Jyrki Åland: GCM-sopimus – Rajat auki, montako siirtolaista laitetaan?

Taas olen saanut koko viikon ihmetellä, miten maahanmuuttoasioista pyritään vaikenemaan tavalla tai toisella. Tuhannet ihmiset ovat matkalla kohti Yhdysvaltoja, kohti tuota luvattua maata. Globaalille pakolaissopimukselle halutaan antaa poliittinen siunaus, ilman eduskuntakäsittelyä. Mikäli maahanmuuton ongelmista puhutaan, niin suvaitsevampi osapuoli syyttää nuivia asioiden vastakkain asettelemisesta. Kansa jakautuu kyllä ja siitä ei voi kansaa syyttää, vaan se on seuraus huonosta maahanmuuttopolitiikasta.

Itsekin olen ihmetellyt, että mihin me tarvitsemme GCM-sopimusta. Kenen etuja se ajaa ja keneltä se on pois. Haluan olla realistinen pakolaisasiassa ja jäin hetkeksi pohtimaan hoitaako sopimus vain taudin (pakolaisongelma) oireita vai itse tautia?

Pari faktaa maailman tämän hetkisestä tilanteesta: Tällä hetkellä (2018) maailman väestöstä prosentti on pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Maailmassa oli vuoden 2017 lopussa 68,5 miljoonaa ihmistä, joita siirretään tai jotka siirtyvät maasta toiseen tai alueelta toiselle poliittisten olojen, suuronnettomuuksien tai luonnonkatastrofien vuoksi. Joka päivä 44 400 ihmistä jättää kotinsa konfliktien ja vainoamisen takia. Puhutaan siis isosta ongelmasta, vaikka tuo pakolaismassa onkin vain prosentin luokkaa koko maapallon väestöstä.

Marokon huippukokouksessa sopimusta on muokkaamassa useita maailmanlaajuisia organisaatioita YK:n johtamana. Vaikka GCM-sopimuksen voimaantulo ei välttämättä tarkoita sitä, että jokainen sen allekirjoittava maa noudattaa kaikkia sen tavoitteita. Jokainen maa voi valita siitä itselleen sopivia ja itseään koskevia tavoitteita ja toimenpiteitä. Kuten monesti mediassakin on todettu, sopimus on ohjenuora, eikä oikeudellisesti sido allekirjoittajia. Äkkiseltään herää kysymys, että miksi sitten sopia jotain sellaista, jos kaikilla on kuitenkin eri pelisäännöt? Meillä on jo entuudestaan huonoja kokemuksia EU:n taakan jaosta, jossa harvat jäsenvaltiot mukaan lukien Suomi teki niin kuin oli sovittu ja otti täyden kiintiön.

Nyt Suomen hallitus ja tarkemmin ulkoministeriö on kaikessa hiljaisuudessa muodostanut maahanmuutto- ja pakolaispoliittisen kannanoton GCM-sopimuksen puolesta. Kansallinen valmistelu on tehty EU-ministerivaliokunnan kirjallisessa menettelyssä 29.–31.5.2018. Prosessin aikana on konsultoitu sidosryhmiä, (ministeriöitä, kansalaisyhteiskuntaa sekä mm. tiede- ja tutkimusyhteisöjä) niin keskusteluissa sekä kirjallisesti, kun uusia versioita tausta- ja neuvotteluasiakirjoista on julkaistu. Tätä päätöstä ei ole missään kohtaan haluttu tuoda eduskunnan käsiteltäväksi. Vaikka Euroopan parlamentti on ottanut asiaan myönteisen kannan ja tukee prosessia, niin se ei tarkoita sitä, että Suomi kansalaisvaltiona tukisi tätä. Ei ainakaan ilman, että asiasta keskusteltaisiin ja haettaisiin poliittinen konsensus.

