Lukijan kynästä: Lääketeollisuuden rahastushuijaus

UUDET TAUDIT JA TILASTOJEN MANIPULOINTI

Aseteollisuuden jälkeen lääketeollisuus on suurin ”business” Maan päällä. Lääketeollisuus tarvitsee lääkkeiden käyttäjiä, maksimoidakseen taloudellisen voittonsa.
Professori Sirkka-Liisa Kivelä on eräässä haastattelussaan julkituonut kovan sarjan lääketieteen itse luoman ongelman; ylilääkityksen aiheuttamat huumeongelmat. Potilaille määrätään potilasta tutkimatta mm. psyykelääkkeitä ja unilääkkeitä, tahallisesti potilasta harhauttaen. Monilla näillä lääkeaineella on voimakkaasti riippuvuutta aiheuttava sivuvaikutus, jota paikataan toisella lääkkeellä; ja myyntimenestys on sen jälkeen taattu.
Koska lääkkeet ovat pääsääntöisesti luonnossa esiintyvien vitaali-, kivennäis- jne. ravintoaineiden kemiallisia jäljitelmiä, näillä voidaan tehdä raakaa rahastusta käyttämällä hyväksi ihmisten hädänalaista tilaa. Suosittelen luettavaksi mm: Terveyden vaarat (ISBN 952-92-1041-8), Hulda Clarkin kirjoja terveyttämme uhkaavista vaaroista, sekä Joel Wallach:n Kuolleet lääkärit eivät valehtele.

”LÄÄKÄRIN PITÄISI MUISTAA, ETTÄ LÄÄKEFIRMOJEN TÄRKEIN TEHTÄVÄ ON TUOTTAA RAHAA OSAKKEENOMISTAJILLEEN.”

Todelliset vaikuttajat lääketeollisuudessa ovat lääkefirmojen myyntitykit, jotka lobbaavat tuotteitaan ns. viralliselle terveydenhoidolle ja –huollolle. Yleisessä tiedossa on, että 99% päättäjien tiedosta pohjautuu vain ja ainoastaan lääkäreiden antamiin tietoihin, sekä lääketehtaiden omiin, puolueellisiin – eli manipuloituihin, tutkimuksiin.
Miten on mahdollista, että maksimaalista taloudellista voittoa toteuttavan lääketeollisuuden sallitaan valvoa itse itseään, ilman oikeudenmukaista ja puolueetonta ulkopuolista tarkastelua?
Lääketeollisuus on hankkinut itselleen virallisen mielipiteen monopoliaseman, vaikka lääkkeiden haittavaikutukset ovat yleinen kuolinsyy. Tätä puoskarointia yritetään pitää tarkoin salassa ja lääketeollisuus on soluttautunut poliittisiin ja taloudellisiin päättäjäelimiin. Korruptio näkyy mm. tahallisesti kirjaamatta jätetyissä rokotteiden ja lääkkeiden aikaansaamissa terveysongelmissa.

”TIETO EI VOI OLLA LÄÄKETEOLLISUUDEN VARASSA”

Lääketeollisuus ideoi ja rahoittaa tutkimusta, koulutusta ja oppimateriaalia. Lääketeollisuus tukee lääkäreiden lehtiä ja yhdistyksiä. Lääkeyritykset ovat lääkekontrollin tärkein asiakas ja säätelyssä yritystoiminnan ja terveydenhuollon intressit eivät ole eriytettyjä.
Yhteiskunnan ja yksityisten varoja käytetään ennätysmääriä sairaiden ”parantamiseen”, mutta koskaan ihmiset eivät ole olleet näin sairaita kuin nykyään. Resurssit valuvat hukkaan. Luulisi hälytyskellojen soivan poliittisilla päättäjillä. Tilanteesta hyötyy ainoastaan länsimaisen yhteiskunnan loinen, korruptoitunut lääketeollisuus.
Vaiettua tietoa ovat; rokotteiden haittavaikutukset, jotka jätetään huomiotta 30 vrk:n jälkeen, solumyrkkyihin kuoleminenkin on ”luonnollinen” poistuma, mieliala- ja psyykelääkkeiden aiheuttamat riippuvuudet, sekä vanhusten ylilääkitykset. ”Tieto ei voi olla lääketeollisuuden varassa”, kirjoitti lääketieteen tohtori, tutkimusprofessori Elina Hemminki Stakesista.

