Muistatko Helar Vösan oikeusmurhan? Tuomittu pyysi julkaisemaan kaikki paperit!

Nykysuomi kertoi elokuun loppupuolella virolaisen Helar Vösan tapauksesta, joka tuli tuomituksi 7,5 vuoden vankeuteen rikoksesta, jota hän ei omien sanojensa mukaan tehnyt ja jota ei Vösan mukaan virkavallan toimesta myöskään asianmukaisesti selvitetty. Helar Vösa otti jutun julkaisemisen jälkeen uudestaan yhteyttä ja pyysi Nykysuomea julkaisemaan miehen toimitukselle lähettämät asiapaperit. Tässä ne nyt ovat, yhdessa nipussa, mutta toimitus kehoittaa lukijaa ensin tutustumaan alkuperäiseen juttuun.

 

 

Lopuksi Helar Vösan vankilassa, mm. henkilökunnalle tekemät teokset, joidenka työstämisestä mies lopulta kieltäytyi kokemansa epäoikeudenmukaisuuden vuoksi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.