Monet ehkä ajattelevat, että entä sitten? Ikävä kyllä tämän tyylisistä sopimuksista on tapana tulla niin sanottu ohjenuora, jota orjallisesti noudatetaan. Itse näen jo kauhukuvia miten sopimusta käytettäisiin hyväksi poliittisessa keskusteluympäristössä. Jokainen voi jo kuulla mielessään jo seuraavaa – ”kyllä meidän on otettava lisää siirtolaisia, kun kerran olemme näin yhteisesti sopineet GCM-sopimuksessa”. Perussuomalaisen kansanedustajan Ville Tavion mukaan sopimuksesta tekee huonon se, että siitä ei johdonmukaisesti käy ilmi, onko kyse työperäisestä maahanmuutosta vai jostain muusta. Mielestäni meidän ei kannata sekaantua epämääräisiin sopimuksiin ja agendoihin, vaikka sillä ehkä hyvää tarkoitettaisiinkin. Tähän meillä vain ei yksinkertaisesti ole varaa.

Kaikki me olemme kuulleet, että pakolaisia tulee, koska on ilmastonmuutos ja väestönkasvu ja niin edelleen. Kuitenkin on perin kummallista, että YK:n omien raporttien mukaan suurin pakolaisuuden aiheuttaja on kuitenkin turvallisuustilanteiden heikkeneminen ja sota. Näitä ongelmia on nimenomaan kolmansissa maissa ja Afrikassa. Nämä samat ongelmien aiheuttajat itse istuvat YK:ssa, kuten myös heidän naapurinsa. Nyt siis yksittäisen valtion sisäisiin ongelmiin on löydetty YK:n välityksellä ratkaisu GCM-sopimus. Toisin sanoen konfliktivaltioiden johtajilla ei ole enää sitä viimeisintäkään vastuuta. He saavat edelleen alistaa, vainota ja sotia rauhassa ja apuun huudetaan muita hyvinvointivaltioita. Varsinkin silloin, kun tarvitsee siivota x väestön osa pois. Me olemme hyviä keksimään pakotteita Venäjälle, Iranille ja Pohjois-Korealle… mutta ei Afrikan pikku Hitlereille. Ikävä kyllä tämä sopimus on vastuun siirtämistä ongelmien aiheuttajilta pois ja maksajana ovat Suomen kaltaiset maat ja niiden veronmaksajat.

Lähtökohtaisesti olisi parempi pyrkiä ratkaisemaan ongelmamaiden tilanteet, jotta alueelle saadaan rauha ja jälleenrakennus voi alkaa. Ihmisten massakuljetukset eivät ole oikea tapa toimia, vaikka äkkiseltään se kuulostaisikin humaanilta teolta. Tosi asia on, että sota on julmaa. Osa ehkä muistaa vieläkin Jugoslavian hajoamisen ja siitä seuranneen katkeran sisällissodan. Sota saatiin loppumaan YK:n ja Naton yhteistyöllä, vaikka YK ei kyennyt estämään 7000 muslimimiehen teloitusta Srebrenican niin kutsutulla suoja-alueella.

Kansainvälisellä yhteistyöllä on mahdollisuus estää ja lopettaa valtaosa konflikteista. Ratkaisu ei voi olla se, että katsotaan sivusta, että mitä tapahtuu ja miljoonat ihmiset lähtevät pakomatkalle. Joskus ikävä kyllä ratkaisuja ei löydy. Kuten Israelin ja Libanonin välillä on nähty.  Mutta jos ei yritä mitään, niin mitään ei voi koskaan saavuttaakaan. Sanonpa vain, että YK on kadottanut sen tärkeimmän tehtävänsä miksi se on aikanaan perustettu, eli edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta.

Entä jos sitten olisimme sopimuksessa mukana täysin rinnoin ja valmiit vastaanottamaan tuhat määrin avun tarvitsijoita? Meille myydään nyt ajatusta pakolaisista, jotka tarvitsevat apua siis tilapäisesti. Sanalla pakolainen tarkoitettaan, että kun pakolaisen kotimaassa tilanne on rauhoittunut, niin kotiinpaluu on mahdollista. Olet varmaan ihmetellyt miksi mediassa puhutaan niin paljon siirtolaisista? He tulevat taas jäädäkseen.

