Nuorisojoukko iski ruotsalaispoliisilta hampaita irti – pahoinpitelystä myös aivotärähdys

Poliisi hakattiin bussiterminaalissa, kun partio meni paikalle rauhoittamaan tappelua. Kaksi nuorta miestä on otettu kiinni.

Kello 20.45 eilen illalla poliisi sai ilmoituksen tappelusta eteläruotsalaisen Skövden kaupungin bussiterminaalissa.

Kun ensimmäinen partio tuli paikalle rauhoittamaan tilannetta, se kohtasi ”kovaa vastustusta”, sanoo Morten Gunneng, Läntisen poliisipiirin päivystävä poliisi.

Useat henkilöt kävivät poliisien kimppuun.

– Yksi poliiseista on nyt sairaalassa. Hän kärsii vammoista yläruumiissaan ja päässään. Tilanteessa ei tiettävästi käytetty lyömäaseita, sanoo Gunneng.

– Uhrilta oli isketty muutama hammas irti ja hän kärsii aivotärähdyksestä”, kertoo puolestaan Skaraborgin sairaalan tiedottaja Jan Nyman.

Poliisi etsii sekä tekijöitä että silminnäkijöitä. Bussiterminaalissa syntyneen tappelun syy on epäselvä.

Poliisi on tänään ottanut kiinni kaksi nuorta miestä, joita epäillään viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta, väkivaltaisuudesta ja viranomaisten uhkailusta.

Myös kahta silminnäkijää on kuulusteltu tänään.

Lähde: SVT

10 thoughts on “Nuorisojoukko iski ruotsalaispoliisilta hampaita irti – pahoinpitelystä myös aivotärähdys

 • 4.10.2018 at 17:35
  Permalink

  Pojat saavat mielipahaansa lisää fyrkkaa ja isommat asunnot kunnan piikkiin koska ruotsalaiset ovat olleet rasistisia.

  Reply
 • 4.10.2018 at 17:47
  Permalink

  Eikö Ruotsin poliisi kanna asetta? Kummasti olisi tilanne rauhoittunut kun otettaisiin ase esille ajoissa. Ai niin kyseessä oli läpsyttelijät. Kantaruotsalaiset olisi tietenkin ammuttu oitis.

  Reply
  • 5.10.2018 at 10:15
   Permalink

   Luulisi poliisinkin ymmärtävän käyttää asetta. Mielluummin pieni tuomio ampuma-aseen käytöstä, kuin antaa teloa pahasti itseään. Koskee muuten muitakin kuin poliiseita.

   Reply
   • 6.10.2018 at 17:26
    Permalink

    Ruotsin poliisi on jo alistunut siihen itse aiheutettuun faktaan että jos se käyttäisi näitä vastaan asetta niin parissa kymmenessä kaupunginosassa palaisi noin tuhat autoa.

    Reply
 • 4.10.2018 at 17:47
  Permalink

  Sääli, etten itse ole enää nuori. Mutta mitäs tuumatte, jos perustetaankin…. : ”Vanhusjoukko” ja mennää hampilääkäreiden ”tontille” ”iskemään” sinisaarta.

  Reply
 • 4.10.2018 at 18:40
  Permalink

  Vain muutama hammas poissa ja aivotärähdys, ja mitä sitten muut ”vammat yläruumiissa” ovatkaan. Voi tätä keppostelevaa nuorisoa. Ja ruotsin munatonta poliisia.

  Reply
 • 5.10.2018 at 06:02
  Permalink

  Ruotsin poliisi on alistunut islamin ja monkultturisuuden edessä, mikään uhraus ei ole liikaa. Pääasia ettei kukaan pääse syyttämään rasismista. Muutaman poliisi hakaaminen tai jopa kuolema ei muuta suuntaa. Heidät uhrataan, muuta se on pieni hinta Ruotsin maineesta ulospäin monkulttuurisuuden mekkana.

  Reply
  • 5.10.2018 at 13:33
   Permalink

   ”Monikulttuurisuuden Mekka” on kyllä terminä jo hirtehisen huvittava.

   Reply
 • 6.10.2018 at 01:54
  Permalink

  Huomaa että Asta alkanut kirjoittaa tännekin, kun alkaa olemaan nykysuomi kohta täynnä samaa roskaa kun mv-viemäri 😀

  Reply
  • 6.10.2018 at 11:15
   Permalink

   Ei, kyllä tämän roskan tuotti ihan se ilmeisen etninen jengi joka hakkasi sen ruotsalaispoliisin. Taidat olla hieman yksinkertainen.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.