Jyrki Åland: Ilmastopaniikin lietsontaa

Se oli ihan normaali maanantaiaamu. Keittelin kahvit ja otin viimeisen palasen vaimon tekemää porkkanakakkua – aah mikä ihan aamu. Katsotaanpa mitä maailmalla on tapahtunut? Tein sen saman virheen kuin lukuista muutkin suomalaiset avasin yle:n verkkosivut ja meinasin saada paskahalvauksen.  

Väitän, että monella suomalaisella heräsi huoli ilmastosta, vaikka Suomessa onkin maailman puhtain ilma. Erityisen huolissani olen lapsista ja nuoristamme, jota jo koulussa pelotellaan ilmaston lämpenemisellä.

Tässä näyte ylenannista, aivan kuin maailmalla ei olisi tapahtunut mitään muuta

Yle seuraa IPCC:n ilmastoraportin nostattamaa keskustelua. Helsingin yliopiston professori: Maapallolle olisi istutettava uusi Euroopan laajuinen metsä ilmastonmuutoksen estämiseksi

Siirrät ilmaston tuhoavan elämäntavan lapsillesi, etkä edes tajua tekeväsi niin – Asiantuntijoiden mukaan toivoa ei ole menetetty

Ilmastopolitiikkaa häiritsee suuri konna – Asiantuntijat löytävät sankareita Aasiasta ja Afrikasta

Ilmastonmuutos: Ihminen elää ilman vettä vain muutaman päivän

Ihmiskunnan tärkeimmät vuodet käsillä – Pallo on nyt poliittisilla päättäjillä

Ihmiskunnan ratkaisevat vuodet – Jättiraportti: Ilmaston lämpeneminen voidaan rajata 1,5 asteeseen, jos päästöt nollataan ennätysnopeasti

Kuivuva Tsad-järvi ajaa nuoria miehiä terroristijärjestöön ja paimentolaisten karja talloo viljelijöiden pellot

Harvinaisen lämmintä ilmaa virtaa Suomeen loppuviikosta: Etelässä jopa +15, Lapissa jopa +10

Samaan aikaan muualla maailmassa muun muassa uutisoidaan suurta katastrofia näin

BBC kertoi asiasta: Final call to save the world from ’climate catastrophe’.

Reuters: Ei uutisoi

AFP: UN warns paradigm shift needed to avert global climate chaos

Euronews: Humanity risks ’unthinkable damage’ on global warming, U.N. warns in new report

Näyttää siis siltä, että Suomessa on taas mennyt puurot ja vellit sekaisin ilmastonmuutoksesta. Siinä missä maailmalla johtavat uutistoimistot tyytyvät vain uutisoimaan YK:n raportista, niin Yle käsittelee asiaa suurena katastrofina.  Äkkiseltään herää kysymys onko Yle valjastettu ajamaan ilmastopopulistien vaalivankkureita?

Ilmasto on aina lämmennyt ja taas viilentynyt. Nyt kun puhutaan niistä CO2 päästöistä niin 2014 Suomen päästöt oli 47 301 tonnia ja vastaavasti Kiinan 10 291 927 tonnia. Suomen osuus koko maailman päästöistä on kuin hyttysen kusi valtameressä. Tästä päästäänkin aasinsiltana siihen, että valtameret ovat maapallon suurimpia hiilinieluja.

Toiseksi kun puhutaan siitä ilmastonlämpenemisestä, niin mikä maapalloa lämmittää? Aivan aurinkohan se ja viimeisin pieni jääkausi johtui auringon aktiivisuudesta, joka tunnetaan nimikkeellä aurinkopilkut. Mitä vähemmän pilkkuja, sitä kylmempää. Tiettävästi olemme kääntymässä auringon aktiivisesta ajanjaksosta kohti kylmiä aikoja.

Monet kysyy miksi tästä ei ole puhuttu. Ilmastonmuutostutkijat eivät tutki auringon aktiivisuutta, koska sehän veisi heiltä leivän pöydästä. Nyt siis hyvät ihmiset, olkaa mediakriittisiä.

Jyrki Åland

41 thoughts on “Jyrki Åland: Ilmastopaniikin lietsontaa

 • 9.10.2018 at 07:36
  Permalink

  Isolla rahalla tehdään maailmanluokan politiikkaa ja siilataan rahaa omien poikien ja instanssien taskuun. Ilmastouskossa on harva maa niin syvällä suossaan kuin Suomen vihervasemmiston hallitsema valtamedia. Isoin ongelma on että 80% kansasta ottaa vihervasemmiston keittämän uutispuuron sellaisenaan vastaan.
  ”Lehden linja” oli tehdä tästä iso ISO uutinen ja katastrofi.

