Puola sanoo vastustavansa kaikkia EU:n Unkarin vastaisia toimia

EU julkaisi hiljattain Unkarin vastaisen päätöslauselmansa koskien maan väitettyjä sääntö- ja periaaterikkomuksia. Erityisesti itäisessä Euroopassa Unkarilla on ymmärtäjiä ja nyt Puola on ilmoittanut vastustavansa kaikkia mahdollisia EU:n Unkarin vastaisia toimia.

Myöhään keskiviikkona Puolan ulkoministeri totesi jokaisen maan omaavan oikeuden tehdä sisäpolitiikassaan parhaaksi katsomiaan muutoksia. Hänen mukaansa EU-jäsenmaita kohtaan suunnatut toimet vain pahentavat unionin jakaantumista ja vähentävät kansalaisten luottamusta eurooppalaisiin instituutioihin.

Erityistä mielipahaa EU:ssa on aiheuttanut Unkarin jyrkät kannat siirtolaismassojen käsittelyssä sekä yleinen EU-vastaisuus siitäkin huolimatta, että Unkari on EU-jäsenmaa. EU korosti päätöslauselmassaan, että Unkari on aikanaan liittynyt unioniin vapaaehtoisesti ja unioni odottaa Unkarin pelaavan sääntöjen mukaan.

Toistaiseksi ei ole saatu tietoa siitä, millaisia sanktioita EU suunnittelee Unkarin pään menoksi ja hiljattain hyväksytty päätöslauselma sisälsikin ainoastaan ”suosituksen asioiden muuttamisen puolesta”.

Lähde: Reuters

Aiheeseen liittyvää:

15 thoughts on “Puola sanoo vastustavansa kaikkia EU:n Unkarin vastaisia toimia

 • 14.9.2018 at 12:01
  Permalink

  Järjen valo se siellä pilkahtelee.

  Reply
 • 14.9.2018 at 12:11
  Permalink

  Mä vastustan kans.

  Reply
 • 14.9.2018 at 12:19
  Permalink

  Puola ja Unkari ovat Euroopan kansojen toivon kipinä. Onneksi on myös Tsekit ja Slovakia ovat selkärankaisia maita ja Italiakin on tullut järkiinsä.
  EU-parlamenti äänesti nettisensuurin lain voimaan ensi kevääksi. Se kertoo että EU on romahtamis pisteessä. Riittää että hyttynen laskeutuu EU-korttitalon päälle ja romahdus on lopullinen.

  Reply
 • 14.9.2018 at 14:05
  Permalink

  Onko nyt sen kuuluisan harkinnan paikka? Olisiko nyt oikeasti alettava pohtimaan EU:n mielekkyyttä? Siis isommassakin mittakaavassa kuin pelkästään keskustelu- ja kommenttipalstoilla…

  Reply
 • 14.9.2018 at 14:46
  Permalink

  Saanko ennustaa? Hölmölän kuviot tulevat menemään prikulleen samalla tavalla kuin muissakin EU-maissa. Maahanmuutto tulee lisääntymään expotentiaalisesti ja ainoa vastarinta on murinaa netisssä ja parin huru-ukon ”mielenosoitukset” steissilllä jotka striimatataan nettiin ja ollaan vitun sankareita. Jos ei hölmöläisten kaaliin ole vieläkään mennyt tosiasia, että suomen muurari-kunkku on brysselissä ja hölmölässä häärää vain lesta muurari-kuvernööri , niin tässä vaiheessa peli on jo menetetty. Ai niin, ehkä seuraavissa vaaleissa asiat muuttuu.. tai sitä seuraavissa…hahahahahahahahahaha huorat. Pikkusievän älyllisyyden (viisastelun) aika on ohi. Jos et osaa puolustaa itseäsi tai perhettäsi saat kuonoosi tai kuolet ja tapatat perheesi. Valinta on sinun.

  Reply
 • 14.9.2018 at 15:14
  Permalink

  Erittäin hyvää ja vastuullista politiikkaa. Onhan se nähty näiden partalasten kanssa että aika usein massamurhapaikalla kuuluu Allahu akbar huudot. Tuskaa ja turvattomuutta tässä vain estellään.

  Reply
 • 14.9.2018 at 18:51
  Permalink

  Oikein Puola. Voisin jopa sanoa, että ”olet” uusi isänmaani.
  Suomi sen sijaan on kieli ruskeaakin ruskeampi. Suomi ja Suomen eliitti vertautuu kyökkipiikoihin, jotka 1400-luvulla linnan syömingeissä tyhjäsivät aatelisten alusastioita, jotka olivat sijoitetut tuolin, jossa oli paskan mentävä reikä, siksi, ettei ylimystön edustajien tarvitse eriksensä lähteä ”pikkulaan” tarpeelle kesken syönnin. Niin, että kyllä sitä ennenkin osattiin ”virtaviivaistaa prosesseja” ja elimoidan pois turhia ”pullonkauloja”.

  Reply
 • 14.9.2018 at 21:22
  Permalink

  Eiköhän Suomessakin kaikki omilla aivoillaan ajattelevat ole Unkarin puolella. Harmi että kansalaisten mielipiteen pääsy näkyviin on niin tehokkaasti blokattu Suomessa härkäpäisen puolue- ja mediavallan avulla.
  Kyllä Suomessa pitää sallia keskustelu Euroopan tulevaisuudesta.
  On voitava kyseenalaistaa se älyvapaa väite, että halutessaan säilyttää maansa ei-islamilaisena ja väestörakenteellisesti perinteisen eurooppalaisena Unkari rikkoo ”eurooppalaisia arvoja”(???). Asiahan on juuri päinvastoin. Unkari ja muut Itä-Euroopan maat puolustavat eurooppalaisia arvoja tällä hetkellä kaikkein tomerimmin.

  Reply
 • 14.9.2018 at 23:08
  Permalink

  Totta tosiaan!
  Unkari ja Puola puolustavat
  AITOJA EUROOPPALAISIA ARVOJA!

  Itäisen Euroopan maat TIETÄVÄT mitä on olla jonkun isomman diktatuurin orjuudessa.
  Meillä vapaissa ”länsimaissa” ei perkele tajuta mihin paskaan olemme itsemme työntäneet.
  EU on pahemman sortin Neukkula 2.0.
  Bilderbergin eliitin suuri kusetus, riistotalouden ja monikulttuurisuuden täyspaska ilmentymä jossa kansat kyykytetään ja eliitti rikastuu.
  Veroparatiisit suorastaan pullottavat kansallisvaltioilta kupattua rahaa ja rikas eliitti omistaa pian kaiken. KAIKEN!
  Meistä on tarkoitus tehdä pelkkiä rahavallan orjia ja sitähän me jo olemmekin.
  Viimeinenkin vastarinta saadaan tukahdutettua kansallisvaltioiden tuhoamisella matutuksella.
  Siis kansanvaihdolla.
  Eripurainen monietninen sekamelska on helppo alistaa, jopa tappaa.
  Vittumainen tulevaisuus maailman kehittyneimmällä maanosalla.

  Reply
 • 14.9.2018 at 23:13
  Permalink

  Ps. Kaikki menee kuten ”foliohattuiset” salaliittoteoreetikot ennustivat.
  Eli ”salaliitto” ON OLEMASSA!

  Reply
 • 14.9.2018 at 23:16
  Permalink

  Kalergi-suunnitelma etenee….

  Reply
 • 15.9.2018 at 00:20
  Permalink

  Ja niin saavat Brysselin sosialistit haistaa pitkän paskan!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.