Haastattelussa uuden kansallismielisen puoluehankkeen kärkimiehet – Mikä erottaa Siniristin liiton ja Perussuomalaiset?

Nykysuomi tavoitti kansallismieliseksi itseään kutsuvan Siniristin liitto nimisen puoluehankkeen kärkimiehet Tuusulan Hyrylässä viime sunnuntaina. Puheenjohtaja Jouko Piho ja hallituksen jäsen Veli-Matti Mars vastailivat avoimin mielin kysymyksiin ja oheisen videon myötä Siniristin liiton tarkoitus avautunee sellaisillekin, jotka eivät hankkeesta kenties aiemmin ole kuulleet.

Mikä siis erottaa Siniristin liiton Perussuomalaisista? Entä mikä on puolueen EU-kanta? Kaikki tämä ja paljon muuta…

 

15 thoughts on “Haastattelussa uuden kansallismielisen puoluehankkeen kärkimiehet – Mikä erottaa Siniristin liiton ja Perussuomalaiset?

 • 26.9.2018 at 22:38
  Permalink

  Näin Illuminati-pankkigangsterien eräs lakeija maalaa mustaa valkoiseksi:

  ”YK:n pakolaiskomissaari: Euroopassa ei ole siirtolaiskriisiä”,
  https://www.kansalainen.fi/ykn-pakolaiskomissaari-euroopassa-ei-ole-siirtolaiskriisia/

  Vertaa erityisesti kohtia 16 ja 17 artikkelissa ”Agenda 2030 Translator: How to Read the UN’s New Sustainable Development Goals”, http://truthstreammedia.com/2015/09/25/agenda-2030-b-s-translator-how-to-read-the-uns-new-sustainable-development-goals/ :

  ”Goal 16: Promote peaceful and inclusive societies for sustainable development, provide access to justice for all and build effective, accountable and inclusive institutions at all levels
  Translation: UN “peacekeeping” missions (ex 1, ex 2), the International Court of (blind) Justice, force people together via FAKE REFUGEE CRISES and then mediate with more “UN peacekeeping” when tension breaks out to gain more control over a region, remove 2nd Amendment in USA

  Goal 17: Strengthen the means of implementation and revitalize the global partnership for sustainable development
  Translation: REMOVE NATIONAL SOVEREIGNTY worldwide, promote globalism under the “authority” and bloated, ORWELIAN BUREAUCRACY of the UN

  Reply
 • 27.9.2018 at 03:27
  Permalink

  Saakohan Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike ajoissa kannattajakortit kasaan? Syntymä kepulaiset maajussit voisivat äänestää sitä, kun Sipilästä ei ole maaseutu elinkeinojen pelastajaksi.
  Perussuomalaiset tarvitsevat kuitenkin 2019 jytkyn jälkeen hallituskumppaneita. Mieluiten uusista puolueista. Vanhat puolueet ovat kaikki yhtä ja samaa punavihreää oksennuslietettä.

  Reply
  • 27.9.2018 at 08:54
   Permalink

   Ei noi uudet puolueet paljoo kannatusta tuu saamaan. Halla-aho saa, mut ei pääse hallitukseen ja miks edes haluis, koska seuraava hallitus matuttaa maata lisää.

   Sama meno jatkuu. Typerät tuulipuvut herää vasta sitten, kun on liian myöhäistä ja osa ei edes silloinkaan.

   Reply
  • 27.9.2018 at 12:16
   Permalink

   Ikävä kyllä, median valta suomalaiseen peruskansaan on aivan uskomaton ja samat vanhojen puolueiden klisheet tulevat menemään läpi yhä uudelleen. Työllisyys, talouskasvu, perheet, blaa, blaa, blaa. Onhan sekin totta, että melko suuri osa suomalaisista on hyötynyt viime aikoina harjoitetusta politiikasta ts. osan kansaa vauraus on merkittävästi kasvanut. Myös työväestö on selkeästi jakautunut eikä läheskään kaikki duunariväki enää viitsi puolustaa heikoimmin pärjääviä eikä koe maahanmuuttajia uhkaksi itselleen. Järjestelmä on sikäli ovelasti laadittu, että heikkoon asemaan joutuvien määrä on kuitenkin aina sen verran pieni, ettei heidän vaikutuksensa tunnu demokratiassa. Näin maahanmuuttoa ja muuta kurjistusta voidaan jatkaa hyvin pitkään, koska sen haittavaikutukset tuntuvat hälyttävästi lähinnä heikoilla olevassa väestönosassa. Onko tämä sitten reilua? Ei tietenkään, mutta näin nykymaailma toimii. Ihmiset ovat itsekkäitä ja materialistisia.

