Nyrkit heiluivat Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella

Pahoinpitelyt työllistivät poliisia pitkin viime yötä.

Ylöjärven Mikkolantiellä sijaitsevassa pubissa tarvittiin poliisin palveluja lauantain puolella klo 00.50. Partio tapasi paikalta riitapukarit, joista toinen oli noin kolmekymppinen ja toinen noin kuusikymppinen. Vanhempi mies makasi pubin lattialla kykenemättä kertomaan tapahtumista mitään. Nuorempi mies oli lyönyt häntä kasvoihin. Asianomistaja vietiin Acutaan tutkittavaksi ja tarkkailtavaksi. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.

Poliisi hälytettiin Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevaan ravintolaan klo 01.29. Järjestyksenvalvojilla oli kiinni 1970-luvulla syntynyt mies, jota epäillään pahoinpitelystä. Hänet tuotiin kiinniotettuna poliisiasemalle. Asianomistajaksi osoittautui 1980-luvulla syntynyt mies, jolla oli kasvot veressä ja nenässä ruhje. Häntä hoidettiin ambulanssissa ja vietiin lopulta Acutaan. Asianomistaja ei kyennyt kertomaan tapahtumista mitään.

Kahta 1990-luvulla syntynyt miestä epäillään pahoinpitelystä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevassa pikaruokaravintolassa. Poliisi hälytettiin paikalle klo 01.57. Alustavien selvitysten mukaan tapahtumat olivat saaneet alkunsa miesten välisestä riidasta, jota järjestyksenvalvoja oli alkanut selvittää ja rauhoittaa. Tällöin riitapukarit olivat alkaneet töniä järjestyksenvalvojaa. Järjestyksenvalvoja oli lähtenyt poistamaan toista miestä ravintolasta, jolloin toinen mies oli käynyt hänen kimppuunsa takaapäin ja lyönyt. Kun järjestyksenvalvoja oli kyennyt reagoimaan hyökkääjän iskuihin oli toinen mies lyönyt häntä. Tilanne saatiin lopulta hallintaan, kun toinen järjestyksenvalvoja saapui paikalle. Iskuja saanut järjestyksenvalvoja lähti tarkastuttamaan vammojansa keskussairaalaan.

Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevasta ravintolasta tuli tutkittavaksi järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen klo 02.20. Järjestyksenvalvoja oli tehnyt ravintolassa tilaa esiintyjää varten. 1990-luvulla syntynyt miesasiakas ei ollut totellut ohjeita. Miestä lähdettiin poistamaan ravintolasta häiriökäytöksen takia. Tässä yhteydessä hän alkoi harata siinä määrin vastaan, että mies jouduttiin viemään maahan ja hänet raudoitettiin.

Poliisi hälytettiin Hämeenkyrön Härkikujalle klo 03.59 siellä tapahtuneen pahoinpitelyn takia. Paikalla selvisi, että 1990-luvulla syntynyt mies oli riitaantunut pizzeriassa toisen miehen kanssa. Suusanallinen riita oli edennyt siihen, että asianomistaja oli raahattu ulos ja tässä yhteydessä häntä oli lyöty nyrkillä kasvoihin. Tekijä oli poistunut paikalta, mutta hänen henkilöllisyytensä saatiin selvitettyä. Poliisin Härkikujalle hälytti ulkopuolinen henkilö, joka oli löytänyt kasvot veressä kulkeneen miehen.

Mieshenkilö tuli ilmoittamaan Tampereen Hämeenkadulla poliisipartiolle, että punapaitainen mies oli hetkeä aikaisemmin uhannut häntä mattoveitsellä. Veitsimiehestä saatiin havainto heti ja hän heitti kädestään jotain pois havaittuaan poliisin. Kyseinen 25-vuotias tamperelaismies käyttäytyi sekavasti ja oli erittäin päihtynyt. Mattoveitsi löytyi sieltä, minne mies oli sen juuri heittänyt. Tapahtuma-aika oli klo 04.15. Mies tuotiin päihtymyssäilöön. Tapahtumia tutkitaan muun muassa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Nyrkit heiluivat Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella

 • 10.11.2018 at 16:39
  Permalink

  Jotkut eivät osaa käyttäytyä alkoholin vaikutuksen alaisena. Yleensä eivät edes selvin päin. Jos heidän kohdallaan voi selvä päisyydestä puhua.

  Reply
 • 10.11.2018 at 21:29
  Permalink

  Vihervasemmistonkaan suhteen ei voi selväpäisyydestä puhua eikä käytöstavoista.

  Reply
 • 11.11.2018 at 13:36
  Permalink

  Tampereella olivat ”ysärit”. Näin ikärakennetta kuvatakseni. Suomalaisten viikonloppu merkitsee viikon odotusten täyttymystä. Tappelua humalassa ja sekaisin huumeista.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.