Eteläafrikkalaisen joukkoraiskatun opiskelijan kallo murskattiin kivenjärkäleellä – Kahdesti (video)

Hannah Cornelius kuoli välittömästi, mutta murhaajat varmistivat asian vielä puukolla.

Vernon Witbooi, 33, Geraldo Parsons, 27, Nashville Julius, 29, ja Eben Van Nieberk, 28, ovat syytettyinä 21-vuotiaan yliopisto-opiskelijan Hannah Corneliuksen sieppauksesta, ryöstöstä, joukkoraiskauksesta ja murhasta Etelä-Afrikan Stellenboschissa viime vuoden keväällä.

Hannah ja hänen 22-vuotias opiskelijatoverinsa Cheslin Marsh siepattiin puolenyön aikaan keväällä 2017, kun he istuivat Hannahin autossa Stellenboschin esikaupunkialueella vietettyään iltaa Cape Townissa. Heidät ajettiin noin 18 kilometrin päähän viinitarha-alueelle, Hannah pinnattuna autonsa takapenkille kahden sieppaajan väliin ja Marsh heitettynä auton peräkonttiin.

Joukkoraiskauksen jälkeen Hannah murhattiin pudottamalla hänen päähänsä kaksi kertaa 37 kilon painoinen kivi. Vaikka Hannah oli patologin mukaan tuolloin jo melkoisella varmuudella kuollut kallonmurtumiin, miehet varmistivat asian vielä iskemällä puukon hänen niskaansa.

Ainakin kolme miehistä osallistui joukkoraiskaukseen.

Hannahin r******s oli raju. Hänellä oli vammoja vaginassaan ja kohdunkaulassaan. Hannahin käsivarret olivat mustelmilla, mikä ilmentää, että miehet pitelivät häntä aloillaan vuorotellessaan raiskauksessa. R******s kesti pitkään.

Raiskauksen jälkeen miehet löysivät lähistöltä kivenlohkareen, jonka he kantoivat Hannahin luokse ja pudottivat kiven hänen päähänsä kahdesti. Kiven kantamiseen on oletettavasti tarvittu kolme miestä, sillä oikeudessä kaksi jämerää vartijaa saivat punnertaa saadakseen yli puolimetrisen järkäleen pöydälle todistuskappaleeksi.

Hannahin opiskelijatoveri Cheslin Marsh oli kokea saman kohtalon. Sieppauksen jälkeen miehet asettivät hänen päänsä kivelle ja alkoivat takoa häntä tiiliskivillä. Miehet poistuivat paikalta, kun uskoivat Marshin olevan kuollut.

Syytetyistä Witbooi, Julius ja Van Nieberk myönsivät olleensa paikalla ja ryöstäneensä Hannahin ja Marshin, mutta kielsivät raiskauksen ja murhan. Sekä Witbooi että Parsons olivat ottaneet tapauksen jälkeen tatuoinnin ”28”, mitä tarkoittaa, että he toimivat ”vaimoina” vankilassa. Yksi Parsonsin Cape Townin oikeudessa esitetyistä tatuoinneista esitti alastonta, päätöntä naista, jolla on raajat levällään.

– Katuslangissa ”kaksikasit” ottavat miehiä takaapäin, kertoi tutkija Marlon Appolis oikeudessa.

Hannah opiskeli toista vuotta Stellenboschin yliopistossa tähtäimenään humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto. Hän sai tenteissä aina ylimpiä arvosanoja.

Hannahin ruumis löytyi sillä aikaa, kun Marsh oli vielä tajuttomana. Poliisi etsi Hannahin autoa, joka oli sieppaajien käytössä. Poliisi sai murhapäivän aikana kiinni kolme epäillyistä ja neljännen myöhemmin.

Videolla näkyy sieppaus, kun Hannah on ajanut Marshin kotiin, koska hän ei halunnut Marshin taittavan kotimatkaa rullalaudallaan ryöstön pelossa.

Tällä videolla näkyy epäiltyjen kiinnottoa edeltävä tilanne.

Lähde: Daily Mail, YouTube

Aiheeseen liittyvää:

5 thoughts on “Eteläafrikkalaisen joukkoraiskatun opiskelijan kallo murskattiin kivenjärkäleellä – Kahdesti (video)

 • 20.10.2018 at 21:36
  Permalink

  Vastaavan näköisiä 3-4 hyeenan koplia liikkuu pitkin pääkaupunkiseutua ja useimmissa kaupungeissamme.
  Poliitikot ovat saattaneet maamme väestön suureen terveyden- ja hengenvaaraan ilman kansan suomaa valtuutusta. Se päivä koittaa jolloin syylliset kaivetaan vaikka mistä maailman kolkasta ja tuomitaan rikoksista Suomea ja Suomen kansaa kohtaan. Jos joku epäilee, niin kannattaa tutustua QAnon projektiin. Globalistipaskojen housut tutisevat ja leuat lyövät loukkua jo meilläkin. Siitä on todisteena tiedustelulain hakkaaminen pikana pöytään ja suunitelmat valtuuttaa viranomaiset tutkimaan systemaattisesti ihmisten pankkitilejä.
  Kaikki poliitikkojen suhmuroinnit tuodaan julki ja alkaa valtava globaalin mädän putsaaminen.

  Reply
 • 21.10.2018 at 06:32
  Permalink

  Tätä ei haittameduasta tulla lukemaa tai kuulemaan vielä vähään aikaan.
  Tänään pravdassa oli jokin juttu e-a:sta jossa itkettiin kauan sitten kuollutta mustaa.

  Tuossa artikkelissa taitaa olla jokin virhe.
  28 tarkoittaa ”vaimoa” eli antaa persettä.
  Ja toisessa että ottavat takaapäin toisia miehiä.
  Vähän vastakkaiset, ellei tarkoita pelkkää homoa.

  Reply
 • 21.10.2018 at 13:00
  Permalink

  Tuo sama on Euroopan ja Suomen tulevaisuus, jos kaikki EU:n globalistien ajama kansanvaihto saa toteutua ilman, että eurooppalaiset kansakunnat nousevat vastarintaan korruptoituneita ja läpimätiä poliittisia johtajiaan vastaan, jotka tietoisesti haluavat tuhota Euroopan sellaisena maanosana kuin se on tunnettu valkoihoisista asukkaistaan ja tästä luonnollisena jatkumona sivistyksestään, joka on luonut yhteiskuntia, jotka ovat tunnetut yhteiskunta rauhastaan sekä vallitsevasta terveestä moniarvoisuudesta, joka on osana yhteiskuntaa pyrkimättä mitkään näistä sitä rikki repimään tai tuottamaan silmitöntä primitiivistä väkivaltaa ja vihaa yhteiskunnan muita jäseniä kohtaan ja vastaan siinä äärimmäisessä pikkusieluisuudessaan, josta on vain seurauksena totalitarismi jota kommunismiksi kutsuttaan

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.