Ruotsin Vasemmistopuolueen kansanedustaja näkee äärioikeiston potentiaalisena syyllisenä autojen polttoon

Ruotsalaisen Vasemmistopuolueen kansanedustaja Daniel Riazat kirjoittaa Twitterissä, ettei olisi lainkaan yllättynyt, jos kävisi ilmi, että ”äärioikeistolaiset olisivat sekaantuneet läntisen Ruotsin autopaloihin”. 27-vuotiasta kansanedustaja, joka on myöskin Ruotsin koulutuksesta päättävän valiokunnan jäsen, on twiittinsä myötä joutunut muiden käyttäjien totaalisen lyttäyksen kohteeksi.

 – Yön tapahtumat autoja polttavine naamioituine miehineen vain kuukausi ennen vaaleja, oli hyvin organisoitu. Minua ei hämmästyttäisi lainkaan jos vaikka äärioikeisto olisi sekaantunut asiaan jollain tavoin, Riazat twiittasi tiistai-aamuna.

Exressenille Riazat kertoo, ettei jokin ei hänen näkemyksensä mukaan sovi kuvioon autopalojen kanssa, muttei kuitenkaan nosta esille muita mahdollisia syyllisiä kuin äärioikeiston.

-Minusta näyttää hyvin oudolta, että jotain tällaista tapahtuu useimmilla paikkakunnilla samanaikaisesti, täsmälleen samalla tavalla… sanoo Riazat Expressenille ja jatkaa…

– Niin moni taho voisi hyötyä tällaisesta. Kun puhun äärioikeistosta, tarkoitan äärioikeistoa laajassa mielessä.

Vasemmistopuolueen huippuosaaja saa kritiikkiä moderaattien puoluejohtajalta Ulf Kristerssonilta, joka näkee, että tämän ei pitäisi spekuloida autopalojen ympärillä, vaan antaa lainvalvontaviranomaisten tutkia tapaus ja päättää syylliset. Kristersson toteaa myös, ettei tällaisia huhuja pitäisi ylipäätään ryhtyä levittämään.

Ruotsissa paloi toissayön aikana lähemmäs 100 autoa ja muunkinlaista hulinointia tiedetään tapahtuneen. Voit lukea tarkemmin yön tapahtumista alta löytyvästä artikkelista.

Lähde: Expressen

Aiheeseen liittyvää:

 

7 thoughts on “Ruotsin Vasemmistopuolueen kansanedustaja näkee äärioikeiston potentiaalisena syyllisenä autojen polttoon

 • 15.8.2018 at 11:12
  Permalink

  Justiinsa joo….
  Vassarit elävät kuplassaan jossa matut ovat rikkautta.
  Eivät nuijat tajua maansa muuttuvan lähi-idän kaltaiseksi persläveksi.
  20-30 vuotta ja Ruotsi on KALIFAATTI jossa valkoihoisilla EI OLE IHMISOIKEUKSIA ja järjestynyt yhteiskunta on mennyttä.
  Vitun idiootit, sitä saa mitä tilaa.

  Reply
 • 15.8.2018 at 15:00
  Permalink

  Vedonlyöntitoimistot varmaan laskisi syylisten todennäköisyyden suurinpiirtein näin.
  (ääri) muslimit 95% vasemmisto 5% ja oikeisto 0,01%

  Eiköhän koko juttu lakaista virallisesti ja mediassa maton alle yli vaalien, ettei vain auta ruotsidemokraatteja.

  Reply
 • 15.8.2018 at 16:39
  Permalink

  Että oikein äärioikeistolaiset islamisti maahanmuuttajat olleet asialla? Kyllä se maailma on kummalliseksi käynyt.

  Reply
 • 15.8.2018 at 18:20
  Permalink

  Kun laittaa pipon silmille ja sormet korviin, voi siellä omassa punavihreässä kupalassa olla ihan kivaa.

  Reply
 • 15.8.2018 at 20:26
  Permalink

  Voi pyhä yksinkertaisuus! Tuokin anarkisti varmaankin kirjoitti tuonkin twiitin hetki sen jälkeen kun oli moikannut poltto hommiin lähteneet toverinsa.
  Kyllä, kyllä. Voitte uskoa, sillä noin sakeita kommunistit ovat aivan heittämällä. Sillä kun valhetelun ja valheellisuuden suohon uppoaa tarpeeksi syvälle, tulee sitä tapa, jota kutsutaan patologiseksi valehteluksi, niin pitkälle, että aisianomainen uskoo itsekin omiin sepityksiinsä simulttaanina.

  Reply
 • 16.8.2018 at 07:01
  Permalink

  Ruotsalaisuus: kun ilmiselvät asiat kielletään ja ihmetellään missä vika. Sekä kielletään oikeasta ongelmasta puhuminen.
  Suomalaisuus: matkitaan ruotsia kaikissa tyhmyydessä.

  Reply
 • 16.8.2018 at 14:01
  Permalink

  Olivatpa nuo autojen sytyttäjät sitten mitä tahansa äärilaitaa, kysyisin tältä edustajalta, että pitääkö tähän autopaloja sytyttelevään äärijoukkoon kohdistaa kovennettuja otteita.

  Itse arvelisin, että pakolaisia on helppo pienellä rahalla palkata terroritekoihin ja että heidän joukossaan jo on rahapalkkaa saavia ISIS-sotilaita.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.