Sairas, sairas maailma: 7-vuotias tyttö raiskattiin metallisella vesijohtoputkella Intiassa

7-vuotias tyttö on kriittisessä tilassa Intian New Delhissä. 21-vuotias naapuri houkutteli tytön maanantai-iltana läheiselle maantäyttöalueelle lupaamalla hänelle suklaata ja rahaa 10 rupiaa, eli euroon muunnettuna noin 12 senttiä.

Tyttö saapui kotiin vuotaen vakavasti verta alapäästään. Hän kertoi äidilleen, että naapuri oli kuristanut häntä metallisella vesijohtoputkella, työntänyt sen hänen alapäähänsä ja lyönyt häntä kasvoihin. Tyttö vietiin välittömästi sairaalaan, jossa hänelle tehtiin hätäleikkaus.

Poliisi pidätti 21-vuotiaan epäillyn tekijän. Delhin naiskomission puheenjohtaja Swati Maliwal toi asian esiin Twitterissä. Nainen vaatii tekijälle kuolemantuomiota. Maliwalin mukaan lapsi oli yksinhuoltajanaisen tytär, joka oli selvästi aliravittu, mikä heikentää hänen mahdollisuuksiaan selvitä hirvittävästä kokemuksesta.

Delhin naiskomissio on sitoutunut olemaan tytön tukena koko kuntoutusprosessin ajan.

21-vuotias mies on tunnustanut tekonsa. Hänen perheensä on nyt hylännyt hänet. 21-vuotiaalla on raskaana oleva vaimo, joka on järkyttynyt miehensä teosta. Miehellä ei ole aikaisempaa rikosrekisteriä.

Ennen kuin poliisi pidätti miehen tapahtumailtana, paikalliset asukkaat hakkasivat hänet. Tekijä vetosi humalatilaansa syyksi tekoonsa.

Lähteet: Daily Mail, India Express

8 thoughts on “Sairas, sairas maailma: 7-vuotias tyttö raiskattiin metallisella vesijohtoputkella Intiassa

 • 21.9.2018 at 19:22
  Permalink

  Suomalainen vetää kovat kännit, niin saattaa vaikka juosta munasiltaan kadulla.
  Intialaisille tulee humalassa vähän oudompia ideoita.

  Reply
 • 21.9.2018 at 19:44
  Permalink

  Miehen kuolemantuomiio olisi jo laitettu täytäntöön, jos kanssaihmiset olisivat saaneet hänet käsiinsä. Intia on hindu yhteiskunta, jossa suojellaan jokaista muurahaistakin ellen nyt sitten sekoita sitä budhalaisuuteen. Mutta joka tapauksessa tuo miljardin asukkaan aasialainen suurvalta pitää sisällään paljon takapajuisuuttta, köyhtyyttä, eriarvoisuutta, jopa kastijärjestelmän, joka on tosin kielletty, mutta wanhana traditiona sitä sovelletaan kansan keskuudessa yhtä ja rikollisuutta etenkin naisia ja tyttöjä kohtaan mm. joka päiväsienä seksuaalisena häirintänä, jota Intian hallitus on koettanut juuria pois kovalla kädellä. Toisaalta kaikilla asioilla on nk. ”harmaa-alueensa”, joka hyvää tarkoittavana ja asiallisena toimena on synnyttänyt Intiassa jossain määrin nk. ”kiristys rikollisuutta” nuoria miehiä kohtaan tavalla jota alhaista mieltä osoittavat nuoret naiset tekevät tekaistun raiskaussyyytteen miestä vastaan tai kertoo miehelle menevänsä poliisille tekemään ilmoituksen raiskauksesta, vaikka mies ei olisi edes koskenut tyttöön vaan ollut ainoastaan ”puheväleissä” naisen kanssa. Ellei mies maksa vaadittua kiristys summaa nainen lupaa mennä poliisin pakeille ja r******s syytös menee ”sukkana läpi”, koska miehet tavallaan astuvat itse luomaansa miinaan syyllistymällä törkeisiin ja kuvottaviin raiskaustapauksiin. Naisen tekemä ”rahastus” toimii ainoastaan miehiin, jotka ovat nuoria pelokkaita vässyköitä ja ymmärrätävät sillä sekunnilla mitä tuo merkitsee hänen loppuelämänsä kannalta Intian kaltaisessa maassa, jossa vallitsee suora lynkkayshenki, jota ei paljoa pidättele mikään. Intialainen poliisi on myös tunnettu ”hakkuu linjastaan” kepeillä, joka on heidän kulttuurisidonnainen vakituinen ”asuste” poliisin kamppeissa. Sen sijaan ampuma-aseistukseltaan poliisi on melko mitätön ja tuossa yhä kehitysmaassa käytössä olevat poliisien kiväärit ovat paljolti jopa 1800-luvulta eli Ison-Britannian siirtomaahallinnon aikaisia. Ainoastaan armeija saa uusimmat herkut eli pelit ja vehkeet.

