Italia koventaa otteitaan: törkeisiin rikoksiin syyllistyneille siirtolaisille karkotus ja kansalaisuus pois

Italian hallitus on hyväksynyt lakialoitteen, joka helpottaa rötöstelevien siirtolaisten poistamista maasta.

Lega-puolueen pääsy Italian hallitukseen kesäkuussa näkyy. Ensin Italia ilmoitti, että Välimeren kautta Afrikasta maahan yrittävät eivät ole tervetulleita, ja nyt Italian hallitus on päättänyt, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneet maahantulijat karkotetaan ja heiltä otetaan mahdollisesti jo myönnetty Italian kansalaisuus pois.

– Tämä on askel, jolla Italiaa tehdään turvallisemmaksi, ilmoitti sisäministeri Matteo Salvini. Lakialoite tarvitsee vielä parlamentin hyväksynnän.

Törkeäksi rikokseksi luokitellaan muun muassa r******s, pahoinpitely ja huumekauppa.

– Huumeita välittävien turvapaikanhakijoiden anomukset turvapaikasta hylätään, totesi Salvini.

Kun Italia ilmoitti, etteivät afrikkalaiset enää ole tervetulleita Italiaan, Välimerellä on operoinut enää yksi ”pakolaisia pelastava” alus, Aquarius, joka on seilannut Panaman lipun alla. Panama on nyt kieltänyt aluksen rekisteröinnin panamalaisena, joten kun alus seuraavan kerran saapuu satamaan, sen pitää rekisteröidä itsensä jonkun toisen maan lipun alle, mikä voi jumittaa aluksen satamaan pitkäksikin aikaa, ehkä lopullisesti.

Vuodesta 2016 lähtien Välimerellä ”pakolaisia” kuljettanutta Aquarius-alusta tukevat hyväntekeväisyysjärjestöt syyttävät Italiaa Panaman painostamisesta rekisteröinnistä luopumiseen. Aquarius sai tiedon rekisteröinnin lopettamisesta viime viikon lauantaina.

Elokuussa tänä vuonna Gibraltar poisti Aquarius-aluksen rekisteristään, jolloin alus rekisteröitiin Panamaan. Nyt Panama kieltää sen meriliikenteen lippunsa alla.

Matteo Salvinin mukaan Italia ei ole painostanut Panamaa. Salvini kuitenkin pitää Välimerellä partioivia ”pelastusaluksia” taksipalveluna siirtolaisille.

Aquarius-aluksen sponsorit vetoavat EU-maihin, jotta alus voisi jatkaa toimintaansa Välimerellä kuskatakseen afrikkalaisia Eurooppaan.

Lähde: BBC

Aiheeseen liittyvää:

 

10 thoughts on “Italia koventaa otteitaan: törkeisiin rikoksiin syyllistyneille siirtolaisille karkotus ja kansalaisuus pois

 • 28.9.2018 at 21:30
  Permalink

  Italia on oikealla tiellä, mutta vieläkin kovemmat otteet olisivat tarpeen. Muutama joukkoteloitus ja raadot afrikan rannikolle. Se hillitsisi kummasti eurooppaan tuloa.

  Reply
 • 28.9.2018 at 22:06
  Permalink

  Vuonna 2017 Italiassa oli 130 000 turvapaikanhakijaa. Mikäli viranomaiset odottavat ennen karkoituspäätöstä jokaisen syyllistyvän murhaan, raiskaukseen tai huumausaineiden myyntiin, niin se tekee sitten 130 000 henkirikosta, väkisinmakuuta tai huumausainerikosta. Se, että nämä rasittavat maan taloutta, vievät kantaväestöltä työpaikat ja asunnot sekä vähin erin rapauttavat italialaisen kulttuurin ja geeniperimän ei siis edelleenkään ole rikos, kuten eivät kirkkojen, kauppojen ja kahviloiden vandalisoinnit, pahoinpitelyt ja varkaudet.

  Reply
  • 29.9.2018 at 04:20
   Permalink

   Italia ottaa ensin pahimmat ja sitten kun niissä on edistytty, tulee luultavasti erilaiset toimenpiteet, joilla vähennetään muslimien ja afrikkalaisten määrää. Askel kerrallaan voi påäästä jopa perille, mutta jos on liian hätäinen, saattaa siitä nousta raju meteli. Ihmiset on aikoinaan totutettu hyväksymään laiton maahantunkeutuminen, nyt pitää totuttaa ihmiset hyväksymään niiden poisto. Täydellistä poistoa tuskin tulee, mutta sopeutumattomat ja elätit saanevat aikanaan kaikki kyytiä.

   Reply
   • 29.9.2018 at 05:46
    Permalink

    Hah. Minsuta taas on kyse huijareista, jotka tekevät vain jotain sinnepäin. Totta kai väärämielisten kanssapitää olla meteli

    Reply
  • 29.9.2018 at 14:06
   Permalink

   Tuota Israelin Aidin osuutta ei monessa videossa näy tai artikkelissa. Siitä huomaa valeoppositiomenon määrän

   Reply
 • 29.9.2018 at 11:56
  Permalink

  Jouni Mykkänen käy hakemassa ne, jotka Italia hylkää yksistään jo terveen järjen nimissä, sillä onhan kyseessä ”ihmisoikeus”, joka merkitsee kumulatiivisesti sitä, että mitä enemmän mulliturvilla on ihmisoikeuksia, sitä vähemmän niitä on kantasuomalaisilla.

  Reply
  • 30.9.2018 at 06:55
   Permalink

   Yleensähän ne ovatkin Lännen tiedustelupalvelut, jotka noiden iskujen takana ovat

   Reply
 • 1.10.2018 at 09:27
  Permalink

  Katsokaa video ”South african killing fields”. Siis mamutustulva maahan, minkä jälkeen valta heille kv painostuksen kautta ja kohta armeija ja poliisi heille ja sitten kansanmurha. Kultakaivokset ym. tosin jäävät muuhun omistukseen, mutta maanviljelijät halutaan ryöstää. Mitenkä minusta tuntuu, että Eurooppaan valmistellaan vastaavaa jutskaa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.