Jyrki Åland: Mitä tänään koulussa opit?

Ei oppi ojaan kaada, vai miten se taas menikään? Tässä on jo pitkään ollut ihmetyksen aiheena, että mihin suuntaan ollaan menossa Suomen koululaitoksessa. Joka viikko tulee mitä kummallisimpia paljastuksia. Kaiken maailman Jani Toivolat ajaa taksilla puhumassa kouluissa homoista.  Ei siis tarvitse olla ihmeissään, jos peruskoulun päättävä nuori ei edes tiedä onko hän poika vai tyttö. Puhumattakaan ilmastonmuutoksesta tai politiikasta, niin siinä on lapsen pieni pää sekaisin.

Iltapäivälehtien lööppeihin on kirjoitettu kuinka Perussuomalaisten Laura Huhtasaari on maaliittanut viattomat lapset, jotka taidekasvatuksen tunnilla olivat luoneet teoksen ”Suomeen tai Kuoleen”. Sattumaako se, että kyseinen teos syntyi presidentinvaalien aikana ja kolme neljästä kuvassa esitetystä henkilöstä oli presidenttiehdokkaana? – tuskin.

Syytöksiä tuli myös siitä, että Huhtasaari julkaisi teoksen omalla Twitter tilillään ja paheksui koulun roolia. Missä koulu puuttuu politiikkaan ja tuo omat henkilökohtaiset mielipiteet esille. Kumma juttu, että ketään ei ollut koulua syyttämässä koulua silloin kun teos julkaistiin Instagramissa ja sille pyrittiin saamaan mahdollisimman suuri levikki tägäämällä teos mahdollisimman monelle aihealueelle. Tämä kaikki siis tapahtui presidentinvaalien aikana. Tuskinpa niillä oppilailla on ollut koulun sosiaalisenmedian tiliin julkaisuoikeutta. Voimme olla yhtä mieltä siitä, että koulu ja opettaja halusi julistaa samalla, myös omaa poliittista kannanottoaan lasten kustannuksella.

Ei myöskään tarvitse ihmetellä, että miksi lasten ja nuorten suurin huolenaihe on ilmastonmuutos. Eihän lapsi olisi asiasta huolissaan, ellei asiaa tuotaisi esille jo koulussa. Kuinka moni muuten tietää, että lapsille opetetaan koulussa ilmastonmuutosta? Jos ei, niin kannattaa tutustua ”Alakoulu – Openilmasto-opas”. Väitän, että ympäristöopin tunnilla vain ahdistus lisääntyy, jos aikuinenkaan ei osaa käsitellä näin monimutkaista aihetta, niin saatikka sitten lapsi. Vai onko tarkoitus niin sanotusti kasvatuksellinen?

Raavas mieskin purskahtaa itkuun, kun poika kantaa koulusta kotiin kirjan feminismistä ja ilmoittaa haluavansa olla tyttö. Jumalalle kiitos, että tätä ei ole tapahtunut omalle kohdalleen, mutta ei kateeksi käy. Nyt on pakko hetkeksi pysähtyä miettimään, että hei haloo? Kyllä lapsi saa olla lapsi. Ei ole olemassa sukupuolettomia henkilöitä, vaan jos sinulla on pippeli, olet poika ja jos taas pimppi, niin olet tyttö. Miksi tehdä luonnollisesta asiasta yhtään sen monimutkaisempaa mitä se oikeasti edes on?

Oppimateriaali ja opetus ovat tärkeässä asemassa kun halutaan vaikuttaa nuorenihmisen kehittyvään maailmankuvaan. Me nauramme Venäläisille, jotka ovat muuttaneet historiankirjoihin historialliset faktat. Olemme valmiit kyseenalaistamaan Venäjän valtiojohdon toimet, mutta emme sitä faktaa, että tämä sama tapahtuu meilläkin, mutta hienostuneemmin. Kenenkähän idea on ollut, että oppikirjoihin tuodaan monikulttuurisuutta, feminismiä ja vasemmistoaatetta ja kaikki tämä pikku hiljaa hivuttamalla

