Melania Trumpilla ”rasistinen” hattu päässä Keniassa

USA:n presidentin vaimoa kuvattiin vierailulla Keniaan. Hattu on aiheuttanut kritiikkiä, koska se viittaa siirtomaavallan aikaan.

USA:n presidentin vaimo Melania Trump on oma-aloitteisesti parhaillaan kiertämässä Afrikan maita tehdäkseen tunnetuksi ”ole paras” -kampanjaansa, joka kohdistuu lapsiin. Melania haluaa myös tietää enemmän Afrikasta.

Ennen Keniaa Melania vieraili Ghanassa ja Malawissa. Kenyan jälkeen seuraava kohde on Egypti. Malawissa Melania osallistui kampanjaan lahjoittaa maalle miljoona kirjaa koulutuksen kehittämiseksi.

Safariajelulla Kenian kansallispuistossa Melania pukeutui eurooppalaisille elokuvista ja historiallisista kuvista tuttuun kypärämalliseen safarihattuun. Tämä sai ihmiset suuttumaan, sillä se herätti ajatuksia siirtomaavallan ajasta.

Muun muassa Twitterissä on kuohuttu hatun takia. Sitä kuvataan ”pimeän ajan” symboliksi.

Lähde: Daily Express

Aiheeseen liittyvää:

11 thoughts on “Melania Trumpilla ”rasistinen” hattu päässä Keniassa

 • 6.10.2018 at 20:25
  Permalink

  Jotta ei tulisi rasismisyytöksiä, pitää muistaa että vanhoissa brittien siirtomaissa ei pidä puhua englantia, koska sehän oli siirtomaaisäntien kieli.
  Pitää myös muistaa että myös USA, Kanada ja Australia ovat olleet osittain tai kokonaan brittien siirtomaita.
  Näin toimien emme loukkaa herkkiä puolestaloukkaantujia.

  Reply
 • 6.10.2018 at 20:39
  Permalink

  Olisi vissiin pitänyt mennä alasti, mutta ilkialastomana valkoisena naisena meneminen olisi tietenkin ilmentänyt ”valkoista ylivaltaa”. Tässä nyt nähdään se millaista jälkeä tekee ihmisissä hyvin turvattu, hemmoteltu, yli-ruokaisa, pissis-pitoinen, biletys, turhamainen, yli-rikas ja vailla kunnon kasvatusta olleet lapset ovat kasvaneet nuoriksi aikuisiksi ja aikuisiksi. Heidän arvomaailmansa on täynnä absurdia mielipuolisuutta ja epä-älyllistä roskaa tuottavaa höttöä, jossa etsimällä etsitään mitä turhan päiväisempiä kupuruja niiden tahojen toiminnasta, jotka eivät näitä piikki hampaisia turhamaisuuden piraja lammessa eläviä raatelijoita eivät miellytä lietsomalla katkeruutta, vihaa, kateutta, alemmuudentunnetta, jota eivät edes näiden täysin kuviteltujen pilkan ja sormella osoittamisen kohteet olisi millänsäkään. Kyse on siis nk. ”valkoisista mustista” (usein juutalaisia) eli vasemmistolaisista ja äärikommunistisista anarkisteista eli näistä mustahuppu päisistä rähinä joukoista, joiden rahoittamisesta huolehtii George Soros, joka myös rahoitti demokraattien Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaa laittaen likoon vaatimattomat miljardiluokan panostuksen tuon sarjamurhaajan valinnan puolesta. Yhdysvaltain feministinen demokraattinen puolue, joka asemoituu ent. presidentti Barack Obaman aloittamaan rotuvihan kylvämiseen oman henkilökohtaisen terroristijärjestönsä BLM:n kautta, jota Hillary Clinton lämpimästi tukee tästä eteenpäin käyttämällä tuota väkivaltaista mustaa osastoa sisällissodan lietsomiseen Yhdysvalloissa edistääkseen ”Deep Statea”, globalismia, valkoisen rodun kansanmurhaa, NWO:a, Yhdysvaltain kansallisomaisuuden sekä kansalaisten varojen kaappaamista globalisteille pyrkien tuhoamaan järjestäytyneen maan yhteiskuntarakenteen sisällissodan kaltaiseen tilaan, jossa väkivalta, terrori ja kuolema saavat rampata maata ristiin rastiin samalla ylikansallisten raha piirien ja muutamien valittujen korruptio- poliitikkojen silkkaa pahuutta täynnä olevien tahojen hieroskellessa tyytyväisenä käsiään yhteen, sillä tuolle sairaalle korporaatiolle ei kansalaiset merkitse mitään, eikä heidän elämällään ole mitään arvoa, vaan he ovat ainoastaan kaiken tiellä estämässä ”taloudellisten intressien uudelleen järjestelemisessä eli kyse on eräänlaisesta käänteisestä ”New Dealista”, joka ottaa ne vähätkin rahat ja kiinteistöt pois kansalta rahaa ylimpänä jumalana palvovaa valtaklikille, jotka kaikk ovat olleet jo syntymästään saakka mieleltään kieroutuneita psykopaattisia sadisteja silattuna vielä loppumattomalla narsismilla. joka saa heidät tuntemaan olevansa maailman keskipisteiltä ja henkilökohtaisen onnentunteen sekä tyydytyksentilan olemisen tapissa, joka merkitsee samaa ryöstetyille, raiskatuille, murhatuille ja kidutetuille kansalaisille, jotka eivät vain tiedä sitä, koska ovat niin itsekeskeisiä ja itsekkäitä ihmisiä.

