Puola linjasi: Ei moskeijoita, burka kieltoon tai katolinen katedraali Saudi-Arabiaan!

Saudien rahoittamia moskeijoita ei ole tulossa Puolaan ja myöskin burka aiotaan osittain kieltää. Näin puolalainen kansanedustaja Dominik Tarczynski esitteli hallituksen linjauksia Breitbartin haastattelussa. Tarczynski vaatii globaalia tasa-arvoa muslimien sekä ei-muslimien välillä ja tähdentää, että muslimiradikaalit eivät voi vaatia sen enempää oikeuksia Euroopassa, kuin mitä eurooppalaisilla on Saudi-Arabiassa.

Puolan hallituspuolueen, laki ja oikeus (PIS), Dominik Tarczynski kiinnittää uuden käytännön maan maahanmuuttopolitiikalle. Kuten sanottua, lähtökohtana tulee olemaan se, että muslimeilla ei tule olla enemmän oikeuksia Euroopassa, kuin mitä ei-muslimeille on muslimimaissa.

Uusien linjausten mukaan esimerkiksi burka tulee kieltää Puolassa samoin, kuten kristittyjen risti on kielletty SaudiAarabiassa, kansanedustaja linjaa.

Tarczynskin mukaan mahdollisuudet siihen, että eurooppalaiset saisivat euroopassa oleskelevien muslimien kanssa yhtäläiset oikeudet oleskellessaan muslimimaissa, esimerkiksi Saudi-Arabiassa, ovat käytännössä olemattomat.

 – Siihen (burkan laillisena pitämiseen) voimme suostua, jos Puola saa rakentaa katedraalin Saudi-Arabiaan. Se on hyvin yksinkertaista, joko me olemme tasa-arvoisia kumppaneita, saman arvoisia ihmisiä tai sitten he tuntevat olevansa parempia kuin muut, hän toteaa haastattelussa.

Kovalla linjalla oleva kansanedustaja näkee, että burka tulisi kieltää turvallisuussyistä. Muun muassa siksi, koska sitä hänen mukaansa käytetään naamiontina itsemurhapommituksissa.

 – Saksassa, Ruotsissa ja muissa maissa aletaan burkaa sanana käyttämään vertauksena tai symbolina jollekin ”demokratialle” ja ”uskonnon vapaudelle”, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tämän jälkeen se päättyy itsemurhahyökkäykseen, Tarczynski laukoo ja muistuttaa, että ne muslimit jotka eivät ole tyytyväisiä Euroopassa, voivat matkustaa kotiinsa, omiin arabimaihinsa ja pysyä siellä. 

Lähde: Fria Tiden / Markku Lidström

20 thoughts on “Puola linjasi: Ei moskeijoita, burka kieltoon tai katolinen katedraali Saudi-Arabiaan!

 • 30.8.2018 at 08:49
  Permalink

  Puola on mahtava maa. Puolan hallituksen linjaukset perustuvat tosi asioihin ja järkeen. Sipilän hallituksen linjaukset perustuvat Suomen kansan murhaamisen monikulttuurisuudella ja Suomen luonnonvarojen lahjoittamiseen ulkomaille ja valtion tahalliseen velkaannuttamiseen, jotta seuraava kokoomuspelle saa euroopan investointipankin varajohtajan elintasoviran.

  Reply
  • 30.8.2018 at 15:21
   Permalink

   Mitä yle ja hesari uutisoivat Dominikin ajatuksista? Uskaltaakohan yksikään suomalaispoliitikko puhua rehellisesti, mitä ajattelee?

   Reply
 • 30.8.2018 at 08:57
  Permalink

  Tuo on ehdottomasti oikea vaatimus, että jos ei kirkkoja Saudeihin, ei moskeijoja Eurooppaan. Hyvin todettu, että jos tämä ei käy, kokevat muslimit olevansa parempia ihmisiä. Eipä silti, niinhän ne kokevatkin, ainakin sydämessään, vaikkeivät sitä kaikki muslimit julkisesti toitottaisikaan.

