Erikoinen tapaus Saudi-Arabiassa – laittoman siirtolaisen ruumis sängyssä keskellä tietä (video)

Mies oli ammuttu kuoliaaksi ja ruumis sidottu sänkyyn.

Saudi-Arabiassa löytyi keskeltä tietä sänkyyn sidottu ruumis. Paikallisen poliisin mukaan ruumis oli ammuttu kuoliaaksi.

Ruumis löytyi 11 kilometrin päästä Abhan kaupungin ulkopuolelta torstai-iltana. Ruumis oli kääritty peitteeseen ja sidottu rautasänkyyn. Sänky oli asetettu poikittain keskelle tietä.

Perjantaina poliisi kertoi, että kuollut oli tunnistettu laittomaksi siirtolaiseksi, iältään noin 20-vuotiaaksi. Kuolinsyyntutkimuksen mukaan miestä oli ammuttu kiväärillä.

Poliisi tutkii edelleen outoa kuolemantapausta.

Lähteet: RT, YouTube

8 thoughts on “Erikoinen tapaus Saudi-Arabiassa – laittoman siirtolaisen ruumis sängyssä keskellä tietä (video)

 • 6.10.2018 at 20:52
  Permalink

  Kun ”iltasatu kerrotaan” kiväärillä, niin ”nukkumis -tulos” on taattu. En ihmettele sitä, että ylivilkkaiden lasten yli väsyneiden vanhempien mielen ”poikki kulkee” joskus kiusaus käyttää tuota edk. metodia. No, tuskinpa sentään.
  Suomen vokki-bisnekselle ei tekisi mitään eroa sen suhteen onko ”kotoutettava” ”mullattava” vaiko ei, sillä rahanahneet kansan verorahojen vääryydellä rahastavat poliitikot ja heidän sokeri serkkunsa vetäisivät täydet fyrkat ”hoidokeistaan”. Toisaalta ”avuliaiden” naishoitajien intotaso suorastaan lerpsahtaisi kuin rautalankamittari ovenpielessä säätilan mukaan. Sillä kuolonkankeus ei merkitse samaa kuin lemmen kuuma huuma.
  Tuota taustaa vasten katsottuna meidän kaikkien ”nasu” (Nalle Puh) Jouni Mykkänen voisi nyt mennä Saudi-Arabiaan hakemaan koko kuningashuoneen Suomeen turvaan, sillä edk. tapaus osoittaa sen ettei kyseessä ole nk. ”turvallinen maa”.

  Reply
 • 6.10.2018 at 21:11
  Permalink

  Kuten videosta näkyy Saudi-Arabia on rauhanuskonnon emämaa.

  Reply
 • 6.10.2018 at 21:17
  Permalink

  Kyseessä lienee Saudien tapa lavastaa murha liikenneonnettomuudeksi. Murhaajan epäonneksi kukaan ei ajanut yli.

  Arvelen, että tapaus jää selvittämättä.

  Reply
 • 6.10.2018 at 21:59
  Permalink

  Saudi-Arabiassa siirtotyöläiset ovat orjaakin heikommassa asemassa, täysin vailla ihmisarvoa. Itse asiassa valkoisen miehen taakasta ulisevilta hyve- ja syyllisyysonanoijilta unohtuu lähes poikkeuksetta sellainen yksityiskohta orjakaupasta että arabit olivat suurimmaksi osaksi se myyjäosapuoli joka myi afrikan mustaa väestöä, ja jota myivät myös toiset mustat, sota- ja ryöstösaaliina.

  Reply
 • 6.10.2018 at 22:27
  Permalink

  Koska kyseessä on yksi maailman rikkaimmista öljyntuottajamaista, niin kukaan ei uskalla inistä teon rasistisista motiiveista.

  Reply
  • 6.10.2018 at 22:50
   Permalink

   Niinpä. Vitunvirkkaajafeministit Rosa & kumpp. ovat täysin mykkinä maassa tapahtuvasta naiskaupasta ja naisten olemattomista oikeuksista. Hyvähän se on täällä turvallisessa maassa kirjoitella houreisia kolumneja omasta vitustaan ja siitä kuinka sillä voi nostaa ketsuppipullon maasta. (Tämä ei ole edes vitsi vaikka toivoisikin sen olevan..)

   Reply
 • 7.10.2018 at 01:08
  Permalink

  Me vääräuskoiset emme tule ikinä ymmärtämään noiden suorauskoisten ajatuksia ja tekoja.

  Reply
 • 7.10.2018 at 05:54
  Permalink

  Varoitus, älkää tulko tänne, menkää Eurooppaan jossa sairas humaanius menee oman kansan edelle ja he rahoittavat kaikkien läpsyttelijöiden elinikäisen runsaan toimeentulon oman kansan kustannuksella.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.