Palataan hetkeksi vasemmistolaisuuden oppeihin ” Se pyrkii säätämään ja valvomaan joko suoraan tai epäsuorasti palkkoja, asumisolosuhteita, vieläpä henkistä toimeliaisuuttakin”. Oikeat henkilöt oikeilla paikoilla pystyvät vaikuttamaan mielipiteisiin jo hyvinkin varhaisessa vaiheessa. Moraali ja omatunto on opittu asia. On siis tärkeää, että voidaan vaikuttaa kasvatukseen ja oppimiseen hyvissä ajoin. Kenen idea on ollut siirtää lastenkasvatus kouluille? Tätä asiaa jokainen voi miettiä itse, keneltä ehdotukset on voimakkaimmin tullut.

Kouluistamme tulee ulos kokoajan enemmän ja enemmän ahdistuneita elämän alkuja. Yksi pohjoismaisen yhteiskunnan suurimmista kansanterveydellisistä ongelmista on nuorten lisääntyvät mielenterveysongelmat. Ei riitä, että iso osa koululaisistamme joutuu kärsimään sisäilmasairaissa kouluissa, vaan osalta myös koulun tuottama suoranainen propaganda luo ahdistuksen ilmapiirin koko koululaitoksen ympärille ja tämä kaikki vain sitä varten, että punavihreä aatemaailma haluaa julistaa sanomaansa kouluissa. Ei tarvitse ihmetellä, jos vanhemmat eivät tunnista lapsiaan omikseen peruskoulun jälkeen.

Minä sanon, että kasvatus kuuluu perheille, ei opettajille, ei rehtorille, eikä opetushallitukselle ja kaikkein vähiten poliittisille puolueille.

Jyrki Åland

Aiheeseen liittyvää:

27 thoughts on “Jyrki Åland: Mitä tänään koulussa opit?

 • 1.10.2018 at 20:27
  Permalink

  Nykysuomi voisi kartoittaa sitä miinakenttää, että koulu ja valtamedia ovat läheisessä yhteistyössä lasten indoktrinoinnin suhteen. Erittäin likaista peliä.

  Sitten on vielä hesarin oma ”Lasten Uutiset”. Tuossa jaksossa on, yllätys, taas paljon moniväristä ilosanomaa ”lasten oikeuksien” nimissä:

  https://www.ruutu.fi/video/2813509

  Reply
 • 1.10.2018 at 20:39
  Permalink

  tuossa ruutu.fi -ohjelmassa näkee, miten tytöt pitävät koulussa miniläppäreitä sylissä. Se on paha asia kehittyville munasoluiile, sillä niillä ei ole juurikaan vastustuskykyä hakkurisignaalille mitä wifi-taajuudet ovat.

  Tutkimusdataa ja näkemystä tähän liittyen:

  ”…The 2012 Proceeding of the World Meeting on Sexual Medicine reports that men with erectile dysfunction are 2.6 times more likely to keep their cell phones in their front pants pocket. (Researchers did not consider different types of phones, nor the amount of time that the man had kept his phone in his pocket.)

  After five generations of exposure to RF radiation from cell towers (less than one microwatt per centimeter squared), mice become irreversibly infertile.10
  An increase in deep vein thrombosis as the leading cause of death in pregnancy now has researchers wondering about its connection with the growing use of mobile phones during pregnancy. (11)

  A new study associates mothers using mobile phones and computers during pregnancy with pre-term births. (12)