Kansainvälisessä pakolaiskiintiöjärjestelmässä on tällä hetkellä arviolta 1,2 miljoonaa pakolaiskiintiöpaikkaa tarvitsevaa. Toisin sanoen siirtolaista, joilla ei ole mitään halua koskaan palata kotiinsa, kuin ehkä lomalle. Kysymys herääkin, että mikä on Suomen osuus tässä taakan jaossa? Yksi prosentti vastaa siis 12 000:a pakolaista, siis siirtolaista. Itselläni herää kysymys – Miksi Suomi ylipäänsä allekirjoittaisi sopimusta, jos se ei aio sitoutua siihen? Itse näen, että tietyillä poliittisilla piireillä perimmäisenä tarkoituksena on hakea oikeutusta neuvotelluille kiintiöpakolaismäärän kymmenkertaistamisesta.

Käy siis allekirjoittamassa adressi https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi

Jyrki Åland

16 thoughts on “Jyrki Åland: GCM-sopimus – Rajat auki, montako siirtolaista laitetaan?

 • 3.11.2018 at 04:55
  Permalink

  Kuulostaa totutulta menettelyltä; kun 2013 syksyllä Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunta ”informoi” eduskuntaa seuraavasti: EIT siirtyy 1.1. 2014 yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanoon; oikeudella seuloa pois käsittelystä selvästi aiheettomat valitukset .

  Osaksi Suomen oikeusjärjestelmää julkisiin asiakirjoihin kirjattu oikeusjärjestelmä siis muutettiin OHI eduksunnan !

  Tämän uuden järjestelmän seurauksena 99 % Suomesta lähetetyistä tapauksista seulotaan pois käsittelystä.

  On sanomattakin selvää,että roskakoriin lentää myös tapauksia, joissa on tapahtunut oikeita ihmisoikeusloukkauksia; mutta jotka eivät sovi valtaapitävien agendaan … ne siis pitää lopullisesti salata.

  No kuka valvoo tätä seulontajärjestelmää ?

  Ei kukaan : EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia; vaikka kysymyksessä olisi Suomen valitsema virkamies .( näis siis sanotaan eduksunnan oikeusasiamihen toimistossa).

  Suomessa siis laillisuutta puolustavasta organisaatiosta on TEHTY laittomuudet siunaava laitos.

  Tämän EIT episodin aikana ja jälkeen Suomessa todella on tapahtunut :

  2 ”eduksuntaa” on saatu puoluekurilla hyväksymään KASTIJÄRJESTELMÄ Suomeen : PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa,

  EIT sai ennen eduksunnan ohittamaa EIT:n seulontajärjestelmää toimivallan, jos Suomen laki / oikeusjärjestelmä oli jo ”käytetty” kokonaisuudessaan.

  No PL 118 §:n tapauksessa kansallaista järjestelmää tutkia lainsäädännöllisiä ihmisoikeusloukkauksia ei PL 118 §:n myötä enää OLE OLEMASSA; niimpä EIT:n seulontajärjestelmä luotiin ohi eduskunnan hoitamaan KASTIJÄRJESTELMÄ täydelliseksi anarkiaksi; jossa virkavalta AINA voittaa tavallisen kansalaisen.

  Todennäköisesti saamme Iljan tapauksen EIT-”käsittelyssä” seurata tällaista ”seulontaa”.

  Liisa Mariapori OHITTI EIT:n suomalasjaoksen ja voitti; siinä lienee Suomen viranomaislle motivaatio pistää tämä 99 % seulontajärjestelmä pystyyn ohi eduksunnan !

  Kun maan lakeja ja oikeusjärjestelmää ryhdytään manipuloimaan eliitin rikosten peittelemiseksi ja mahdollistamiseksi ollaan vaarallisella tiellä !

  Mitä sitten on tehty; johon ”tarvittiin” PL 118 §:n kastijärjestelmää: Pienyrittäjistä piti tehdä ihmisoikeudettomia, ja heidän omaisuuttaan varastaa !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kapapata. ( suomeksi varastaa lailla 444/2012 pankkeja pelastamaan EU-stressitesteiltä ).

  Tämä täyttää PL 118 §:n ”tarpeen”: eduksunta varstaa toisten omaisuutta ( selkeä osoitettava ihmisryhmä ) pankeile; jotta nämä voivat jatkaa kasinotalaouttaan ja huonoja päätöksiä ).

