Kolumni: Äärivasemmiston pelko pakottaa lokeromme reunat pullistelemaan

Olen avoimesti tarjonnut lukijoilleni monipuolistakin näköalaa maailmankatsomuksestani ja poliittisista kannoistani. Jos joku on jaksanut lukea edes 2/3 kolumneistani, lukija varmasti tietää, etteivät näkemykseni sovi yksiselitteisesti sen enempää oikeistoon kuin vasemmistoon, eikä välttämättä moderniin poliittiseen kirjoon ensinkään. Jos taas joku lukee poliittisia ja yhteiskunnallisia aiheita käsitteleviä kolumneja tai blogeja yleensäkin, ei lukija varmasti ole voinut välttyä siltä huomiolta, että poliittisen keskustelun lokerot ovat alkaneet käymään ahtaaksi alati avomielisemmille sekä pelottomammin näkemyksiään tarjoaville kansalaisille. Yhteistä minulle ja monelle muulle onkin termi ”äärioikeisto”. Helppo lokero tarjottavaksi niille, jotka voidaan tulkita ”hankaliksi tapauksiksi”…

Syitä ”äärioikeistoon” asetettavien henkilöiden kyseiseen lokeroon valikoitumisesta ei tarvitse kovin pitkään miettiä… ”Äärioikeisto”, kaikessa harhaanjohtavuudessaankin, on pakotettu siinä mielessä taka-alalle, ettei sen edustajien kanssa tarvitse nykyisin keskustella, eikä näiden näkemyksiä ottaa vakavasti. Laajemmalla ja ennakkoluulottomammalla katsantokannalla varustettujen keskustelijoiden lokeroiminen ”äärioikeistoon” on kätevää siksi, ettei heitä/meitä tarvitse lokeroinnin jälkeen enää noteerata. Äärivasemmiston, joka nykyisin on huomattavasti lähempänä termin todellista merkitystä kuin ”äärioikeisto”, valitsema reitti onkin se helpoin mahdollinen tie. Sulkiessaan yhteiskunnallisesta keskustelusta ulos ne, jotka yksiselitteisesti ovat eri mieltä heidän kanssaan, on äärivasemmisto saavuttanut ilmaherruuden sekä yhteiskunnallisessa keskustelussa, että päätöksenteossa.

Maamme puoluepoliittinen oikeisto, eli Keskusta, Kokoomus, RKP, KD ovat siirtyneet lähemmäksi vasenta laitaa, jotta saisivat säilytettyä puheoikeutensa julkisessa keskustelussa, jota vasemmiston äänekäs vähemmistö siis on päätynyt hallitsemaan. ”Hyvä ihminen”-leiman voi menettää vain olemalla eri mieltä äärivasemmiston, liberaalien kanssa ja tuon leiman säilyttäminen on tietenkin äärimmäisen tärkeää, sillä jos puolue tai sen edustaja menettää ”hyvä ihminen”-leiman, valuu ääniä niille, joilla sellainen yhä löytyy. Järjellä on tuon leiman myöntämisperusteiden kanssa surullisen vähän tekemistä, joten äärivasemmistolla on kaikki valtit käsissään kotimaan politiikan ja keskustelun hallinnassa. Terve järjen käyttö on ehdoton hylkäysperuste ”hyvä ihminen”-leiman myöntämiselle ja hylättyjen hakemusten laatikolle on annettu nasevasti nimi ”äärioikeisto”.

Mikä kaikki sitten on ”äärioikeistoa”? Määritelmä on varsin yksiselitteinen… Kaikki ne ajatukset, jotka ovat ristiriidassa vasemmistoliberaalien ultra-humanistisen huuhaan kanssa, on ”äärioikeistoa”. Jos henkilö tai puolue on merkittävässä määrin eri mieltä äärivasemmiston kanssa, tulee tästä ”äärioikeistoa”. Maahanmuuttovastaisuus, ”äärioikeistoa”. Vastikkeettoman sosiaaliturvan vastustaminen, ”äärioikeistoa”. Perinteisen perhemallin kannattaminen, ”äärioikeistoa”. Perinteisen sukupuolimääritelmän puolustaminen millä tahansa perusteilla (tieteellisillä tai ideologisilla perusteluilla), ”äärioikeistoa”. Itsenäisyyspäivä ja etenkin sen juhliminen, ”äärioikeistoa”, Suomen lippu ja vaakuna, ”äärioikeistoa”. Kansallisromantiikka, ”äärioikeistoa”. Isänmaallisuus, ”äärioikeistoa”. Globalisaation vastustaminen, ”äärioikeistoa” jnejne… Ymmärsitte varmasti mitä hain takaa.

