KD:n Räsänen huolissaan kristityiksi kääntyneiden turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta

Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen kansanedustaja on huolissaan kristinuskoon kääntyneiden turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta. Räsäsen huoli heräsi, kun tieto sisäministeriön kaavailemista muutoksista turvapaikanhaun uusintahakemuksiin tuli esiin.

Sisäministeriön kaavailemissa muutoksissa uusintahakemus voitaisiin tutkia vain, jos hakemus sisältää jotakin uutta merkittävää tietoa, tai asiassa on muuten ilmennyt uusia seikkoja tai perusteita, jotka lisäävät merkittävästi sen todennäköisyyttä, että hakija tulisi katsoa kansainvälistä suojelua tarvitsevaksi.

Tavoitteena kyseisessä uudistuksessa on vähentää uusintahakemuksien määrää. Räsänen kertoo KD-lehdessä ymmrätävänsä tuon tavoitteen, mutta on, kuten sanottua, huolissaan turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta.

– Ymmärrän kyllä sisäministeriön tavoitteen varmistaa, että turvapaikan perusteet tulisi kattavasti esitettyä ensimmäisessä hakemuksessa, eikä uusintahakemusten määrä turhaan kasvaisi, Räsänen sanoo.

Erityisesti ex-sisäministeri on huolissaan kristinuskoon kääntyneiden turvapaikanhakijoiden tilanteesta, jotka eivät Räsäsen mukaan välttämättä uskalla tai ymmärrä kertoa kääntymisestään ja mahdollisesti kotimaassa odottavasta, uuteen uskontoon perustuvasta uhasta.

– Tällöin heillä on oltava mahdollisuus vedota näihin seikkoihin uusintahakemuksen yhteydessä, vaikka perusteet olisivat olleet olemassa jo ensimmäisen hakemuksen jättämisen yhteydessä. Tämän mahdollisuuden toteutuminen tulee varmistaa vielä esityksen valmistelussa, Räsänen esittää.

Räsäsen mukaan uskonnon merkitys turvapaikkahakemuksien käsittelyssä on ”aliarvioitu tai ohikatsottu”.

Lähde: KD-lehti

Muokattu 2.10: Poistettu tuplamä tullut Räsäsen kommentti

 

21 thoughts on “KD:n Räsänen huolissaan kristityiksi kääntyneiden turvapaikanhakijoiden oikeusturvasta

 • 1.11.2018 at 22:52
  Permalink

  Mitä Kataisen ja Stubbin hallitusten ainoat munat omistanut ex ministeri Räsänen nyt höpäjää?
  Jos joku valerefugee on kääntynyt Suomessa kristinuskoon niin se ei estä palautusta kotimaahan sillä turvapaikka surffareiden kotimaissa on jopa syntymäkristittyjä. He eivät ole lähteneet mihinkään todellisten vainojen jaloista, koska Eu ja länsimaat nuolevat kiihkoissaan islamin rectumia.
  Räsänen taitaa vetää ääntenkalastajan roolia, kun vaalit ovat tulossa.
  Hallituksen ja sosialististen kansanedustajien
  harakiriliberaali-politiikan seurauksena Suomesta on tullut moniongelmainen maa. Silti vieläkään hallitus ei kanna vastuutaan ja määrää tiukkaa rajavalvontaa ja laittomien karkoituksia.
  Orpokin haaveilee paikasta jossakin Brysselin päätöstenpöydässä tajuamatta että pikkuvaltioiden edustajat eivät pääse eteisaulaa pidemmälle kun isot pojat kokoustavat.

  Reply
 • 1.11.2018 at 23:17
  Permalink

  Sitaatteja Karl Heisen teoksesta Entente-vapaamuurarit ja maailmansota (1919):

  Vapaamuurari A.G: Mackey on selittänyt, että ”Mitä viheliäisin roistomaisuus, törkein petos ja julmimmat mahdolliset rikokset ovat sallittuja, jos vapaamuurarit näin päättävät” (Mackey: Masonic Iourisprudence teoksessa Theologie und Galube 1915, s. 667). Onko siis ihme, että esim. jeanne ja Frédéric Regamy on sanonut: saksalaisia on 20 miljoonaa liikaa. Eurooppa on heistä vapautettava (eli siis heidät oli murhattava)” (L’Allemange ennemi).