   Usko jytkyyn on tällä hetkellä olematon ja muut kansallismieliset viritelmät jäävät tuttuun tapaan promilleosille. Olisi mukava ennustaa muuta, mutta kun ei voi.

   Reply
 • 27.9.2018 at 06:22
  Permalink

  Itse karsastan uskonnon ja politiikan sekoittamista. Monissa asoissa uskonto menee järjen edelle, se on nähty varsinkin viimeaikoina eduskunnassa ja hallituksessa.

  Reply
 • 27.9.2018 at 11:13
  Permalink

  Nimimerkki ”Suomi on tuhoon tuomittu…”
  Ikävä kyllä, näin se taitaa olla.
  Liian monet ihmiset ovat vielä ”unessa” ja monia ei kiinnosta eivätkä halua edes kuulla epäkohdista.
  Itsekkyys ja ”oman edun tavoittelu ” ja uskotaan vuodesta toiseen ”samoja satuja”, vaikka ympärillä oleva yhteiskunta päätösten kautta ” välittää ja kertoo” todellisuuden.
  Pahoin pelkään, että ”kovien kokemusten kautta” vasta ” herääminen” tapahtuu jos silloinkaan.
  Surullista,niin surullista.

  Reply
 • 27.9.2018 at 12:21
  Permalink

  Suomea johtavat kansanpetturit, joille Illuminati-pankkigangsterien NWO-käsikassara YK kuuluu ylimpiin auktoriteetteihin:

  ”Ylen kysely: maamme puoluejohtajat YK:n vapaan maahanmuutto-agendan kannalla

  Maamme lastentarhoissa ja kouluissa 1960-luvulla aloitettu kansainvälisyyskasvatus perustuu suurelta osin Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) ajamaan ideologiaan. Kyse on yksiselitteisestä ohjelmallisesta ideologiasta, vaikka YK:n organisaatioita onkin markkinoitu lännen massoille pelkästään hyvää tarkoittavina laupeudentyön tekijöinä ilman poliittisia taka-ajatuksia.

  Harva enää muistaa, että YK:n taustalla oli liittoutuneiden voittajavaltioiden, etenkin Yhdysvaltojen, vetämä liberalistinen globaalisaatio-projekti. Sittemmin myös Neuvostoliitolla eri satelliittivaltioneen oli järjestössä paljon vaikutusvaltaa, vaikka se ei onnistunutkaan kriminalisoimaan ”rasismia” sananvapautuneen kuulumattomana ”vihapuheena”. Olipa kyseessä sitten Neuvostoliitto tai kylmän sodan voittanut Yhdysvallat ja sen vasallivaltiot, YK:n ideologiassa on säilynyt keskeisenä kansallisvaltioden päätäntävallan vastaisuus ja halu siirtää paikallista demokratiaa sen hallinnoimien kansainvälisten organisaatioiden haltuun. Luonnollisesti eri maiden kansalaisilla ei ole näissä organisaatioissa äänivaltaa edes sen vertaa kuin Euroopan Unionin parlamentissa.

  Puolueettomana esiintyvässä Suomessa kaikki eduskuntapuolueet ovat kautta historian liputtaneet YK:n puolesta ja sen julkilausumiin on haluttu uskoa kuin Jumalan sanaan. Viimeaikoina ainoastaan Perussuomalaiset ovat kyseenalaistaneet eräitä YK:n linjanvetoja mm. pakolaispolitiikassa…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/ylen-kysely-maamme-puoluejohtajat-ykn.html

  Reply
 • 27.9.2018 at 15:08
  Permalink

  Hyvä että on vaihtoehtoja,mikään SKE se ei ole. Niistä ei valitettavasti ole edes ………

  Reply
 • 27.9.2018 at 16:01
  Permalink

  Vierastan henkilökohtaisesti Pihon vanhatestamentillista käsitystä seksuaalivähemmistöistä sekä Israel-mielisyyttä. Kellon kääntäminen 5000 vuotta taaksepäin ja kompanssin etelään vieroittanee valtaosan suomalaisista. Itse odotan, että syntyisi liike tai puolue, joka ei kumartaisi mitään ulkovaltaa, vaan keskittyisi puhtaasti suomalaisten asioihin, myös seksuaalivähemmistöjen.