LUONTAISHOIDOT UHKAAVAT LÄÄKETEOLLISUUTTA

Sairauksien pysyvyys takaa lääketeollisuuden tuottojen kasvun. Ihmisarvolla on hintalappu. Myös teknologia poikii leipää lääketeollisuudelle, mm. langattoman viestinnän aikaansaamat säteilysairaudet sivuoireineen ovat nopeasti lisääntyneet, kuten solutason stressi, jatkuva väsymys, huonot yöunet – jotka puolestaan tuovat lisää kassavirtaa lääkeyhtiöille.
Ihmisten tervehtyminen uhkaa kassavirtaa, jonka vuoksi lääkefirmojen myyntitykit yrittävät mustamaalata ja vähätellä tuhansia vuosia toimineita luontaisterapiamuotoja sekä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Terveethän eivät tarvitse keinotekoisesti valmistettuja kemiallisia jäljitelmiä, joita lääkkeiksikin kutsutaan.

TAMIFLUN TIIVISTETTY TARINA

G.W. Bushin hallitus päätti että tamiflun tapainen lääke on ratkaisu maailmanlaajuiseen epidemiaan, joka ei vielä ole puhjennut, mutta on jo aiheuttanut maailmalla 100 kuolemantapausta yhdeksän vuorokauden aikana. Kyseinen lääke ei ei paranna edes tavallista flunssaa.
Lääketehdas ROCHE osti tamiflun patentin USA:n entiseltä puolustusministeriltä Rumsfeldiltä. ROCHE haali 90% tamiflun perusraaka-aineen, tähtianiksen tuotannosta. Sittemmin sairaus ”uhkaa” kaikkia maailman hallituksia, jotka sitten ostavat ROCHE:lta valtavat määrät lääkettä. Me maksamme lääkkeen ja Rumsfeld, Cheney ja Bush tekevät bisnestä. Tamiflun myynti nousi yhdessä vuodessa v. 2004-2005, 254 miljoonasta dollarista yli 1000 miljoonaan dollariin. Kuvittele, kuinka monta miljoona ROCHE saa tuottoa seuraavien kuukausien ja vuosien aikana, jos ja kun pelkobisnes jatkuu?

TASA-ARVOISEN TULEVAISUUDEN RAKENTAMINEN

Vähintä, mitä tässä terveydenhuollon kaaoksessa pitäisi saada aikaan kustannusten pienentämiseksi ja veronmaksajien rahojen säästämiseksi, on tasapuolinen tutkimus puolueettomasti toteutettuna, yhteiskunnan rahoittamana myös luontaisterapia- ja vaihtoehtohoitojen piirissä.
Onneksi yhä useammin jo monet ihmisläheiset lääkärit ovat alkaneet toteuttaa omassa kutsumusammatissaan korkeamman moraalisen ja eettisen arvomaailman ihanteita. On ilo ja kunnia tuntea muutamia heistä aivan henkilökohtaisesti.
Artikkelissa käsiteltiin ainoastaan suhteetonta ja kohtuutonta, pakolla toteutettua lääkemyyntiä, rokottamista ja ns. kovan luokan sairauksilla rahastamista. Aikamme todella tasokas kirurgia on kokonaan oma, mahtavia ja kunnollisia saavutuksia toteuttava, terveysalan erikoishallinnan osa-alueensa.

