Ruotsin demareilla ehdokkaana pitkän linjan rikollinen – Tuomittu viimeksi 2017

Jönköpingin läänin sosiaalidemokraatit lähtevät vaaleihin turvallisuusteemalla ja lupaavat tehdä Jönköpingin turvallisemmaksi. Kuitenkin puolueen maakäräjä- ja kunnalliselta listalta löytyy todellinen monialarikollinen, joka on tuomittu mm. pahoinpitelystä niinkin myöhään kuin marraskuussa 2017.

Kyseisessä tapauksessa mies oli ollut tyytymätön ravintolan ruokaan, kieltäytyi maksamasta ateriaansa ja yritti kuristaa työntekijän kohdatessaan tämän uudemman kerran uhrin työskennellessä toisessa paikassa.

 – On tärkeää, että vähennämme rikollisuutta maahanmuuttajien keskuudessa, sanoo samainen mies Samhällsnytille.

Aikaisemmin kyseinen ehdokas, Mohamed Hersi on tullut tuomituksi mm. yrityksestä salakuljettaa kuusi säkillistä khat-huumetta Ruotsiin, joten sen enempää eilisen teeren pojasta, kuin puhtaasta pulmusestakaan ei ole kysymys. Hersi tuli Ruotsiin Somaliasta vuonna 1990.

Jönköpingin käräjäoikeuden tuomion mukaan Hersi hyökkäsi ravintolan työntekijän päälle kaupassa, jonka kassalla aiemmin ravintolassa työskennellyt henkilö silloin oli töissä. Hersin huomattua työntekijän, oli tämä uhrin kertoman mukaan ”hyökännyt hänen kimppuunsa” ja yrittänyt kuristaa kassanhoitajan tämän omia käsiä käyttäen. Hersi oli myöskin puskenut päällään kassanhoitajaa suuhun, mikä oli aiheuttanut uhrille pitkäaikaisen vamman.

Kassanhoitajan todistuksen mukaan hänellä oli vamman vuoksi vaikeuksia mm. syömisen ja kaulakipujen kanssa vielä useita viikkoja hyökkäyksen jälkeen. Käräjäoikeus katsoi, että kuristaminen oli näytetty toteen ja tuomitsi Hersin 50:nen tunnin vapaaehtoiseen yhteiskuntapalvelukseen tavallisesta pahoinpitelystä.

Kyseessä on eittämättä pitkän linjan rikollinen

Kuten sanottua, pahoinpitely ei ollut hänen ensimmäinen rikoksensa Ruotsissa. Kaiken kaikkiaan Hersi on mukana 21:ssä tapauksessa rikosrekisterissä ja tuomioita miehelle on kertynyt neljä. Vuonna 2010 hänet tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen, yrityksestä salakuljettaa kuusi säkillistä somalialaista khat-huumetta Tanskasta. Tällöin tullitarkastaja oli Öresundin junaan tehdyn satunnaisen tarkastuksen yhteydessä löytänyt huumeet pakattuina kahteen kassiin ja pidätti niin Hersin, kuin hänen kumppaninsakin.

2010 Hersillä ei vielä ollut Ruotsin kansalaisuutta, mutta toisaalta syyttäjä ei koskaan myöskään vaatinut hänelle karkotusta. Karkoitusta ei tullut siitäkään huolimatta, että edes vuoden 2010 tuomio ei ollut hänelle ensimmäinen, vaan jo vuonna 2004 Hersi tuomittiin ensimmäisen kerran, tuolloinkin huumeiden salakuljetuksesta.

Miehen rikollinen tausta ei sovi sen enempää sosiaalidemokraattien julkisesti edustamaan linjaan, kuin hengelliseen taipumukseenkaan. Hersin Facebook-profiili osoittaa tämän olevan jäsenenä ryhmissä kuten ”Sosiaalidemokraatit” ja ”Stefan Löfven pääministeriksi, kyllä kiitos” – mutta myöskin sellaisissa kuin ”Islam 100%” ja ”Rukousajat”. 

Lähde: Samnytt / Markku Lindström

13 thoughts on “Ruotsin demareilla ehdokkaana pitkän linjan rikollinen – Tuomittu viimeksi 2017

 • 28.8.2018 at 11:32
  Permalink

  Ruotsidemokraatteihin liitymällä saisi ”armahduksen” rikoksistaan.

  Reply
  • 28.8.2018 at 23:02
   Permalink

   Ruotsidemarit on samallainen valeoppositio kuin persut ja mylläri Markku Lindström.

   Reply
 • 28.8.2018 at 12:11
  Permalink

  Eikö juuri rikostuomio väkivallan käytöstä teekin ehdokkaasta ”turvallisuuden asiantuntijaa”!

