Eteläafrikkalaisen tytön joukkoraiskaus ja murha – Yksi tekijöistä murtui oikeudessa: Tunnustan kaiken (video)

Toissapäiväisessä, jo yhdeksän kuukautta kestäneessä oikeudenkäynnissä, yksi syytetyistä murtui. Hän alkoi todistelussaan itkeä ja kertoi tapahtumien kulun.

Geraldo Parsons ja kolme muuta syytettyä ovat tähän saakka kieltäneet murhanneensa 21-vuotiaan yliopisto-opiskelijan Hannah Corneliuksen. Toissapäiväisessä oikeudenkäynnissä yksi syytetyistä murtui kyyneliin todistajanaitiossa ja kertoi tapahtumien kulun seikkaperäisesti. Hän tunnusti olevansa syyllinen kaikkiin häntä kohtaa esitettyihin kymmeneen syytekohtaan.

Hannah Cornelius ja hänen opiskelukaverinsa Cheslin Marsh siepattiin viime vuonna toukokuun 27. päivänä, kun Hannah ja Cheslin juttelivat autossa kaupungilla vietetyn illan jälkeen Cheslinin asunnon edustalla. Hannah joukkoraiskattiin ja murhattiin, kun taas Cheslin Marsh säilytti henkensä, vaikka hänen päätään rusikoitiin tiiliskivillä.

Syytetyt. Kuvakaappaus uutisvideolta.

Yksi syytetyistä, Geraldo Parsons, tapasi töiden jälkeen Eben van Niekerkin ja poltteli hänen kanssaan. Joukkoon liittyi Vernon Witbooi, joka sanoi, että heidän pitäisi mennä Lavandassa sijaitsevalle asunnolle. Kolmikon kävellessä sinne joukkoon liittyi Nashville Julius.

– Vernon tunsi hänet, minä en.

Kävellessään nelikko näki sinisen Citi Golfin parkissa. Autossa oli valot päällä.

– Sanoin, että meidän pitäisi kurkata sisälle ja ottaa auto haltuun.

Autossa oli mies ja nainen.

– Vernon sanoi, että meidän pitäisi ryöstää heidät.

Lähestyimme autoa takaapäin. Vernon ja minä olimme vänkärin puolella autoa. Minulla oli mukanani puukko ja annoin sen Vernonille.

– Kävimme apukuljettajan puolella olevan miehen kimppuun. Sanoin: ”Rahat, puhelin, nyt.” Sitten nojasin kuskin puolelle ja avasin oven. Poistuin autosta ja menin kuljettajan puolelle. Silloin näin, että Eben ja Nashville olivat paikalla.

Kun Parsons löysi avaimet ja käynnisti auton, Nashville oli kadonnut paikalta.

– Minä ajattelin vain varastavani auton, kun olimme ryöstäneet heidät.

Kun Cheslin ilmoitti, ettei hänen pankkitileillään ole rahaa, jota voisi nostaa korteilla, hänet heivattiin peräkonttiin. Ryöstäjät ajoivat huumediilerin luokse ja ostivat huumeita.

Tämän jälkeen miehet ajoivat Kraaifonteiniin. Cheslin kiskottiin peräkontista.

– Vernon sanoi, että Cheslinin pitää maata mahallaan. Vernonilla oli kaksi tiiliskiveä käsissään. Hän sanoi minulle, että meidän pitää tappaa tämä tyyppi.

– Luulin, että hän vitsaili. Minä halusin vain varastaa auton. Vernon heitti tiiliskiviä hänen päähänsä. Seisoin syrjemmällä ja katsoin. En itse löytänyt kiveä. Vernon lopetti ja palasimme autolle. Sitten ajoin auton pois alueelta.

– Kun ajoin, Vernon antoi minulle kondomin. […] Vernon sanoi, että Hannah oli sanonut, että voisimme harrastaa s***iä hänen kanssaan, mutta meidän pitäisi päästää hänet vapaaksi sen jälkeen. Näin Hannahin silmistä, että hän oli kauhuissaan. Hän sanoi, että voisimme harrastaa s***iä hänen kanssaan, mutta hän ei oikeasti halunnut sitä.

Miehet polttivat pysähtyessään huumeita. Siinä kyseltiin, kuka haluaisi raiskata ensin.

– Ilmoitin, että minä voisin tehdä sen ensin. Raiskasin hänet, mutta se ei tuntunut oikealta, koska minulla on tyttöystävä, jolla on lapsia.

– Tein tekoni ja heitin kondomin maahan. Sitten Vernon raiskasi hänet. Myös Eben raiskasi hänet.