Kalevi Riikonen, elämäntapayrittäjä, Mäntsälä

11 thoughts on “Lukijan kynästä: Lääketeollisuuden rahastushuijaus

 • 28.8.2018 at 21:58
  Permalink

  Kanadalainen lääkäri Guylaine Lanctot on kirjoittanut paljastuskirjan lääkemafiasta, ”The Medical Mafia: How to Get Out of it Alive and Take Back Our Health and Wealth”. Eräs keskeinen aihe kirjassa on rokotukset. Lanctot oli siihen mennessä työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnin avulla. Oikeudenkäynnin tulos oli tietenkin etukäteen selvä vapaamuurarien korruptoimassa oikeuslaitoksessa, kun vielä rahakasassa rypevä mafia oli vastapuolella. – Lanctotin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin sisilialainen mafia ja sen organisaatio ulottuu julkisen terveydenhuollon organisaation korkeimmille tasoille asti. – Mikäs muu kuin Medical Mafia (ja vielä ilmeisesti määrättyjen korkeiden viranomaisten ohella korruptoituneet poliitikot avustajina – joita kyllä Suomessakin, varsinkin vapaamuurari-satanistien korruptioveljeskunnassa riittää) voi meillä Suomessakin olla takana, kun myös lapsia – vieläpä vanhempien tietämättä – laitettiin lääkeyrityksen narkolepsia-lääkityksen koekaniineiksi ja myrkynvalmistaja sitten vielä vapautettiin kaikesta vastuusta ja lapsille aiheututetut vammat korvattiin julkisista varoista?! (Kaikkia elinikäisiä vammojahan ei voi rahallakaan korvata)

  Lanctotin kirja on pdf-muotoisena vapaasti luettavissa seuraavassa: http://whale.to/v/medical_mafia.pdf

  Reply
  • 13.10.2018 at 23:34
   Permalink

   Toinen maailmansota oli se taistelutanner, jossa Farben AG, josta lääkejätti Bayer oli yksi osa, kaappasi paljon markkinaosuuksia ja valtaa Euroopan terveydenhuollossa. On erittäin kuvaavaa korruptio-medialle, kuten Hesari ja YLE, että Bayerin synkistä taustoista vaietaan.

   ”Kaikki sodat ovat suuryhtiöiden sotia”.

   Reply
 • 28.8.2018 at 22:11
  Permalink

  ”Suomessa me luotamme lääketieteeseen ja meidänkin lääkkeittemme hyväksymiseen vaikuttaa edelleenkin voimakkaasti USA`n FDA`n (= Food and Drug Administration) toiminta. Nyt kuitenkin ilmenee päivittäin tietoa FDA`n luotettavuuden horjumisesta…”

  http://elamakasissamme.blogspot.com/2010/02/

  Reply
 • 28.8.2018 at 22:17
  Permalink

  ”Onneksi yhä useammin jo monet ihmisläheiset lääkärit ovat alkaneet toteuttaa omassa kutsumusammatissaan korkeamman moraalisen ja eettisen arvomaailman ihanteita.”

  Lääkemafian ja lääketeollisuuden aivopesemien/lahjomien lääkäreiden sylkykuppinaan pitämä ortopedi Antti Heikkilä on äskettäin julkaissut uuden kirjan ”Lääkkeetön elämä”.

  Reply
 • 29.8.2018 at 05:49
  Permalink

  Väitän että nuoremman sukupolven rajusti lisääntynyt masentuneisuus ja siitä johtuva ”työkyvyttömyys” johtuu osittain määrätyistä mielialalääkkeistä ja muista mömmöistä.Isommissa kaupungeissa kaduilla kävelee jo paljon zombeja. Menet lääkäriin vaikka kipujen takia ja lääkäri kysyy yllättäen, oletko milloin viimeksi tuntenut iloisuutta. Jos esim. sanot ettei tässä oikein iloinen voi olla pitkän työttömyyden ja siitä johtuvan rahattomuuden takia, saat välittömästi dignoosin, masennusoireita ja resepti mielialalääkkeitä. Tai sanot ettet oikein saa nukuttua, sama homma. No ensin lyödään eteen se planketti jossa ”testataan” itsemurha herkkyys. On oma kokemus. Sanoin etten noita mömmöjä ala syömään johon lääkäri tuhahti lähes suuttuneena, se on oma asiasi jos et halua tervehtyä.

  Reply
  • 13.10.2018 at 23:38
   Permalink

   Myös wifi-säteily, jota monessa kodissa on valtavasti useiden langattomien laitteiden vuoksi, tekee lapsista zombeja. Yksi jättisyy kuskittomille autoille, josta tavoitellaan pakkoa, että tulevaisuudessa kukaan ei enää kuskaa autoaan, vaan auto kuskaa sinua, on että 5G -yhteydet tulevat tuhoamaan aivoja liikenteelle vaarallisesti. Suunniteltua suuryhtiöiden vallankaappausta, että ei enää olisi ajattelemiseen kykeneviä ihmisiä.