  Reply
 • 30.8.2018 at 10:28
  Permalink

  Oikein!!! Mitäs Suomen Virheet tai muut suvakit? Nää mieleltään vinksahtaneet haluaa tuhota maamme ja elämäntapamme ja taannuuttaa maamme satoja vuosia taakse päin.

  Reply
 • 30.8.2018 at 11:06
  Permalink

  ”katolinen kirkko saudi-arabiaan” saattaa hyvin onnistua, mutta Luterilainen hmmmmm..
  Katolinen kirkko harrasti hyvin syvää yhteistyötä muslimien ja natsien liittämisessä Israelia vastaan.
  Niinden yheistyö onnistuu varmaan vieläkin oikein hyvin, puolustihan paavi niiden saapumista Italiaan..

  Reply
 • 30.8.2018 at 12:33
  Permalink

  Hyvä, sama suomeen, kyseinen kohtleu muslimeille tässä maassa mikä on vaikkpa vaaleveriköllä muslimimaassa, eli muslimeilla ei mitään arvoa suomessa.

  Reply
 • 30.8.2018 at 16:02
  Permalink

  Puolalla oikea – ainoa ja oikea linja.

  Suomen maanpetturi päättäjät ovat ostamassa kahta virkaa EU:sta. Euroopan Keskuspankin pääjohtajan virka johon vapaamuurarit ovat valinneet Erkki Liikasen(SDP) ja Euroopan Investointipankin varapääjohtajan paikan todennäköisesti jollekin kokoomus narrille. Alexander Stubb on nykyään yksi varapääjohtajista. Ehkä Anne Bernerille on varattu paikka?

  Hintana tästä vehkeilystä on se että Suomesta tehdään monikulttuurisuuden kaatopaikka. Nämä maanpetturit ovat sopineet että Suomea käytetään kuin koekaniinia esimerkiksi käteisen rahan lopettaminen tehdään täällä ensin EU maista. Huomatkaa miten vähän käteisautomaatteja on enää jäljellä.

  Kun puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, Suomeen pitäisi nopeasti saada uusi maanpuolustusjärjestö joka on täysin riippumaton valtiosta ja viranomaisista. Sen pitäisi olla luonteeltaan puolisotilaallinen. Yhteiskunnalliset rakenteet ja organisaatiot ovat niin perusteellisesti mädätetty Suomessa, että ne täytyisi saada puhdistettua. Kaikki ministeriöt. Kaikki laitokset ja virastot.

  Huom! Ei ole ketään äänestettäviä koska ovat kaikki väärällä puolella. On joitakin marginaalisia liikkeitä tai löyhiä yhteenliittymiä mutta niissä ei ole tarpeeksi voimaa ja vääntöä.

  Myös ääntenlaskenta on epäluotettava. Miten on mahdollista että äänestäjät aina uudestaan äänestävät omia kiusaajiaan? Miten me voimme varmistua siitä että äänet on laskettu oikein ja että vaaleissa ei esiinnny vilppiä?

  Reply
  • 31.8.2018 at 12:10
   Permalink

   Oman etuaan edistääkseen Suomen ja kantasuomalaisten tuhoa ajavat maanpetturit ovat olleet vallankahvassa jo kolmisenkymmentä vuotta.

   Reply
 • 30.8.2018 at 19:58
  Permalink

  Puolalla on sellainen historia, että jos sillä ei opi. Ei sitten millään. Mutta, jos suomalaisilla olisi Puolan historia, niin olisimme tässä ja nyt missä olemme nytkin.
  Tsuhna on aina tsuhna. Kiva käydä kysymässä jonkun toisen maan kaupungista saako käydä paskalla?
  JIPPPIIII…!!!