  S. J. Gruber, ”Stimmen der Zeit”,1918: Kun sitten kanuunat vaikenevat ja vapaus ja merenkulun turvallisuus on taas turvattu, tällöin ei kamppailu suinkaan ole ohitse. Sen täytyy jatkua vain enemmän toisilla areenoilla, vain toisin keinoin, salaisin ja pehmeämmin. Jokainen, joka on vapaamuurariasioista selvillä ja tuntee voimat, joille vapaamuurarit ovat vihollisia, huomaa epäilemättä asian, kun vain lukee päivän lehdet ja seuraa tapahtumia.”

  Elikkäs mokutus ja pankkiirien rosvous ja sosiaalidemokratia alkoivat tuhota ja bolshevisoida Saksaa ja saksalaisia kansakuntana, tämä on se toisin keinoin taistelu kristinuskoa ja eurooppalaisia kansakuntia ja kulttuureita vastaan.

  Vapaamuurarit voivat tehdä millaisen rikoksen hyvänsä. Kaikki on sallittua heille.

  Perkele.
  Kokoomus ollut hallituksessa kolmekymmentä vuotta. Kolmekymmentä vuotta takaperin Suomen ulkomaan velka oli lähes 0. Nyt se on velkaa ulkomaille noin 115 miljardia eli yli kaksi kertaa valtion vuotuinen budjetti.

  Juutalaisten kätyrit (koirat tai huorat niinkuin he itse käyttävät näitä kuvaamia termejä) eli vapaamuurarit ovat järjestelleett Suomen asioita aina 1920 luvulta lähtien. Sotien jälkeen oli kasvua ja rapparit valtasi työpaikkoja ja aloittivat hyvä-veli pelin. Nyttemmin kaikki hyvinvointi on globalisoitu (juutalaisille) ja rapparit on olleet koirina ja kusettajina.

  Vapaamuurarikikka 1: manipuloi, eli pyydä vapaamuurariloosiasi manipuloimaan epäilemäsi vihamiehen 40-vuotias tyttöystävä raskaaksi esim. lupaamalla tälle naiselle avioliitto vihamiehesi kanssa. Seurauksena tuo iäkäs tytöystävä voi syntyneen lapsen lisäksi saada rintasyövän korkean iän ja raskauden seurauksena ja myöhemmin menehtyä tuohon sairauteen. Näin olet voittaja, olet saanut epäilemäsi vihamiehen elinikäiseen isyyteen ja yksinhuoltajuuteen tuon tempun seurauksena. Muista pitää temppu salassa. Voit tiputta joitain vihjeitä uhrillesi ja rehennellä vapaamuurariveljillesi.
  Vapaamuurarikikka 2: estä epäilemäsi vihamiehen pääsy pois yrityksestäsi muiden vapaamuurariveljiesi avulla (muiden firmojen HR päälliköt). Valehtele heille tarkoituksesi ja määränpääsi.
  Vapaamuurarikikka 3: manipuloi epäilemäsi vihamiehen tytöystävä tai aviovaimo riitautumaan vihamiehesi kanssa. Aiheutat avioeron. Tämä onnistuu takuu varmasti niinkuin on onnistunut satoja kertoja ennenkin Suomessa. Olet voittaja. Olet suuri. Olet JUMALA. Onanoi onnistumisesi kunniaksi.
  Vapaamuurarikikka 4: mene vielä manipuloimaan epäilemäsi vihamiehen eronnuttta vaimoa, jotta tämä hukkaa lopullisesti kaiken omaisuuden, joka muutoin olisi jäävä lapsillesi.
  Vapaamuurarikikka 5: aiheuta vihamiehellesi hermoromahdus, mieluiten siten, ettei hän tiedä, että se on sinun syytä. Heti sen jälkeen hermoromahduksen jälkeen ole tiiviisti vihamiehesi kanssa kahdestaan, näin hän leimautuu sinuun ja hänestä tulee sinun kesy ikioma koirasi. Testaa aika ajoin ikioman koirasi uskollisuutta ja muista moittia riittävän usein taataksesi koirasi vankkumaton uskollisuus. Vertaile koirasi ominaisuuksia vapariveljiesi kanssa ja hanki heiltä tietoja koirankasvatuksesta. .

