Kauhujen talo Saksassa – pariskunta tappoi kiduttamalla lehti-ilmoituksilla taloonsa houkutelleita naisia

Pariskunta on tuomittu vankeuteen kahden uhrinsa kuolemasta. Kaikkiaan pariskunta kidutti ainakin kahdeksaa naista.

Saksan Nordrhein-Westfalenin osavaltion Paderbornin kunnassa asuvalla pariskunnalla, Angelika ja Wilfried Wägenerillä, oli erikoinen yhteinen harrastus. He houkuttelivat luokseen naisia ja kiduttivat heitä.

Naisia hakattiin, kuristettiin ja poltettiin, heiltä revittiin hiuksia ja heidän päälleen kaadettiin kuumaa vettä. Naisiin käytettiin myös sähköiskuja ja pippurisumutetta, saatiin oikeudessa kuulla. Naiset kiinnitettiin öiksi talon pohjakerroksen ammeeseen tai lämmittimeen.

Pariskunta saatiin kiinni toukokuussa 2016, kun he hakkasivat 41-vuotiaan naisen niin henkihieveriin, että tämä kuoli vakaviin päävammoihin sairaalassa.

Pariskunta oli suunnitellut ajavansa naisen takaisin hänen kotiinsa, kun auto hajosi. Koska paikalla oli silminnäkijöitä, pariskunta pyysi heitä soittamaan ambulanssin. Kun nainen tuotiin sairaalaan, lääkärit soittivat paikalle poliisit ja kiduttajat saatiin kiinni.

Syyttäjät ovat vaatineet tekijöille elinkautista oikeudenkäynnissä, joka on kestänyt jo melkein kaksi vuotta. Pidätyksen jälkeen puolisot ovat yrittäneet vierittää syytä tapahtumista toistensa harteille.

Tuomion julistamisen jälkeen Angelika pyysi anteeksi uhreiltaan. Wilfried puolestaan vetosi siihen, ettei hän pystynyt erottamaan oikeaa väärästä, ja syytti edelleen vaimoaan valheista.

Oikeudessa Angelika myönsi, että kun 33-vuotias nainen kuoli heidän luonaan vammoihinsa vuonna 2014, pariskunta paloitteli hänen kehonsa, pakasti sen, ja myöhemmin poltti palaset levittäen tuhkat kylän tienvarsiin.

Angelika Wägener, 49, tuomittiin 13 vuodeksi vankilaan ja hänen rikoskumppanilleen Wilfriedille, 48, määrättiin 11 vuotta psykiatrista vankeutta.

Lähde: Metro, Daily Mail

Aiheeseen liittyvää:

7 thoughts on “Kauhujen talo Saksassa – pariskunta tappoi kiduttamalla lehti-ilmoituksilla taloonsa houkutelleita naisia

  • 8.10.2018 at 22:48
   Permalink

   Tyypillisen bolshevikkifeministin ulkonäkö.

   Reply
   • 8.10.2018 at 22:59
    Permalink

    Jotakin yhdennäköisyytä on myös Jim Carreyn/Trollfacen kanssa.

    Reply
  • 9.10.2018 at 06:14
   Permalink

   Vahva sisäsiitoisuuden voima havaittavissa kuvan perusteella.

   Reply
 • 9.10.2018 at 12:22
  Permalink

  Näitä hulluja ilmaantuu tuontuostakin julkisuuteen kunhan ”teurastamon” toiminta alkaa herättämään ei toivottua (”praktiikkaa” harjoittavien kannalta) julkisuutta naapurostossa ”perskeiden” ym. toiminnasta aiheutuvista jätteiden kertymistä johtuen.
  Toisaalta v. 2015 lähtien Eurooppaan on saapunut edm. laista väkeä ja heitä pidetään arvossa suurimmassa niin, että meitä kalpeita tavallisia vain terveyskeskuksissa verta näkeviä kohtuullisen rauhallisia ihmisiä aivan syrjitään sen vuoksi mitä me ajattelemme kulloinkin ”valtaistuimella” istuessamme sekä etenkin ”mitä” siinä luemme aikamme ratoksi rattoako?
  Älkööt sellaista armahdettako, joka työssä käy ja veronsa maksaa, vaan vetäkööt hän tästä sakkoa tahi kuritushuonetta, sillä ne kaikkein ”hiljaisimmat” pahimpia ovat yhteiskuntaamme hajoitustoimin horjuttamahan.

  Reply
 • 10.10.2018 at 16:36
  Permalink

  Tuomio on samaa suuruusluokkaa kuin väärinajatusrikoksesta langetettiin Horst Mahlerille. En nyt todellakaan kannata kyseisen sekon ajatuksia, mutta kenen mielestä pelkkä mielipiteiden lausuminen on yhtä paha kuin tälläisten täysin sairaiden ihmisten tekoset?

  Reply
  • 10.10.2018 at 23:14
   Permalink

   11-13 vuotta kaikkiaan kahdeksan naisen kiduttamisesta ja kahdesta paloittelumurhasta, ja 12 vuotta mielipiteestä. Hyvä EUvostoliitto!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.