Asiakas retuutti taksikuskia hupusta – taksi törmäsi siksakin jälkeen puuhun Helsingissä

Taksi otti perjantai-iltana kello 23 jälkeen Helsingin keskustassa kyytiin miehen, joka kävi hetken kuluttua käsiksi kuljettajaan. Mies oli ilmeisesti hermostunut, kun kuljettaja oli huomauttanut häntä turvavyön käytöstä.

– Kuljettaja menetti Mannerheimintiellä ajoneuvonsa hallinnan, koska asiakas retuutti häntä hupusta. Taksi töytäisi viereisellä kaistalla ajanutta henkilöautoa, joka törmäsi valomainokseen. Tämän jälkeen taksi törmäsi jalkakäytävällä olleeseen pyörätelineeseen ja puuhun, joka kaatui törmäyksen voimasta, kertoo rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Paikalla oli tapahtuma-aikaan runsaasti ihmisiä, mutta poliisin tietojen mukaan kukaan autoissa tai kadulla olleista ihmisistä ei loukkaantunut.

Poliisi otti taksin asiakkaan kiinni epäiltynä pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Asiakas retuutti taksikuskia hupusta – taksi törmäsi siksakin jälkeen puuhun Helsingissä

 • 15.10.2018 at 13:19
  Permalink

  Sipilän kutsuvierailla on kiivas luonne. Kalliksi tuli tämäkin huvittelu veronmaksajille; kaikkien muiden kulujen lisäksi.

  Reply
 • 15.10.2018 at 16:48
  Permalink

  Ilmeisesti hieman aiemmin oli ”keskusteltu” siitä, josko pirssin käyttö olisi ilmaista ns. ”kulttuurisyistä” vai oliko kyseessä ”rekisteröimätön” vihreä, josta sitten aiheutui kiistaa oikeuteen matkustaa ilmatteeksi asianomaisen terveydentilasta huolimatta, mutta edelliseen viitaten on varmaa ettei tuossa tapauksessa voi missään nimessä olla kyse työsuhteisesta taksiedusta, sillä tunnetusti vihreillä kyllä suhteita riittää, mutta vähemmän niitä TYÖsuhteita!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.