  Reply
 • 28.8.2018 at 12:27
  Permalink

  ei hölmölä huonompi ole, kateellisuudelle ei tarvtse antaa sijaa…helsinginkaupungin johtajakin on tuomittu naisten hakkaaja , tuomittu rattijuopumuksesta, sekä rahallisista vääryyksistä…ja vaikka mitä. katsokaa nyt j.vapaavuorta, tahtoo vielä guggenit ja mineraatit ym, sateenkaaren poikahan se jani on….kun silmäverkoissa ei näy muuta kuin massii ja valtaa, ja hölmöläiset äänestää vielä tot nilkkiä….

  Reply
 • 28.8.2018 at 12:30
  Permalink

  Mutta sillä onkin suojaväri apunaan.

  Reply
 • 28.8.2018 at 14:48
  Permalink

  Ihan tavanomaiset somalien harrastukset. Petteri orpo haluaa Suomen apinoivan Ruåtsia maahan muutto politiikassa. Orpo on aivan varmasti henkisesti sosiaalidemokraatti, kuten puolueensa kokoomus.

  Reply
  • 28.8.2018 at 16:07
   Permalink

   Punaliberaali punaporvari, joka viherkommunistien tavoin haluaa henkisesti degeneroida suomalaiset kommunistisen Frankfurt-koulukunnan ja feministien mädätystekniikoilla, joilla punaporvarihallituksen alaisen opetushallituksen ohjeistamat koulut aivopesevät lapsia ja tällä hetkellä punaporvarihallituksen propagandakoneena toimiva yle takoo myös aikuisten mieliin samaa saastaa.

   Ks. myös Heikki Porkan artikkeli ”Edustaako ja edistääkö toimittajakunnan enemmistö ääriajattelua?”,
   http://oikeamedia.com/o1-80400

   Reply
 • 28.8.2018 at 14:53
  Permalink

  Hassua! Suomen ja Ruotsin demarit tuntuu haalivan näitö rikollisia riveihinsä. Täälläkin taisi olla joku kunnallispoliitikko, jos en väärin muista? Ja oliko se joku ”lelusalakuljettajakin” ?
  Oikaiskaa jos muistan väärin…

  Reply
 • 28.8.2018 at 15:27
  Permalink

  Miten voi olla mahdollista ettei meillä ex-huumepoliisipäällikkö Jari Aarnio ole jo eduskunnassa?

  Reply
 • 28.8.2018 at 20:23
  Permalink

  ”Kyllä vakka kantensa löytää!”
  Sosiaalidemokraatit muutenkin ovat joukko maantierosvoja, jotka ryöstävät toisten työllä ja vaivalla hankkimat rahat kiskurii verotuksella, jotka sossut sitten kylvävät pitkin mustaa Afrikkaa ja Lähi-itää nk. ”kehitysapuna” ja YK- jäsenmaksuina sekä samaisen korruptio pesän byrokratiaan ja jonnin joutaviin projekteihin ja hankkeisiin ”maailmanrauhan” hyväksi, jolla ei ole paskankaan vaikutusta ja merkitystä yhtään mihinkään paitsi, että kaikki huoletta pois syydetyt rahat ovat poissa kotimaan tuiki tarpeellista kohteista kuten omien kansalaisten elinolosuhteiden parantaminen sosiaaliturvaa parantamalla ja kehittämällä aina terveydenhoitoon saakka vain tärkeimpiä mainitakseni. Suomi on paska maa, eikä se ole kuin välillisesti meidän suomalaisten vika, joilla tuntuu aina olevan järki kädessä muulloin paitsi silloin kun äänestetään vaaleissa poliitikkoja eduskuntaan. Mutta minkäs teet. Suomi on pieni maa ja samat ryvettyneet naamat pelleilevät liki kuolinvuoteelleen asti kusettamassa äänestäjiä valehtelemalla päin naamaa ylimielinen virne naamallaan, joka tarvitsisi muuta kuin edes kerran oikean suoran päin pläsiä. Silloin valtakunnanpoliitikko viedään aidosti ja tuntuvasti epämukavuusalueelle siten, että hänkin tietää sen miltä kipu tuntuu ja aamusta iltaan saakka odottaminen parsittavaksi ja lopulta tullaan sanomaan, että tule huomenaamulla takaisin ja syö buranaa.

  Reply
 • 28.8.2018 at 21:47
  Permalink

  Puolueen tavoite on kerätä ääniä maahanmuuttajilta. Tämä on demareille tärkeämpi ehdokkaan valinnassa kuin ehdokkaan pätevyys ja rehellisyys.

  Reply
 • 29.8.2018 at 06:09
  Permalink

  Demarit käyttävät Ruosissa jo melko likaista peliä ja temppu lähentelee maanpetturuutta. Tuon voisi käsittää siten että tekevät työtä vieraan vallan, tässä tapauksessa muslimien invaasion hyväksi. Kyllä myös suomen demarit ovat tunnetusti rajat auki politiikan kannatajia ja haluvat rahoittaa muuta maailmaa oman väestön tarpeiden kustannuksella.
  https://yle.fi/uutiset/3-10375108

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.