Mies uhkasi puukolla ohikulkijaa Kampissa – vangittiin

Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina 19.10.2018 laittomasta uhkauksesta todennäköisin syin epäillyn miehen. Epäilty rikos tapahtui Runeberginkadulla Kampissa maanantaina 15.10.2018.

Henkilö oli ystäviensä kanssa kävelemässä iltakymmenen maissa kohti Kamppia, kun heitä vastaan tuli kadulla mies, joka sanoi jotain suomeksi. Henkilö ei ymmärtänyt, mitä mies sanoi. Mies otti esiin puukon ja uhkasi sillä henkilöä. Kenellekään ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja.

Poliisi otti miehen hetkeä myöhemmin kiinni Kampin metroaseman laiturialueelta.

Mies on epäiltynä myös kolmessa muussa rikosasiassa. On syytä epäillä, että vapaana ollessaan hän vaikeuttaisi tutkintaa ja jatkaisi rikollista toimintaa.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Mies uhkasi puukolla ohikulkijaa Kampissa – vangittiin

 • 22.10.2018 at 19:08
  Permalink

  Millä tavalla suoritetaan laillinen uhkaus? Sellaisella olisi kovasti käyttöä kun poliitikot ovat ajaneet Suomen monikulttuuri helvetiksi.

  Reply
 • 23.10.2018 at 03:12
  Permalink

  Laillinen uhkaus on nykyään seuraava: kerron kaikille että olet razzizty nazzizty.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.