  Reply
 • 9.10.2018 at 08:02
  Permalink

  Ei tarvitse kuin tutkia historiaa ja havaitaan ilmaston muuttuvan, suuntaan ja toiseen.
  Ilmasto tuskin koskaan pysyy vakiona.
  Esimerkiksi eräs vanha kartta kuvaa antarktiksen ilman jää peitettä, tutkijat tutki ja totta on.
  Keskiajalla oli lämpö poikkeama ja myöhemmin kylmyys poikkeama, kukaan kuullut kun suurilla euroopan joilla on luisteltu ja Thames joen jäällä pidettiin talvi markkinat?
  Aiheesta on jopa maalattu tauluja.

  Mitä ookeasti pitäidi tehdä, jotta mailma pelastuisi muultakin, kuin ilmastonmuutoksilta?
  – lopettaa kertakäyttö tavaroiden ja rihkaman valmistus
  – vähentää väkimäärää,
  – lopettaa ravinnon yli prosessoiminen
  – syödä lähiruokaa
  – lopettaa politikkojen matkailu erilaisiin kokouksiin, netin kautta onnistuu vaikka mitä.

  Näin niinkuin aluksi.

  Reply
 • 9.10.2018 at 08:02
  Permalink

  Niin, tarkoitushan tällä kaikella ilmastomeuhkaamisella on vain ja ainoastaan perustella tavalliselle veronmaksajalle, miksi polttoaineen hinta nousee, miksi ajoneuvon käyttövero nousee, miksi puun ja turpeen käyttö lämmitykseen kielletään tai ainakin rajoitetaan jne. jne. Ja ne rahat virtaavat ihan jonnekin muualle kuin valtion kassaan.

  Reply
 • 9.10.2018 at 08:22
  Permalink

  Jyrki otti aivan oikein tapetille nuo auringon aiheuttamat lämpötilan vaihtelut. Auringonpilkujen määrä on tosiaankin syklisesti vaihtuva. Syklin pituus on noin 11 vuotta ja nyt taitaa olla menossa sykli 23 tai 24, siis laskettuna siitä hetkestä kun ihmiskunta ymmärsi tämän syklisyys jipon.

  Syklien huipuilla jolloin pilkkujen määrä on suurin on aina ollut lämpimpää. Nyt on kuitenkin niin, että syklien huipullakin olevien pilkkujen määrä on ollut laskeva, ymmärtääkseni 2:n syklihuipun ajan. Ja tämä viimeisin sykli on suorastaan romahtanut alas ja tänäkin vuonna on jo olut ”pitkiä”, useiden päivien jaksoja, jolloin pilkkuja ei ole havaittu. Lisäksi, kun huomioimme NASAN havainnon siitä, että yläilmakehämme on jo jäähtynyt, on tämä ipcc:n raportti aika turha paperi.
  Tosin, kun nyt olemme jo ehtineet varautua ilmastonmuutokseen ”shortseilla ja t-paidoilla” niin huomaamme varautuneemme väärin (kylmä aiheuttaa varmemmin kuolemia).

  Hyvänä asiana on se, että vihevasemmisto menettää luotettavuutensa tässä lähivuosien aikana…

  Reply
 • 9.10.2018 at 08:23
  Permalink

  Tää on median avustamaa Vihreiden vaalikampanjaa!!!

  Ihan vähän aikaahan sitten vihreet lässytti, että ilmastonmuutoksesta pitäisi puhua enemmän ja hyvin pian alko ennen näkemätön hysteerinen rummutus asian ympärillä.

  Reply
  • 9.10.2018 at 08:44
   Permalink

   Juuri näin. YLE on täysin politisoitunut vihreiden vaalitoimiston pääkonttori.

   Reply
   • 9.10.2018 at 09:07
    Permalink

    Vihreiden ja kaikkien muiden puolueiden takana on globaali maailmaneliitti. Se on määrännyt tämän törkeän hiilidioksidihuijauksen pakkosyötettäväksi, jotta voidaan perustaa globaali maailmanhallinto eli kommunistinen maailmanvaltio ja ajaa Länsimaat kehitysmaiden tasolle

    Reply
    • 11.10.2018 at 20:57
     Permalink

     Viime kesänä ilmastonmuutoksen vaikutukset järkyttivät Suomessa ja ympäri maailman. Pakahduttava helle, raivoavat metsäpalot, kuivuus ja levälautat järvissämme kertoivat siitä mitä on tulossa. Ilmastonmuutos on jo täällä. Nyt on pakko toimia!

     Yhdessä me voimme vielä rajoittaa ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen. Tällä hetkellä Suomen kokonaispäästöt uhkaavat jopa kasvaa.