Huomauttaisin sekä lukijalle, että äärivasemmiston ideologisessa ja rationaalisessa alennustilassa majaileville vihan lietsojille, että suomalainenkin oikeisto edustaa globalisaatiota, monikulttuurisuutta, ”monimuotoista yhteiskuntaa” sateenkaariperheineen ja trans-ihmisineen, liittovaltiota Suomen suvereniteetin yli ja myöskin vastikkeetonta sosiaaliturvaa niin pitkään kuin valtion kassaan vain pankkien lainanannosta rahaa liikenee. ”Äärioikeistoksi” kutsuttu aines ei usein ole oikeistoa ensinkään, ei sen enempää kuin Kokoomus on kansallismielinen tai SDP työväen puolue.

”Äärioikeisto”-lokerolle on vain yksi syy ja se on, ettei meidän kanssamme tarvitse ”alentua” keskustelemaan, eikä meidän esittämiimme kysymyksiin tai epäkohtiin vastata. ”Äärioikeisto” on arvoasteikolla sijoitettu jonnekin foliohattuisten salaliittoteoreetikkojen ja aitojen kommunistien välimaastoon. Kohtelu toki myöskin on sen mukaista. ”Äärioikeisto”-lokero poistaa oikeuden omien arvojensa mukaan elämiseen, sananvapauteen, mielipiteenvapauteen ja mahdollisuuteen osallistua valtakunnalliseen päätöksentekoon tai edes keskusteluun. ”Äärioikeistolainen” ei ole yhteiskunnan täysivaltainen jäsen, vaan syrjinnän, vihapuheen sekä enenevissä määrin myöskin valtiojohtoisesti ja koulutusjärjestelmämme myötävaikutuksessa toteutetun rasismin uhri. ”Valkoisen miehen syyllisyys”, joka siis eittämättä on yhdenlainen rasismin ilmenemismuoto, on vastenmielinen ilmiö ja ”äärioikeisto” mm. siitä kieltäytyvää kansakunnan ylijäämämassaa, jonka oikeudet ja mahdollisuudet eivät ole tasaveroiset muun kansan kanssa.

Jos me todella olemme niin vaarallisia, että meidät täytyy pyrkiä sulkemaan ulos yhteiskunnasta, olemme osittain onnistuneet tehtävässämme. Arvoisat ”äärioikeistolaiset” toverini, meitä pelätään.

Petri Perta

16 thoughts on “Kolumni: Äärivasemmiston pelko pakottaa lokeromme reunat pullistelemaan

 • 19.8.2018 at 15:00
  Permalink

  Äärioikeistolaisia olemme siis kaikki me jotka haluamme Suomen kehittyvän takaisin maaksi, joka se oli ennen EU:ta, globalisaatio hullutusta, monikulttuurisuus vouhkaamista, marginaaliryhmien elämäntyylin pakkosyöttöä kansalle ja valtamedian korruptiota.

  Reply
 • 19.8.2018 at 15:26
  Permalink

  Arvoisat ”äärioikeistolaiset” toverini, meitä pelätään.

  ongelma on sinä kun nämä puna viher liberaali poliitikot alkavat pelkäämän liikaa

  he katkaisevat konservatiivi oikeistolta kaulan ja pistävät linnaan

  mielivaltaisesti kuten stalini teki niskuroijille niin sanotuilla pika oikeudenkäyneillä tekaistuin syytein

  koska suomessa loppuu oikeus apu laki tuvissa

  konservatiivi oikeiston jäseniltä

  tai sehän vaikutaa jo miten ihmistä kohdelaan lakituvissa erinlailla

  kuin vasemmisto liberaali huligaaneja

  voi olla Petri Perta on seuraava uhri

  kun kokoomus keskusta vihreät ja vasemmisto poliitikot päätävät salogeisaan jotain

  kai mykkäsen heilutaessa nazi korttia

  vaatien niin sanotuilta razima nazeilta suut supuun

  julkaisun serverin ylläpitäjän perhe uhataan tapaa anifan puolelta jos ei NS Sulkeudu

  tai Kai Mykkänen on teko profillilla Netti liikentessä
  ja supo on antanut hänelle vermeet jolla IP Osoitetta on turha kaivaa tai se paljastusi

