Suomalaispari halusi hakea turvapaikkaa Afganistanista – Kuinkas kävi? (Video)

Espoolainen Kauppakeskus Entresse on tänään ollut afgaanien passinhakupiste. Striimeiltä tutut isänmaalliset halusivat hakea turvapaikkaa Afganistanista, sillä he tuntevat olonsa Suomen ”suvaitsevaisessa ilmapiirissä” vainotuksi.

Videodokumentoija Olli Heikkilä ja hänen ystävättärensä ottivat tänään selvää, järjestyisikö heille turvapaikka Afganistanista, jossa ei ole hybridikeskuksia seuraamassa kansalaisten jokaista liikettä. He olettavat Afganistanin olevan heille turvallisempi maa kuin Suomi.

Vartijat estivät parivaljakon pääsyn afgaanivirkailijoiden luokse vedoten puuttuvaan numerolappuun. Paikalle pyyhälsi Espoon kaupunginkirjaston aluejohtaja Sunniva Drake, joka nimitteli pariskuntaa hulluiksi.

Sekä Heikkilä että hänen ystävättärensä ovat kuitenkin kertomansa mukaan joutuneet suomalaispoliisien kiduttamaksi.

Vartijat eivät päästäneet paria sisään edes numerolapulla, joten kaksikko suuntasi rakennuksessa sijaitsevaan ompelimoon.

– Lähetystöalueelle pyrkijät profiloitiin etnisesti, eikä suomalaisiksi oletettuja päästetty lähetystöalueelle. Yritimme naamioitua afgaaneiksi päästäksemme hakemaan turvapaikkaa, kirjoittaa Olli Heikkilä YouTubessa.

Kaksikko totesi kuitenkin tarvitsevansa jotain peittävämpää, kuten burkan. Mutta sitten lykästi.

– Ystävällinen afgaani päästi meidät takaoven kautta lähetysalueelle hakemaan turvapaikkaa. Rasistiset suomalaiset vartijat kuitenkin heittivät meidät ulos, vaikka ilmaisimme selkeästi hakevamme turvapaikkaa, kirjoittaa Olli Heikkilä.

Taikasana ’asylum’ ei toimi ainakaan Espoossa.

Lähde: YouTube / Heikkilä Olli

Aiheeseen liittyvää:

Korjaus 30.10. klo 16.04: Heikkilän seuralainen muutettu ystävättäreksi.

29 thoughts on “Suomalaispari halusi hakea turvapaikkaa Afganistanista – Kuinkas kävi? (Video)

 • 29.10.2018 at 21:28
  Permalink

  Ja millähän mandaatilla muuten mies/nais/mikälie-oletettu (?) kirjastontäti Sunniva Drake on yhtään mikään auktoriteetti vaikuttamaan passien jakelussa yhtään kenellekään?

  Reply
  • 30.10.2018 at 21:27
   Permalink

   Mietin täsmälleen samaa. Tuo Sunniva on hillinut mukana lähes kaikissa pakolaisten mielenosoituksissa ja heilui myös kauppatorin pakolaisleirissä koko sen puolivuotta. Käytls kaikissa videoissa missä kyseinen kanttura on esiintynyt kertoo sen, että tämä Sunniva on pahasti häiriintynyt ja melkovarmasti mielenterveystoimiston potilaita. Herääkin kysymys että miten ihmeessä noin epävakaa yksilö saa toimia Espoon kaupungilla missään virassa?! Ainoa oikea paikka tälle ”naiselle” on avohoito-osasto!

   Reply
 • 29.10.2018 at 21:45
  Permalink

  On täysin laitonta jakaa passeja kauppakeskuksissa ja vaikkapa kirjastoissa, noin tekevät on sotarikollisia päästämällä toisen maan kansalaisia maahan tavalla jossa muissa maissa tuomittaisiin jopa elinikäisiin tuomioihin, ja muutamissa maissa noin tekeviltä lähtisi myös henki. Mutta eihän noin voi tässä uudessa pohjois-koreassa käydä.

  Reply
  • 29.10.2018 at 22:44
   Permalink

   Kuinkahan esivalta suhtautuisi Venäjän kansalaisille suuntautuvaan passien jakamiseen kirjastossa tai kauppakeskuksessa?

   Reply
   • 30.10.2018 at 18:10
    Permalink

    Venäjällä on lähetystö suomessa, lapsparat. Kun suomalaiset olivat tsunamin takia pulassa, Suomen lähetystö virkailijat tulivat heidän luokseen, .Heidän ei tarvinnut matkustaa banggongiin.

    Ihan varmaan ei tarvitse hörhöosaston pohtia asian laillisuutta, sitä varten on polpo, Supo, oikeusministeriö, sisäministeriö jne.