  Kun pienyrittäjä tekee huonoja päätöksiä; eikä selviydy maksuistaan… se kaadetaan varmasti poliisin ja verottajan toimesta ( lue Mriaporin kirja Verottaja tappolinjalla ).

  Suomessa PL 118 §:n kastijärjestelmä on täydessä käytössä; vaikka sen ”media” yrittääkin piilottaa; ja julkituovat tahot tuomitaan vaikka vankeuteen !

  Miten kirjoittamani sitten liittyy tähän artikkeliin ?

  Yllämanitut tiedot ovat mahdollisuus puristaa päättäjiämme ”palleista” tekemään Suomen kansan kannalta huonoja päätöksiä ; niitä joista kansainvälinen elliitti hyötyy !

  Myös rahaa käytetään tätä vahvistamaan: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Eli kiristämällä ja lahjonnalla on saatu PL 118 § ja laki 444/2012 ; kaikki kansan vahingoksi !

  Maahanmuutolla aikaansaatu kaaos on mahdollisuus ”päättäjillemme” välttyä vankilalta … syyte kansallisomaisuuden ja kansan ihmisoikeuksien ryöstö !

  Tai valtiopetos: lue Jorma Jaakkolan dokumentointi 90-luvun valtiopetoksista !

  Samalla lailla kun ”irtisanomislaki” oli savuverho He 61/2018 kansallisen tie ja väyläverkon yhtiöittämiselle / ryöstölle on maahanmuutto savuverho Valtiopetoksille ja kansan omaisuuden ryöstölle … motiivi siis on ikiaikainen raha !

  Omien rikosten peittelyn lomassa on hyvä vähän tienata vokkipisneksellä ?

  Miksi uskallan kaiken tämän kirjoittaa ?

  SYYTEILMOITUS lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12 2005 … kirjattu diaariin 8 kuukautta; ei kestä päivänvaloa vieläkään ?

  archive.is/kimmoleaks.fi

  Reply
 • 3.11.2018 at 05:18
  Permalink

  Edellä en vielä käsitellyt MIKSI Suomi pitää kalliita oikeudenkäyntejä maahanmuuttajiin liittyen; kuten Ruanda.”oikeudenkäynti” .

  Oikeasti Ruanda-tapaus oli Suomen lahjonnan maksua Suomen eliittin pitämiseksi poissa Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoilta:

  2005 ( EOA päätös 876/2/05 ; salattu 20.12. 2007 asti ) oli lähellä, ettei Suomen virkamiesten toimia tutkittu Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.

  Eoa ”päätös” … lainsäädännön tila ei ole tyydyttävä.

  Tämä ”tyydyttävyys” siis koksi sitä, että Suomen eliittiä saattaa päätyä ”kansainvälisen” tutkintaan.

  Jo ennekuin päätös oli annettu luettavaksi eduskunnalle oikeusministeriö ryhtyi toimeen: He 55/2007 syötettiin eduskunnalle tahallaan väärillä tiedoilla ja salaten EOa 876/2/05 sekä lain lausunnonantajien lausumia… ( rikoslaki tulee muuttaa; ettei missään tapauksessa käy niin ,että Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan Suomea koskevissa asioissa ).

  Heti He 55/2007 petoksellisen hyväksynnän jälkeen oikeusministeri 2008 allekirjoitti ”sopimuksen”; joka laittoi Suomen pitämään ja maksamaan mm. Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja muita tätä sopimusta ennen Kansainvälisen rikostuomioistuimen pidettäväksi kuuluneita oikeudenkäyntejä !

  Mitä Suomen eliitti sitten sai ? Sen rikokset pysyivät poissa Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoilta ja PL 118 § voitiin TOTEUTTAA ilman, että kaikki senkaltaiset jutut voitaisi suoraan lähettää Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaiksi !

  Pl 118 § nimittäin todistaa valheeksi sen mitä Suomi kertoi ”kansainvälislle”: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia.”

  Tämän järjestelmän kautta kansainvälisellä eliitillä on keino puristaa entistä kovemmin Suomen ”päättäjine” palleista … tekemään kansalle vahingollisia sopimuksia; ilman että edes kansainvälinen rikostuomioistuin ottaa ”päättäjien” tekemiä rikoksia tutkintaansa !