  Anifa uhkaus olikin NS ään

  Kai mykkänen ja Supon viralta pidätetyt poliisi johtajat

  Reply
  • 23.8.2018 at 15:28
   Permalink

   Miksi näistä ei tehdä ilm. Poliisille? Ei varmaan ole rahankeräysluvat kunnossa ym. Jos suomi ei kelpaa niin pois maasta, helppoa.

   Reply
 • 19.8.2018 at 15:45
  Permalink

  Renny Harliinin seuraava elokuvan nimi on

  Anifa hakkeri kiristäjä – Kai mykkänen — Legenda elää Part 1

  pää osassa Kai Mykkanen him self

  koska elokuva on kokoomuksen vaali video promo eli dokumentti

  elokuvasäätiö maksoi koko hoidon verovaroista tukiaisina

  päätöksen teki joku vasemmiston vähemmän hetero oleva taitelija bi pomo
  sateenkaari nahka takisaan
  joka on tehty norpan nahasta tilaustyönä kuten suomen juhlakolikot jotka menivät hylkyyn

  Reply
 • 19.8.2018 at 16:57
  Permalink

  Ei Petri, Ei. Äärioikeistoa ei kukaan pelkää. Äärioikeisto on ihan itse itsestään tehnyt naurunalaisen jolle nauretaan.

  Reply
  • 19.8.2018 at 17:20
   Permalink

   Mutta mitä se ”äärioikeisto”, joka ei oikeastaan ole oikeistoa ollenkaan, sitten on, jos se, jonka piiriin lasketaan tolkuton määrä toistensa kanssa ristiriidassakin olevia ajattelutapoja ja ideologioita, on kaikki äärioikeistoa? Onko siis todella niin, että ainoastaan olemalla samaa mieltä poliittisestikin vähemmistössä olevan, täysin faktaan perustuvaa analyysiä tai koeponnistusta kestämättömän ideologian tai sen palasten kanssa, et ole äärioikeistoa?

