Revontulien yö edessä? Auringossa myrskyää

Auringon pinnalla on syntynyt kaksi koronapurkausta. Ensimmäinen niistä tavoittaa maan tänään, mikä voi tarkoittaa revontulien leikkiä Suomen yötaivaalla ensi yönä.

Tutkijoiden mukaan auringon pinnalla myrskyää. Havaintojen mukaan pinnalla näkyy kaksi suurta koronapurkauksen aiheuttamaa ”aukkoa”, mikä enteilee revontulia niin pohjoiselle kuin eteläisellekin pallonpuoliskolle.

Ensimmäisen aurinkomyrskyn pitäisi osua maahan tänään. Toinen myrsky on luvassa 7. lokakuuta.

Tänään saapuva ensimmäinen aurinkomyrsky on kolmen päivän päästä tulevaa pienempi, mutta molempien oletetaan aiheuttavan revontulia taivaalle.

Lähde: Daily Express

9 thoughts on “Revontulien yö edessä? Auringossa myrskyää

 • 4.10.2018 at 17:57
  Permalink

  Jos tuota ihailee, niin toivottavasti ei syytetä RASISMISTA!!! Sillä siinä samassa unohtuvat hottetottien tanssit ”savi -puvussa” sekä ”miehuus jatkokset”. Vaikka olemme täällä missä meidän ei saisi missään nimessä olla. Ei koskaan pitäisi unohtaa sitä mitä komeinta näkyä, mistä EU:n tähti -ämpäristö näkyy parhaiten. Nimittäin hätäisesti kyhätystä joukkohaudasta, eikä ole enää vihasanan vihasanaa. Perin raamatullista nimittäin nurinpäin kun kaikki hyvä on saatu hävitettyä taivaan kannen alta, koska karvansa heittänyt apinakunta paljastuikin nahaltaan valkoiseksi, joka merkitsee EU-mytologiassa rahanmenoa ja tuon hallintokoneiston sovellettavaksi korkeinta humanismia ja ihmisyysperiaatteita, joka on samanlainen kauhistus EU:lle kuin Krusifiksi ja päivänvalo vampyyrille sekä muille kadotetuille sieluille.

  Reply
 • 4.10.2018 at 18:05
  Permalink

  Mahtavaa! Toivottavasti kyseessä on voimakkaat aurinkomyrskyt ja tulisi kunnon vahingot matkapuhelimille ja kaikelle nykyajan paskalle.

  Reply
  • 4.10.2018 at 19:39
   Permalink

   Voimakkaan aurinkomyrskyn yhteydessä on aina toivoa että paikannussatelliitit pimenisivät lopullisesti. 🙂

   Reply
  • 4.10.2018 at 20:36
   Permalink

   Ja sähköverkko romahtaisi korjauskelvottomaksi. Palattaisiin kivikauteen. Sitten ei varmaan enää rahdattaisi matuja tänne:)

   Reply
   • 4.10.2018 at 21:19
    Permalink

    Jos ruotsin mallilla jatketaan niin kivikausi on joka tapauksessa edessä viimeistään 20 vuoden päästä. Ja sopiva aurinkomyrsky kyllä tilttaa herkimmät satelliitit mutta ei vielä kaada koko sähköverkkoa. Tosin saisipa mokoma kaatua ajoittain niin pysyisivät ihmisillä realiteetit ja prioriteetit muistissa.

    Reply
   • 4.10.2018 at 23:35
    Permalink

    Uudella kivikaudella päästäisiin heikoista eroon ja luonto hoitaisi porsaatkin takaisin kotiin (Ruotsiin) vaikka kivikausi varmasti arabeista kuulostaakin hyvältä.

    Reply
 • 5.10.2018 at 05:55
  Permalink

  Kunnon hönkäisy auringosta ja puolet maailman väestöstä kuolee. Osa sekoaa kun matkapuhelin on mykkä. Vain luonnossa liikkuvat ja jonkimoiset erätaidot omaavat selvityvät, ainakin jonkin aikaa. Kaupunkien digitaaliorjat kuolevat nälkään muutamassa viikossa, koska eivät tiedä kuinka liha kypsennetään tai yleensä ruoka tehdään itse.

  Reply
  • 5.10.2018 at 13:13
   Permalink

   No pelkästään jo että se tuijotettava läpyskä jota lääpitään, ja joka aiheuttaa zombiekävelyä, pimenisi, aiheuttaisi suurimmassa osassa nuorempaa väestöä täydellistä tyhjänsutimista päässä ja osalla varmasti tilttaisivat aivotkin. Nyt ei voi enää edes sanoa että ”minä pyyhkisin p*rseeni moisella laitteella”, sillä joku uusavuton on varmasti jo yrittänyt sitäkin.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.