Merkelin hallitustoveri, CSU:n Seehofer lähtökuopissa?

Saksan liittokansleri Angela Merkelin CDU:n sisarpuolue CSU:n puheenjohtaja Horst Seehofer on tälle läheisten lähteiden mukaan eroamassa tehtävästään. Ikuisen tuntuisen hallituskoalition, CDU/CSU:n toisen puolikkaan pomo, Merkel ilmoitti lähdöstään jo aiemmin. Seehoferin lähtösuunnitelmat on kiistetty tämän tiedottajan toimesta jyrkästi.

Saksan sisäministerinä toimivan Seehoferin mahdollisesta lähtökuoppiin asettautumisesta kertoi ensimmäisenä saksalainen Die Zeit-sanomalehti. Itse puolue komppaa Seehoferin tiedottajaa, eikä DW:n mukaan tarjoa uutta tietoa asiaan liittyen.

Horst Seehofer on johtanut CSU:ta vuodesta 2008 ja on tullut tunnetuksi mm. Merkelin maahanmuuttolinjan kritisoijana. Tämä yhdistettynä siihen tosiasiaan, ettei CSU:n vaalikunto ole ollut erityisen hyvä ja että puolueen jäsenistö on varsin eri linjoilla kahden muun hallituspuolueen, CDU:n ja sosiaalidemokraattien kanssa, tukee virallisesti kiistettyjä tietoja.

Kuten Merkel, myös Seehofer pitänee oman tittelinsä. Angela merkel on ilmoittanut pysyvänsä liittokanslerina vaikka eroaa CDU:n puheenjohtajuudesta.

Lähde: DW

Aiheeseen liittyvää:

9 thoughts on “Merkelin hallitustoveri, CSU:n Seehofer lähtökuopissa?

 • 12.11.2018 at 17:14
  Permalink

  Merkel luulee olevansa Europa jumalatar ja luultavasti Macron luulee olevansa ihanaa Europea astuva härkä. Sillä täytyyhän Oidipus kompleksista kärsivän Macronin käydä harharetkillä.
  Euroopan päättäjät ovat kaikki okkultistisia saatanan palvojia. Eu:n hymnin sanoitus on suoraa saatanan palvontaa samoin kaikki Eu:n symbolit. Jopa Eu:n Brysselin päämaja on kopio Baabelin tornista. Siellä mepit ja komissaarit harrastavat snuff-filmien kuvaamista ja kiduttavat ja syövät ihmisuhreja. Samaan aikaan Eu:n jäsenmaissa on taloudellinen ja sosiaalinen katastrofi kun meppien ja komissaarien orgiat maksavat yhä enemmän.
  Tätä ei tarvitse todistaa sillä se on tosi asia.

  Reply
 • 12.11.2018 at 18:06
  Permalink

  Saatana riehuu nyt jokapuolella, sillä se tietää että sen aika on käymässä vähiin.

  Reply
 • 12.11.2018 at 20:22
  Permalink

  Näillä miehitetyn saksan ”päättäjillä” ei ole juurikaan eroa. Todellinen johtaja maassa on ollut viimeksi 1945 ja sen jälkeen näitä (((erään porukan))) ohjailemia globalisteja joiden nimiä kukaan ei edes muista. Naamat vaihtuu mutta jutut ei.

  Reply
 • 12.11.2018 at 23:03
  Permalink

  Euroopan viholliset kuten Rotschild-agentti Macron syyttävät nationalisteja omista virheistään:

  ”Viimeksi tänään[11.11.]läntisen Euroopan kansanviholliset nostivat avoimen sotalipun omia kansalaisia vastaan, kun Saksan ja Ranskan petokselliset globalistijohtajat demonisoivat nationalismia Pariisissa alkaneessa rauhanfoorumissa…

  Sosialistisesta DDR:stä lähtöisin olevan Angela Merkelin toimet nationalismia eli kansankunnan yhtenäisyyttä vastaan ovat tunnetut, niistä tunnetuimpana yli miljoonan taloudellisista syistä Saksaan tulleen VALEPAKOLAISEN maahan päästäminen syksyllä 2015.

  Yhtään Merkeliä parempi ei ole Ranskan presidentti Emmanuel Macron, joka nostettiin virkaan vehkeilevän globalistinklikin ja valtamedian valtavalla tuella viime vuonna. Tämän bilderbergiläisen nukkehallitsijan tavoitteena on saattaa loppuun Ranskan vallankumouksesta alkanut Euroopan alasajo. Kaikissa toimissaan Macron onkin ajanut häikäilemättä globalistisen varjohallituksen asiaa, joka tunnettaan Kalergi-suunnitelmana (Kreivi R. N. Couldenhove-Kalergin avainteoksen Praktischer Idealismus -suomennoksen ensimmäinen luku löytyy täältä).