   Reply
 • 19.8.2018 at 17:53
  Permalink

  Mikä on ”äärioikeisto” nykyisenlaisessa sekamelskassa, jossa EU-globalistien ja kulttuurimarxismia kannattavat kommunistit huutavat hysteerisena ”Äärioikeistoa”, joka on ”mörkönä” jokaisen sängyn alla. ”Jaskan” mainitsemalle ”nauramiselle” ei ole mitään syytä nauraa, koska vastarintaliike on juuri sitä fyysistä ja henkistä suoraa voimaa, jota pohjoismaat tarvitsevat, sillä ainakin Ruotsin tapauksessa voidaan puhua sikäläisen yhteiskunnan osalta läpi puoluekentän impotentista kermaperseisyydestä, jolla ei ole mitään jakoa islamisaation ”vastustamisesta”, joka on itseasiassa täyttä ”myötäelämistä” eikä voida puhua mistään ruotsalaisuuden puolustamisesta tai länsimaisten arvojen (melkeinpä jo kirosana) halusta pitää elossa ja jopa vahvistaa niitä, vaan kyseessä on suoranainen ranskalainen antaumishenki ja ruotsalaisten kanta-asukkaiden omaehtoinen juokseminen heidän mestaamispaikoille aivan kuten juutalaisten kohdalla WWII, jonka vm. juutalaiset olivat ITSE huutaneet päälleen ja näin tuosta 70-vuotta sitten tapahtuneesta asiasta pidetty meteli on sinänsä vain kyse ”itse tilatusta” ruoka-annoksesta, joka toivomuksen mukaan ”kannettiin pöytään”, eikä siitä sen enempää kuin mistään muustakaan etnisestä puhdistuksesta ja kansanmurhasta läpi maailmanhistorian. Ruotsissa vaikuttava Ruotsidemokraatit ovat lisänneet kannatustaan tekemättä mitään vaalityötä, sillä sen ovat tehneet läpi vuosikymmenten mielipuolista ”pakolaispolitiikkaa” harjoittaneet valtapuolueen eli ”sydänten avaajat”. Ruotsidemokraatit hätinään voi toimia yhteiskunnan hyväksymänä ja onkin kokenut valtapuolueiden eli mielisairaiden suvakki-iditoottien taholta erilaista diskriminointia ja kättely kieltoa sekä muuta pikku-kersamaisuuksia hiekkalaatikolla (kasvata siinä sitten lapsiasi). Jopa Ruotsissa ihmisten aivopesusta huolimatta Vastarintaliike on saanut hyväksyntää tavallisten kaduntallaajien taholta, koska kaikki ne, jotka ovat joutuneet kärsimään tavalla tai toisella jokapäiväisessä elämässään islamisaatiosta ja muslimien ”autogrilleistä” ja muusta vavavasta rikollisuudesta kuten naiset / tytöt raiskauksista ovat läpi kyllästyneitä heille epälojaaliin valtioon ja viranomaisiin, jotka laittavat päänsä pensaaseen ja parhaassa tapauksessa vievät ”vääräuskoisen” uhrin poseen sen sijaan kun muslimit kävelevät ”puolikuu-passilla” jatkamaan ”kotoutumistaan” ruotsalaiseen suvakki -yhteiskuntaan.
  Suomessa on aivan sama meno ja idioottimaisuus joka hallinnonalalla yhteiskunnassa aina ”vastuu” ministereihin saakka on käsin kosketeltavaa, joka irvokkuudessaan jättää kaikki tähänastiset greisihuumori -elokuvat haaleiksi yritelmiks ja tiedeohjelma tasoisiksi.
  ”Äärioikeistolaiseksi” tämän päivän orwellilaisessa yhteiskunnassa voidaan lukea kaikki ne ihmiset ja poliittiset suuntaukset, jotka eivät varauksemattomasti ja sokeasti kannata EU:n globalistien pakkovaltaa suhteessa Suomeen ja kaikki kansallismieliset tahot, jotka kannattavat kansallisvaltiota ja rajavalvontaa toisin kuin EU:n täysin mieltä vailla oleva ”avointen rajojen politiikka”, jolloin kaikki kehitysmaalaiset haittamaahanmuuttajat ja onnenonkijat saavat kävellä tänne kuin ”hollitupaan” kun sen sijaan suomalaisen wanhan mummon matkatavarat ja habitus skannataan unohtamatta ainuttakaan maksaläiskää
  Jos täydellistä vitsiä ja naurunalaisiksi tehnyttä tahoa etsitään tästä maasta ne ovat kaksi tahoa, joista on mahdotonta edes ”maalikamerakuvalla” tehdä selkoa ovat anarkistiset punikki -terroristit ja Sipilän hallitus joka on koottu ”keltaisen nesteen” sukupolvella ja nightmare -teamista.

  Reply
 • 19.8.2018 at 19:55
  Permalink

  Enää ei tosiaan voi sanoa kuuluvansa oikeistoon, sillä kuten totesit, rajat on jo menneet sulautumaan #ääri”vasemmistoon, joten jos kertoo kannattavansa oikeistoa kannattaa myös vasemmistoa.

  Jos tätä samaa olei kerrottu vaikkapa 10 vuotta takaperin, näitä juttua olisi pidetty hullun kirjoituksena.

  Reply
 • 19.8.2018 at 21:40
  Permalink

  Suollat juttuja jatkuvalla virralla etkä näemmä ikinä lue edes juttua mihin alat kirkoituksiasi linnkkeineen suoltamaan.
  Se on jo järkeville selvää että oikeisto on lähes samaan mautukseen kääntynyttä mitä vasemmisto, jos seuraisit edes hitusen poliiikkaa ajatuksella tuon huomaisit.

