään vaadittavan koulutuksen. Päinvastoin, syntyvyyden nousu heikentää huoltosuhdetta tuoksi noin 20 vuodeksi, sillä alaikäiset lasketaan huollettaviksi. Jollakinhan lisääntynyttä maahanmuuttoa täytyy perustella sekä kansalaisten negatiivista suhtautumista maha pystyssä lastenvaunuja lykkiviin jätesäkkeihin suitsia. Saksasta ja Ruotsista ja oikeastaan jo Suomestakin lienee tilastollista aineistoa riittämiin todistamaan sitä, kuinka maahanmuutto ei muuta väestön huoltosuhdetta, pikemminkin heikentää sitä, kun kotoperäisten huollettavien lisäksi tulee myös vierasperäisiä rasittamaan järjestelmää. Verkkomedia Kansalaisessa oli juuri juttua siitä, kuin kolmannen polven saksalaiset tuovat vaimot entisistä kotimaistaan. Eli se, mikä maahanmuutolla lisääntyy, on maahanmuutto.

  Reply
 • 26.11.2018 at 16:21
  Permalink

  Merkel haluaa kansallisvaltiot romutettaviksi ja näiden valtioiden kantaväestön syntyvyyden lasku edistää tätä kehityssuuntaa. Kansalllisvaltioiden itsenäisyyden hävittäminen on kautta historian ollut Euroopan diktatuuriseen komentoon hamuavien vallankipeiden tahojen ohjenuorana. Aina Kaarle Suuresta lähtien, kun Rooman valta raukesi. Pyhä Saksalais-Roomalainen keisarikunta pyrki katolisen uskonnon kautta samaan päämäärään. Protestanttinen liike tuli jarrumieheksi Ranskan tuella. Napoleonilla oli samat haaveet ja yksi merkittävä jäänne siitä on mahtikäskyllä toteutettu kymmenjärjestelmä. Sitten kuvaan astui Saksa sen jälkeen kun ensin oli pienet kaupunkivaltiot yhdistetty varsinaiseksi Saksaksi. Keisari yritti ensin alistaa
  muuta Eurooppaa, mutta rahkeet eivät riittäneet. Edelleen yritystä jatkoi Hitlerin jengi samoin tuloksin. Ehkä kuitenkin Napoleonin sotien jälkeen Venäjä oli pisimmällä saavuttaa hegemonian, mutta Turkki tuli kannoksi kaskeen. Nämä kaikki yritykset olivat sotien periaatteella tehtyjä. Kommunistien kokeilu oli jo vähän toisenlainen perustuen paikallisten vallankumouksien ja näennäisten vaalien kautta yhdistymiseen, mutta aika loppui kesken. Nyt Saksa kehittelee tätä suvakkikumousta ja väestön vaihtoa ilman varsinasta sotaa. Kuin aikoinaan katolinen uskonto oli vallan vahtikoira, niin nyt islamin usko, joka tiukasti sitoo jäsenensä monoteismin kahleisiin, näyttää houkuttavan Merkeliä hengenheimolaisineen jäljittelemään Saksalais-Roomalaisen keisarikunnan tapaiseen järjestelmään. Siinä takapiruna oli paavi ja ruhtinaat saivat melskata mielin määrin kunhan maksoivat Vatikaanille prosenttinsa. Tänä päivänä esteenä olevien kuihtuvien kansallisvaltioiden vastarinta pitää mahdollisimman nopeasti murtaa. Väestön vaihto siinä on hyvä katalyytti. Saadaan Mekasta johdettu uskonnollinen valvontakoneisto ja näin pääsevät tämän ajan ruhtinaat isoisten kanssa kuten Kiina ja USA ja miksei Venäjäkin, pelaamaan ylikansallista valtapeliä. Kunhan muistavat kumartaa ja maksaa kymmenykset oikeaan ilmansuuntaan. No, katastrofiin tämä johtaa kuten aina ennenkin ja eniten kärsii Euroopan kataväestö.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.