Kuopion bussiturmaa tutkitaan mm. törkeinä kuolemantuottamuksina

Viikko sitten perjantaina tapahtunut bussi-onnettomuus Kuopiossa on puhuttanut paljon. Virallisten tietojen mukaan kuljettajalla oli tapahtumahetkellä valtavasti ylinopeutta ja bussi putosi sillalta junaraiteille. Turmassa kuoli neljä ihmistä ja loukkaantui 22. Poliisin esitutkinnassa ei ole toistaiseksi ilmennyt sellaista uutta tietoa onnettomuudesta, joka ei olisi ollut jo aiemmin poliisin tiedossa.

Poliisi on kuitenkin tutkimuksiensa tuloksena ajantasaistanut rikosilmoituksen ja tutkinnan rikosnimikkeet. Tapahtumaa tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, neljä törkeää kuolemantuottamusta ja 22 törkeää vammantuottamusta. Nimiketarkennukset johtuvat siis tutkinnan päivittämisestä. Epäiltynä on tiettävästi ainakin bussia kuljettanut vuonna -51 syntynyt mieshenkilö.

Eilen mediassa ollut tieto siitä, ettei onnettomuuspaikalla olisi ollut vettä, ei pidä paikkaansa. Tutkinnassa on tullut esiin, että yksi onnettomuudessa loukkaantunut on pelastettu tajuttomana vesilammikosta. Huhuja myöskin turman syistä on liikkunut aina jarrujen hajoamisesta kuskin ”sekoamiseen” ja ”piiloteltuun terrori-iskuun”. Avoimena kysymyksenä killuu kuitenkin: Miksi bussi ei hidastanut risteykseen?

Poliisin mukaan kaikki tutkintalinjat ovat yhä avoinna ja esitutkinta valmistuu kun valmistuu.

Lähde: Poliisi, 2,

5 thoughts on “Kuopion bussiturmaa tutkitaan mm. törkeinä kuolemantuottamuksina

 • 30.8.2018 at 15:53
  Permalink

  Mitä se Soros oikein haluaa? Se on seonnut noita vasemmistolaisiin anarkisteihin oikein ”syvälle”!
  Kansojen sekoittaminen on jokin raamatullinen juttu

  Reply
 • 30.8.2018 at 17:25
  Permalink

  Miksi bussikuskin nimeä shaladaan?

  Reply
  • 30.8.2018 at 18:28
   Permalink

   Jaa a , ei taida olla peräkylän Reiska kun ei erikseen mainittu. Oudosti oli vastannut kyselyyn, oletko väsynyt tai nukkunut huonosti. Ei johtunut, joku MUU syy. Tai jo eläkkeellä oleva ”keikkakuski”, kipujen takia ja tai lääkkeitä veressä liikaa. Diabetes ja sokerit alhaalla, sekavuutta ym.

   Reply
   • 31.8.2018 at 17:41
    Permalink

    Tapaus värisee rikkautta ja voimavaraa, jos ei kerrota kuskista mitään. Nyt vaiteliaisuuden takia tämä menee huippuosaajien piikkiin.

    Reply
 • 30.8.2018 at 19:13
  Permalink

  Olisi asiallista kertoa, ettei kyseessä ole ollut somali tai muslimi kuski, jolle on lahjoitettu isojen autojen ajokortti tervetuliaislahjana, että jihadistilla olisi jotain tekemistä pelkän koraanin tutkiskelun lisäksi maassa, jossa on niin ”paljon rasismia” ja ”äärioikeistokin riehuu valtoimenaan” marssi saappaat rytmikkäästi paukkuen kuuntelemaan räkäjarruista huonovatsaista miestä, joka huutaa kovaa käsi ojossa. Ei kerjätäkseen, joka hänet pelastaisi eliitin ja äärikommunistien lemmikiksi ja suureksi pieneksi mieheksi, jolla on niin paljon tarpeita ja taloudellisia menoja, että valtion meno- ja tuloarviossa on sille oma momenttikin velkarahoituksella bykätty ”rahamonsuuni”. Jos valtamedia edes valehtelisi kuskin olleen ruotsidemokraatti ja vielä pahempaa Laura Huhtasaari, joka ”copy-pastasi” ajaessaan kalliimman puoleisella älypuhelimella, sillä eihän tuo pirun morsian osaa mitään legendaa ”omasta päästään” toisin kuin suuri ja mahtava älyn jättiläinen ja -hampainen Alexander ”suurisuu” Stubb, joka valtiovarain-ryöstö -ministerinä luritteli rosentuaalisia lukuja aivan ”omasta päästään” niin kuin entinen kokki teki lihapyöryköitä, joita tuli kokolailla vähän ja pieniä viitaten tähän riatlon -mieheen, joka tykkäsi PÄÄministerin virkaa hetken pitäessään kulkea polvihousuissa kuin pikkupoika, josta enää olisi puuttunut muuta kuin housun taskussa oleva ruotsia murtava hienomman puoleinen sammakko, joka tietenkin kurnutti aivan ”omasta päästään”, mikä tietenkin hoiti koko tiedotustilaisuuden alusta loppuun.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.