– Kerroin Vernonille, että meidän pitäisi nyt vapauttaa Hannah. Laitoimme hänet peräkonttiin, jotta hän ei tietäisi, mihin menemme. Ajoimme sitten tälle viinitilalle.

– Hannah ei halunnut tulla peräkontista ulos, vaan piteli kiinni autosta. Hän meni paniikkiin. Eben tuli paikalle ja iski häntä puukolla. Päästin Hannahista irti, kun verta alkoi suihkuta ulos.

– Sitten näin Vernonin tulevan kiven kanssa. Vernon kaatoi Hannahin maahan. Sanoin Vernonille, ettei häntä pidä tappaa, tapoimme jo Cheslinin, annetaan hänen olla. Mutta Vernon pudotti kiven Hannahin päähän.

Todistuksen mukaan miehet matkasivat takaisin pääkaupungin esikaupunkialueelle, jossa he ottivat huumediilerin kyytiin. Matkallaan miehet ryöstivät kaksi naista, jotka kävelivät alueella.

Kun poliisi huomasi varastetun auton, alkoi takaa-ajo, joka päättyi useamman kiinniottoon. Myös Parsons jäi kiinni.

– Hyppäsin ulos ja juoksin. He saivat Vernonin kiinni. Yritin piiloutua makaamalla maassa, mutta tilan työntekijät kertoivat poliisille, missä olin, ja poliisi pidätti minut.

Oikeudenkäynti jatkuu.

Lähde: Times Live

Aiheeseen liittyvää:

9 thoughts on “Eteläafrikkalaisen tytön joukkoraiskaus ja murha – Yksi tekijöistä murtui oikeudessa: Tunnustan kaiken (video)

 • 25.10.2018 at 19:45
  Permalink

  Ihan rikollisen värisiäkin.

  Reply
 • 25.10.2018 at 20:22
  Permalink

  Tätä pitää saada tännekin vai mitä Jouni Mykkänen?

  Reply
 • 25.10.2018 at 21:42
  Permalink

  Yleensä nuo ei edes jää kiinni.

  Reply
  • 26.10.2018 at 06:17
   Permalink

   Joo sitten on vielä tämä. No ei ihme, kun vallassa olevan kommunistipuolueen yksi lähes kansallislaulu on ”Tappakaa valkoiset”, jota Mandelakin lauloi innoissaan mustien puoluepäivillä

   Reply
 • 26.10.2018 at 03:36
  Permalink

  Rikastajien tai kommunistien kanssa kun elää samassa yhteiskunnassa niin tämmöistä tuppaa tapahtumaan useammin. Ihme että tuomittiin. Valkoisia murhataan, raiskataan ja ryöstetään tuolla kuin liukuhihnalla nykyään. Muutenkin koko yhteiskunta on luhistunut ja täysin romahduspisteessä.

  Reply
 • 26.10.2018 at 07:35
  Permalink

  Suosittelen lähettämään näitä juttuja valtaapitävien median edustajille. On häpäisevää että e-Afrikan valkoiset on jotenkin pois suljettu ihmisryhmä suomalaisen median kentällä.
  Varsinkin kun väkivalta on käsittämättömän brutaalia, toistuvaa ja systemaattista.

  Tämäkin tapaus.. Mitä pitää naksahtaa päässä että leikkii totuuden ja tasa-arvon puolustajaa mutta sivuuttaa tämmöiset jos niille vahingossa altistuu?

  Reply
 • 26.10.2018 at 08:33
  Permalink

  Afrikkalaisilla on julmuus ja silpominen sisään rakennettuja luonteen piirteitä. Se yhdistettynä totaaliseen pahuuteen saa aikaan hirvittäviä tekoja.
  Muistammehan kun somali silpoi, raiskasi ja tappoi teinitytön Tampereella 1995. Leikkeli esim. tytön korvat irti kun valmisteli raiskausta. Miksi sekään tapaus ei muuttanut Suomen idiootti päättäjien maahanmuutto politiikaa?
  Kävi päinvastoin. Suomeen on päästetty pilvin pimein ammattikseen kidutus-tappaneita sotarikollisia ja raiskareita. Viranomainen on myöntänyt vuoden 2015 jälkeen 258 000 pysyvää oleskelulupaa. Tiedämme kaikki minkä kansainvälisen pankkiiriklikin juoksupoikia päättäjämme ovat.

  Reply
 • 26.10.2018 at 17:18
  Permalink

  Psykotrooppiset aineet vievät empatiakyvyn.
  Ei liene yhtäkään kouluampujaa, jolla ei ole psykiatristen lääkkeiden käyttötaustaa.
  Eivätkä laittomatkaan huumeet sen parempia ole, kuten tässä huomaamme.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.