  Reply
  • 31.8.2018 at 15:55
   Permalink

   Puolassa on lain mukaan velvollisuus valehdella historiasta. Lisäksi siellä valehdellaan kaikki muukin. Eivät he opi ikinä mitään hostoriasta

   Reply
   • 31.8.2018 at 21:20
    Permalink

    Oletko tutustunut Puolan historiaan, Se on nimittäin vanhempi kuin Suomen. Jos olet itse lukenut Puolan historian hyväksyn sinun päätelmäsi ja mielipiteesi, joka on yhden ihmisen mielipide niin kuin minunkin. Mutta, jos olet vain kuulopuheen varassa ja vielä pahempaa… propakandan, silloin olet heikoilla jäillä todistamassa toisten puheita ja valmiiksi märehdittyä aineistoa. Vm. on sitä samaa paskaa, jota YLE, MTV, Helsingin Sanomat, Maakuntalehdet ja muu suvakki yhteisö mustamaalaa ”Euroopan pahoista pojista” Unkari, Puola ja nyt Italia maina, jossa ei ole ”sananvapautta” ja joissa vallitsee ”diktatuuri”, kun eivät ota muslimiterroristeja ja Afrikan mustia kritiikittömästi ja ilman huolen häivää vastaan nk. ”pakolaisina”.
    Puolan historia on helvetillisempi kuin Suomen, vaikka sekin on aivan tarpeeksi sitä tälle pienelle kansakunnalle – konsanaan ja koko muun Euroopan.
    Tietääkseni Puolassa oli tarvetta valehdella historiasta ainoastaan silloin kun se oli WWII jälkeisistä vuosista Neuvostoliiton valtapiirissä ja täydellisessä talutusnuorassa.
    Euroopassa vertoja vetää onnettomuuksien vuosikymmenissä WWII jälkeen Baltian maat eli Viro, Latvia ja Liettua, jonka yli Stalinin Neuvostoliiton telaketjut menivät yli ja kansanmurha ja pakkosiirrot Siperiaan olivat tosiasia.
    ”Kukkuu” sopii paremmin Sveitsiin, joka on hoitanut asiansa viisaasti ja varjeltunut kahdelta sodalta, vaikka Saksa WWII aikana sen ilmatilaa huoletta loukkasikin.

    Reply
    • 1.9.2018 at 06:29
     Permalink

     Helvetti tosiaan, feodaaliajan Puola. Aateliset ja kuninkaat käyttivät juutalaisia hallitsemaan maata ja maitaan. Kaikki oli sekasorrossa ja maa luhistui omaan mahdottomuuteensa ja jaettiin. No silloin alkoikin Puolan historian paras aika. Uusi Puola on vain vapaamuurarien Lännen satelliitti. Se ei ole mitään helvetillistä kokenut. Ainoastaan tehnyt

     Reply
    • 1.9.2018 at 06:32
     Permalink

     Puolassa on valehdeltava holokaustin lisäksi lakisääteisesti väöhän kaikesta, koska on kiellettyä kaikenlainen ”natsismin puolustus” ja ”Puolan halventaminen”