     Nyt on aika, jolloin tämän on pakko muuttua. Ilmastonmuutos uhkaa kaikkea, mitä rakastamme. Tule mukaan vaatimaan vahvoja toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

     Tulevan eduskunnan on sitouduttava seuraaviin vaatimuksiin ilmastonmuutoksen rajoittamiseksi:

     ► Suomi irti fossiilisista 2035
     ► Suomessa ei kasvateta metsien hakkuita
     ► Suomessa ei avata yhtäkään uutta turvekenttää
     ► Suomen nettopäästöt alle nollan 2030 mennessä
     ► Fossiilituet lopetetaan 2020 mennessä

     – – – – – –

     Ylläoleva tuli kirjeessä mulle. Joku miekkari kehitteillä, Tuollainen (Onko tietoa, kuinka moni alla mainituista järjestöistä saa Soros-rahoitusta?):
     – – – – – –

     ”Mielenosoituksen koolle kutsujina toimivat: Greenpeace, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta,Ilmastovanhemmat, Kansalaisareena, Kepa, Luonto-Liitto, Maan ystävät, Plan Suomi, Protect Our Winters Finland, Suomen luonnonsuojeluliitto, Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi ja WWF Suomi.

     Kokoonnumme lauantaina 20.10. klo. 14.30 Senaatintorilla. Kulkue kohti eduskuntataloa starttaa klo. 15.00.

     Reply
 • 9.10.2018 at 08:35
  Permalink

  Tällä nyt perustellaan tulevia mm. sähkön, polttoaineiden ja muiden kulutukseen tähtäävien verojen korotuksia tämä rasittaa eniten pienituloisia, työssäkäyviä ja lapsiperheitä. Kun lueskelin 1800-luvulla tehtyjä selostuksia Suomen ilmastosta, olivat ne säät silloinkin vaihdelleet äärilaidasta toiseen. Vanha kansan lausuma ”vuodet.ei ole veljiä keskenään” on syntynyt paljon ennen kuin oli ilmastonmuutosta. Esim. tällä eikä viime vuosisadalla ole koettu niin rajuja myrskyjä kuin niitä edeltävällä. Vanhaksi päästetty kuoleva metsä, jossa ei ole aluskasvillisuutta, ei hiiltä niele. Kun metsää hakataan ja uudistetaan se villiintyy kovaan kasvuun ja hiili saa kyytiä. Kieltämättä hakkuun jäljiltä parin kolmen vuoden näkymä on surkea ennenkuin kasvu lähtee käyntiin, mutta maa-ja metsätalous on pitkäjänteistä toimintaa, joka ei noudata kovin tarkasti vaalikausien syklejä. Suomen veronmaksajilla on kovin olematon rooli tässä menossa. Se on kuitenkin selvää, väestön hallitsematon lisäys on vakava uhka maapallolla. Kyllä Suomen verorahoilla autetaan valtava määrä Afrikan lapsia elontaipaleelle ja sitten myöhemmin siirtymään Eurooppaan kuluttamaan ja edistämään päästöjen kasvua. Näille ihmisille pitäisi levittää tietoa hallitusta lisääntymistä. Suomessa asia on hoidossa. Me katoamme hallitusti maailmasta kuluttamasta, mutta tämäkin yritetäänn vesittää siirtämällä uutta väkeä muualta, jolloin maamme ei pääse muodostumaan maailmaa pelastavaksi hiilinieluksi.

  Reply
 • 9.10.2018 at 08:59
  Permalink

  Ilmastonmuutos on täyttä kusetusta. Sillä on kaksi tavoitetta rahan keruu ja poliittinen valta.
  Muistan että about 1980 peloteltiin ihmisiä että vuonna 2000 napajäät ovat sulaneet niin paljon että esim. Lontoo ja New York ovat veden alla.
  Kummallista että sokeasti ylen sontatuuttiin uskovia ihmisiä on yhä internetin aikakaudella. Samat ihmiset puolustavat ylen ja muun valtamedian vihreitä valheita suorastaan agressiivisesti.

  Reply
  • 9.10.2018 at 09:16
   Permalink

   P.S. Vihervasemmiston toisesta lippulaivasta yhtenäisestä universaalista maailmasta ilman valtioiden rajoja tuli mieleen The Beatles-yhtye. Bändin jätkät tutustuivat ja sekosivat Krishnamurtiin ja alkoivat puhua että valtioiden rajat pitää pyyhkiä olemattomiin. Sehän upposi meikäläisille taistolaisille, joista osa toimii yhä politiikassa ja tavoittelevat hullun kiilto silmissään kadonnutta nuoruuttaan ilmastopolitiikasta ja mailman rajattomuudesta.

   Reply
 • 9.10.2018 at 09:10
  Permalink

  Maanantaina 8.10.2018 Ilta-Sanomat oli verkkosivuillaan näyttävästi tuonut esille ilmastoasiat. Monta uutisen kaltaista kirjoitusta. Samassa yhteydessä oli uutisia verotuksen korottamisen tarpeesta ilmaston takia. Tuli mieleen, että näillä uutisilla yritetään luoda paniikkia ja saada hyväksyntää liikkumisen rajoituksille ja veronkorotuksille. Maailma ei pelastu, vaikka suomalaiset maksaisivat 100 prosenttia veroja.

