Reijo Tossavainen: Kansallinen kokoomus haluaa olla ylikansallinen kokoomus

Äskettäin eri maiden nykymenoa kannattavat eurooppalaiset parlamentaarikot keskustelivat tavoista pärjätä “populismia” eli kansallista päätösvaltaa ja kansallisia arvoja korostavien puolueiden kanssa vuoden 2019 europarlamenttivaaleista.

Tilaisuudessa Saksan liittokansleri Angela Merkel korosti, että “kansallisvaltioiden tulee olla valmiita luopumaan tämän hetkisestä itsemääräämisoikeudestaan”. Samalla Merkel irtisanoutui kaikesta nationalismista.

Merkel vaatii yhä syvempää liittovaltiota tilanteessa, jossa päinvastaista suuntaa kannattavat kansanliikkeet saavat yhä laajempaa kannatusta kaikkialla Euroopassa. Kuvaannollisesti ilmaistuna Merkel haluaa sammuttaa tulipalon etenemisen heittämällä lisää bensaa liekkeihin.

Sanoisin kuten entinen VPK:n päällikkö, että “väärin sammutettu”. Tilanne on suorastaan tragikoominen.

Vanhan sanonnan mukaisestisti “mitä isot edellä, sitä pienet perässä”, sillä äskettäin Kokoomuksen nuorisojärjestö kirjasi tavoiteohjelmaansa liittovaltio-Eu:n. Tämän johdosta ehdotan, että Kansallinen kokoomus muuttaa nimensä Ylikansalliseksi kokoomukseksi. Nuorisojärjestön ehdotus osoittaa konkreettisesti, että puolue on vetänyt perinteiset arvonsa “kodin, uskonnon ja isänmaan” Brysselissä vessanpöntöstä alas.

Kaikesta huolimatta ei ole tarvetta panikoimiseen, sillä mitä enemmän kansallista päätösvaltaa yritetään keskittää Brysseliin, sitä enemmän kansalaiset heräävät arvostamaan kansallisen päätösvallan ja kansallisen elämäntavan/kulttuurin merkitystä.

Muutoksen tuulet siis voimistuvat. Puhurin välitilinpäätös koetaan ensi keväänä Eu-parlamentin vaaleissa. Silloin parlamentti saa vahvan Eu-kriittisten ryhmän.

……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

14 thoughts on “Reijo Tossavainen: Kansallinen kokoomus haluaa olla ylikansallinen kokoomus

 • 26.11.2018 at 10:52
  Permalink

  Tragikoomista tässä on, että Suomi EI ole laillisessa kansanäänestyksessä koskaan luopunut edes markasta . ( Jorma Jaakkolan kotisivut / valtiopetoksellinen Suomen EMU-kytkentä).

  Nykyisille nuorille; jotka eivät saaneet äänestää EU-liitosta ei tällaista äänestystä olla Suomeen saamassa. ( vuoden 95 jälkeen äänioikeuden saaneet ).

  Koska Suomen tosiasiallinen liittyminen suoritettiin valtiopetoksilla ja antamalla EU-äänestyksessäkin tahallaan väärää tietoa kansalaisille; ei tällainen toiminta voi ollaa sitovaa PETOKSEN UHREIKSI JOUTUNEILLE.

  Se, että asiaa on koitettu salata ja rikostutkinta ESTÄÄ : EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin-ja ministerinvastuuasiassa tai uudella valtiopetoksella ( PL 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole ) ; ei millään tavalla legitimoi tilannetta lain mukaiseksi !

  Tai että Suomen pankit pelastettiin EU-stressitesteiltä varastamalla pienyrityksistä jopa 3 MILJARDIA euroa ”lailla 444/2012”.

  Tai että ”poliisi” tai 2 ”oikeusministeriä” ei ole ottanut vastaan rikosilmoitusta näistä em. rikoksista !

  Jopa Kansainvälinen rikostuomioistuin piti LAHJOA toimivallattomaksi He 55/2007:n avulla ennen PL 118 §:n valtiopetosta .

  Kaikki edellämanittu on tehty valehdellen; niin kansanedustajille; kuin Kansainväliselle rikostuomioistuimellekkin !

  archive.is/kimmoleask.fi … ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ( syyteilmoitus VKSV 9.12. 2005; kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

  Pl 118 § oli se, joka teki petoksista julkisen; mutta ”lehdistö” tätä peittelee !

  Kannattaa katsoa Kari Uotin plogi … Suomi kiduttaa kansalaisiaan !

  Reply
 • 26.11.2018 at 11:13
  Permalink

  Luopuminen itsemääräsmisoikeudestaan on täydellinen rikos kansallisvaltioiden alkuperäisasukkaita vastaan. Itsemäärämisoikeus on se TODELLINEN ihmisoikeus, joka näin on pois ottamaton ja suvereeni valtiollinen peruselementti, jolle järjestäytynyt yhteiskunta rakentuu ja on sitä koossapitävä voima aivan kuten laasti pitää koossa tiiliseinää.