  Endnotes
  1. Agarwal, A. et. al, 2008, “Effect of cell phone usage on semen analysis in men attending infertility clinic: an observational study,” Fertil. Steril. 92(1):124-128.
  2. Agarwal, A. et al, 2009, “Effects of radiofrequency electromagnetic waves (RF-EMW) from cellular phones on human ejaculated semen: an in vitro pilot study,” Fertil Steril. 92(4):318-325.
  3. Wdowiak, A. et al, 2007, “Evaluation of the effect of using mobile phones on male fertility,” Ann Agric Environ Med 14:69-172.
  4. De Iuliis, G.N., et al, 2009, “Mobile phone radiation induces reactive oxygen species production and DNA damage in human spermatozoa in vitro,” PLoS One 4(7):e6446.
  5. Fejes, I. et al, 2005, “Is there a relationship between cell phone use and sperm quality?” Arch Androl 51:385-393.
  6. Kumar, 2012.
  7. Aitken, RJ, et al, 2004, “Seeds of concern,” Nature, 432:48-52.
  8. Agarwal et al, 2007.
  9. Erogul, O. et al, 2006, “Effects of electromagnetic radiation from a cellular phone on human sperm motility: an in vitro study,” Arch Med Res, 37:840-843.
  10. Magras, IN and TD Xenos, 1997, “RF radiation-induced changes in the prenatal development of mice,” Bioelectromagnetics 18:455-461.
  11 . Davis, D.I., et al, “Swedish review strengthens grounds for concluding that radiation from cellular and cordless phones is a probable human carcinogen,” Pathophysiology (2013). //dx.doi.org/10.1016/j.pathophys.2013.03.001
  12. Col-Araz, N., “Evaluation of Factors Affecting Birth Weight and Preterm Birth in Southern Turkey,” J Pak Med Assoc., 2013.”

  Reply
 • 1.10.2018 at 22:36
  Permalink

  Punavihertyneen kokoomuksen Sanni Grahn-laasonen on opetusministeri. Tarvitseeko enää ihmetellä? Mutta tietenkin koulun pilaaminen on alkanut jo paljon aiemmin. Jo nerokkaan kansakoulu-keskikoulu-oppikoulu systeemin korvaaminen idioottimaisella peruskoululla tuhosi paljon hyvää. Lopullinen koulu systeemin punaviherrys alkoi Tarja Halosen presidentti kaudella. Mielisairas punavihreys kaappasi myös yliopistot ja on ulottanut lonkeronsa kaikkialle yhteiskuntaan. Mätäpaiseet on puhkaistava ennenkuin Suomi menee kuolioon. Ellei ole jo myöhäistä?

  Reply
  • 1.10.2018 at 23:10
   Permalink

   Valitettavasti on myöhässä ja korjausta ei tule, ellei muutamaa nykyistä vallanpidon huippua panna syrjään seuraavissa vaaleissa. Huiput valitsevat yksinkertaisia tottelevia pyrkyreitä tuekseen ja pysyvät vallan huipulla. Jos valinnat kohdistuisivat älymystön edustajiin, joita Suomesta löytyisi lukuisa joukko, Sipilät, Urpot joutuisivat nopeasti luopumaan vallasta.

   Joskus onni potkaisee demokratiassa. Yksi henkilö on niin paljon muita edellä, että pystyy kaappaamaan kaiken mahdollisen vallan ja osaa sen hetkisessä tilanteessa tehdä oikeat valinnat. Usein tämä tapahtuu kriisiajan, esimerkiksi sodan jälkeen.

   Reply
  • 2.10.2018 at 08:24
   Permalink

   Mitä hyvää oli siinä etteivät köyhät lapset voineet päästä oppikouluun ja saivat alkeellisempaa opetusta, jo lähtien kieliopista, esim. Kansakoulussa puhuttiin nimisanoista, oppikoulussa substantiiveista.

   Kysynpähän vaan, .työnteon ohella alle kaksikymppisenä Iltakouluna oppikoulun suorittanut ja sen jälkeen velkarahalla opistotasoisen koulutuksen 60-luvulla hankkinut.

   Reply
 • 1.10.2018 at 22:40
  Permalink

  Tämä lasten altistaminen kaikenlaiselle propagandalle ja manipuloinnille kouluissa, ja jo varhaiskasvatuksesta alkaen, aiheuttaa perheissä ja lasten vanhemmissa suurta huolta. Mitä kaikkea kouluissa tapahtuu homotuksesta (esim. Jani Toivonen), ilmastonmuutosjutuista, historiasta, uskonnoista jne. tuskin tarvitsee tässä luetella ja toistaa.
  Toiseksi, viime vuosina on yhä enemmän tullut esille koulujen huono työrauha ja lasten turvattomuus. Työrauhan huononeminen koko ajan pahenee.
  Kouluihin pitäisi järjestää vanhempien edustamia puolueettomia tarkkailijoita varmistamaan, että kouluissa ei kenenkään, ei opettajien, ei rehtorien eikä kenenkään toimesta systemaattisesti johdeta lapsia harhaan ja syötetä lapsille mitään ideologioita. Lapsien suojelemiseksi, työrauhan takaamiseksi ja terveen kehittymisen ja kasvamisen varmistamiseksi.

