Mies taistelee oikeutensa puolesta – Jos sukupuolen saa vaihtaa, pitää saada vaihtaa myös ikä!

Hollantilainen Emile Ratelband on haastanut viranomaiset oikeuteen, koska he kieltäytyvät muuttamasta miehen ikää.

69-vuotias Emile Ratelband on kuuluisa positiivisen ajattelun edistäjä Hollannissa. Miehen mukaan lääkärit ovat määrittäneet hänen kehonsa kunnon 45-vuotiaan tasolle, ja hän haluaa nyt alentaa ikäänsä 20 vuodella, 49-vuotiaaksi.

Ratelbandin mielestä iän alentaminen toisi hänelle paremmin työtilaisuuksia ja vetoaisi naisiin deittisivustoilla. Miehellä on ennestään seitsemän lasta kolmen eri naisen kanssa. Mies haluaa tulla isäksi vielä kahdesti.

– Kun olen Tinderissä ja ilmoitan iäkseni 69 vuotta, en saa vastausta. Kun olen 49-vuotias, ja omilla kasvoillani, olen ylellisessä asemassa, sanoo Ratelband.

Ratelband on vienyt ”ikärasismin” oikeuteen, sillä viranomaiset eivät ole suostuneet muuttamaan hänen ikäänsä. Ratelbandin mukaan hänellä täytyy olla oikeus valita ikänsä, jos muilla on oikeus valita sukupuolensa.

Arnhemin oikeus tekee asiassa päätöksen neljän viikon sisään.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvää:

13 thoughts on “Mies taistelee oikeutensa puolesta – Jos sukupuolen saa vaihtaa, pitää saada vaihtaa myös ikä!

 • 10.11.2018 at 17:28
  Permalink

  Mies parka on oikeassa, mutta kun sattuu olemaan valkoihoinen hetero niin aika toivotonta. Sen sijaan turvapaikanhakijoina Eurooppaan tunkeutuneet muslimit saavat automaattisesti paperit joissa syntymä aika on 01.01.2001 todellisesta iästä huolimatta.

  Reply
  • 11.11.2018 at 01:52
   Permalink

   Voisihan tuo herra käydä ostamassa jostain Paskataniasta uuden passin, jossa on sopiva ikä. Ja sitten Saksaan hakemaan turvapaikkaa. Tai jos passi on jonkun EU-maan myöntämä eli korruptoituneen virkamiehen myymä, ei tarvitse hakea turvapaikkaa. Hän voisi asua oman itsensä alivuokralaisena omassa asunnossaan.

   Reply
   • 11.11.2018 at 12:37
    Permalink

    Niitä passejahan jakelee kirjastossa joku Mies/nais/mikälie-oletettu jollakin ihmeen valtuuksilla ja ilman seuraamuksia pol-poliisin siunauksella.

    Reply
 • 10.11.2018 at 19:02
  Permalink

  Kun kerran sukupuolensa saa itse valita, niin minusta pitäisi saada valita itse myös mihin lajiin haluaa kuulua, ja olenkin päättänyt olla loppupäivän naaraspuolinen dodo-lintu ja nyt lähden makuuhuoneen kaapin päälle munimaan.
  Kikkeliskokkelis!

  Reply
  • 11.11.2018 at 09:31
   Permalink

   Maailmassa on myös lukuisasti ihmisiä, jotka kokevat olevansa ulkoavaruuden muukalaisia Proxima Centaurilta tai jostain muusta tähtijärjestelmästä ja tasapuolisuuden vuoksi myös tämä pitäisi sallia ja heidän papereihinsa merkkauttaa! 😉

   Reply
 • 10.11.2018 at 20:02
  Permalink

  Tälle suuntaukselle tulee varmasti kysyntää siinä vaiheessa kun globaali markkinamarxistinen maailmanhallinto on valmis ja ihmisiä aletaan tarpeettomaksi käyneinä tai vain ilmastouskonnon vuoksi lopettamaan lakisääteisesti tietyn ikäisinä.

  Reply
 • 10.11.2018 at 20:20
  Permalink

  Kätevää, jos on pedofiili! Tai tahtoo lievempiä rangaistuksia oikeudessa.

  Reply
 • 10.11.2018 at 22:24
  Permalink

  Ihmisen sukupuolen määrittää sukupuolielimet.
  Sukupuolia ovat mies ja nainen, jotain muuta siltä väliltä voi olla, mutta se on vammaisuutta.
  Sukupuoltaan ei voi päättää, eikä vaihtaa.
  Leikkauksilla ei synny oikeata.
  Jos päässä pyörii ajatus että on väärää sukupuolta tai että haluaa itse päättää mikä on, vika on päässä.
  Sen korjaaminen llienee vaikeata mutta sitähän pitäisi tietenkin yrittää.
  Sekopäisyys tuntuu yleistyneen ja kaikenlaisia ideoita kymmenistä sukupuolista ym ilmenee jatkuvasti.
  Mitähän meille salaa syötetään?
  Normaalit ihmiset ovat pian harvinaisuus, vajakkeja näkyy kaikkialla.

  Reply
  • 11.11.2018 at 11:53
   Permalink

   Eikös nuo chemtrails harsotukset asuinalueiden yllä ole lisääntyneet ja erilaisia HAARP-asemia on siellä täällä. Olisiko jotain tekemistä asian kanssa?

   Reply
 • 11.11.2018 at 04:47
  Permalink

  Maahantunkeutuneilta muslimi arabeilta tuo käy kätevästi. Ovat alle 18- vuotiaita automaattisesti, jopa 45 vuotias menee 16- vuotiaasta ainakin Ruotsissa. Mutta mieshän on valkoihoinen, ei taida onnistua.

  Reply
 • 11.11.2018 at 08:48
  Permalink

  Heh heh. Pervot muuttakoon itsensä vaikka kenguruksi ja menköön strutsin kanssa naimisiin.. mutta meille ei tarvitse tyrkyttää sairauttansa. Arvoni ovat erilaiset ja suvakkien täytyy se vain suvaita..

  Reply
 • 11.11.2018 at 13:33
  Permalink

  Aivan oikein! Vaikka itse en suostuisi tuohon samaan, koska mielenterveyteni olisi suuressa vaarassa mahdollisen katumuksen vuoksi ja siksi, ettei fysiikkani ”kestäisi” ”panokavereiden” ym, ”tintereiden” runsasta ”tarjontaa”, jossa natutittat käyvät kuumina kuin hellankoukut kyltymättöminä kuin suomalainen verottaja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.