Demokraatti: Orpo ja Nerg Suomen sankarit pakolaiskriisin tiedotuksessa

Viestintätoimisto Tekir on nostanut entisen sisäministerin Petteri Orpon ja entisen sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin jalustalle heidän ”luottamustaan herättävästä viestinnästä” Suomeen suuntautuneen pakolaisvyöryn aikana vuosina 2015-2016. Tuolloin Suomeen saapui yli 32 000 kutsumatonta lähi-itäläistä ja afrikkalaista, useat täysin ilman  – tai väärennetyin henkilöpaperein.

– Tilanteen kärjistyessä ministeri Orpo ja kansliapäällikkö Nerg vahvistivat omilla viesteillään sovittelun ilmapiiriä. He korostivat, että turvapaikanhakijoiden tilanne ratkaistaan yhteistyöllä ja keskustelulla, ei vihapuheella ja väkivallalla. On perusteltua uskoa, että ilman sisäministeriön määrätietoista operatiivista toimintaa sekä sinnikästä ja sovittelevaa viestintää yhteiskunnallinen asenneilmapiiri olisi ollut merkittävästi synkempi. Nerg ja Orpo onnistuivat tuomaan esiin tilanteen vakavuuden ja vaikeuden lietsomatta paniikkia ja pelkoa, Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo Demokraatti-julkaisun mukaan yrityksen tiedotteessa.

Itse asiassa paljastui, toisin kuin Nerg Ylen A2:n Turvattomuus-illassa kertoi, tulijoiden taustoista ei tiedetty paljoakaan. Nyt tiedetään, että tulijoiden joukossa oli – ja on edelleen – lukuisa määrä ihmisiä, joiden taustoista ei tiedetty eikä edelleenkään tiedetä yhtään mitään: taparikollisia, rintamakarkureita ja jopa murhaajia. Tämä johti jopa suomalaisten surmaamisiin, kuten Arto Mikkosen väkivaltaiseen tappoon Kajaanissa. Demokraatin mukaan kaksikon toiminta ”vahvisti luottamuksen ilmapiiriä yhteiskunnassamme”.

Katso videoklippi Päivi Nergin vakuuttelusta A2-illassa:

Petteri Orpon vaimo taas oli vahvasti mukana turvapaikanhakijoita puolustavassa bisneksessä, toimien suoraan miehensä ministeriön alaisessa Maahanmuuttovirastossa asiantuntijana sekä lakiasiaintoimistossa, joka oli perustettu, kuin tilauksesta, juuri ennen massamaahantuloa.

Kenties erikoisin näytös esityksessä nähtiin, kun Niina Kanniainen-Orpo, Petteri Orpon vaimo, otti yhteyttä MV-lehteen miehensä virallisen valtiovarainministeriön sähköpostin kautta vaatien MV-lehden kahta aihetta käsittelevää juttua poistettavaksi.

Faktojen valossa ”tunnustuspalkinnon” saajat eivät vaikuta palkinnon arvoisilta. Toinen suolsi suomalaisille suorassa lähetyksessä puhdasta potaskaa ja toinen harjoitti selkeää nepotismia.

Lähteet: Demokraatti, YouTube, MV-lehti

13 thoughts on “Demokraatti: Orpo ja Nerg Suomen sankarit pakolaiskriisin tiedotuksessa

 • 26.9.2018 at 22:17
  Permalink

  Miten röyhkeää. Roistot nostavat toisiaan jalustalle vääntävät mustan valkoiseksi. Kansa on idiootteja, jos eivät näe tätä. Aivan hullua! Petterin rikollisrahat menee kuitenkin onneksi hyvään tarkoitukseen, siis ORPOJEN hyväksi.

  Reply
 • 26.9.2018 at 22:22
  Permalink

  Vai että valehtelu on nykyään sankaruutta?

  Ja tästä viestintätoimisto Tekir:in räikeästä totuudenvastaisuudesta haisi niin pitkälle eräs vastenmielinen ja ihmisvastainen aate, että asia oli pakko tarkistaa, ja kyllä, kyseessä on vihervasureiden viestintä- eli propaganda ja lobbausfirma, palkkalistoillaan mm. Pekka Sauri.

  Reply
 • 26.9.2018 at 23:38
  Permalink

  Tässä taas kaksi saunantaa vietävää,samoin kolmaskin,hym neljäskin, siis runkkari h,s..Arton kuolema on näiden saatanoiden vastuulla,niin kauana kuin elävät..

  Reply
 • 27.9.2018 at 03:18
  Permalink

  Tavallinen kansa vaati rajoja kiinni jo elokuussa 2015. Seteliselkärankainen Petteri Orpo järjesti varusmiehet Tornioon kantamaan kultamunien matkatavaroita. Tuottoisa VOK-bisness ajoi kansallisen turvallisuuden edelle ja vihervasemmisto julisti Orpon olevan Sipilän hallituksen paras ministeri.

  Reply
 • 27.9.2018 at 04:34
  Permalink

  Härskistä valehtelusta palkitaan, kun valehtelet ”oikean asian” puolesta.

  Reply
 • 27.9.2018 at 06:27
  Permalink

  Valehtelua, asioiden peittelyä, siinä varsinaisen sankaritarinan ainekset ja kuvaa sitä maailmaa missä elämme. Rehellisyys ja asioiden kertominen joka kantilat on mennyttä maailmaa. Sensuuri on voimissaan orwellin maailma on aivan nurkan takana.

  Reply
 • 27.9.2018 at 08:50
  Permalink

  Orpo piru on erittäin vahingollinen maallemme.

  Tyypillinen kikka kokkare -paska kikkare.

  Reply
 • 27.9.2018 at 11:28
  Permalink

  Noiden kahden taulapään kehuminen on perin huonoa huumoria. Itkisin, vaikka se olisi nk. ”pomon vitsi”!
  Kaikkein surullisinta on ja oli, että nämä kaksi valopäätä olivat mitä ilmeisimmin vielä selvinpäin.

  Reply
 • 27.9.2018 at 12:27
  Permalink

  Suvakkien kupla on tietenkin pelkkää petosta, mutta se on tehty varsin kestävästä aineesta eikä se puhkea kovinkaan helpolla. Tämmöiset itsekehu- ja itsepetoskampanjat ovat olennainen osa systeemin toimintaa. Kansanpetturit jakavat mitaleita toisilleen ja saavat itsensä tuntemaan suuriksi sankareiksi. Välillä kutsutaan maailmalta joku iso globalistikiho silittelemään päitä ja pitämään kannustuspuheita. Eikös se Obamakin ole kohta tulossa Suomeen ja alpakkamedia saanee tapauksesta sarjaorgasmeja?

  Reply
  • 27.9.2018 at 13:43
   Permalink

   Irvokasta että nämä rikolliset luonteet joiden propagandan ja tekojen vuoksi on kuollut suomalaisia ”pakolaisten” murhaamina, kehtaavat vielä kehua toisiaan sankareiksi. No, kun valehtelija nostaa toisen valehtelijan häntää, niin kaikki kyllä tietävät mikä siellä näkyy.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.