  Reply
  • 6.10.2018 at 22:46
   Permalink

   Juhan teksti oli todella hyvä, mutta läkähdyttävän pitkä.

   Reply
   • 7.10.2018 at 05:58
    Permalink

    Ja auttaisi jos tekstissä olisi kappalejako, yhteen pötköön kirjoitettu jää monelta lukematta.

    Reply
   • 7.10.2018 at 09:02
    Permalink

    Samaa mieltä.. hyvin kiteytetty kaimalta. Mielensäpahoittajia on kaikkialla ympärillämme.. älkää antako niiden tartuttaa tautiaan teihin.

    Reply
  • 7.10.2018 at 10:50
   Permalink

   Juha kirjoitti asiaa, mutta ”todista” huutaa koukkunokka kasan päällä ja hieroo käsiään!
   Milläs todistat, kun instanssit on omien tai lakeijan miehittämät ja miljardit joita kansojen aivopesuun on käytetty mediaomistuksien kautta purevat kansaan. Kansat ei keskimäärin tajua mitään, just osaavat sanoa ”salaliittoteoria”, kun on opetettu sanomaan. Stana!

   Reply
  • 7.10.2018 at 17:34
   Permalink

   Kyllä. Täytyy myöntää, että olen joskus ”pitkäkielinen”, mutta kun inspiraatio iskee ei runonlaulannalla tahdo tosta päätä näkyä. Joskus itselläkin tahtoo langanpää kadota.

   Reply
 • 6.10.2018 at 21:04
  Permalink

  Täytyykin hankkia ensi kesäksi mallin mukainen hellekypärä. Sitä voisi tuunata asentamalla lieriin tappavan metallireunan Bond elokuvan Kultasormi innoittamana.

  Reply
  • 6.10.2018 at 22:54
   Permalink

   Kunhan muistaa sitten olla vetämättä kättä lippaan. Tosin harvoinpa nykyään niin kunnioitettavia henkilöitä vastaan tulee että vahinko pääsisi tapahtumaan.

   Reply
 • 6.10.2018 at 22:08
  Permalink

  Just niin, Juha!
  New World Order….. Väittävät fiktioksi tätä salaliittoa.
  FAKTAA on että SE TOTEUTUU KOKO AJAN.

  Reply
 • 6.10.2018 at 22:12
  Permalink

  Hieno hattu,muistuttaa vanhoista hyvistä ajoista.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.