Seksuaalirikokset lisääntyneet 70 prosenttia saksalaiskaupungissa (video)

Poliisi: On tekijöiden joukossa saksalaisiakin…

Saksan televisiokanava RTL:n mukaan seksiin liittyvät rikokset ovat lisääntyneet Freiburgin yliopistokaupungissa 70 prosenttia. Naiset pelkäävät liikkua yksin.

– Viimeisten kahden vuoden aikana tilanne on muuttunut huonommaksi. Kaupungilla ei enää uskalla liikkua yksin, eräs nuori nainen sanoo.

– Oikeastaan mitään ei voi enää tehdä yksin, ei voi olla edes töissä pelkäämättä. Tietysti tilanne on huonompi kuin aikaisemmin, sanoo toinen nuori nainen.

Poliisin mukaan seksuaalirikosten määrä on lisääntynyt Freiburgissa huimasti. Samassa yhteydessä poliisi toteaa, että tekijöiden joukossa on myös saksalaisia.

– Emme voi antaa kansalaisille ”täyskaskovakuutusta”, mutta voimme antaa ohjeen: älkää tehkö itsestänne haavoittuvia käyttämällä alkoholia tai huumeita, sanoo Freiburgin poliisipäällikkö Bernhard Rotzinger.

Lokakuun 14. päivänä joukko syyrialaisia raiskasi saksalaisen teinitytön Freiburgissa. Yhdellä miehistä oli poliisin mukaan Saksan passi. Tytön juomaan oli laitettu jotain huumaavaa teknobileissä. Tämän jälkeen hänet joukkoraiskattiin rakennuksen ulkopuolella.

Naiset ovat joutuneet raiskauksen uhriksi myös lenkkeillessään. Elokuun 25. päivän jälkeen tapauksia on ollut viisi; neljä seksuaalirikosta ja yksi pahoinpitely. Tekijät ovat olleet ulkomaalaisia.

Viimeisimmässä tapauksessa seitsemän ulkomaalaista kävi lenkillä olleen nuoren naisen kimppuun ja hakkasi hänet sairaalakuntoon. Aina lyöntien jälkeen he komensivat naisen takaisin seisomaan, jotta voivat hakata häntä lisää.

Tapauksen jälkeen Saksan RTL-televisiokanava kehotti naisia valitsemaan lenkkeilyreittinsä huolellisesti, tarkkailemaan ympäristöään ja pitämään ihmisiin seitsemän metrin turvavälin.

Hallitus on luvannut Saksan kaduille 15 000 poliisia lisää turvaamaan asukkaita.

Saksalaisvideolla käydään Freiburgin tilannetta läpi. Video on tekstitetty englanniksi.

Lähteet: Voice of Europe, Voice of Europe, Spiegel

Aiheeseen liittyvää:

17 thoughts on “Seksuaalirikokset lisääntyneet 70 prosenttia saksalaiskaupungissa (video)

 • 10.11.2018 at 19:02
  Permalink

  On varmasti saksalaisiakin ja uusia saksalaisiakin. Suvakkimedia mielellään uutisoi suomen kansalaisuuden saaneen mokkakikkelin heiluttajan ihan vaan suomalaiseksi.

  Reply
 • 10.11.2018 at 19:05
  Permalink

  Ei muslimi oikein näyttäisi kuuluvan Eurooppaan. Heillä ei ole kykyä olla läntisessä maailmassa siten mikä eurooppalaisuuteen kuuluu. Riittävän suuret laillisuuden ”olkapäät” pitää nyt löytyä, jotta täällä kanta-asukkaat voivat enää jotenkuten asua. Islamin uskonnon kriminalisointia tulisi alkaa selvittämään nopeasti.

  Reply
 • 10.11.2018 at 19:21
  Permalink

  Valtamedia ei tule hiiskumaan yhtä ainoaa totuuden sanaa Saksan tilanteesta. Jos uutisoidaan niin petomaiset hyökkäykset muutetaan jonkin ihmeellisen äärioikeiston ja saksalais miesten tekosiksi, sillä olihan yhdellä juridinen Saksan kansalaisuus.
  Raiskuu ja väkivalta on näemmä jo samalla tasolla kuin puna-armeijan tullessa1945. Kyllä saksalaisten olisi jo aika lopettaa maailmansodan jälkeinen itsensä ruoskiminen ja nousta totaaliseen vastarintaan miehittäjiä vastaan. Siinä tulisi kerralla maa siivotuksi ihailtavalla saksalaisella tehokkuudella ja siinä sivussa vaikka koko saatanan Eurooppa kun Suomenkaan pölvästi poliitikoista ei ole pyyhkimään edes omaa persettään.

  Reply
 • 10.11.2018 at 19:50
  Permalink

  Miehitysjoukot toimivat samoin kuin ne ovat toimineet läpi historian. Ne tahot, eli globalistit, jotka ovat tämän tilanteen euroopassa aiheuttaneet on pystyttävä eliminoimaan tai tilanteen laajeneminen jatkuu ja raiskausepidemia pahenee entisestään. Mitään muita ratkaisumalleja ei ole olemassa -brutaaliin väkivaltaan on pystyttävä vastaamaan tai sota omasta elintilastamme tullaan häviämään. Tasapeli ei ole mahdollinen -sellaisen perään haikailevien idealistien puheet on pystyttävä hiljentämään sillä ne ovat suurin este valkoisen euroopan tulevaisuudelle. On PAKKO herätä todellisuuteen!