  Reply
  • 1.10.2018 at 22:48
   Permalink

   Eikö edes pvl ja perussuomalaisten perusopetusta? Ne ovat tärkeitä asioita.

   Reply
   • 2.10.2018 at 16:38
    Permalink

    Takasin takkuun hopi hopi….

    Reply
 • 1.10.2018 at 22:46
  Permalink

  Länsimainen kulttuuri on aikansa elänyt. Huippuajasta taitaa kohta olla 100 vuotta. Vielä 100 vuotta, niin aasialaiset kulttuurit ovat lännen ohittaneet.

  Järjetön suvaitsevaisuus poikkeavaisuuksia kohtaan on yksi tuhoava ominaisuus, jollaista ei muualla luonnossa ole olemassa. Toisena tieteen rappeutuminen vallanpidon tukijaksi.

  Reply
 • 1.10.2018 at 22:46
  Permalink

  Persupropaganda pitää saada yhdeksi oppiaineeksi. Muuten ei maailmasta tule mitään.
  Mitään suvaitsevaisuutta ei saa olla luonnonoikkuja kohtaan (sukupuolettomat yms. Kirjo ja homot)., Ei värillisiä ihmisiä kohtaan, .Ei eri uskontoja kohtaan. Pois turhat aineet ja tilalle kunnon opetusta oikeaan ajatteluun.

  Reply
  • 1.10.2018 at 23:51
   Permalink

   Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Kulttuurimarxismi pohjautuu juuri noihin Frankfurt-kommunistien kehittämiin perversio-oppeihin.

   Lisää homotus-, lesbotus-, sukupuolettomuus-, transsukupuoli- ym. PERVERSIO-PROPAGANDAA jo sitä yli äyräittensä tulvivaan VIHERKOMMUNISTI/FEMINISTI-toimittajien dominoimaan valtaVALEmediaan ja samassa veneessä kulkevien PUNAPORVARI-vallanpitäjien alaisen opetushallituksen ohjeistamiin kouluihin?!

   Reply
  • 2.10.2018 at 11:57
   Permalink

   Kriittiseen ajatteluun kuluu tietty määrä suvaitsevaisuutta. Nk. luonnonoikkuja on ollut aina ja niitä on usemmiten jopa hyväntahtoisesti suvaittu. Esimerkiksi intiaanikulttuurit tai kiinalainen kulttuuri on aina tuntenut naismaiset miehet ja luonut näille oman roolin ja tehtävän. Entiset kansat tiesivät, että luonnonoikut kuuluvat luontoon.

   Ahdasmielinen ja väärin tulkittu kristillisyys sekä muut tiukkapipoiset aabrahamilaiset uskonnot ovat tehneet poikkeavien elämän turhan raskaaksi ja tilannetta on korjattu aivan oikein 1960-luvulta lähtien.

   Mutta korjausliike on mennyt pahasti yli ja nykyinen tilanne onkin sitten jo jotain aivan muuta. Oikkuja rummutetaan tiedotusvälineissä, viihteessä ja taiteessa ja niiden suhteellista lukumäärää ja glooriaa liioitellaan rajusti. Vähemmistöjen oikeuksien puolustamisessa mennään jo niin pitkälle, ettei valtaväestöä olisi oikeutta kritisoida em. ylilyöntejä. Tilanteessa on jo selkeästi kollektiivisen mielisairauden piirteet ja se uhkaa kansakunnan uusiutumista perheinstituution kautta. Sukuinstituutiohan meiltä on jo tuhottu pois ja erityisesti naiset on saatu kapinoimaan siihen liittynyttä patriarkaalisuutta vastaan.