  Kaiken noiden kikkojen jälkeen epäilemäsi vihamies on lähellä pohjaa. Rahat on loppu ja usko huomiseen on lähes nolla. Kiitos vapaamuurarien, juutalaisten kätyrien

  Meitä on monia sellaisia kristittyjä jotka emme uppoa huku tohon saastaan.

  Osaatteko edes hävetä. En usko.

  Reply
 • 2.11.2018 at 06:33
  Permalink

  Ilmeisesti ei kuitenkaan ole huolissaan Suomen LASTEN; evlut hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien IHMISOIKEUDETTOMUUDESTA Suomessa ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex ( luulisi jokaisen kansanedustajan sen tietävän) PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomessa siis omalta kansalta on ”perustuslaissa” poistettu samanlaiset ihmisoikeudet; jotka halutaan taata tänne tuleville .

  Tämän PL 118 §:n KASTIJÄRJESTELMÄN turvaamiseksi piti 2008 LAHJOA Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa.

  Se toteutetiin seuraavasti: Hr 55/2007 hyväksytettiin eduskunnassa tahallaan väärillä asiakirjoilla ja velehetelemalla kansaneadustajille: Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole .

  Eduksunnalta salattiin EOA päätös 876/2/05; jossa laillisuusvalavoja käveli koko Suomen oikeusjärjestelmän yli: ..poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa preisdentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( tuonkaltainen rikosilmoitus on Porin poliisilla ollut ”esitutkinassa ” 9.8. 2005 lukien ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastossa 9.12. 2005 lukien allekirjoittaneen toimesta tehtynä )

  2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa; Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa.”

  Suomi VALEHTELI myös Kansainväliselle : ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia”.

  Pl 118 § todistaa tämän aukottomasti valheeksi !

  Mitä juttuja tekemieni syyteilmoituksen ja rikosilmoituksen lisäksi sitten jää/ on vaarassa jäädä ikuisesti tutkimatta PL 118 §:n ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN seurauksena :

  Jorma Jaakkolan kotisivuillaan dokumentoimat 90-luvun VALTIOPETOKSET; Kalevi Kannuksen kirjassa Rahan ja vallan pelurit dokumentoitu 90-luvun omaisuuksien ryöstö pankeille ; lailla 444/2012 suoritettu miljardien pienyritysten omaisuuden siirtäminen pankki-vakuutuslaitoksille . ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus” ). Ja lasten; hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien tekeminen ihmisoikeudettomiksi !

  Myös Olli Pusan kirjan Renkien kaappaus kai kuuluu samaan kateggoriaan ?

  Ja KAIKEN tämän salaamiseksi kansalaisten sananvapaus on pitänyt viedä !

  Vaalivilppien käsittelyn jätän eräille muille tahaoille !

  Jo 2006 pyysin Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta lopettamaan tämän ; huonosti meni :

  EOA kanslaipäätös 1350/4/08 EIT:n suomalaishenkilökunnan jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Valtakunnansyyttäjänviraston asiakirjoja ei voida käsitellä.

  Siis MYÖS EIT on mukana peittelemässä PL 118 §:ää ja sen ”esitöitä” ! ( EIT 24221/06 leino versus Suomi ).

  Pl 118 §:n valtiopetos esitöineen ( Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ) on senverran pieni ihmisoikeusloukkaus; että se voidaan JÄÄVINÄKIN seuloa pois käsittelystä !

  Lisää julkista tietoa; archive.is/kimmoleaks.fi… jonka suoralinkit kuitenkin on valtiovallan toimesta estetty ?