    Reply
    • 31.10.2018 at 09:32
     Permalink

     Et tiedä hevon– vi- itsenäisen maan laista jos luulet että vieraan maan väkeä voi hakea vapaasti passeja eikä passeja jakavilla ole mitään tietoa mitkä taustat on henkilöllä kelle passi annetaan.
     Olet saatanaan sairas pääkopastasi.

     Reply
 • 30.10.2018 at 00:01
  Permalink

  He olivat sitten varmaan vähän väärällä asialla liikkeellä. Eihän siellä Entressessä jaettu mitään turvapaikkoja Afganistaniin. Vähän niin kuin menisi autokauppaan kyselemään, missä teillä on leipäosasto.

  Reply
  • 30.10.2018 at 02:57
   Permalink

   Aivan. Minut ohjataan poliisilaitokselle, jos haluan passin, afgaani ohjataan kirjastoon. Tosin eiköhän sitä passia käytetä oleskeluluvan saamiseen väärin perustein, niin myytäköön niitä vaikka Lidlissä, pitäähän pojille saada luxusta loppuelämäksi.

   Reply
   • 30.10.2018 at 17:53
    Permalink

    Suomen poliisilaitos ei voi myöntää muiden maiden kansalaisille passeja. Sen tekee ko. Maan lähetystö ja konsulaatti. Koska Suomessa ei Afganistanilaisten ole lähetystön, matkustavat virkailijat auttamaan oman maansa kansalaisia. Niin Suomenkin lähetystöt tekevät ulkomailla.
    Miksi nykysuomen julkaisee tälläisten hörhöjen videoita? Ei tuo ole tolkullista erikoistuneen lääkärin ja dippi-inssin touhuiksi.
    Onhan sitä paljon vitsejä joissa mielisairaalan lääkäri on enemmän sekaisin kuin potilaansa.

    Reply
 • 30.10.2018 at 01:07
  Permalink

  Jos sitten tuollaisen väärennetyn passin haltija, koska väärennettyhän se on vaikka olisikin Afganistanin valtion painama asiakirja mutta jos siinä olevat tiedot eivät pidä paikkaansa, kuten luultavasti eivät pidä, menee ja tekee jonkin terroriteon, niin onko asiaan sotkeutuneet henkilöt silloin syyllistyneet terrorismin avunantoon?
  Henkilötodistusten väärentäminenhän ei ilmeisesti enää ole rikos tässä maassa jos väärennös tehdään kirjaston tiloissa.

  Reply
 • 30.10.2018 at 01:38
  Permalink

  Suomen passeja jaetaan kuin karkkia muslimeille. Pahempaa typeryyttä ei maa päällään kanna. Islam sotii kaikkia vastaan eikä tule toimeen edes itsensä kanssa.
  Päättäjät ovat itsensä paholaisen riivaamia itsetuhoisia hulluja, jotka järjestävät täysin tietoisesti kantasuomalaisten kansanmurhaa.

  Reply
  • 30.10.2018 at 21:39
   Permalink

   Mistäs sen varmasti tiedät? Voihan ne sanoa olevansa Afganista vaikkeivat oikeasti olisikaan. Kaikissa naapurivalrioissa kun puhutaan myös Arabiaa.

   Reply
   • 31.10.2018 at 00:11
    Permalink

    Afganistanissa ei puhuta arabiaa. Nettiä voisi käyttää myös tiedonhakuun, ei vain hörhöjen seuraamiseen.

    Reply
    • 31.10.2018 at 10:39
     Permalink

     Niin.. siellä afganistanissa puhutaan yli 30 kieltä, myös arabiaa, kannattas olla edes jjotenkin asioista tietoinen ennen kun alat ulostamaan tekstiäsi tänne.

     Reply
 • 30.10.2018 at 06:26
  Permalink

  ”Päättäjät ovat itsensä paholaisen riivaamia itsetuhoisia hulluja, jotka järjestävät täysin tietoisesti kantasuomalaisten kansanmurhaa.”

  Globalismi on itse asiassa saatananpalvojien ideologia. Pimeät voimat tarvitsevat suojaa kaikista syytteistä (esimerkkejä: EU:n tietyt instanssit, tietyt finanssialan tahot, Suomen poliisi ja syyttäjälaitos jne), tyhmiä kansalaisia, jotka sokeasti antautuvat ideologioille joiden koko tarjoitus on poistaa kansoilta itsepuolustuskyky, sekä avoimia rajoja, rikollisuuden harjoittamiseen. Eivät rehelliset tahot.