   Reply
   • 2.10.2018 at 07:01
    Permalink

    Suosittelen muuten David Duken kirjaa Secret behind coimmunism, niin tiedät myös sen jälkeen, mistä tässä kaikessa on kysymys

    Reply
    • 2.10.2018 at 13:15
     Permalink

     Otaksun että Visegrád-maissa, joissa vallankahvassa eivät ole Brysseliä nuoleksivat maanpetturit, ei ole nettikyttiä ja poliittista poliisia kiinniottamassa perustuslainmukaista sananvapauttaan käyttäviä kansalaisia vietäväksi Demla-kommunisteja vastaavien tuomarien toimittamiin näytösoikeudenkäynteihin.

     Keneltäkähän meidän PUNAPORVARI-vallanpitäjämme – ja monien muiden läntisten maiden omaa kansaansa vastaan sotaa käyvät maanpetturi-vallanpitäjät – ovat lainanneet sanan ”rasisti” ja siihen kiinteästi liitetyn sanan ”vihapuhe”?

     ”RACIST” — A WORD INVENTED BY USSR’S LEON TROTSKY, https://penetrate.blogspot.com/2010/01/racist-word-invented-by-ussrs-leon.html

     Kuka olikaan Leon Trotsky?
     Massamurhaaja-bolsevikki ja “Sadist Of The Worst Sort”,
     https://www.youtube.com/watch?v=N4b2HLDZdUE
     (vajaan 3 minutin video. Kannattaa katsoa myös muutaman lauseen tekstinpätkää videon alapuolella ja vielä lyhyt ’show more’-teksti)

     Reply
     • 2.10.2018 at 13:17
      Permalink

      Huomaa erityisesti em. Trotski-videon lopussa:

      ”Trotski sanoi, että kaikki ne jotka vaativat sananvapautta, vapaata lehdistöä ja vapaita ammattiyhdistyksiä, pitää ampua kuin ankat lammikkoon”

      EU-diktatuuri TOISTAISEKSI ei ole vielä niin pitkällä, mutta nettikytät, poliittinen poliisi ja poliittisesti korruptoitujen tuomareiden toimittamat näytösoikeudenkäynnit ovat jo pitkä loikka siihen suuntaan!

     • 3.10.2018 at 07:39
      Permalink

      Trotski oli myös juutalainen ja tykkösi Wienissä ollessaan ennen kumousta pelata shakkia Rotschildien suvun päämiehen kanssa…

   • 2.10.2018 at 12:07
    Permalink

    Myös tupakkafirmat sponsoroivat feminististen oppien levittäjiä tarkoituksenaan saada naisväestöstä itselleen lisää asiakkaita. Naisten emansipaatiolla on usein juuri tämä puoli. Lisää asiakkaita ja halpaa työvoimaa pääomavaltaiselle teollisuudelle.

    Naiset tekivät ennen työtä suvuille kotitalouksissa ja teollisuuspohatat halusivat kaapata tämän työvoiman omaan käyttöönsä ja onnistuivat erityisesti feminismin kautta naiset siirtymään kodeista työelämään ja ”vapautumaan” siellä. Samalla miehille ei tarvinnut maksaa perheen ylläpitoon vaadittavaa palkkaa.

    Teet niin tai näin, kapitalisti voittaa aina. Tämä on sikäli ironista, että femakot ovat usein olevinaan hyvinkin vasemmistolaisia.

    Reply
 • 2.10.2018 at 00:06
  Permalink

  Kokoomuksen Sanni Grahn-laasonen on opetusministeri ja niinollen vastuussa opetushallituksen antamista ohjeistuksista kouluille.

  Juha Ahvion kuvaus nykyisestä KANSATTOMASTA kokoomuksesta:

  ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

  Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten.” – http://oikeamedia.com/o1-69712

  Reply
 • 2.10.2018 at 07:03
  Permalink

  Holokausti ja ilmastonmuutos ovat vain megaluokan valheita.