  Macronin sokerisen seireenilaulun tarkoituksena ei ole enempää eikä vähempää kuin eurooppalaisen kantaväestön bastardoiminen juurettomaksi kuluttajamassaksi. Tätä taustaa vasten Macronin tuore puhe Pariisissa on projektio hänen taustaryhmänsä omasta vihasta ja ääriajattelusta:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/11/euroopan-viholliset-syyttavat.html

  Reply
 • 13.11.2018 at 04:43
  Permalink

  Merkelin aika on loppumassa mutta sai tuhottua Saksan lähes täysin täyttämällä maan lähi-idän ja afrikan loisijoilla. Saksa alkaa olla varsinainen ruutitynnyri ja lanka palaa jo.

  Reply
 • 13.11.2018 at 14:12
  Permalink

  Angela Merkel on eräs kammottavimmista ämmistä, mitä kuunaan on maailmassa mitään maata hallinnut. Nainen on yksinkertaisesti hullu ja elää omissa maailmoissaan peläten sitä, että *taivas putoaa niskaan. Mutti menetti täysin hermonsa avaten Saksan rajat laittomasti nk. ”pakolaisille”. V. 2015 tehtyjen selvitysten mukaan, jotka nyt ovat tulleet julkisuuteen Saksassa, sillä ei ollut mitään lakiin perustuvia velvoitteita avata rajojaan muslimi terroristeille, vaan päinvastoin ne olisi voitu pitää säpissä. Rajojen aukaiseminen oli yksinomaan Angela Merkelin oma päätös luopua yksipuolisesti Schengen sopimuksesta ja päästää miljoonissa laskettava määrä barbaareja, jotka eivät kunnioita niitä ”eurooppalaisia arvoja”, josta nämä maanpetturi poliitikot hokevat kuin väärää rahaa.
  Saksassa tästä on noussut pienoinen kohu, koska se osoittaa kipeästi sen tosiasian mitä Merkel on saanut aikaan tuolla erittäin vahingollisella päätöksellä tavallisten saksalaisten elämään ja erityisesti naisten katuturvallisuuden kohdalla.

  Angela Merkel on ddr:läinen kommunisti ja vihaa yli kaiken Saksaa ja sen menneisyyttä, joka kohdistuu tietenkin erityisesti WWII kansallissosialistiseen hallintoon ja siitä koituvaan ikuiseen häpeään, jota vielä juutalaiset grillaten lietsovat ja ovat lietsoneet 70-vuotta saksalaista kansakuntaa, josta tuo kansa olisi voinut hallintoineen pestä kätensä heti WWII jälkeen jo ensimmäisen Länsi-Saksan liittokansleri Konrad Adenauerista (1876-1967) lähtien ilman mitään ”verirahoja”, joita se maksaa vieläkin ja jolla koko Israel on rakennettu ja elää. Voisi sanoa, että tuon valtion kansantuote kertyy lähes yksinomaan ainoastaan kiristyksellä ja syyllistämällä saaduilla rahoilla, johon voidaan vielä laskea mukaa Yhdysvaltain vuotuiset ”avustukset” tuolle valtiolle, joka harjoittaa eräänlaista valtiollista koronkiskontaa ja muiden siivellä elämistä vouhkaten iänikuisesta holokaustistaan ja antiseminismistä, jolla se oikeuttaa kaikki omat rikolliset tekonsa niin, että sen oma ”paita” on aina ”hohtavan valkoista, kuin Surffilla pestyä”.

  Maailman historiassa on ollut lukuisia kansanmurhia ja karkeita sotarikoksia, joissa on teurastettu jopa enemmän ihmisiä kuin holokaustissa eikä niistä puhuta mitään. Mutta kyse onkin ”asiansa” markkinoinnista härskillä tavalla ja sillä rahastamisesta joka minuutti toisin kuin muut kansakunnat, jotka omaavat arvokkuutta ja ymmärrystä olla häpäisemättä halvasti kuolleiden muistoa tekemällä siitä ”markkinapaikan” aivan kuten juutalaiset tekivät ”Herran Huoneesta” Uudessa Testamentissa ja josta Jeesus sai ainoan kunnon raivokohtauksen särkien myyntipöydät ja muut tykötarpeet. Tämä sivujuonteena tietenkin lisäsi tuon mooseksen uskoisten ylipappien vihaa Häntä kohtaan ja oli viemässä Ristinpuulle mm. ”Jumalan pilkasta”, mutta aivan kuten sosiaalidemokraatti. Ei juutalainenkaan ole koskaan väärässä vaan koko muu maailma.

  Reply
 • 13.11.2018 at 16:21
  Permalink

  Onko tämä todellinen uutinen vai sellainen, jolla käännetään huomio pois todellisista ongelmista. Olisihan tuo aika raju suunnitelma ja voi olla tottakin. Saksassa on ”pinnan alla” todella tyytymättömiä voimia nykyiseen politiikkaan ja kun vaaleilla ei näistä pääse eroon niin…
  https://www.satakunnankansa.fi/a/201299406

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.