Nykysuomen sunnuntai-striimi: Äärioikeistohysteriaa ja p********n puolustelua samasta lähteestä?

Nykysuomen sunnuntai-striimi on katseltavissa jälkilähetyksenä. Keskustelun aiheena oli viikon uutistarjonnan ”helmien” lisäksi ”äärioikeisto”-lokero sekä viime viikkoina yllättävilläkin alueilla vellonut p*******a-aihe. Nykysuomen viikkokyselyn tuloksien kummastelun lomassa päätoimittaja ihmetteli kyselyn tiimoilta saatua negatiivista palautetta, tai oikeammin sen perusteluja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.