  Mutta koska minäkin olen tämän järjestelmän saanut selville; on vain ajan kysymys milloin suurin osa kansaa sen tajuaa ?

  Minä olenkin JO useampaan kertaan PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen … terve tuloa kerhoon; jollette vaaleissa vaihda ”päättäjiä” !

  Reply
 • 3.11.2018 at 06:49
  Permalink

  Taas haukuttiin Hitleriä, joka kuitenkin oli hieno ihminen ja vastuullinen johtaja ja jonka valtakautena ei kyllä olisi mitään ihmisvirtoja otettu vastaan eikä Afrikasta lähetelty

  Reply
 • 3.11.2018 at 08:43
  Permalink

  Maailma on täynnä kusipäisiä johtajia, siitä kaikki johtuu.

  Reply
 • 3.11.2018 at 09:21
  Permalink

  Afrikan leobardi-hattuiset diktaattorit nauravat katketakseen länsimaiden hölmöläisille.
  Miksi Suomi on aina se suurin tyhmyri? Vaikka Suomi voisi seurata maailman mahtavimman valtion U.S.A:n esimerkkiä. Estääkö punaporvareiden ja taistolaisvihervasemmiston lapsellinen Trump viha järjen käytön?

  Reply
 • 3.11.2018 at 09:52
  Permalink

  ”..mediassa puhutaan niin paljon siirtolaisista? He tulevat taas jäädäkseen.”

  ..ja jäävät tänne meidän eläteiksi verorahoilla. Silloinhan he ovat siirtoloisia!

  Siirtolainen taas meinaa elättää itse itsensä työtä tekemällä.

  Reply
 • 3.11.2018 at 10:39
  Permalink

  Se, että ongelma siirretään toiseen paikkaan ei ole mikään ratkaisumalli ongelman selvittämiseksi. On jopa pidettävä eräänlaisena uuskolonialismina sitä, että nk. ”pakolaisuuden” varjolla kehitysmaista imuroidaan ihmisiä länsimaihin, jotka eivät ole edes kriisialueita sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan sikäläinen ”elämäntapa” on perin ”kuoppaista tietä” ja siellä ”istutaan puupenkeillä” – eli se ”kulttuuri”. Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan itseään väkisin tunkevat ”pakolaiset” ovat enimmäkseen parhaassa mies kunnossaan olevia nuorukaisia, jotka ovat lähteneet elintasopakolaisina etsimään itselleen helppoa elämää ajatuksella ”hallitus antaa rahaa” ja vieläpä hyvin tietoisina siitä, ”mikä” hallitus antaa sitä eniten. Siis kyseessä ei ole työperäinen maahanmuutto ei vielä senkään vuoksi, että nämä ”moniosaajat” eivät osaa muuta kuin korkeintaan kaivaa nenäänsä.

  ”Viemällä” nämä erittäin työkykyiset ihmiset kotimaistaan YK:n globalistit samalla pummpaavat lähtömaista tuotannontekijöitä (edes paperilla) eli niitä, jotka periaatteessa olisivat sitä parasta ainesta jälleen rakentamaan kotimaitaan, sillä muistakaapa mitä tekivät saksalaiset naiset, vanhukset ja lapsetkin v. 1945 WWII päättymisen jälkeen liittoutuneiden rikkipommittamien ja tuhottujen kaupunkien raunio kasojen päällä. He muodostivat sanko ketjuja ja alkoivat spontaanisti kenenkään heitä siihen käskemättä siirtämään tiiliskiviä ja irronneita lohkareita, sillä kaikki miehet olivat joko sotavankeudessa tai kaatuneet taisteluissa. He alkoivat nostamaan tällä vähäpätöisen kaltaisella teolla Saksaa jälleen pystyyn huolimatta tappiosta, jota masentavampaa ei voi enää kuvitella, sillä sen perusteellisemmin ei voi enää sotaa hävitä kuin Saksa hävisi. Saksa nousi ennätysajassa saksalaisella perusteellisuudella ja ahkeruudella ylös helvetin syvyyksistä kuin Fenix lintu tuhkasta, jossa oli nälänhätä ja puutetta kaikesta niskassaan vielä hävityn sodan häpeä ja voittajavaltioiden syvä halveksunta, joka ulottui jokaiseen saksalaiseen niin, että he olivat sodan päättyessä valmiita ampumaan jokaisen vastaantulevan saksalaisen iästä ja sukupuolesta riippumatta.

