Lentomatkustajat estivät joukkoraiskaajan karkotuksen

Matkustajat estivät lennon lähdön Heathrown lentoasemalta viime viikon tiistaina. Heidän tarkoituksenaan oli estää somalimiehen karkotus Turkkiin.

Sisäministeriön virkailijat joutuivat luopumaan somalialaisen Yaqub Ahmedin karkotuksesta, kun lentokoneen matkustajat alkoivat vaatia miehen poistamista koneesta. Mies itse huusi, että hänet on erotettu perheestään.

Kun 29-vuotias somali vietiin pois koneesta, hän kiitti matkustajia, jotka hurrasivat ja taputtivat käsiään.

Matkustajat eivät tienneet, että heidän puolustamansa mies oli tuomittu vankeuteen yhdeksäksi vuodeksi osallisuudesta teinitytön joukkoraiskaukseen pohjoislontoolaisessa asunnossa.

Ahmed ja kolme muuta miestä kävivät 16-vuotiaan tytön kimppuun, kun tyttö oli joutunut eroon ystävistään elokuisena yönä vuonna 2007 Lontoon Leicester Squarella.

Ahmed ja muut miehet jäivät kiinni, kun naapurit kuulivat tytön kirkumisen ja soittivat paikalle poliisit.

Vaikka tuomio oli yhdeksän vuotta vankeutta, Ahmed istui niistä vain hieman yli neljä vuotta.

Hän odottaa nyt uutta lentoyritystä säilöönottokeskuksessa.

Viimeisten kahdeksan vuoden aikana Britanniasta on karkotettu yli 43 000 ulkomaalaista rikollista.

Lähde: Metro

9 thoughts on “Lentomatkustajat estivät joukkoraiskaajan karkotuksen

 • 15.10.2018 at 13:04
  Permalink

  Miksi Britannia ei lennätä palautettavia useamman karkoitettavan ryhmissä sotilaslentokoneilla? Ei olisi idiootit suvakit moraaliposeeraamassa viranomaisten päätöksiä vastaan.

  Reply
 • 15.10.2018 at 13:21
  Permalink

  ”Röhkäle 15.10.2018 at 13:04

  Miksi Britannia ei lennätä palautettavia useamman karkoitettavan ryhmissä sotilaslentokoneilla?”

  Miksi Suomi ei tee näin?

  Reply
 • 15.10.2018 at 14:00
  Permalink

  Kuka nämäkin lentokonekapinat rahoittaa? Onhan selvää, että kapinointiin osallistuneet menettävät lentolippunsa, jos ei muuta.

  Reply
 • 15.10.2018 at 14:52
  Permalink

  Kylläpä länsimaissa riittää typeriä ihmisiä.

  Reply
 • 15.10.2018 at 15:59
  Permalink

  Pakolaisuus kiihdyttää ilmastonmuutosta.
  ”Modern aircraft achieve fuel efficiencies of 3.5 litres per 100 passenger-km []. The next generation aircraft (A380 & B787) are targeting an efficiency of less than 3 litres per 100 passenger-km”

  https://www.quora.com/How-much-fuel-is-consumed-by-the-global-aviation-industry-daily?share=1

  ”The flight time from Heathrow Airport to Turkey is 4 hours 47 minutes.. A direct flight from Heathrow Airport (LGW) to Turkey (ASR) has a duration of 4 hours 47 minutes.. A distance of 1,916 miles / 3,083 km.”

  https://www.flight-durations.com/Heathrow-Airport-to-Turkey

  ”planes cause more warming than cars”

  https://www.theguardian.com/environment/blog/2010/sep/09/carbon-emissions-planes-shipping

  Reply
 • 15.10.2018 at 16:03
  Permalink

  Saatana että on tyhmää jengiä….

  Reply
 • 15.10.2018 at 17:05
  Permalink

  Tyhmyyden ja hyvyyden välinen ero on vain veteen piirretty viiva. Kun ottaa huomioon Ison-Britannian väestörakenteen kehityksen etnisesti yksistään 1960-luvulta lähtien jolloin maahan virtasi pakistanilaisia ja intialaisia siirtolaisia syystä, että tuo kerran niin suuri kolonialistinen imperiumi, joka hallitsi merten takaisia siirtomaita yksinvaltiaana oli juurruttanut noihin maihin brittiläisen perinteen ja hallinnon aina kuningashuonetta myöten.

  Sai nyt maksaa tuosta ajasta karvaita lunnaita, sillä nuo omintakeiset alkuasukkaat puhuivat hassua englantia ja joivat teetä sekä heidän kotimaansa armeija äkseerasi brittiläisittäin tulvivat Englantiin töihin, enimmäkseen pitämän pieniä puttiikkejaan, mutta pieni määräisenä yhdyskuntina tuolloin eivät tuottaneet kummoistakaan harminkappaletta entisille isännilleen, vaan tietyssä määrin sulautuivat brittiläiseen yhteiskuntaan ei sentää knalli ja sateenvarjo -tyyliin, mutta ei sitä heiltä odotettukaan.

  Mutta nyt ovat ajat muuttuneet, sillä Iso-Britannia on pullollaan muslimeita ja niin pullollaan, että Lontoota hallitsee muslimi pormestari Sadiq Khan liekö etniseltä taustaltaan pakistanilainen, mutta kuitenkin Isossa-Britanniassa syntynyt ”englantilainen”.

  ”Aihetta olisi lauluun”, mutta en jatka tästä sen enempää, sillä oletan, että kaikki YLE:ä seuraamattomat immeiset, kyllä tietävät sen kuinka maa makaa tuossa anglosaksisessa maassa. Voisi sanoa, että ”jotain mätää” on.

  P.S. Lontoo on ohittanut New Yorkin rikostilastoissa.

  skinkit ovat antaneet matkustuskieltoja tuohon kalifaattiin.

  Reply
 • 15.10.2018 at 18:02
  Permalink

  Jätkä on niin ruma ettei naiset antanut edes raiskausta yrittäessä niin päätti hän mennä kuokkimaan joukkoraiskaukseen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.