  Saksan tuholais -liittokansleri Angela Merkel on ddr:läinen kommunisti, joka kuului lapsuudestaan saakka sikäläiseen ”pikku kommunisti” kerhoon eli vastaavaan kuin ”pioneerit” Neuvostoliitossa. Angela Merkel oli DDR:n johtajien kanssa laulamassa jotain kommari -hymniä käsi kädessä lavalla, joka tietysti kertoi jostain internationalistisesta utopiasta sen jälkeen kun kommunistinen verinen vallankumous on raivonnut yli koko maailman ja tuo rikollinen maailmanjärjestys on saatu pystytettyä harjoittamaan punaista terroria ja totalitäristististä urkinta yhteiskuntaa, joka lakkaamatta pelkää sananvapautta ja vapaata lehdistöä sekä murhaamalla poliittisen opposition tai ainakin sulkemalla heidät keskitysleireihin, jotka jo ”Isä Aurinkoinen” eli Josif Stalin katsoi hyväksi ”hallinto kulttuuriksi” paranoidisessa ja vallanhimoisessa mielessään.

  Ja kuin pisteenä iin päälle itse Angela Merkel toimi DDR:n viimeisen kommunistisen hallituksen tiedotusvastaavana eli tiedottajana ne muutamat päivät, jotka se vielä yritti olla vallassa ja tyydyttää jo hajoavan DDR:n valtion väestön demokratia- sekä yhteiskunnalliset vaatimukset aina vapaaseen oikeuteen matkustaa maasta ulkomaille, joka merkitsi niinkin läheistä paikkaa kuin Länsi-Berliini. Mutta se oli jo auttamattomasti myöhäistä, sillä Berliinin muuri kaatui v. 1989 lopullisesti.

  Oireellista on se, että kaikki Angela Merkelistä ja hänen henkilöhistoria on pyritty salaamaan ja tuhoamaan nimenomaisesti syystä, että kaukaisessa nuoruudessaan hän käytti kaiken aikansa kommunismin kanssa pelehtimiseen.

  Reply
 • 26.11.2018 at 11:49
  Permalink

  Ilmankos Merkeli-muori uskalsi moista lausua, kun globalistit ovat jälleen sytyttelemässä konfliktia Venäjän ja Ukrainan välillä. Sota lietsotaan rovioksi ja tällä kertaa Eu liittyy mukaan sotatoimiin imperialistista Venäjää vastaan. Eu-armeijaa ei olla huvikseen puuhattu.
  Sota kun on oiva keppihevonen julistaa poikkeus tila Eu:ssa ja toteuttaa totaalinen keskushallinto.

  Reply
  • 26.11.2018 at 12:58
   Permalink

   Tuo on ilmiselvä suunnitelma, joskin sen toteuttaminen on yhä hankalaa Euroopan valtioiden eripuraisuuden vuoksi.
   USA:ssa vaikutti 1940-luvun alussa vahva maan itsenäisyyttä ja eristäytymistä korostava ’America First’- liike. Sitä edustivat mm. Henry Ford ja Charles Lindbergh (kuuluisa Atlantin yli lentäjä). Kun Japani hyökkäsi Pearl Harboriin, niin tuo liike hajotettiin melkein yhdessä yössä. Tämä vain esimerkkinä siitä, kuinka sotatila voi pyyhkäistä jonkun poliittisen liikkeen pois mennessään.

   Reply
 • 26.11.2018 at 14:14
  Permalink

  Merkelistä tulee mieleen GCM-sopimus. Onko mitään tietoa sen suomenkielisen version olemassaolosta ja jos on niin mistä löytyisi?

  Reply
 • 26.11.2018 at 15:59
  Permalink

  Miten tuo ämmä on vielä virassaan?
  Ja Suomen MÄTÄ media ei hiisku sanaakaan tästä paskasta!
  Nyt tarvitaan KANSANLIIKE ITSENÄISYYTEMME PUOLESTA!
  Globalistit saatana kuriin!

  Reply
  • 26.11.2018 at 16:43
   Permalink

   Suomessa kansan pinna kestää, mutta kipupiikki ylittyy jossain vaiheessa se on varma jo historiaa hiukan selaamalla, ja silloin ei enäää pikku rivipoliisien jouko kesytä kansaa joka tulee suomen itsenäisyyden taas ottamaan niille joille se kuuluu, SUOMALAISILLE!

   Reply
   • 26.11.2018 at 17:22
    Permalink

    Suomen TYHMÄ KANSA nukkuu ruususen untaan!
    Vituttaa näin kansallismielisenä älykkäänä henkilönä että suomalaisten itsemääräämisoikeuksista viedään pian viimeisetkin rippeet!

    Reply
 • 27.11.2018 at 16:20
  Permalink

  Myymällä Suomen, poliitikolle avautuu mahdollisuus parempipalkkaisiin EU-virkoihin.
  Ajatus kiihottaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.