  Reply
  • 22.9.2018 at 14:26
   Permalink

   Ne muurahaisensuojelijat ovat Jainalaisia, tavis hindu ei juuri välitä siitä kuinka eläimiä kohdellaan, se että hindut jotenkin erityisesti suojelisivat eläimiä, on lähinnä länsimaissa elävä käsitys. On käyty ja nähty.

   Tuomiot maassa ovat kohdallaan, mutta kuolemantuomiot raiskauksista jäävät lähes poikkeuksetta roikkumaan eikä niitä ikävä kyllä panna täytäntöön.

   Sitten täytyy ihmetellä inkkareitten mieltymystä erilaisilla esineillä raiskaamiseen. En sano että näin pitäisi tehdä mutta yleensä kai raiskataan kyrvällä.Voihan olla ettei linssisopalla jopo keuli mutta hinku on kova.

   Reply
  • 22.9.2018 at 14:29
   Permalink

   ”Sen sijaan ampuma-aseistukseltaan poliisi on melko mitätön ja tuossa yhä kehitysmaassa käytössä olevat poliisien kiväärit ovat paljolti jopa 1800-luvulta eli Ison-Britannian siirtomaahallinnon aikaisia.”

   Kyllä siellä näkyy suurten kaupunkien katukuvassa poliisilla ihan moderneja rynnäkkökivääreitä ja konepistooleja. Muutama terrori-isku muutti tilanteen.

   Reply
 • 21.9.2018 at 20:00
  Permalink

  Kannatan Swati Maliwalin esittämää tuomiota.

  Reply
 • 22.9.2018 at 06:10
  Permalink

  Toinen maailmasota jäi pahasti kesken.

  Reply
 • 22.9.2018 at 08:54
  Permalink

  Tuo naapureiden tekemä kurmotus pelasti uutisen tuoman fiiliksen.
  Suomessa asia olisi niin uutisissa kuin oikeudessa käännetty päälaelleen.
  Valta mediassa
  ”Naapurit pahoinpitelivät 21 vuotiaan, jolla raskaana oleva vaimo.”
  Oikeudessa
  Naapureille vankeutta ja 21 v sakkoja.

  Intiassa on esitetty laki ehdotusta, mikä estäisi barbaarisen käytännön.
  Eli muslimi miehet eivät voisi enään erota sanomalla/viestittämällä kolme kertaa ”eroan sinusta”.

  Reply
 • 25.9.2018 at 13:04
  Permalink

  Etelä-Afrikassa raiskaukset räjähtivät nousuun, Suomi tullee Etelä-Afrikan ja Intian perässä globalisaation edetessä. Viranomaiset ja järjestöthän ovat jo todenneet että jokainen pitäköön itsestään huolta. Suomen slummiutuessa rahaeliitti piiloutuu hälytysjärjestelmien ja vartijoiden taakse, köyhät raiskataan ja murhataan slummeihinsa. Surkuhupaisinta on että itse rahoitamme hirttoköyden johon eliitti jättää meidät roikkumaan. Odotamme valtamedian ja politikkojen kuulevan meitä, mutta mitä kovemmin huudamme sitä paksummat ja korkeammat muurit eliitti rakentaa itselleen. Suomalaiset rakensivat maansa kurilla ja uskomalla itseensä, kaikki meni EU:n myötä, isänmaan perintö katosi kuin hiekka tuuleen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.