Nuoren naisen video Etelä-Afrikasta tavoittelee Donald Trumpia: ”On totta, että valkoisia teurastetaan…”

Viimeksi elokuun alussa Nykysuomi kertoi valkoisten ahdingosta Etelä-Afrikassa, missä säädetyn uuden lain nojalla valtio voi pakkolunastaa valkoisten viljelijöiden maat ilman korvausta. Tämän lisäksi on huhuttu maassa tapahtuvista ihmisoikeusloukkauksista ja jopa organisoiduista, rasistisista murhista jotka kohdistuvat valkoiseen väestöön Etelä-Afrikassa. Nyt Etelä-Afrikkalainen nuori nainen todistaa asiasta videolla ja vetoaa samalla kansainväliseen yhteisöön.

Videon on tarkoitus levittää tietoisuutta siitä, mitä Etelä-Afrikassa todella tapahtuu ja samalla osoittaa syyttävää sormea esimerkiksi yllä mainittuja ongelmia vähättelevään valta/valhemediaan. Videolla nainen kiittää Yhdysvaltain presidenttiä tilanteen tiedostamisesta, mutta myös varoittaa tätä, muiden muassa olemaan uskomatta median kertomuksia maassa tapahtuneista rikoksista. Tilanne Etelä-Afrikassa on kuitenkin äitynyt niin pahaksi, että mm. Venäjä ja Australia ovat tarjonneet turvapaikkoja maasta muuttaville valkoisille, ”buureille”.

#BoerTestimony

https://twitter.com/realReneKruger/status/1034483770706022400

Lähde: Twitter

Aiheeseen liittyvää:

 

4 thoughts on “Nuoren naisen video Etelä-Afrikasta tavoittelee Donald Trumpia: ”On totta, että valkoisia teurastetaan…”

 • 30.8.2018 at 11:58
  Permalink

  Eikö mustille kelpaa monikulttuuri?

  Reply
 • 30.8.2018 at 23:25
  Permalink

  Täällä oli jo viisi kommentia aikaisemmin. Minne ne katosivat?

  Reply
 • 30.8.2018 at 23:31
  Permalink

  Etelä-Afrikan valkoiset onnistuivat rakentamaan ydinaseita. Kansainvälisen painostuksen takia niistä kuitenkin luovuttiin.

  Nyt niille voisi olla käyttöä jos tilanne menee todella tukalaksi ja valkoiset ajetaan selkä seinää vasten.

  Sehän olisi verrattavissa Israelin tulkintaan Samson optiosta. Laajennettu itsepuolustus.

  Etelä-Afrikan valkoiset pamauttaisivat taivaan tuuliin suurimmat mustien asutuskeskukset ja laukaisivat samalla muutaman ohjuksen Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja Lähi-Itään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.