Iso-Britannia pääsi sopimukseen EU-erosta

Iso-Britannian hallitus on päässyt yhteisymmärrykseen maan EU-eron ehdoista. Pääministeri Theresa May kertoi asiasta myöhään eilen illalla, viiden tunnin ministerien keskisen veistelyn jälkeen.

– Uskon vakaasti, että saavutimme parhaan neuvoteltavissa olevan lopputuloksen ja kabinetin (ministerien) päätettäväksi jäi, edetäänkö sen pohjalta neuvotteluissa (EU:n kanssa), May kertoi tiedotustilaisuudessa.

Mayn mukaan päätökset eivät olleet helppoja, mutta korosti uskovansa niiden olevan vahvasti maan parhaaksi.

Neuvotteluja niin Iso-Britannian ja EU:n, kuin pääministerin ja muun hallituksen sekä parlamentin huoneiden kanssa on veivattu edes takaisin jo pidemmän aikaa ja hiljattain on alettu puhumaan enemmän ja enemmän jopa ns. ”hard brexitistä”, eli siitä vaihtoehdosta, että britit irtautuvat EU:sta ilman sopimusta.

Brexit-kansanäänestyksestä lähtien on maalailtu piruja seinille siitä, onnistuuko Iso-Britannian EU-ero ensinkään. Neuvotteluja eron ehdoista on käyty tuhansien tuntien ajan ja onpa jo uutta kansanäänestystäkin ehditty väläyttelemään useampaankin otteeseen.

EU:n yhtenäisyys ottaa kovan kolauksen brittien lähdön myötä ja kuten eilen kerroimme, myös unionin budjetti jaetaan tulevaisuudessa harvemman jäsenvaltion kesken. Sen sijaan, että EU supistaisi käyttövarojaan, nousee budjetti 1 prosentista 1,3 prosentiin BKT:sta.

Lähde: BBC

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “Iso-Britannia pääsi sopimukseen EU-erosta

 • 15.11.2018 at 07:34
  Permalink

  Oletko muuten huomannut miten Englanti on muuttunut täydeksi mafia- ja poliisivaltioksi viime vuosikymmeninä? Koska korruptiossa on osallisena maan kerma, laajoine pedofiilirinkeineen, lapsirituaalimurhineen jne, ei ero EU:sta tule auttamaan maan kansalaisia mitenkään. Sharialaki on jo osa maan käytäntöä useilla alueilla, jne.

  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/isis-jihadi-brides-islamic-state-women-girls-europe-british-radicalisation-recruitment-report-a7878681.html

  Antimafia-journalisti Saviano on tutkimustensa tuloksena päätynyt siihen, että Englanti on maailman korruptoitunein maa:

  https://www.youtube.com/watch?v=RIvkQpiMOLs

  ””The UK is the most corrupt country in the world,” anti-mafia journalists Saviano claims”

  Reply
  • 15.11.2018 at 07:41
   Permalink

   Sama meininki on koko Euroopassa lukuunottamatta vicegrad-maita. Eu ja globalisaatio on edistänyt kaikenlaista rikollisuutta.

   Reply
  • 15.11.2018 at 12:12
   Permalink

   Englannista kuuluu nykyisin niin paljon huonoja uutisia, ettei tosiaan jaksa iloita maan EU-erosta. Onko maa Rothschildien ja vastaavien rosvoparoneiden joku erillisalue ja leikkikenttä, jossa eurooppalaisen väestön orjuutukseen otetaan ihan erillistuntuma? Englanti on paska maa, joka tietenkin kelpaa esimerkiksi Suoman kurjistus-poliitikoille. Kokoomushan siellä lappaa yhtenään katselemassa esimerkkiä, kuinka kansa laitetaan ruotuun.
   Englanti on myös historiassaan ollut monien kansojen orjuuttamisen harrastaja ja häärinyt kaikialla, jotta maapallo saataisiin huonoon kuntoon.

   Reply
 • 15.11.2018 at 07:37
  Permalink

  Eu ei ole vieläkään ratkaissut yhteisvaluutta euron ongelmia. Eipä ihme että budjettia joutuu nostamaan koska eurolla saa ostettua yhä vähemmän. Kohta käteinen kielletään, koska pitäisi olla kottikärryllinen rahaa kun ostaa puoli kiloa perunoita.

  Reply
  • 15.11.2018 at 08:06
   Permalink

   Kun käteinen kielletään, siirtyvät ihmiset metallien käyttöön kaupanteossa.

   Voi olla että hopean hinta palautuu keinottelun loputtua historialliselle tasolleen, eli 2 – 4 grammaa hopeaa on työläisen päiväpalkka, jolla pystyy elättämään perheensä.

   Tuo määrä hopeaa löytyy yhdestä isosta alpakkalusikasta, johon on merkitty pinnoituksen hopean määrä leimalla. Videolla poistetaan hopea alpakasta kemiallisesti, ja punnitaan lopputulos:

   https://www.youtube.com/watch?v=D8dHXLS-res

   Tänään tuotetaan hopeaa noin 10x enemmän kuin kultaa, ja sitä on myös 10x enemmän varastoissa kuin kultaa. Silti hopea on tänään 85x halvempaa kuin kulta.

   Jospa tämä fakta laitettaisiin perustaksi hopean hinnalle, kunhan derivatiivimarkkinat, jossa tehdään kauppaa ”hopealla” jota ei oikeasti ole missään olemassa, lakkautetaan?

   Reply
 • 15.11.2018 at 10:22
  Permalink

  eipä muuta ku että, FUCK THE EU.S.S.R

  Reply
 • 15.11.2018 at 12:26
  Permalink

  Onnea Englanti, sitä todella tarvitsette EU mafian takia. Aika lailla joutuivat nörtymään sen ensiuhon jälkeen. Olisko kulisseissa ”näytetty” mitä seuraa jos eivät nöyrry, rahalla on suuri valta näissä keisseissä. Eivät voinet luottaa Trumpin Amerikan apuun, koska siellä viiri kääntyy varsin tiheään mistä suunnasta nyt sattuu tuulemaan.

  Reply
 • 15.11.2018 at 14:13
  Permalink

  Hienoa! Luin uutisen, jossa Ison-Britannian talous on jo kasvanut nopeammin kuin EU:n vastaavana aikana.
  No, jaa. ”Hauki on kala!!!”

  EU tähtää omaan valtasuoneen ja huutaa tuskissaan mahmutteja apuun

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.