     Reply
     • 1.9.2018 at 19:00
      Permalink

      Suomessa voisi olla laki siitä, että Suomea on halvennettava. Sillä siltä se tuntuu oli se eletty aikakausi täällä mikä hyvänsä. Tietääkseni Puolassa ”kukkii” antisemitismi varsin hyvin, joka onkin tervetullut poikkeus yleiseurooppalaisesta ”orjakulttuurista”. Saksan miehityksen aikaan ja Puolassa sijaitsevien leirien olemassaolosta puolailaiset eivät olleet kovinkaan pahoillaan ja kaiketi tuolla miehitetyllä maalla ja sen kansalaisilla oli omiakin murheita aivan tarpeeksi, sillä tuota valtiota Saksa kutsui lähinnä ”vitsiksi” ja sieltäpä se valtapiirien käsityksen mukaan WWII alkoikin 1.9,1939 eli kohta 80-vuotta sitten. Etenkin puolalaisen katolisen kirkon kirkkokansan suhtautuminen juutalaisiin on varsin penseä, koska ymmärtääkseni puolalaiset eivät pelkää olla olemassa, puhumattakaan pitämästä omaa päätänsä kun Neuvostoliitosta eroon pääsi toisin kuin Suomessa, joka suomettui koko sodanjälkeisen ajan ja on nyt jatkanut sitä samaa EU:n kanssa nuoleskelemisessa. Puolasta voidaan olla montaa mieltä kunkin historiallisen ajan puitteissa, mutta nyt se ainakin tuntuu tietävän mitä se tekee ja olemalla itsekäs on aina siinä samassa pojettava muiden varpaille. Mutta se on ainoa oikea tapa selvitä, jonka todistaa elämaailma ja jatkuva kilpailu elintilasta ja ravinnosta aina lisääntymiseen saakka.
      Mutta se ”anteeksi, että olen olemassa” filosofia on tuhoon tuomittua ja itsensä vähäpätöiseksi tunteminen sekä yletön kohteliaisuus ”ota sinä ensin, minä otan sitten mitä jäljelle jää”. Nuo edelliset älyttömyydet voi tiivistää yhteen sanaan: ”Suomi”. Valitettavasti, mutta tuon itsestään selvyyden toteaminen ei edes ota kipeää kun sen tunnustaa. Sillä niin ilmiselvää hölmöläläisyyttä se on, että se saa voimaan pahoin ennemmin kuin edes, että se tuottaa minkäänlaista häpeää.

     • 1.9.2018 at 19:08
      Permalink

      Puolan eliitti vastustaa kaikenlaista revisionismia ja totuutta. Eikä siellä juuri mikään kuki. Kaikki lisäksi väännetään joksikin kiihkopuolalaiseksi sonnaksi. Perinteisesti tuolla valehdellaan mitä sylki suuhun tuo

   • 18.3.2019 at 21:07
    Permalink

    Sodan voittaja kirjoittaa valheet, joita opeteltiin kouluissa faktoina.
    1. Ennen ww2
    Puolassa vainojen kohteeksi joutui ensin saksalainen vähemmistö entisellä Saksan maaperällä. Kymmeniätuhansia tapettiin, raiskattiin ym sotaan liittyvää keppostelua.
    2. Sodan aikana
    Puolassa alkoi systemaattinen vaino juutalaisia kohtaan.
    3. Ww2 jälkeen
    Puolan synnit pestiin liittoutuneiden toimesta, Saksasta saatiin arvokkaampi syntipukki.

    Ja sodan jälkeen sosialismi (sodan todellinen voittaja)onkin eri nimillä ollut vallassa. Olisiko asialla tekemistä sen kanssa että valehtelu historiasta on juurtunut maan tapoihin.

    Jos ei me, niin lapsemme kylläkin näkevät vielä ajan, jolloin Euroopan historiaa koskevat valheet korjataan. Tapahtuu heti kun viimeinenkin kommunisti on siivottu pihalle. Tulevat sukupolvet sopisi historiasta oppia olla toistamassa virheitä