  Muistan, kun seitsemänkymmentäluvulla menin Kanadaan. Suomessa oli mainosvaloja sammutettu öljykriisin takia. Autoilua haluttiin rajoittaa. Siellä sitten Kanadassa katselin silmät pyöreinä, kun mitään kriisiä ei ollutkaan. Isoilla autoilla ajettiin. Valoa ja bensaa riitti. – Tajusin, että Suomessa asuville oli valehdeltu. Varmaan samoja tunnelmia kokee henkilö, joka pääsee Pohjois-Koreasta pois länteen.

  Suomessa vallitsee jonkinlainen punavihreä hysteria.

  Reply
  • 9.10.2018 at 11:39
   Permalink

   Karmeinta ja läpinäkyvintä jutuissa oli se, että niihin liitettiin ohjelmallinen tavoite saattaa Suomi ilmastonmuutostorjunnan suurmaaksi. Tuommoinen hiiren esiintyminen jättiläisenä kertoo pahanlaatuisesta mielenhäiriöstä (kognitiivinen dissonanssi) ja megalomaniasta, jolle ei ole pienintäkään perustetta. Ampuuko Suomi nyt ilmastovouhotuksella itseään jalkaan jopa pahemmin kuin Ruotsi pakolaisten auttamisellaan?

   Aina kun luulet, etteivät suvakit voi mitään hullumpaa keksiä, niin todennäköisesti he ovat jo keksineet sen ja juonivat jossakin YK:n konferenssissa tai ajatushautomossa harhaisia ajatuksiaan ja kohta hullutus on osa hallitusohjelmaa. Sitten tulevat lakiesitykset ja jos perustuslaki on niiden esteenä, sitä muutetaan kiireellisenä.

   Reply
 • 9.10.2018 at 09:15
  Permalink

  Ylen aivopesu alkaa olemaan härskinpää, kuin Neuvostoliitossa, siellä sentään kansalaiset naureskelivat Pravdan juttuja, joskin salaa. Täällä idiootit eivät edes kyseenalaista Ylen propagandaa.Hyvät ihmiset, älkää antako Ylen tehdä teistä idiootteja! Varokaa Yleä!

  Reply
 • 9.10.2018 at 10:28
  Permalink

  Valtamedian puute on, ettei se päästä punavihreää unelmaa kyseenalaistavia uutisia ja mielipiteitä läpi.

  Kun unelma ja todellisuus erkanevat toisistaan riittävän paljon ihmiset alkavat herätä. Herääjät yritetään vaimentaa oikeusjutuilla, joilla myös luodaan itsesensuurin kulttuuri. Harva on halukas vaarantamaan toimeentulonsa puhumalla totta tai kysymällä vääriä kysymyksiä.

  Mutta ei tämä tähän lopu. Koska epäilijöiden määrä kasvaa, seuraavaksi valtaapitävät luovat ilmiantokulttuurin. Ihmiset yritetään saada kyttäämään toisiaan ja pelastamaan oman nahkansa ilmiannoilla.

  Ja tämä kaikki tehdään unelman takia.

  Reply
 • 9.10.2018 at 10:30
  Permalink

  HY proffa sanoi ”Maapallolle olisi istutettava uusi Euroopan laajuinen metsä ilmastonmuutoksen estämiseksi”
  Proffa on oikeassa, muttei ymmärrä istutuksen vaikutusta ilmastoon oikein. Metsän puut haihduttavat juuriston maaperästä imemää vettä. Veden haihtuminen tarvitsee paljon energiaa, joka otetaan ilmasta. Ilman lämpötila alenee. Noin suuri metsäalue kuluttaa haihtumisenergiaa siinä määrin, että se vaikuttaa maapallonkeskilämpötilaa alentavasti. Hiilinielulla ei ole vaikutusta lämpötilaan, paitsi jos uskot ilmastopropagandaan. Ilmastopropagandaa on tuotettu suurin rahoin ja voimin. Ei ole ihme, että ihmisen aiheuttamaa ilmastonlämpenemistä pidetään totena, vaikka se ei ole edes totta. Ilmakehän lämpötila on vähän kohonnut vaikka ilmasto ei ole lämmennyt li ilmaston sisäinen energia ei ole lisääntynyt.

  Eräs HY proffa, saattoi olla samakin, teki idioottimaisen ehdotuksen lehdessä Saharan autiomaan metsittämisestä. Skandinavian kokoinen alue Saharasta metsitettynä saisi aikaan pohjois Euroopan jääkauden. Sahara viilentyisi, eikä sieltä enää kiertyisi lämmintä ilmaa meille.

