KRP pyytää havaintoja Porissa kadonneesta Sirkka Tikkasesta

Sirkka Tikkanen katosi Porissa helmi-maaliskuussa 2017. On mahdollista, että hän on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Tikkanen on syntynyt vuonna 1950. Hän on noin 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on hartioille ulottuvat harmahtavat hiukset ja hän kävelee hieman kumarassa.

Tikkasen vaatetuksesta poliisilla ei ole varmuutta, mutta ulkona liikkuessaan hän on käyttänyt usein puolipitkää anorakin tyyppistä takkia ja pipoa.

Tikkanen on asunut Porin keskustassa ja liikkunut lähinnä torin ympäristössä.

Keskusrikospoliisi selvittää katoamista yhdessä Lounais-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Poliisi pitää mahdollisena, että Tikkanen on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Havainnot kadonneesta tai muut asiaan liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelimitse numeroon 050 4564 903 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Lähde: Keskusrikospoliisi

3 thoughts on “KRP pyytää havaintoja Porissa kadonneesta Sirkka Tikkasesta

 • 9.10.2018 at 18:54
  Permalink

  Kannattaisi kuulustella se taatelin tallaaja, joka vähän aikaa sitten leikkeli naisen kurkun auki ja pisti kämpän palamaan.

  Reply
 • 9.10.2018 at 20:35
  Permalink

  Ei vakavasta asiasta leikkiä lyö, mutta osaako hän vielä olla isänmaallinen, siis liikaa? Suomalainen ihminen unohdetaan, kunnes hänet löydetään muumioituneena asunnostaan 5-vuoden päästä tai poliisi laittaa ”kadonneet ilmoituksen” ja kyselee: ”Ootteko nähneet?” Miksi se NYT sitten niin kiinnostaa?
  Jos hänet löydetään terveenä ja palautetaan minne palautetaan. Sitten seuraa vain unohdus.
  Etsittävä on toki sellainen, joka hukkaantunut on!
  Siinä kaikki se satsaus joka on varattu suomalaiselle, ei ole suuria organisaatiota, eikä sylintäydeltä rakkautta antavia ”hyviksiä”, joiden pyhyys asuu politiikan vaikutuksen alaisena, unohtamatta hormonitoimintaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.