  Reply
   • 27.9.2018 at 23:59
    Permalink

    Tuon artikkelin sanoma siis tiivistettynä kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman:

    ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    Loistavasti ovat aivopesussaan onnistuneet, esim. kun seksuaalipervertikkojen laumat huutavat suureen ääneen homotusta, lesbotusta, transsukupuolta, sukupuolettomuutta ja muuta tervettä yhteiskuntaa hajoittavaa RAPPIO-propagandaa.

    Omasta puolestani pervertikoiksi syntyneet – joita on hyvin pieni osuus kaikista ihmisistä – saisivat olla rauhassa omassa yksityisyydessään, kunhan olisivat hiljaa perversioistaan, mutta todella sairasta on, että taukoamattomalla suuriäänisellä propagandarummutuksella yritetään tehdä terveistäkin pervertikkoja ja se aloitetaan hiipien jopa kouluissa!

    Reply
 • 28.9.2018 at 00:36
  Permalink

  Eduskuntavaaleja ei järjestetä ennen kuin on sellainen ääntenlaskenta järjestelmä käytössä josta voidaan tarkistaa(luottamuksellisesti) että kaikki menee oikein. Että annetut äänet menevät sille ehdokkaalle jota on äänestetty.

  Nyt äänestäjä pudottaa lapun vaaliuurnaan, ja voi vain toivoa sen jälkeen että annettu ääni menee sille ehdokkaalle jota on äänestänyt.

  Paikoille missä äänet lasketaan on vähintään asennettava valvontakamerat joiden kautta riippumaton vapaaehtoisista koostuva ryhmä kansalaisia voi seurata ääntenlaskentaa.

  Reply
 • 28.9.2018 at 09:54
  Permalink

  Eduskuntaan valitaan aina järjestelmän kannalta ne sopivimmat. Eivät pätevimmät tai luotettavimmat.

  Miten äänet lasketaan se ratkaisee kuka pääsee eduskuntaan.

  Nykyinen epäluotettava äänten laskeminen on jäätävä historiaan.

  Äänestäjän on kyettävä varmistumaan siitä että hänen äänensä on todellakin mennyt sille ketä hän on äänestänyt.

  On siis käytettävä sellaista äänestyslippua jossa on kaksi osaa. Toinen osa, tarkistusosa jää äänestäjälle kun hän on äänestyslipun ensimmäisen osan laittanut vaaliuurnaan. Tarkistuslipukkeen voi vaikka laittaa lompakkoon tai käsilaukkuun yms.

  Äänestyslipussa on tarkistusnumero. Äänestyslipun molemmissa osissa on tämä tarkistusnumero.
  Kun äänet on laskettu äänestäjä voi varmistua äänestyslipun tarkistusosan tarkistusnumerolla että ääni on varmasti mennyt sille ketä on äänestänyt.

  Äänten laskijat kirjaavat ylös äänten laskennassa jokaisen annetun äänen kanssa tarkistusnumeron. Kun ehdokkaan kaikki äänet on laskettu nähdään samalla kaikki tarkistusnumerot.

  Listat jokaisesta ehdokkaan saamasta äänestä ja korreloiva tarkistusnumero laitetaan näkyviin ilmoitustaululle ja nettiin.

  Reply
  • 28.9.2018 at 12:54
   Permalink

   ”Eduskuntaan valitaan aina järjestelmän kannalta ne sopivimmat. Eivät pätevimmät tai luotettavimmat.”

   Tuota osoittaa sekin, että kansanedustajat hyväksyivät liitteineen n. 3000-sivuisen Suomen itsenäisyyden tuhonneen Lissabonin sopimuksen LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen.

   Ks. myös ””Huijaamalla rakennettu Eurooppa”, https://mvlehti.net/2018/09/28/huijaamalla-rakennettu-eurooppa/

   Reply
 • 3.10.2018 at 12:09
  Permalink

  Ei nappaa edes persujen äänestäminen kun Halla-aho brysselissä on näyttänyt että ei suomen kansan asioiden ajaminen kiinnosta, päin vastoin, onnessaan kannattaa poliisivaltion syntymistä koko eurooppaan ja vihapuheen kitkemistä kovalla kädellä.. joten kuka hullu kannattaa nykyisiäkään persuja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.