  Viime vuosisadan asteen lämpötilan nousu johtuu sademetsien hävittämisestä. Haihtuminen on vähentynyt, joten ilma on lämmennyt. Selvennykseksi vielä, haihtumisessa sitoutunut ilmakehän latentti energia vapautuu pilvissä veden tiivistyessä. Lämpöenergia siirtyy aika korkeammasta lämpötilasta alempaa, joten pilvissä vapautuva energia ei voi palata korkeammassa lämpötilassa olevalle maan pinnalle vai häipyy avaruuden kylmyyteen.

  Reply
 • 9.10.2018 at 12:00
  Permalink

  Olisipa TOTTA! Tämän pallon väki ansaitsisi tuhoutua!
  Ikävä kyllä olemme menossa kylmempään vaiheeseen.
  Miksi missään kerrota että tuhannet tutkijat ovat sitä mieltä?
  Ja mitä helvetin vaikutusta on Suomen päästöillä ja niiden vähentämisellä?
  Ei saatana mitään!

  Reply
 • 9.10.2018 at 12:07
  Permalink

  Ilmastonmuutos vouhotus vertautuu täysin 1970-luvun ”energiakriisiin”, jolloin joku ”Rooman komissio” antoi julkilausuman, jonka mukaan maailman fossiiliset energiavarat loppuvat suunnilleen kolmen viikon päästä. Bensan hinta nousi roimasti ja sähkön kuluttaja käyttöä suositeltiin vähennettäväksi minimiin. kuten myös eri virastojen. Muistan kuinka katuvalaistustakin vähennettiin niin, että vain joka toisessa ”sähkötolpassa” oli valo. Jopa erilaisten kauppojen yövalaistusta (näyteikkunat) kehotettiin vähentämään, mutta sen teki mahdottomaksi murtovarkaus mahdollisuuksien paraneminen. Maaseuduilla mummot istuivat tuvissaan pimeässä, koska ottivat säntillisen tunnollisesti sähkön säästämisen, koska olihan kyseessä suoranainen isänmaan asia. Sitä vastoin kaupungeissa jokseenkin paloivat täydet valot ja muutaman hehkulampun palamattomuus oli jokseenkin yhtä tyhjän kanssa. Mutta tuolloin saatiin Rooman ”viisaiden tiedemiesten” avulla luotua suoranainen hysteria energian loppumisesta. Mitä vielä, tuosta ajasta on kulunut kohta 50-vuotta ja kukaan ei puhu enää energian loppumisesta mitään lyhyellä aikajänteellä. Totta kai kaikki joskus loppuu, mutta tuolloisen käsityksen mukaan kaikki löydetyt fossiiliset energialähteet olivat tuolloin löydetyt, joka olisi merkinnyt kädestäsuuhun elämistä. Kuka määrän tietää kuinka paljon sen jälkeen on löydetty uusia esiintymiä ja tekninen kehitys on mahdollistanut sellaisten esiintymien käyttöönoton, jotka olivat saavuttamattomissa ja taloudellisesti kannattamattomia ottaa käyttöön tuolloisilla menetelmillä, jolloin ”kairaaminen olisi tuottanut pelkkää persnettoa.

  Ilmaston lämpenemis hourailut ovat pelkästään vihreiden ja vasemmistopuolueiden älyvapaa agenda, jota tukevat huuhaa tutkijat, jotka vääntelevät ja vääristelevät viimeisimpiä tuon ilmiön kumoavia tutkimuksia mieleisekseen keksimällä yhä lisää ”selittäviä tekijöitä” kulloisenkin ”vasta-argumentin” heidän agendaansa vastaan, jotka ovat itse asiassa niin kiveenhakattuja kuin olla vain voivat. Tällä rahastavat ja hankkivat henkilökohtaista karriääriä poppari-tutkijat, joita viedään kuin rock-tähtiä tilaisuudesta toiseen salamavalojen räiskyessä ja erilaisilla tunnustuksilla palkiten aineistosta, jolla voisi täyttää ”särkyvää paketin” pehmikkeenä vaasin ehjänä pysymisen varmistamiseksi. Toinen taho, joka rahastaa härskisti tällä hysterialla on ylikansalliset yritykset ja pösöt, jotka loppuviimeksi käärivät tuon uuden ”anekaupan” eli hiilipäästö -sakkomaksut itselleen eikä latin latia jää älyvapaaseen lopputarkoitukseensa, jolla mukamas pelastetaan maapallo ja sen ilmasto, joka elää omaa elämäänsä pitkällä tähtäimellä ja käyttäytyy niin oikukkaasti kuin säätilat van voivat. Päinvastoin eräiden piirien tulkinnan mukaan ollaan menossa päinvastoin uutta pikku jääkautta kohti, joita on ollut Euroopassa viimeksi 1700-luvulla, jolloin Englannissa Thames joki jäätyi niin, että kaupunkilaiset luistelivat sen jäällä. Tuo samainen ajankohta aiheutti viljakatoja hallan viedessä sadon ja aiheutti nälänhätää ja kuolemaa. Viimeisin kylmä kausi oli Suomessa reilut 125-vuotta sitten, jolloin suomalaisia kuoli nälkään kun pakkaslukemia oli vielä juhannuksenakin ja järvet olivat jäässä sekä paksu lumikerros teki kevätkylvöt mahdottomiksi. Ja vaikka maahan olisi jotain saatukin halla huolehti siitä, ettei talonpojilla ollut mitään suuhun laitettavaa kuin pettuleipää, joka runteli ravinnoksi kelpaamattomana vatsan ja johti lopulta kuolemaan. Ne, joilla oli edes vähän maitoa pärjäsivät vähän paremmin, sillä se neutralisoi petun tuhoisaa vaikutusta.