  ”Pakolaisuus” on tänä päivänä keksitty juttu, eikä nykyisellä massa muutolla ole sen kummemmin mitään todellisia perusteita kuin esim. 10-20-vuotta sitten. Paitsi, että väestön räjähdys on nyt suurempi kuin tuolloin, joka on ainoastaan sen tulosta, että länsimaat ovat 50-vuotta lennättäneet viljasäkkejä, lääkkeitä, lääkäreitä, hoitajia Afrikkaan nimenomaan YK:n toimesta tekemällä ”hyvää laupeuden työtä”, joka nyt on räjähtänyt käsiin kuin aikapommi. Lukuisat yritykset kehitysyhteistyöllä parantaa kehitysmaiden koulutusta, ammattitaitoa, maanviljelys taitoa, tekemällä kaivoja, kouluttamalla lääkäreitä, hoitajia yms. on valunut kirjaimellisesti hiekkaan, koska sikäläiset ovat laiskoja, taikauskoisia ja aloitekyvyttömiä. Tästä ei voi syyttä naisia, jotka ovat käytännöllisesti katsoen ”synnytyskoneita”, jotka eivät ”ohkaista päivää” näe, vaan kersoja riittää aina ”reppuselkään”, sillä miehet ovan ”naimakoneita”, jotka yöllä purkavat kaiken päivän aikana kertyneen energiansa ”kyntöhommiin, mutta se, mikä tässä on pahinta se ei tapahdu pellolla, vaan ”Ryysyrannan Joosepin” tavalla kyseessä on ”pirttiviljelys”. Työtä nämä ”uraojukset” eivät haaskaa, vaan päivät makoillaan palmun alla varjossa tai lyödään sikäläistä ”korttia” muiden miesten kanssa turisten pureskellen sikäläisiä ”luonnonantimia”, josta seuraa perin ”eteerinen olo”. Naiset kantavat päänsä päällä väh. 30 km:n päästä vettä lapsilauman kera.
  Kun länsi vei viljaa kasvoi ihmiskanta Afrikassa ”kani luokkaan”, koska ihminen jälleen kerran puuttui luonnon kiertoon estämällä sitä karsimasta liian suurta kantaa pois aivan kuten sopulien ja myyrien kohdalla, jolloin tulos on nyt tämä.

  Eurooppa ja Pohjois-Amerikka YK:n pakottamana aiheutti väestöräjähdyksen ”hyvällä sydämellä” ja nyt edm. maiden olisi taas otettava omiin maihinsa nämä heinäsirkkalaumat jonkin humanitäärisen ja ihmioikeuksillisten periaatteiden mukaiseti samalla varmistaen sen, että ne myös itse tuhoutuvat siinä samassa.

  Afrikka on laitettava laihdutuskuurille ja mitä tulee kaikkiin muihinkin kehitysmaihin jokaisella mantereella, on niillä ”lebensraumia” ja mahdollisuuksia kehittää niistä sivistysvaltioita, jos he vain sitä itse haluavat ja elleivät he sitä kykene tekemään on se heidän oma asiansa.

  Reply
  • 3.11.2018 at 11:54
   Permalink

   Hyvinpä kuvasit erityisesti YK:n toiminnan mielettömyyden isossa mittakaavassa. Ensin aiheutetaan kehitysmaissa väestöräjähdys, sen jälkeen tärkeimmät YK:n jäsenvaltiot aiheuttavat niissä sotia ja nälänhätiä, joiden vuoksi YK organisoi pakolaisjärjestelmän, joka ajan mittaan ylikuormittuu. Lopulta YK puskee pienet, mutta vauraat jäsenvaltionsa ottamaan vastaan pakolaisia mielin määrin.

   Perinteisen kiintiöjärjestelmän voisi kestää noin 1000 tulijan vuosimäärällä, mutta tämä tuskin tulee jatkossa riittämään.