  Reply
 • 2.10.2018 at 09:14
  Permalink

  Tänä päivänä parasta lapselle olisi hoitaa lapsi kotona pois päiväkodeista ja hoitaa koulunkäynti kotiopetuksena pois koululaitoksen aivopesusta. Jo 1970-luvulla paljastui Tampereella ns. ”Pirkkala projekti”, jossa oppilaille opetettiin marxismi-lenismiä silloisen Neuvostoliiton -malliin eli koko nk. ”opetussuunnitelma” kaikkine aineineen perustui ja olivat valjastetut kommunistiseen ideologiaan ja poliittiseen aatemaailmaan eli tarkoituksena oli ”leipoa” lapsista ”kunnon kommunisteja”. Ainoa kupru oli vain se, että koko salamyhkäisesti kokoon polkaistu ”projekti” paljastui lasten vanhemmille ja aiheutti tuolloin kohtalaisen paikallisen skandaalin ja ”kokeilu” loppui kuin seinään. Opettajat ja kouluviranomaiset selittelivät koko kokeilun olleen aivan viaton ”koe”!? Niinpä!
  Eräällä tavalla ympyrä on sulkeutunut. Koululaitoksen alkuvaiheessa useat vanhemmat varsinkin maaseudulla kovasti epäilivät koulun tarpeellisuutta ja antoivat varsin selvästi ymmärtää sen seikan, että lapset menevät vain ”pilalle” ja oppivat laiskoiksi koulun penkkiä kuluttaessa saman aikaiseksi kun kotona olisi tärkeämpääkin tekemistä, sillä olihan loppupäässä kyse tuolloisessa agraariyhteiskunnassa työvoimasta, jota olisi tarvittu pelloilla, metsissä. tuvassa ja lapsenlikkoina.

  Reply
  • 2.10.2018 at 10:09
   Permalink

   Onhan Suomen eliitti ihastellut miten Suomi on juuri sopivan kokoinen testialue ja asialla on mahdollista tienata, heille Suomen kansa on vain myytävää kertakäyttöistä testimateriaalia joka käytetään raaka-aineeksi Euroopanlaajuisen ihmiskokeen parametrien testaukseen.

   Reply
 • 2.10.2018 at 13:04
  Permalink

  Taas hyvä analyysi ja kannanotto asiaan myös Ylewatch-blogistilta:

  ”Huhtasaaren twiittaus – Yle kiistää että kouluissa olisi ideologista tuputtamista

  Sosiaalisen median punavihreät skuuppikyylät ovat saaneet jälleen nostatettua somemyrskyn vesilasissa, kun Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari julkesi arvostella Twitterissä peruskoulun ja lukion ideologista tuputtamista. Ylen uutinen Kansanedustaja Laura Huhtasaari hermostui koululaisten työstä: Julkaisi koulun ja oppilaiden etunimet – koulu sai vihapostia jihadismista osoittaa sanomattomasti, kuinka punakoira älähti kun kalikka kalahti.

  Mediaeliitin inhoaman persupoliitikon mollaamiseksi masinoitu ”kohu” lähti liikkeelle siitä, kun Huhtasaari kirjoitti Twitterissä tamperelaisen koulun kiihottavan vihaan politiikkoja kohtaan. Samassa päivityksessä Huhtasaari julkaisi kuvan oppilaiden työstä, johon on liimattu poliitikkojen kuvia maahanmuutosta kertovan julisteen alla. Otsikossa lukee Suomeen vai kuoleen? Suomeen tekstin alla ovat Sauli Niinistön ja Pekka Haaviston kuvat ja kuoleen-tekstin alla Laura Huhtasaaren ja Jussi Halla-ahon kuvat. Huhtasaari kirjoittaa:

  – Useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat vihapuhuvat ja lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja poliitikkoja kohtaan. Tätä tapahtuu peruskoulussa ja lukiossa.

  Huhtasaaren esille ottama punavihreä poliittinen indoktrinaatio olisi tärkeä yhteiskunnallinen keskustelunaihe, mutta Yle ei halua tonkia asiaa syvemmälti…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/huhtaasaren-twiittaus-yle-kiistaa-etta.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.