  Olen siis sanavpaudeton; ihmisoikeudeton ja julkisen eduksunnan varkauden ( laki 444/2012) kohde; joka ei saa ”poliisia” / Valtakunnansyyttäjänvirastoa tätä tilannetta korjaamaan … ja EIT ja Kansainvälinen rikostuomioistuinhan on LAHJOTTU !

  Reply
 • 2.11.2018 at 07:00
  Permalink

  Vittu mitä paskaa!
  Jos kristinusko on peruste turvapaikalle näitähän kääntyy ykskaks miljoonia!

  Ei ole saatana pakko, pelkkää kikkailua ja kusetusta!
  Pysykööt OMASSA maassaan ja OMASSA uskonnossaan!

  Reply
  • 2.11.2018 at 13:08
   Permalink

   Vaikka agnostisuus tai henkilökohtainen henkisyys olisi parempaa niin se on ymmärrettävää että lapsuudesta asti autoritaariseen uskoon ja uskonkappaleisiin kasvatettu vaihtaa totaalisen paskaisen osittain paskaiseen. Hyvä niinkin, siis olettaen että kääntymys olisi aito – sitä ei voi tietää, eikä voi karkoittaa jos myöhemmin osottautuukin ettei ollutkaan kirkon, vaan moskeijan aktiiviuskovainen.
   Sanoisin että niitä uskoon kääntyneitä kristittyjä nuo islamilaiset maat kaikkein eniten tarvitsee. Ja jos on oikeasti uskoon kääntynyt niin eihän se ole ongelma: mahdollinen marttyyriys ja taivaan suurimmat palkinnot. Todellinen usko ei voi olla pelkuruutta, vaan halu todistaa ja pelastaa muitakin turmiolta (siis jos kristittyjen omia sanoja ja Jessen esimerkkiä seuraa).

   Reply
 • 2.11.2018 at 07:04
  Permalink

  on se akka saatanan sekasin…

  Reply
  • 2.11.2018 at 10:05
   Permalink

   No niin on. Vidu ku kaikki on iha sekoboltsei.

   Reply
  • 24.4.2019 at 18:07
   Permalink

   lähes yhtä sekopää kuin Piupau ja se Oulun kana – siis se tüppüräinen.
   Ei kun seksinostokieltoa pukkaamaan, kun muurariveljet Suomea ryöstävät.

   Reply
 • 2.11.2018 at 07:20
  Permalink

  Uskonto on tullut takaisin sitten 50-luvun politiikkaan ja hämärtää järjen reaalimaailman uskomuksista ja taruista. Soini on hyvä esimerkki miten uskonto vie sen viimeisenkin järjen valon Seuraavaksi joku vihreä vetäää yksisarviset tähän soppaan, koska joku matu uskoo niihin ja siksi palautusta ei voi tehdä. Muslimit katsovat yksisarvisten olevan vaaraksi muslimien uskomuksille.

  Reply
 • 2.11.2018 at 08:47
  Permalink

  Eiköhän palautettava ymmärrä jo menomatkalla viskata kastetodistuksensa menemään, kun on tulomatkallakin ymmärtänyt heittää paperinsa hiiteen. Sen sijaan Suomessa oikeusturvaa ei saa kuin isolla rahalla. Kuten eräs eläkeläinen totesi, että rapussissa ne on pieneläkeläisen sotu.

  Reply
 • 2.11.2018 at 09:23
  Permalink

  Ensimmäiseksi näille kääntyneille pitää tarjota pekonia. Jos ei maita, niin tietää vale kristityiksi.

  Reply
 • 2.11.2018 at 10:47
  Permalink

  Minäkin uskon jo nyt salaliittoteorioihin, koska kaikkii on niin järjestelmällisesti ”pilattu”.
  Verkostot,”hyvävelisiskopiirit”…niiden on valta ja muut ei pääse etenemään.
  Suomessa asuu KAKSI kansaa jo tuolta n.1300-1400 luvulta, ja alkuperäiset Suomen asuttavat ( ei lappalaiset ole) suomensukuiset heimot eivät ole vallassa omien esivanhempien maassa-tämä on niin kornia.

