Alaikäinen tyttö taas raiskauksen uhrina Ruotsissa

R******s tapahtui Västeråsissa rautatieaseman paikkeilla eilen illalla. Poliisi etsii silminnäkijöitä.

Poliisi sai viime yönä kello 00.34 yhteydenoton, jossa tyttö kertoi tulleensa raiskatuksi. Poliisi kutsuu häntä raportissaan ”alaikäiseksi naiseksi”.

Aikaisemmin illalla tyttö oli tavannut hänelle ennestään tuntemattoman miehen. Iltakymmeneltä miehen ja tytön polut kohtasivat uudelleen rautatieaseman lähistöllä.

– Mies otti naisesta kiinni ja kaatoi hänet maahan. Mies toteutti raiskauksen ja poistui paikalta, kertoo poliisi raportissaan.

R******s tapahtui kello 22.00 – 23.30 välisenä aikana. Puoli viideltä aamuyöllä poliisi sai miehen kiinni. Noin 25-30 -vuotias mies on nyt pidätettynä epäiltynä raiskauksesta.

Miestä kuulustellaan tänään tai huomenna. Hän kiistää syyllistyneensä rikokseen. Koska raiskauspaikka oli rautatieaseman lähellä, poliisin mukaan on mahdollista, että ohikulkijat näkivät tapahtuman, ja etsii silminnäkijöitä.

Lähde: Fria Tider

Aiheeseen liittyvää:

7 thoughts on “Alaikäinen tyttö taas raiskauksen uhrina Ruotsissa

 • 13.10.2018 at 18:27
  Permalink

  Lasermannen var är du? Menar du göra någo?

  Reply
 • 13.10.2018 at 18:53
  Permalink

  Mielenkiintoista tämä uuskieli, lapsi onkin ”alaikäinen nainen”. Seuraavaksi jätetäänkin sitten se sana alaikäinen pois.

  Reply
 • 13.10.2018 at 19:15
  Permalink

  ”Alaikäinen nainen” täytyy ymmärtää sitä vasten, että jo juuri kävelemään oppineet joutuvat Suomessakin pukeutumaan hijabiin. Hijabilla verhotaan hiukset, sillä islamin mukaan hiukset viettelevät miehen.

  Reply
 • 13.10.2018 at 20:18
  Permalink

  Eikös ole olemassa Tinderit ja muut, joiden avulla moniosaajat voisivat etsiä kopulaatiokumppaneita.

  Raiskausilmiön eräänä selittäjänä lienee halun lisäksi raiskaajan impulsiivisuus sekä kyvyttömyys käyttää laillisia keinoja halujensa tyydyttämiseen. Uutisen tapaus mennee monien mielissä ÄO 70-80 populaation piikkiin.

  USA:n armeijaan ei pääse, jos ÄO on alle 81. Sama raja tulisi olla myös maahan asumaan päästämisessä.

  https://www.quora.com/Does-the-U-S-military-have-a-minimum-IQ-requirement-for-entry?share=1

  Reply
  • 14.10.2018 at 11:25
   Permalink

   Mieluummin maahantulon rajaksi 90. Tai oikeastaan voisi sen laittaa iihan 100:kin niin silloin tulevasta aineksesta ei ainakaan voisi valittaa.

   Reply
   • 14.10.2018 at 12:20
    Permalink

    Maahantulon alaikärajaksi olisi kieltämättä oikein hyvä.

    Reply
 • 14.10.2018 at 07:40
  Permalink

  Todennäköisesti on ollut taas yksi upea voimavara liikkeellä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.