  Reply
 • 30.10.2018 at 10:28
  Permalink

  Eikö mikään viranomainen puutu tähän Draken toimintaan? Millä mandaatilla hän on tällaisen aloittanut ja millä luvalla? Suomalainen jos myy mansikoita tien laidassa, niin jo kohta on koko aluehallintovirasto kimpussa. Päteekö meillä ollenkaan samat lait kaikille?

  Reply
 • 30.10.2018 at 15:43
  Permalink

  No eipä käy ainakaan Suomessa virallisesta asiakirjasta ensi vuonna, koska ei ole poliisin myöntämä asiakirja.

  Reply
  • 30.10.2018 at 18:11
   Permalink

   Suomen poliisi myöntää Suomen kansalaisille passit. Ulkomaalaisille myöntää passit heidän maansa viranomaiset.

   Reply
 • 30.10.2018 at 16:52
  Permalink

  ”Paikalle pyyhälsi Espoon kaupunginkirjaston aluejohtaja Sunniva Drake, joka nimitteli pariskuntaa hulluiksi.”

  Kunnianloukkaus syyte tälle ”viltti-akalle”. Sinällään on aika repäisevää hakea ”turvapaikkaa” Afganistanista aivan oikein ”tutkivan journalismin” nimissä.
  Mutta on peräti melkoinen hairahdus Sunniva Drakelta tulla huutamaan, että ”sen täytyy olla hullu, joka hakee turvapaikkaa Afganistanista”!?!?!?

  Suomalaiset ovat hulluja. Paljon hullumpia kuin roomalaiset!!!
  Ja mitä helvettiä taas oltiin KIRJASTOSSA, jota EI ole edes TARKOITETTU suvakkien temmellyskentäksi!!!

  Reply
  • 30.10.2018 at 18:14
   Permalink

   Miksi suvakeihin eivät saisi kirjastossa käydä? Eiväthän kansallismieliset osaa lukea eivätkä lue. Heille pitää olla puhuttua tekstiä. Ja esim de wit lukee julkaisemansa kirjoitukset YouTubessa lukutaidottomille kannattajilleen

   Reply
   • 30.10.2018 at 19:34
    Permalink

    Ehe-Ehe. Kylläpä sitä nyt ollaan niin nokkelia kun on vedetty suvakki-kokkelia!
    Mee Pirkko hinkkaamaan itseäsi niihin omiin ”piireihisi” piirille.

    Öööh… Niin onhan kirjastot aina olleet passitoimistoja iät ja ajat. Mm. silloin kun olin itsekin olin siellä töissä näin kuinka monenmoista väkeä, joille annettiin Suomen passi ja silleen. Tosin kirjaston alkuperäinen tehtävä ja toiminta siitä kärsi, mutta eihän kirjastojen päätarkoitus ole koskaan ollutkaan silloisten ”impivaaralaisen” Suomen sivistäminen tai muukaan hengentuote, vaan se on ollut pikemminkin vain samanlainen sivujuonne kuin se, että postinkantajat nykyään leikkaavat nurmikon.

    Voisit itse hakea sen ”onnen maasi” kansalaisuuden ja muuttaa Afganistaniin, sillä niin vuoristoisilla seuduilla on aina tarvetta kuormajuhdille, jotka menevät ”vuoren luo”.

    Reply
    • 30.10.2018 at 21:44
     Permalink

     Hyvin sanottu! Se on ilonpäivä kun noista punavihreistä suvaitsevaisista päästään jonain päivänä lopullisesti eroon 🙂

     Reply
     • 31.10.2018 at 00:14
      Permalink

      Vaikka minkälaiset sekopäät häiriköivät jossain, yksinkertaiset ovat onnessaan, unohtavat ajatella itse. Se ei aina akateeminen koulutustaan ole tae työkyvystä ja järjellistä käytöksestä.

 • 31.10.2018 at 04:45
  Permalink

  Suomi ja suomalaiset hävitetään vähemmistö kansana kokonaan….se on varma, että näin käy….
  Malmille vaikka katsomaan, niin ymmärrettä mistä puhutaan…joka 10 nes vastaan tulija on suomalainen…

  Reply
 • 31.10.2018 at 11:54
  Permalink

  Jos ottaa kantaa siihen että tuo on itsanäisessä maassa sotarikos jos passeja jaellaan toisen maan kansalaisille ilman taustojen selvitystä, sekö on sinun sekopään mukaan tuolla videolla näkyvän parin järkevänä pitoa, minä en ole edes heistä aiemmin kuullutkaan.

  Reply
 • 31.10.2018 at 18:38
  Permalink

  ”Lääkärintodistus” elikkä tuo hullu suvakki P-korhonen se saa riehua mielin määrin täällä eikä tietoakaan banneista, ilmeisesti halutaan toiminnalla karkottaa kaikki järkevät kirjoittajat täältä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.