  Kun historiaa tarkastelee, kyllä ihmettelee,että Suomen kartanot ym. N.1500-1600 luvulta oli ihan kaikki vierasperäisten sukujen hallussa,vaikka tämä on suomensukuisten mas.Suomensukuise heimot ,heillä oli vielä 1000 luvun hallussa todella vauras ja järjestäytynyt yhteiskunta ja linnavuoret,pyhät paikat monet ovat olleet vanhojen kartanoiden vieressä.

  Juu ”muualta tänne muuttaneet” varmaan osti kaiken suomensukuisilta,ihan varmasti!.Ja tähän ilmeisesti linkittyy se, ettei ”perkule” Suomen upeaa ennen 1300-lukua olevaa historiaa tutkita Museoviraston toimesta.Ei kanavoida verorahoja siihen,siis kansan maksamia.
  Tiesitte varmaan, että Suomen Kvenlannin alueet rajoittui Ruotsissa Tukholman korkeudelle pohjoisesta ja itämeren vallitseva kieli oli n.500 luvulla SUOMI,koska suomensukuiset asutti koko seutua.
  Voi vattu, että vatuttaa historiasta kiinnostuneena Suomen OIKEAN HISTORIAN POISPYYHKÄISY.

  Reply
  • 3.11.2018 at 08:03
   Permalink

   Eikä vatuta ainoastaan Suomen historian, vaan koko ihmiskunnan historian POISPYYHKÄISY. Mikäli aidosti ryhdyt tutkimaan esim. ensimmäisen ja toisen maailmansodan tapahtumia, tulet huomaamaan sen, että kaikki tiet johtavat Satanistisen Vatikaanin ROOMAAN. Black pope ja jesuiitit = mafia = ihmiskunnan petollinen myrkky, joka hallitsee Black Nobilityn alaisuudessa sotilasjärjestöjä, politiikkaa, rahajärjestelmää, suojelupoliiseja, sisällissotia, terrorismia, suurteollisuutta, uskontoja, lääketeollisuutta, koulutusta, tiedettä, massamediaa, aseteollisuutta, taidetta, huumekappaa, sairaaloita, ihmiskauppaa, orjuutta, ym. maailmanlaajuisesti…. ja kaikki salaseurat ja suurorganisaatiot mukaan lukien.

   Kaikki, mitä luulet tietäväsi rahan ja ns. itsenäisten valtioiden toiminnasta on valetta. TÄMÄ HÄMMÄSTYTTÄVÄN MASSIIVINEN PETOS, jota hallitaan maailmanlaajuisesti korruptiolla ja valheellisella massamedialla, on paljon syvempi kuin luulet!

   Reply
 • 2.11.2018 at 11:17
  Permalink

  Aidot käännynnäiset olisivat arvokkaita ja niitä voi lähettää lähetystyöntekijöiksi kotimaihinsa ja evankeliointia turvaamaan voitaisiin laittaa muutama Naton (ent. Suomen Armeija) sotamies. Olisi niilläkin jotain muuta tehtävää kuin Afganistanin unikkopeltojen suojeleminen.

  Reply
 • 2.11.2018 at 11:55
  Permalink

  Turvapaikan hakemisen ollessa mahdollista hakijat keksivät loputtomiin uusia keinoja ja syitä. Kun yksi hakemus hyväksytään, tulee kymmenen uutta hakemusta lisää. Hakemuksia tulee siis rajaton määrä.

  Ratkaisu on turvapaikkojen antamisen lopettaminen Suomesta. Kyllä.. ei turvapaikkaa Suomesta, ei vaikka olisi kuinka vainottu. Ei vaikka olisi minkälaiset näytöt ja todisteet. Ei.. ei …ja vielä kerran ei.