   Kaikkien pahin ilmiö onkin sitten nk. elintasopakolaisuus, jonka uusin muoto on ilmastopakolaisuus. Tämän ja perinteisen siirtolaisliikkeen raja on häilyvä. Perinteinen siirtolaisuus on työperäistä ja hyödyttää myös vastaanottomaata ainakin taloudellisesti. Suomen kaltaisen pienen populaation kohdalla on kuitenkin oltava tarkka määrien suhteen. Suomi ei pysyisi Suomen näköisenä ja oloisena, jos tulijoita olisi vuodessa lähemmäs 10.000. Tämä johtuu siitä, että nykyinen syntyvyys on vain noin 50.000 ja jo 1/5 tulijoita tähän määrään alkaa muuttaa väestörakennetta. Suomen suvakkipäättäjät todennäköisesti tavoittelevat yli 20.000 tulijan vuositasoa, mikä riittää muutamaan Suomen väestörakenteen ja kulttuuriolosuhteet peruuttamattomasti. Tavoitellut määrät lienevät tätäkin suurempia.

   Reply
   • 5.11.2018 at 07:13
    Permalink

    Kiteytetään asia yhteen sanaan: Rotusota.

    ”Valkoinen heteromies – lievästi ärsyttävää”:

    Reply
 • 3.11.2018 at 11:11
  Permalink

  Ei mitään pakolais tai siirtolaissopimuksia!

  Ainoa voimassa oleva sopimus on niskalaukaus niille jotka allekirjoittavat Suomen kannalta tuhoisia sopimuksia.

  Reply
 • 3.11.2018 at 12:50
  Permalink

  Sopimus on luonteeltaan moraalinen sitoumus, jonka juridiset yksityiskohdat maa voi itse muokata. Se on rinnastuu vuonna 1965 laadittuun ”Kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskevaan kansainväliseen yleissopimukseen”.

  Tälle vuoden -65 sopimukselle vastakkaisesti se ei painota enää yksittäisen maan oikeutta rajata resurssejaan siirtolaisilta pohjautuen kansalaisuuteen vaan se pikemminkin velvoittaa jakamaan kaikki yhteiskunnalliset oikeudet ja resurssit kaikkien maassa olevien kesken.

  Sopimuksen tarkoitus on taata siirtolaisille turvallinen, järjestäytynyt ja säännöllinen siirtyminen maasta toiseen. Sopimuksessa siirtolaisuus käsitetään laajasti, joten turvapaikan hakijat sisällytetään siirtolaisuuteen ryhmänä, joka on muiden yleisoikeuksien lisäksi oikeutettu kansainväliseen suojeluun.

  Sopimuksessa lisäksi velvoitetaan Suomea huolehtimaan siitäkin, että esimerkiksi Afrikan maissa asuvilla on kaikki mahdolliset oikeudet ja perustarpeet. Täten Suomen ja autettavan maan kohtalot kietoutuvat toisiinsa.

  Sopimuksessa lähdetään siitä, että siirtolaisuus on rikkaus, joten myös Suomen yhteiskunnan edut tulevat huomioiduksi kun siirtolaisuutta tuetaan kaikin mahdollisin keinoin. Syrjintä, rasismi, xenofobia ja suvaitsemattomuus saavat pontta vääristyneestä informaatiosta ja luonnollisestikin kumpaakin ilmiötä tulee karsia kovalla kädellä.

  Kun sopimusta lukee alkaa väkisinkin naurattamaan -luonnollinen reaktio järjettömän maailmanparannusutopian edessä.

  Muutama ote sopimuksesta:

  ”The Global Compact is based on international human rights law and upholds the
  principles of non-regression and non-discrimination. By implementing the Global Compact, we
  ensure effective respect, protection and fulfilment of the human rights of all migrants, regardless
  of their migration status, across all stages of the migration cycle. We also reaffirm the
  commitment to eliminate all forms of discrimination, including racism, xenophobia and
  intolerance against migrants and their families.”

  ”We also must provide all our citizens with access to objective, evidence-based, clear information about
  the benefits and challenges of migration, with a view to dispelling misleading narratives that
  generate negative perceptions of migrants. ”

  Reply
  • 3.11.2018 at 16:57
   Permalink

   Luuletko todella, että tässä kukaan ihan oikeasti yrittäisi parantaa maailmaa? Kyseessähän on selkeästi meidän kaikkien tuhoaminen ja nujertaminen. Mutta persuagitaattorien tehtävähän on yrittää petkuttaa kansaa ja väittää roistoja ja pahoja ihmisiä hyvää tarkoittaviksi hölmöiksi tms.