  Reply
 • 19.8.2018 at 23:59
  Permalink

  Vasen, oikea tai keskellä -valehtelun määrä ei juurikaan vaihtele. Melkoinen ryhmä erittäin alhaisen moraalin omaavia henkilöitä näyttelee johtavansa maata jota todellisuudessa käskytetään rajojemme ulkopuolelta -se mitä näistä lähtökohdista saadaan aikaiseksi on kaikkien nähtävillä eikä se todellakaan ole kaunista katseltavaa. Pahinta tässä kaikessa on kuitenkin se että osa rapauttavista toimista on äärimmäisen vaikeasti korjattavissa jälkikäteen vaikka kansallinen itsemääräämisoikeus saataisiin palautettua ja OIKEAT JOHTAJAT Suomilaivan ruoriin -valtio”johdon” valehtelu, vastuuttomuus ja täydellinen välinpitämättömyys menneiden sukupolvien uhrauksia kohtaan on levinnyt laajalti myös kansan keskuuteen missä sen tuhovoima on syönyt kansallista yhteenkuuluvuuden tunnetta -ne voimavarat millä Suomi voitaisiin nostaa jaloilleen on agitaattorien järjestelmällisellä myyräntyöllä ohjattu keskinäiseen kahinointiin josta hyötyy AINOASTAAN itse itsensä eliitiksi nimittänyt joukkio jonka osuus koko kansasta on vain 5-10%. Pääperkeleinä, aivan kuten aina ennenkin, häärää suomenruåtsalainen ”parempi väki” jonka vaarallisuutta ei saa koskaan aliarvioida -sieltä suunnalta viha meitä aitosuomalaisia kohtaan on loppumattoman syvää. Viimeaikainen hiljaisuus kyseisen roskajoukon suunnalta ei ole sattumaa vaan taktiikkaa -suomalaiset on taas kerran saatu unohtamaan todellinen vihollinen.

  Reply
 • 20.8.2018 at 03:11
  Permalink

  Euroopassa käy samoin kuin Etelä-Afrikassa – vielä pahemmin: afrikkalaiset ja arabit joita johtaa fanaattiset islamilaiset johtajat tulevat tappamaan valkoiset eurooppalaiset.

  Valkoisilla ei ole muuta vaihtoehtoa Etelä-Afrikassa kuin aseellinen taistelu. Mustien johtajat ovat julkisesti ilmoittaneet että valkoisten maat takavarikoidaan ja valkoiset tapetaan. Tllanne on nyt päällä ja todellinen rotusota voi leimahtaa nopeasti.

  Kaikkia näitä valkoisia jotka vain haluaisivat elää rauhassa omassa maassaan tullaan kutsumaan äärioikeistoksi. Tavallisia äitejä ja isiä, maanviljelijöitä, yrittäjiä, viinintuottajia tullaan kutsumaan äärioikeistoksi. Ja jos joku valkoinen onnistuu estämään mustien joukkoraiskauksen häntä tullaan syyttämään väkivaltaiseksi äärioikeistolaiseksi.

  Reply
 • 20.8.2018 at 04:06
  Permalink

  Tätä hienoa miestä syytettiin äärioikeistolaiseksi. Tässä on Eugène Terre’Blanchen viimeiseksi jäänyt haastattelu.

  Reply
 • 20.8.2018 at 05:43
  Permalink

  Wanha hyvä sanonta, väkivalta lopettaa vittuilun. Sama pätisi noihin takkutukkiin ja hottentotteihin.

  Reply
 • 20.8.2018 at 10:56
  Permalink

  Pelkällä oikeisto-vasemisto jaolla ei nykypolitiikassa pääse enää mihinkään. Poliittisia ryhmittymiä on tarkasteltava nelikentässä, jossa on mukana myös konservatiivisuus -liberaalisuus -akseli. Yksi seikka, mikä ihmetyttää, on konservatiivisuus -puolen tyhjiö. Perussuomalaiset ja KD ovat konservatiiveja, mutta asettautuvat keskusta-oikeistoon. Keskustapuolue on liberalisoitunut talouspolitiikassa ja ajaa siinä suhteessa paikoitellen Kokoomuksen rinnalle. Konservatiivinen ja vasemmistolainen nelikentän ruutu on typötyhjä puolueista. Sinne voisi laittaa joitakin pieniä puolueviritelmiä kuten IPU, SKE ja vastaavat, joita valtamedia halveksii avoimesti.

  SDP ja VL ovat ainoat suuremmat vasemmistopuolueet, mutta molemmat toivottoman liberaaleja ja maahanmuuttomyönteisiä. Ne ovat ajautuneet tilaan, jossa kantaväestön pienituloisten etujen ajaminen on käynyt mahdottomaksi ja tästä huolimatta kumpikin ajaa yhä sitkeämmin yhä liberaalimpaa suuntaan – erityisesti VL, jonka johtajiston voi luokitella joko jakomielitautisiksi tai tietoisiksi huijareiksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.