    Reply
 • 3.9.2018 at 21:07
  Permalink

  Kumma maa tuo Puola, jossa on noin paljon vihattavaa. Tietääkseni se ei ole ainakaan Suomelta vienyt mitään. Puola ei ota jihadisti muslimeita eikä Afrian neekereitä, vaikka EU ja tietenkin Suomikin räksyttää sen selän takaa pakotteita ja epäsolidaarisuutta, kun eivät suostu viiltelemään itseään itsetuhoisesti. Se riittää minulle kun sitä kontraa Suomeen ja globalisti EU:hun George Soroksineen päivineen, niin enemmän Puola on nieralla kuin Suomi, joka levittää yhtä auliisti haarovälinsä kuin suomalainen nainen ulkomaanelävälle. Eri maissa on omat vikansa aivan kuten ihmisissäkin ja ”heittäkööt se ensimmäisen kiven, joka on synnitön”. Mitä tulee EU:hun ja Euroopan nk. ”suurvaltoihin” – ovat tyhjää täynnä ja istuvat USA:n perseellä tuleen – eivät nuokaan maat ja umpitollo-tollojen järjestö ole sen kummemmassa mittapuvussa kuin mitkään yksittäset maat. Jos ja kun Puola on kova rakenteinen, se on ainoa keino pitää kurissa sikäläiset kommunistit ja nk. ”liberaalit”, jotka haluavat Ruotsin tien eli totaalisen luisumisen kalifaatiksi muslimien kansanmurhan alaisuuteen. Eikäpä joku Kiinakaan ole järin ”jouheva” runko -periaatteidensa suhteen, vaan siellä ”markkinataloudesta” huolimatta vallitsee kommunistinen diktatuuri, jonne ei mahdu pienintäkään ”marttayhdistystä”, joka ei ole kommunistisen puolueen valvonnassa, joka tarkoittaa että se määrää joka pykälän ja ulospäin lausutun sanan tuosta ”vapaasta” yhdistyksestä. Ellei näin tapahdu ja siitä sen ylläpitämisestä narahtaa. Seurauksena on kymmenien vuosien vankilatuomio tai parhaimmassa tapauksessa teloitus muodollisuuksitta kaikkine häpäisyineen Kiinan valtionkanavan TV:ssä.
  Mm. Suuri ”liberaali” Kanadan pääministeri Justin Trudeau on todennut häneltä kysyttäessä vastausta siihen, että mikä on maailman paras valtiojärjestelmä? Hän vastasi sen olevan Kiinassa, koska siellä kaikki päätökset tehdään kansalta kysymättä. Tämä vuosikymmenten homolobby ja homohtava itsekin, joka on ajanut ahtaalle Kanadan kristityt heidän vastustaessaan homoutta on lisäksi varustettu vahvoilla huhuilla siitä, että Justin on Kuuban edesmenneen diktaattorin Fidel Castron (1926-2016) avioton poika, joka polkaistiin isäpuolen ja silloisen Kanadan pääministerin Pierre Trudeau valtiovierailulla Kuubassa. Fidel Castrohan oli tunnettu naisten kaataja vailla vertaa.

  Reply
 • 4.9.2018 at 18:31
  Permalink

  Puola ei ennättänyt Suomen kimppuun, kun oli meri välissä ja muita maita. Kaikkien naapuriensa kimppuun se kävi. Suomi olisi tietenkin ollut heti vuorossa, kun unelmien eurooppalaisesta suurvallasta olisi tullut totta. Aggressio, syyllisyys maailmansotaan, massamurhat ja etniset puhdistukset. Ties mitkä mielettömyydet. Mitään ei myönnetä, vaan syytellään muita. Saksalaisten vihaaminen on toinen uskonto edelleen. Lännen eliitin edut käyvät yksiin ja valheet ovat lähes identtiset. Tietenkin on paljon omaa sekopäistä valehtelua lisäksi. Mitään ei ole opittu, vaan kaikki tehdään uudelleen.

  Reply
 • 18.3.2019 at 13:21
  Permalink

  Alan vakavasti harkita itseni ja yritykseni muuttoa Unkariin, Itävaltaan tai Puolaan.

  Jos seuraavakin hallitus on globalisti-marxilainen islamin nöyristelijä niin on uskottava että suuntaa on liian vaikeaa muuttaa demokraattisesti.

  Ja koska en ole anarkisti, viherkommunisti tai Anderssonlainen ”parempi väkivalta” roskasakkia, enkä siis hyväksy väkivaltaa missään muussa muodossa kuin absoluuttisen itsesuojelun tapauksessa, niin katson parhaaksi siirtyä anarkian edestä pois johonkin sivistysvaliokunta.

  Keskiaikaiset väkivaltakultit eivät ole mun juttu, joten islamilainen Suomi saa jäädä kokematta.

  Ellei suunta muutu ja pian.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.