Suksisauvoilla Vaasassa rapussa toista naista pahoinpidelleen asunnosta löytyi ruumis

Poliisi on tässä vaiheessa vaitonainen asunnosta löytyneestä ruumiista.

Poliisi sai eilen 20.9. klo 15.30 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen pahoinpitelystä Vaasan Suvilahdessa.

Kerrostalossa asuva nainen oli suuttunut toiselle talossa asuvalle naiselle ja rappukäytävässä lyönyt häntä suksisauvoilla.

Poliisin tulessa paikalle pahoinpitelystä epäilty nainen vastusti poliisia, jolloin poliisi joutui käyttämään kiinniottotilanteessa voimakeinoja. Naista epäillään pahoinpitelyn lisäksi myös virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, koska nainen oli uhannut poliisia puukolla kiinniottotilanteessa.

Pahoinpitelijän asunnosta löytyi ruumis

Tapauksen yhteydessä selvisi, että pahoinpitelystä epäillyn naisen asunnossa oli kuollut henkilö. Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana eikä tiedota juuri nyt asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Suksisauvoilla Vaasassa rapussa toista naista pahoinpidelleen asunnosta löytyi ruumis

 • 21.9.2018 at 19:56
  Permalink

  Just. Vaasan veri ei vapise ja Kauhavan rauta ei ruostu. Nyt on kyllä tavallista hurjempi ämmä häjyyllyt.

  Reply
 • 21.9.2018 at 22:04
  Permalink

  Ilmiselvästi kyseessä on täydellinen murha.

  Reply
 • 22.9.2018 at 08:41
  Permalink

  Olipa varsinainen ”tuplaus -potti”. Harvemmin tällaista sattuu, että vihoittelevan osapuolen kämpästä löytyy vielä ”lisänumeroita”. Joka päiväisessä keskuudessamme elää häiriintyneitä ihmisiä, jotka ovat yhtä paljon vaaraa aiheuttavia kuin taajamiin siirtyneet suurpedot. Toki haja-asutusalueella tuo peto puoli saa pitkälti rehottaa rauhassa, sillä kuten tunnettua; ”Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”. Koira paratkaan eivät ole eivät omaa samanlaista hengen ja terveyden turvaa, vaan sen määrittelee se missä haukut ja syötkö tähteitä vaiko hanhenmaksapalleroita.

  Reply
 • 22.9.2018 at 14:15
  Permalink

  Hiihtoraivo alkanut tänä vuonna etuajassa.

  Reply
  • 24.9.2018 at 06:53
   Permalink

   joo kyllä on paree pysyä poissa ladulta , hiihtoraivo on pahempaa kuin liikenneraivo, asunnossa maannut kroppa lienee viimevuotisen latukähinän tuloksia

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.