  Ilmastonmuutos jargoni on vain eräs globalistien tapa tuhota maailmantalous ja saattaa tavalliset kansalaiset köyhyyteen, jolla varmistetaan taloudellinen uusjako kansalta rikkaille aivan kuten keinotekoiset pörssiromahdukset ja nk. ”tiedustelulakien” säätämiset, jolla urkitaan yksittäisen kansalaisen elämää ja tekemisiä.

  Reply
  • 9.10.2018 at 12:13
   Permalink

   Korj. EI… ”Rooman komissio” vaan ”Rooman KLUBI”!

   Reply
   • 9.10.2018 at 14:34
    Permalink

    Ajan eläneenä nuo palautuivat mieleeni kiitos kirjoituksesi. Noinhan se meni.

    Nykyisessä ilmastohysteriassa on jotain samaa kuin uskonlahkojen maailmanloppuskenaarioissa. Kenties ne ovat populaation valtaapitävien viimeinen yritys säilyttää valtansa.

    Btw, IS julkaisi 2018-10-09 lisää ilmastohysteriaa. IL ei sensijaan ole niin tehnyt.

    Reply
 • 9.10.2018 at 13:39
  Permalink

  Juha, tuo n,125 v sitten oleva kylmä kausi oli (oletettavasti) seurausta Krakataun tulivuoren purkauksesta 1883. Koko maapallon lämpötila putosi tuhkapilven heijastusvaikutuksen takia vuosiksi. Eli ihan sama kuinka paljon puuta takoissa poltetaan , mutta sillä verukkeella (ilmastonlämpeäminen)voidaan hormiveron tarpeellisuutta perustella lähitulevaisuudessa. Samaa (((eliitin))) kusetusta kaikki tyyni ja lampaat maksavat.

  Reply
 • 10.10.2018 at 10:22
  Permalink

  YLEn toimittaja katsoo ikkunasta ulos ja näkee sumua.
  Huutaa toiselle toimittajalle vieressä:

  – Nyt se ilmastonmuutos on alkanut! Vetäkää äkkiä kaikki sähköjohdot irti ja sulkekaa kaikki laitteet niin saadaan ilmanstonmuutos hillittyä!

  Reply
  • 10.10.2018 at 16:46
   Permalink

   Tuokaa äkkiä torjuntatumppu!

   Reply
 • 10.10.2018 at 10:26
  Permalink

  Kansainvälinen ilmastonmuutospaneeli on IPCCCP

  Reply
 • 10.10.2018 at 10:28
  Permalink

  Talon isäntä pieraisi ja tokaisi:

  – Nyt lähti ilmastonmuutos liikkeelle.

  Reply
 • 10.10.2018 at 10:43
  Permalink

  Mikä on ilmastonmuutospoliisi?

  Se on jotain mitä ei saisi keksiä, mutta josta tulee varmasti osa orwellilaista poliisivaltiota.

  Reply
 • 10.10.2018 at 10:45
  Permalink

  Se on siis jotain mitä ei pitäisi ja saisi olla olemassa, mutta josta tulee varmasti osa orwellilaista poliisivaltiota.

  Reply
 • 10.10.2018 at 11:00
  Permalink

  Seuraavissa eduskuntavaaleissa on mukana ilmastonmuutospuolue.

  Sen vaalimainoksessa lukee:

  Täynnä ilmaa

  Reply
 • 10.10.2018 at 13:13
  Permalink

  Hiilidioksidin määrä 10.10.2018 keskipäivällä. Alimmillaan se on etelämantereella 53 ppbv. Pohjoisnavalla se on 97 ppb. Tuulen mukana Brysselin paskat leviää koko Eurooppaan ja Pohjoismaihin ja täällä tyhmät maksaa tyhjästä. Suomen metsien pitäisi niellä Euroopan hiilidioksidia, vaatimusten sijasta maksakoot sitten siitä, että Euroopassa on ainakin yksi paikka joka nielee muun Euroopan aiheuttamat ilmastopäästöt. Ohessa puhelimeen asennetun Windy ohjelman reaaliaikainen tilasto tämänhetkisestä hiilidioksidin tasosta eri puolilla maapalloa:

  Grönlanti 95 ppb
  Islanti 96 ppb

  Suomi 105 ppb
  Ruotsi 116 ppb
  Norja 109 ppb
  Tanska 272 ppb

  Hollanti 616 ppb
  Belgia/Bryssel 333 ppb
  Luxemburgin 504 ppb
  Ranska 349 ppb
  Saksa 425 ppb
  Englanti 372 ppb
  Italia (pohois) 456 ppb
  Sisilia 130 ppb

  Kreikka 160 ppb
  Bulgaria 871 ppb
  Romania 262 ppb
  Unkari 612 ppb
  Itävalta 281 ppb
  Tsekki 295 ppb
  Ukraina 841 ppb
  Puola 330 ppb
  Venäjä 130 ppb

  Intia 555 ppb
  Kiina 856 ppb
  Siperia 1102 ppb

  Alaska 97 ppb
  Kanada 979 ppb
  Kalifornia 613 ppb
  USA itärannikko 1326 ppb
  Brasilia 1412 ppb

  Nigeria 602 ppb
  Sahara 86 ppb
  Kongo 382 ppb
  Angola 556 ppb
  Namibia 347 ppb

  Jopa Keski-Afrikan maat tuottaa paljon enemmän hiilidioksidia kuin Suomi ikinä.

  Reply
  • 10.10.2018 at 23:14
   Permalink

   ppb tarkoittaa miljardisosaa.

   Yleisesti tiedetään hiilidioksidia olevan ilmakehässä noin 400 miljoonasosaa. Heitä Vindy-ohjelmasi roskiin, tai sitten yleisesti hyväksytyn datan, josta tässä esimerkki:

   Highest CO2 levels recorded so far in 2018:
   412.60 ppm on May 14, 2018 (Scripps)
   412.45 ppm on May 14, 2018 (NOAA-ESRL)
   412.37 ppm on April 23, 2018 (NOAA-ESRL)

   https://www.co2.earth/daily-co2

   Reply
   • 11.10.2018 at 03:06
    Permalink

    Älähän satuile, suosittelen jokaiselle Windyä ja tarkistamaan päivittäin hiilidioksidi taso Suomessa ja vertaamaan sitä muualle kuten Belgiaan (Brysseliin) ja muualle Euroopaan mistä Suomikin saa suurimman osan hiilidioksidista. Erityisen mielenkiintoista on seurata Keski-Afrikan uraanikaivosten tasoa, jossa yhden kilowattin saamiseksi käytetään 100 kilowattia fossiilista. Eiköhän ohjelman käyttämä Geos vitonen ole riittävän hyvä:

    https://gmao.gsfc.nasa.gov/GEOS/

    Asteikolla Suomen 105 ppb on pisteen siirtoa toiseen muunnettaessa se 0.105 ppm.

    Hawaiin 412.6 ppm on 412600 ppb ja aivan riittävän tarkka kerran vuodessa ilmoitettavaksi edellisen vuoden vertailuarvoksi. Mutta nytpä ei tarvitse piitata ilmasto hihhuleista, kun tietoa voi seurata päivittäin jokainen itse.

    Reply
    • 11.10.2018 at 08:25
     Permalink

     0.105 ppm?? Suunnilleen kaikki kasvit kuolevat jos hiilidioksidin määrä ilmassa menee alle 150 ppm eli miljoonasosaa. Tämä on tieteellinen fakta.

     Voi hyvinkin olla, että antamasi numerot kuvaavat hiilidioksidin määrien muutosta vuodessa, mutta ilmakehän pitoisuuksia ne eivät kerro, se on varma.

     Jos Suomessa tosiaan olisi vain 105 ppb, eli 0,105 ppm hiilidioksidia, olisivat kaikki puut ja muut kasvit kuolleet alta aikayksikön.

     Esimerkiksi Greepeace -järjestön perustajajäsen Moore on kertonut tästä:

     ”Moore: ’CO2 is lower today than it has been through most of the history of life on earth…At 150 ppm CO2 all plants would die, resulting in virtual end of life on earth'”

     http://www.climatedepot.com/2012/07/13/greenpeace-cofounder-dr-patrick-moore-thank-goodness-we-came-along-reversed-150-millionyear-trend-of-reduced-co2-levels-in-global-atmosphere-long-live-the-humans/

     Ehkä tiedätkin että kasvihuoneisiin ostetaan hiilidioksidia jotta saavat paremman sadon:

     ”I’ll bet you’ve never heard Al Gore talk about CO2 as ”nutrition.” He declares it a pollutant and wants to tax you for producing it. But CO2 is actually a key nutritive gas for food crops. Without carbon dioxide, we would all have starved to death by now.”

     https://www.naturalnews.com/039720_carbon_dioxide_myths_plant_nutrition.html

     Reply
     • 11.10.2018 at 15:22
      Permalink

      Niinpä, aletaan olla samaa mieltä, mistä me päästökauppaa oikein maksetaan kun hiilidioksidin pitoisuus alkaa olla napaseutujen tasoa ja sitä on ostettava vieläpä kasvihuoneisiinkin?