   Reply
 • 29.8.2018 at 08:02
  Permalink

  Myös ortopedian- ja traumatologianerikoislääkäri Antti Heikkilä on puhunut lääketeollisuuden kyseenalaisista motiiveista. Heikkilä on vanhan polven kunnon lääkäri, joka hoitaa potilaita tutkimalla ja pyrkii lääkettömään hoitoon. Lääketehtaan aivopesemät nuoremmat lääkärit eivät tutki potilasta he tutkivat tietokoneen käypähoito suosituksia ja kirjoittavat reseptin. Saahan lekuri joka reseptistä lääketehtaalta provision ja aika ajoin seminaarimatkoja ulkomaille.
  Tulipa mieleen vielä hoitohenkilökunnan influenssa pakkorokotukset. Järjetöntä rahantuhlausta. Siinäkin haiskahtaa hyväveli-kerhon junailema sulle mulle leikki. Influenssa rokote on lisäksi täysin turha ja aiheuttaa immuniteetin heikentymistä. Jos hoitohenkiökunta pakotetaan ottamaan vuosittain rokote niin se on 40-okotetta työuran aikana. Kukaan ei tiedä mitä sellainen myrkyttäminen tekee ihmiselle. Tutkittua luotettavaa tietoa influenssa rokotteen pitkäaikaisvaikutuksista ei ole. Täytyy olla hullu jos ottaa influenssa rokotteen joka vuosi.

  Reply
 • 29.8.2018 at 15:12
  Permalink

  Hyvä kirjoitus Kalevi Riikoselta. Kiitos.

  Reply
 • 29.8.2018 at 17:48
  Permalink

  TOTUUS ROKOTTEISTA – MYKOPLASMA SUOMESSA

  Se, että ihmiset sairastavat ei enää riitä lääketeollisuudelle ja siihen kytkeytyneelle moniportaiselle, korruptoituneelle lääkäri- ja politiikkomafialle. Ihmisiä on tietoisesti ja tarkoituksella sairastettu rokotteisiin lisätyillä ja kroonisia sairauksia aiheuttavilla bakteereilla ym. Katsokaapas Youtubesta seuraava video (kestää n. tunnin): Garth Nicolson 2008 ”Weaponized Mycoplasmas” https://www.youtube.com/watch?v=G4158gy6XdI Kyseinen herra on maailman johtavin Mykoplasma -tutkija, hänellä on valtava määrä julkaisuja kyseisestä asiasta. Hän kertoo, että Mykoplasma on tarkoituksella sisällytetty rokotteisiin, jotta ihmiset sairastuisivat kroonisiin sairauksiin ja lääketehtaat tienaisivat näiden kroonisten sairauksien hoitoon tarkoitetuilla lääkkeillä.

  Ja katsokaa seuraavaksi THL:n tartuntatautirekisterin tilastoja Mykplasma Pneumoniaen osalta Suomessa
  vuodesta 1995 lähtien (v. 1994 oli myös piikki, mutta sitä ei näy tilastoista).

  Tapauksia M. pneumoniae
  1995 599
  1996 467
  1997 221
  1998 249
  1999 222
  2000 741
  2001 1 010
  2002 632
  2003 547
  2004 1 297
  2005 1 881
  2006 1 480
  2007 1 436
  2008 1 077
  2009 1 248
  2010 1 947
  2011 7 805
  2012 4 685
  2013 2 994
  2014 2 793
  2015 1 677
  2016 2 743
  2017 2 515
  2018 987

  Ja nämä tilastot ovat vain jäävuoren huippu, sillä Tartuntatautirekisteriin ja THL:n julkaisuihin ei kuulu aivan pienimpien lasten eikä vanhusten tiedot, kuten käy KTL:n julkaisusta B12/2005TARTUNTATAUDIT SUOMESSA 1995-2004. Ja useimmat sairastuneet eivät edes saa näkyviä oireita lainkaan. Joten Suomessa on kymmeniä tuhansia Mykoplasma Pneumoniae -tartuntoja vuosittain. Eikä niitä hoideta kunnolla pois vaan eniten oireileville määrätään 1-2 viikon antibiootit jotka ei tähän bakteeriin tehoa.