  Sensijaan turvapaikan hakijalle tulisi antaa paikka joltain turvaleiriltä jossain kehitysmaassa. Suomi maksaisi kustannukset. Kehitysmaa saisi rahaa, turvapaikan hakijat saisivat turvan. Leirilta saisi hakea siirtolaisen asemaa mistä tahansa maailmasta.

  Reply
 • 2.11.2018 at 12:46
  Permalink

  Uskokoon ken tahtoo nää käännynnäiset…..

  Reply
 • 2.11.2018 at 12:55
  Permalink

  Vastahan yksi sellainen katkoi pään naiselta Porissa ollen siinä ”sivussa” ehdokkaana kirkollisvaaleissa.itsensä sikäläisen suvakki-papin armollisessa suojeluksessa. Sanoisinko, että kyseinen ehdokas aloitti vaalityönsä ”leikkauksilla” eli hän ei tule lupaamaan mitään ruusutarhaa, vaan ”itkua ja hammasten kiristystä”, siis ei mitään ”unelmahöttöä”, vaan hänen kannoissaan on todellakin ”lihaa luun ympärillä”.
  Ei muuta kuin kipin kapin äänestämään, sillä kirkko kaipaa uutta veren valutusta!

  P:S. Muslimi ei käänny kristityksi vasta kuin itse Jeesus on ilmestynyt hänelle. Youtubessa on ainakin aikaisemmin ollut kyseisestä aiheesta olevia tunnustuksellisia juttuja. Uskokoon ken tahtoo, mutta uskon asioistahan tässä nimenomaan kyse onkin. Tämä kuitenkin kertonee siitä, että itsensä uskontokuntamme perustajan on laitettava ”itsensä likoon”, ennen kuin muslimi häpee. Mitä tulee ent. muslimin käsitykseen jättämästään uskonnosta, hän jakaa kaikki samat arviot siitä kuin ns. täydessä hengen ja järjen voimissa olevat suomalaiset punaniskat eli ne tahot, jotka ”tunnustavat” lauantai saunaa ja suureen ääneen itkemistä kun Suomi pärjää urheilussa… tai häviää.

  Reply
 • 2.11.2018 at 15:53
  Permalink

  Toteanpa vain yleisellä tasolla, ” vääriä profeettoja” on tänä päivänä ”liikkeellä” aika paljon, ”tyhjät tynnyrit vaan kumajaa”,samoin ” harhaan” johtajia ja ”susia lampaan vaatteissa”.

  Tarkkuutta vaaditaan ,mihin /kehen voi luottaa .

  Esim.huumeet median mukaan alkaa olla nuorten ja jopa lastenkin parissa ongelma, aivan järkyttävää , kertoo ” ajan laadusta, kun ei ole terveitä arvoja”jne..
  Riittääkö tällä rouvalla esim.näihin huolta/kiinnostusta taikka ”muukalaismiesten” tekemiin (kantasuomalaisiin naisiin)raiskauksiin/joukkoraiskauksiin, rikoksiin ?
  Eduskunnassa ei näyttäisi tekojen puolesta olevan ketään tämän kansan/maan etua ajavia poliitikkoja, joten ei haittaa, vaikka kaikki tippuisi seuraavissa vaaleissa ja saataisiin uudet,isänmaalliset aidosti päättäville paikoille,muuntyyppisillähän ei kaiketi Suomen kansa tee yhtään mitään.

  Reply
 • 2.11.2018 at 18:36
  Permalink

  Turvapaikanhakijat ja sosiaalisiirtolaiset tulee pitää Suomen rajojen ulkopuolella.
  Se on ainoa järkevä tapa hoitaa asia.

  Valtaosalle populistipoliitikkoja ei järjellinen toiminta kuulu arsenaaliin.

  Räsänen on hyvä esimerkki siitä, miten ”siirtolaiset” hallitsevat peliä ja saattavat koko Suomen kansan naurunalaiseksi.

  Reply
 • 6.11.2018 at 10:36
  Permalink

  Sama R-akka haluaa säätää myös lakia niin että raiskattu nainen ei saa tehdä aborttia, että voi olla ihminen sekaisin, no, sitä uskonnot tekee ihmiselle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.