      11.10.2018 iltapäivällä

      Etelä-Suomi 120 ppb – 0.12 ppm

      Länsi-Suomi 130 ppb – 0.13 ppm

      Keski-Suomi 125 ppb – 0.125 ppm

      Itä-Suomi 110 ppb – 0.11 ppm

      Lappi 99 ppb – 0.099 ppm

      Huippuvuoret 99 ppb – 0.099 ppm

      Brysseli 144 ppb – 0.144 ppm

      Keski-Afrikka 676 ppb – 0.676 ppm max.

      Kiina 913 ppm – 0.913 ppm max.

 • 10.10.2018 at 16:38
  Permalink

  Jääkausi on tulossa.
  Sitä ei kukaan ole tohtinut kieltää.

  Pelottelu kannattaa aina. Kun kansa pelkää, saa poliitikko lypsettyä inhottavaa rahvasta helpommin. Rahvas jopa vaatii tulla lypsetyksi.
  Kyllä marxistipoliitikko osaa.

  Reply
 • 12.10.2018 at 13:38
  Permalink

  Käsitys ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen todellisuudesta perustuu poliittisen Ilmastonmuutospaneelin kritiikittä vastaanotettuihin väittämiin.
  IPCC:n suuri sähköpostivuoto paljasti karun totuuden tämän organisaation ”tieteellisyydestä”. Kaikki vertaisarviointi on aina ollut kiellettyä ja pimitettäväksi tuomittavaa. Toisin ajatteleville tiedeyhteisön jäsenille järjestettiin julkaisukieltoja, Keskiajan lämpöaallon häivyttämiseksi kehiteltiin selityksiä, sedimenteistä määritettyjä lämpökäyriä käännettiin ylösalaisin, vanhoja mittausarvoja korjailtiin perusteettomasti alaspäin jne.

  Myytti tiedeyhteisön yksimielisyydestä kaatui joitakin vuosia sitten, kun Yhdysvalloissa kyseltiin tieteentekijöiden mielipidettä ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. 50 % ei uskonut siihen, 50 % uskoi. Kiinnostavaa olisi myös tietää, kuinka moni viime mainituista esitti kantansa pelkästään suojatakseen työpaikkaansa tai välttyäkseen median raivolta.

  Reply
 • 12.10.2018 at 20:35
  Permalink

  Mitä agendaa maailman pelastamisen profeettoina ”ilmastoteoilla” esiintyvät viherpunikit tosiasiallisesti ajavat?
  YK:n ilmastoastioita hoitava viranomainen Ottmar Edenhofer myönsi, että kansainvälisellä ilmastopolitiikalla ei ole juuri mitään tekemistä ympäristönmuutos-politiikan kanssa kuten aavikoituminen ja ilmakehän otsoni-aukot. Tosiasiallinen tarkoitus on MAAPALLON VARALLISUUDEN UUSJAKO:

  ”If they were honest, the climate alarmists would admit that they are not working feverishly to hold down global temperatures — they would acknowledge that they are instead consumed with the goal of holding down capitalism and establishing a global welfare state.

  Have doubts? Then listen to the words of former United Nations climate official Ottmar Edenhofer:

  ”One has to free oneself from the illusion that international climate policy is environmental policy. This has almost nothing to do with the environmental policy anymore, with problems such as deforestation or the ozone hole,” said Edenhofer, who co-chaired the U.N.’s Intergovernmental Panel on Climate Change working group on Mitigation of Climate Change from 2008 to 2015.

  So what is the goal of environmental policy?

  ”We redistribute de facto the world’s wealth by climate policy,” said Edenhofer…”

  Koko artikkeli: https://www.investors.com/politics/editorials/another-climate-alarmist-admits-real-motive-behind-warming-scare/

  Reply
  • 12.10.2018 at 20:41
   Permalink

   Onko EU-diktatuurin/YK:n ilmastohuijaus-agendaa kannattava Sipilä myös maailman varallisuuden uusjaon kannalla – ja samoin KANSATTOMAN Kokoomuksen punaliberaalit punaporvarit?
   Tavoitteenahan on tosiasiallisesti maapallon laajuinen sosialistinen, lue KOMMUNISTINEN ns. hyvinvointivaltio – kokonaan eri asia on, mikä sitten varallisuuden uusjaon jälkeen olisi tavallisen tallaajan hyvinvoinnin taso nykyisissä teollistuneissa maissa.

   Reply
  • 12.10.2018 at 20:42
   Permalink

   Korjaus: ilmastoastioita piti olla ilmastoasioita.

   Reply
 • 22.4.2019 at 18:28
  Permalink

  Atomi loppareiden maalaamia kauhukuvia. Eli halutaan lisää kaiken tappavaa ydinvoimaa!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.