  Mirja Puolakkainen ja Asko Järvinen; Mycoplasma pneumoniae ‑infektiot; Duodecim 2012;128:2236–43:
  ”Toistuva altistus, joko uusiutuvien infektioiden tai tehottoman rokotuksen jälkeen saadun infektion takia, saattaa johtaa tavallista vaikeampaan tautimuotoon.”

  Kun mietitte mitkä ovat Suomen tilastot mm. Astman, Diabeteksen, Dementian, Sydän- ja verisuonisairauksien., ADHD, Cfs:n, Neurologisten sairauksien ym. osalta ja miten nämä sairaudet ovat lisääntyneet viimeisen 20 vuoden aikana (huolimatta lääketieteen ja ravitsemustiedon kehityksestä…), niin tuo Mykoplasma-tilasto asettautuu aivan uuteen valoon maassamme. Ks. Nicolsonin video.

  Suomen poliittinen johto teki diilin EY-jäsenyysneuvotteluissa ja Suomi sai Mykoplasman. Vuosina 1994-1995 Mykoplasma tehtiin rajattuna kokeiluna muutamassa varuskunnassa (varusmiehiä sairasti tuolloin eniten) ja demarivallan vaihduttua jälki on sitten ollutkin todella kovaa, huippuvuodet Pandemrixin jälkeiset vuodet 2011-2012.. Lukekaapa Wikipediasta, ketkä olivat maamme poliittisessa johdossa, EY -jäsenyysneuvottelut, kummalliset ministerivaihdokset, STM:n tuplaministerit, Kansanterveyslaitoksen ja THL:n johto ym.. Lipposen 1. hallituksen jälkeen (päättyi 1999) on STM:n johdossa aina ollut kahden vielä nykyäänkin vallassa olevan puolueen ministeri..

  Jälkiä siivotaan jo, uutinen kesäkuulta: THL lakkauttaa biokemian laboratorion – tiedonkeruu jatkuu uusin menetelmin. Biokemian laboratorion toiminta lakkaa vuoden 2018 loppuun mennessä. THL:n biokemian laboratorio on vastannut väestötutkimusten biokemiallisesta laboratorioanalytiikasta ja sen laadunvalvonnasta sekä osin väestötutkimusten näytehallinnasta. 14.6.2018.

  FIMEA ei tutki rokotteita satunnaiskokein vaan rokotteiden laadunvalvonta on annettu rokotteiden valmistajille. Olisikohan jonkun aika kysellä FIMEAlta tietoja, onko mitään rokotteiden sisältämistä ”epäpuhtauksista” koskaan tutkittu tarkastuksin sen toimesta? Ja mitä on löytynyt? Kansanedustajien olisi viimeinen aika kysellä tietoja THL:n biokemian labratilastoista ja väestötutkimuksista sekä FIMEAsta, mikäli totuutta niistä enää löytyy.

  Ja kymmenet tuhannet lapset on tarkoituksella sairastettu astmaan ym. ja he tulevat olemaan lopun ikäänsä kroonisesti sairaita. Kohdusta hautaan. Ja lääketeollisuus ja lääkärit hieroo käsiään.
  On aika paljastaa totuus, kesällä tuli uutinen Kreikasta jossa 40000 lääkäriä on epäiltynä lääketehtaiden korruptiosta, Suomessa suhteellisesti ottaen varmaan sama määrä lääkäreitä toimii samoin.

  Reply
  • 6.9.2018 at 02:11
   Permalink

   Lääkkeisiin ja rokotteisiin kuolee Yhdysvalloissa JOKA VUOSI 800.000 ihmistä. Meidät on aivopesty uskomaan kausiflunssaan ja muihin sairauksiin, jotka jylläävät yhteiskuntamme jokaisellä tasolla. Päiväkoti-ikäisten lasten jatkuva sairastuminen on NORMI… kukaan ei kysy mistä helvetistä nämä sairaidet tulevat. Kun lapsi syntyy, häneen aletaan pumppaamaan sairaalassa rokotuksia, ja homma jatkuu. Elämme mielisairasta aikaa… lääketeollisuus on joukkomurhaaja, mutta asiasta hienotunteisesti vaietaan.

   Kysykää itseltänne: mistä syöpä saa alkunsa?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.