Saido Mohamed kutsui hänestä levitettyjä tietoja virheelliseksi ja vihapuheeksi – Oikeus näki toisin

Hiljattain käräjillä törkeästä rahanpesusta tuomittu, Vihreiden Helsingin varavaltuutettu ja julkisuudessa erilaisissa ”asiaohjelmissa” jutustelemassa käynyt Saido Mohamed on vakuutellut sosiaalisessa mediassa syyttömyyttään ja laittanut häneen kohdistuneet epäilyt vihapuheen piikkiin.

Saido Mohamed muistetaan myöskin kommentistaan koskien epäilyjä maahantulijoiden halukkuudesta ”vain elää sossun rahoilla”.

– Suomessa puhutaan usein, että pakolaiset haluavat vain elää sossun rahoilla. En ole koskaan tavannut ihmistä, joka haluaisi, kommentoi Mohamed vuonna 2011, jolloin hänet valittiin vuoden pakolaisnaiseksi.

Saido Mohamed kutsuu päivityksessään hänestä sekä perheenjäsenestään levitettyjä epäilyjä  ”virheelliseksi tiedoksi” ja leimaa tämän vihapuheeksi ja vihanlietsonnaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pidetään nyt kuitenkin ääntä rehellisyyden ja avoimuuden puolesta…

Lähde: Sosiaalinen media

Toimituksen huomio: Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin oheinen kuvakaappaus on otettu.

Aiheeseen liittyvää:

 

 

 

10 thoughts on “Saido Mohamed kutsui hänestä levitettyjä tietoja virheelliseksi ja vihapuheeksi – Oikeus näki toisin

 • 18.11.2018 at 11:48
  Permalink

  Onhan se toki eri asia haluaako elää sossun vai kelan rahoilla, molemmat on suomalaisten maksamia.

  Taas esimerkki jossa sen pakolaisstatuksen ja kansalaisuuden voisi peruuttaa, ja palauttaa kela osaaja somaliaan.

  Reply
  • 19.11.2018 at 20:00
   Permalink

   On sillä jotain osaamista. Osas huijata, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hyvin, kun jäi kiinni. Ja varmaan saanut apua ja neuvoa suvakeilta.

   Reply
  • 21.11.2018 at 04:49
   Permalink

   Juuri näin. Kumma että tuota palauttamista ei vieläkään oteta laajemmin käyttöön. Ei notkuminen vieraassa maassa ole mikään ihmisoikeus.

   Reply
 • 18.11.2018 at 12:32
  Permalink

  Että tällainen ”Dindu Nuffin”.
  ”En minä mitään tehnyt! Kaikki on vaan vihapuhetta ja rasismia ja uskonnonvastaisuutta ja sovinismia ja poliittista jahtia ja …….”.

  Reply
 • 18.11.2018 at 12:50
  Permalink

  Vihapuhe, kuten rasimi kärsii tässä keississä melkoisen inflaation. Tämä akka alkaa olla yhtä ärsyttävä kuin YLE:n suosikki somali husu. Ei minkäänlaista kiitollisuutta, Suomi järjestää ”ohituskaistat” ja tuo kaikki kultalautasella eteen ja ei muuta kun huijaamaan, häpeäisi saatana. No YLE järjestää perjantaisiin jälkiviisaisiin paikan, jossa saa mollata Suomalaisa olan takaa ja tuoda julki Suomalaisten rasimin.Sopisi nykyiseen joukkoon.Tässä videolla poliisi saa myös sitä kaivattua kiitosta, koska somalien mielestä Suomen poliisi on natsi ja rasisti.

  Reply
 • 18.11.2018 at 17:11
  Permalink

  On eräs yleispätevä sääntö: ”Tehtyä ei saa tekemättömäksi”. Niin, että on aivan turhaa marista, siitä jos saa sitä mitä tilaa. Olisi ajatellut silloin kun alkoi kavaltamaan siskonsa lapsilisiä, mitä siitä seuraa kun tulee väistämättä aikaa ottaen jäämään kiinni. KELA on valtiollinen toimija ja täten varsinainen jättiläinen huiputettavaksi, koska se pyrkii keräämään kaiken tiedon edunsaajistaan ja pitää tarkan kirjanpidon annetuista etuisuuksista. Tästä kaikesta huolimatta perälauta on auki tiettyjen etnisten ryhmien kohdalla iloisesti auki niin, että siitä pitää huutaa kailottaakin koko maailmalle ja samalla tarjota kantasuomalaisille EI OOTA!!!
  Kiva kun on ”arvopohja” silläkin.

  Reply
  • 20.11.2018 at 19:26
   Permalink

   ”…Olisi AJATELLUT…” Millä?

   Reply
 • 19.11.2018 at 17:05
  Permalink

  Tai kuten kuuluisilla rikollisilla on etu ja sukunimen välissä ”erityis” taitoon viittaava nickname.
  Saido ”kela” Mohamed

  Reply
 • 21.11.2018 at 09:48
  Permalink

  Somali on melkein aina ensisijaisesti muslimi. Taqiyya eli huijaaminen ja petos on erottamaton osa islamin uskonkappaleita.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.