  Reply
 • 10.11.2018 at 19:57
  Permalink

  merkkelin kultapaskapallerot vähän keppostelee vaan ..

  Reply
 • 10.11.2018 at 19:58
  Permalink

  ”voimme antaa ohjeen: älkää tehkö itsestänne haavoittuvia käyttämällä alkoholia tai huumeita”

  Ja tämän lisäksi naisten ei ole suotavaa liikkua yksin ilman miessaattajaa. Tila on otettu haltuun ja poliisi jakelee sharia-ohjeita.

  Reply
  • 11.11.2018 at 08:58
   Permalink

   Poliisi voisi jakaa kantasaksalaisille naisille purkin vaseliinia.

   Sillä sitten aina voitelisi värkkinsä, kun ulos lähtee, niin ei tulisi niin pahoja hiertymiä, kun 10-15 ukkoa höylää sua…

   Jos ei haluta puuttua ongelman juureen, niin olisihan tämä ainakin haittojen minimoimista…Ja halvalla;)

   Reply
 • 10.11.2018 at 20:01
  Permalink

  Naisille jotain kättäpidempää mukaan ja ehdottomasti taito käyttää sitä.

  Reply
 • 10.11.2018 at 20:16
  Permalink

  Joissakin barbaarimaissahan naisen täytyy kulkea aina miespuolisen sukulaisensa seurassa kadulla, mieluummin vielä säkitettynä. Muuten paikalliset miehet alkavat ahdistelemaan. Näistä maista maahantuodut miehet eivät ehkä heti muuta tapojaan.

  Reply
  • 10.11.2018 at 20:37
   Permalink

   Niin, joissakin barbaarimaissa joiksi alkavat muodostua lähes kaikki euroopan maat yhä kiihtyvällä tahdilla ja poliisikin oikean työnsä tekemisen sijaan lähinnä jakelee alkuperäisasukkaille sopeutumis- ja alistumisohjeita. Ainoastaan Itä-Euroopan itsenäisemmät kansat ovat osanneet pitää puolensa koska heillä on karu kokemuksensa hirmuvallasta ihan viime vuosikymmeniltä.

   Reply
 • 11.11.2018 at 07:21
  Permalink

  Menee vähän aasinsillan kautta mutta tässä hyvä video Helsingistä 1964. Ei ollut ylipaino ogelmaa, ei arabeja, somaleja ym. maleksimassa ostareilla, ei mustakaapuisia synnytyskoneita lastenvaunujen kanssa ja jumalaton kersalaumaa perässä. Kaikki oli ikään kuin puhtaampaa ja yksinkertaista, ihmiset raatoivat töissä, kävivät ehkä kaljoilla rankan työpäivän jälkeen, vihervassareiden sosiaalituilla eläjiä ei näkynyt katukuvissa, ei ollut vehkoon kaltaisia paskanjauhajia ja rajojen avaamista vaativia tyhjäpäitä, oli vain miehiä ja naisia ym.

  Reply
 • 11.11.2018 at 09:59
  Permalink

  On se jännä että meidän pitää muuttaa tapojamme näiden neekereiden takia. Kaikki tälläset raiskaaja karvaturvat pitäisi ampua kuin kapiset koirat niille sijoilleen.

  Reply
 • 11.11.2018 at 12:52
  Permalink

  Onko Day of the Rope edessä?

  Mitä se käytännössä tarkoittaisi?

  ”Tänään on ollut Köyden päivä – kaamea ja verinen, mutta päivä, jota ei voitu välttää. Tänään, ensimmäistä kertaa viikkoihin, Etelä-Kaliforniassa on täysin hiljaista ja rauhallista. Mutta yö on täynnä hiljaista kauhua; kymmenistä tuhansista lyhtypylväistä, sähköpylväistä ja puista kaikkialla tämän suunnattoman laajan suurkaupungin alueella roikkuu kammottavia hahmoja.

  Valaistuilla alueilla niitä näkee joka puolella. Jopa risteysten katukyltit on otettu käyttöön ja käytännössä joka kadunkulmassa, jonka tänä iltana matkallani päämajalle ohitin, riippui ruumis, neljä joka risteyksessä. Vain noin mailin päässä täältä on noin 30 ruumiin ryhmä, joka roikkuu yhdestä ainoasta ylikulkusillasta, jokaisella samanlainen plakaatti kaulansa ympärillä, johon on painettu teksti ”Petin rotuni”. Siinä ryhmässä kaksi kolmesta oli puettu akateemisiin kaapuihin ennen hirttämistään ja koko ryhmä on ilmeisesti läheisen UCLA:n yliopistokampuksen henkilökuntaa.”

  Reply
 • 11.11.2018 at 13:28
  Permalink

  10:stä saksalaisesta 6 haluaa Angela Merkelin painuvan helvettiin! Öööh…. Miksihän???

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.