   Reply
 • 3.11.2018 at 17:13
  Permalink

  Aamen, se on Suomen loppu, kun tätä sopparia ”päästään noudattamaan” ja sitähän meidän valtaapitävät varmasti tekevät.

  Mistähän hakisi ”turvapaikkaa”?

  Miettikää kantasuomalaisten syntyvyyttä-alhainen entä kolmansien maiden tännetulleiden, jotka saavat etuudet veroistamme-korkea.
  Ei tarvita kuin pari,kolmevuosikymmentä, jolloin päätösvalta siirtyy muille kuin kantasuomalaisille korkean syntyvyyden vuoksi.Ja tämän sopparin myötä ,jos toteutetaan,aikaisemminkin.

  Meidän esivanhempien rakentama maa,sama kuin valloitettu”,no mitenhän alkuperäisasukkaiden voi käydä?Sitä sopii miettiä.
  Tämä on niin järkyttävää, että uskotteko oikeasti, että ensi kevään vaalien jälkeen kaikki muuttuu auvoiseksi ja palataan vanhaan?-en usko.
  Tämä on niin ikävää, että surulliseksi vetää.Toivon ihmettä.

  Reply
 • 4.11.2018 at 09:58
  Permalink

  Tätä tietenkin perustellaan näillä vanhoilla argumenteillä, että mehän olemme niin paljon velkaa muille. Vietiinhän sotalapsia turvaan Ruotsiin. Ja muistanpa minäkin, kun suolaveden koviksi kuivattamia Yhdysvaltain merijalkaväen käytöstä poistamia maihinnousukenkiä jaettiin kengätttömille lapsille. No, tässä lapsien Ruotsiin viemisessä oli suurempi asia takana. Suomen johtajat olivat sikäli pessimistisiä, että pelkäsivät maan joutuvan Stalinin kouriin ja tuhottavaksi kuin inkerin suomalaiset. Suunnitelma Alaskaan Suomen väestön evakuomiseksi oli sotatilanteen vuoksi rauennut mahdottomana. Oli valmistauduttu alistumaan ja suomalaisen heimon säilymiseksi lapsia lähetettiin Ruotsiin ja Tanskaan turvaan. Tämän velan korkoja me edelleen maksamme. Velka näyttää olevan mafian heiniä, eli maksoipa korkoja miten paljon hyvänsä, pääoma ei lyhene.

  Reply
 • 4.11.2018 at 18:57
  Permalink

  On rasismia vaatia Afrikkaa kohtelemaan kansalaisiaan oikeudenmukaisesti.

  Kaikkihan ”tietävät” ettei afrikkalainen valtio kykene ryhdistäytymään.

  Vastuu siis valkoiselle miehelle!
  Maksu työläisille.

  Reply
 • 12.1.2019 at 18:40
  Permalink

  Silti menette kaikki maanataina töihin.
  Ettekö ymmärrä että päättäjillä on valtaa tasan niinkauan kun kansa käy kiltisti töissä.
  Kun ravintolat menee kiinni sipilä ja hänen vajaamieliset kollegat kuolevat viikossa nälkään.

  Ainut keino pelastaa suomi on vallankumous. Ja päättäjien julkinen teloitus joka toimii pelotteena seuraaville johtajille.

  Mutta siihen suomen kansasta ei ole sillä tämä lammaslauma käy nöyrästi töissä viimeiseen mieheen asti aivan sama kuinka paljon veroja ja ministerien palkkoja nostetaan niin silti te tollot maksatte kaiken mitä käsketään
  .
  Vaikka on jo selkeää että kukaan teistä ei tule edes eläkettä saamaan ellei itse ole patjan alle säästänyt..

  Ja turha syyttää päättäjiä te työntekijät olette itse nöyryydellänne suomen pilannut.

  Viiskytluvulla oli miehillä vielä munaa lakkoilla. Eipä ole enään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.